Jump to content

Kef80

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Kef80

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ιωάννα γειά σου. Αν θέλεις να δώσεις εξετάσεις θα σε συμβούλευα να δώσεις για 1ο έτος καθώς για 2ο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο χημικός που λες ασχολείται πολλά χρόνια και θα σε κατατοπίσει πλήρως. Απ' όσο ξέρω έχει αναρτήσει αγγελία στο internet της οποίας η διεύθυνση είναι η εξής: http://www.aggelionet.gr/aggelies/view/1017 ή http://www.classified.gr/classified-details.php?id=900&hash=idpqgjdkuqh5kw7r1wy7af Εκεί θα βρεις ότι χρειάζεσαι! Καλή επιτυχία!!
 2. Τελικά και φέτος οι κατατακτήριες για ιατρική Κρήτης θα γίνουν κανονικά. Σύντομα θα ανακοινωθεί και από το site. Οπότε καλό κουράγιο στους υποψήφιους!!!
 3. Kef80, το μετάνιωσες που μπήκες Ιατρική....??? Να σου πω και εμένα ηταν το ονοιρό μου η ιατρική. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, όμως θα προτειμούσα στην Ελλάδα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά...
 4. Παιδιά εγώ λέω να αφήσουμε το φίλο μαθηματικό να κάνει την προσπάθεια και μετά ας κρίνει μόνος του… Φίλε μαθηματικέ και εγώ με κατατακτήριες πέρασα ιατρική και αυτό που έχω να σου πω είναι ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά. Η ιατρική φυσική είναι από τα πιο εύκολα μαθήματα και όλοι διαβάζουν από σημειώσεις του μαθήματος και όχι από βιβλία. Η βιολογία είναι μάθημα απαιτητικό από την άποψη ότι είναι μεγάλη η ύλη και ότι τα θέματα συνέχεια αλλάζουν. Οπότε πρέπει να διαβάσεις καλά τον Alberts. Η χημεία είναι το πιο δύσκολο απ’όλα καθώς τα θέματα είναι τέτοια που δύσκολα λύνονται. Εγώ προετοιμάστηκα από μεταδιδάκτωρ ερευνητή χημείας για να καταφέρω να τα λύσω… Δυστυχώς τα βιβλία που προτείνει δεν σε καλύβουν σε μεγάλο βαθμό. Οπότε στη χημεία ψάξου…
 5. NEW γειά σου. Έχω δώσει και εγώ κατατακτήριες και αυτό που έχω να σου πω είναι ότι η Φυσική δεν είναι το μάθημα με τη μεγαλύτερη δυσκολία. Τα μαθήματα που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα είναι η Χημεία και η Βιολογία. Εγώ προσωπικά έκανα μια προετοιμασία με έναν καθηγητή και δεν ντρέπομαι να το πω διότι αν δεν έκανα δεν θα έγραφα τίποτα, ιδιαίτερα στη Χημεία! Το μάθημα είναι εξαιρετικά εξειδικευμένο που πιστεύω χωρίς βοήθεια δεν περνιέται!! Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα βιβλία που προτείνονται για το μάθημα αυτό δεν σε καλύβουν ούτε στο 50%. Γι' αυτό αν σε ενδιαφέρει πραγματικά θα σε συμβούλευα να ψακτείς για κάποια βοήθεια πριν κάνεις κάποια κίνηση. Όχι τίποτα άλλο απλά μη χάνεις χρόνο άδικα.
 6. Επειδή πολλοί μου στέλνεμε μην. και με ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε τον καθηγητή που πρετοιμάζει για τις κατατακτήριες σας στέλνω μια ηλ. διεύθυνση όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του. www.classified.gr/profile.asp?id=3499999709-85215-66759
 7. Καλημέρα και εγώ προετοιμάζομαι για τις κατατακτήριες για 1ο έτος και για το 2ο δεν ξέρω να σου πω πολλά πράγματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει ένας χημικός με πολύ μεγάλη εμπειρία στα μαθήματα, ο οποίος προετοιμάζει και εμένα. Βέβαια το κακό είναι ότι βρίσκεται εδώ στο Ηράκλειο. Οπότε θα σου συνηστούσα να μιλήσεις μαζί του διότι είμαι σίγουρη ότι θα σου δώσει πολύ καλές συμβουλές. Πάντως για τις θέσεις ξέρω ότι είναι το 5% των εισαχτέων από ΤΕΙ και το 4% από ΑΕΙ. Οπότε για να δίνεις για δεύτερο έτος ανοίκεις σίγουρα στο 4%.
 8. PHD γειά σου. Βρήκα τον καθηγητή αυτόν ο οποίο είναι όντως στο φροντιστήριο που μου είπες. Πραγματικά τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως μου τα είπες. Από την πρώτη μας συνάντηση κατάλαβα ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία και πιστεύω οτι θα με βοηθήσει πάρα πολύ!! Γι' αυτό PHD σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για το ενδιαφέρον σου!!!
 9. PHD σε ευχαρστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και πραγματικά θα ήθελα να επικοινωνήσω με τον καθηγητή που σε βοήθησε. Πραγματικά έχω φάει τον κόσμο να βρω κάποιον να ασχολέιται με τις κατατακτήριες και ότι υπάρχει κάποιος, αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Οπότε θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου έδινες κάποια στοιχεία του για να τον βρω (πχ κάποιο mail ή οτιδήποτε άλλο). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
 10. Οι κατατακτήριες εξετάσεις για την Ιατρική Κρήτης δεν καταργήθηκαν. Καταργήθηκαν για την Ιατρική Αθηνών.
 11. PHD γεια σου, Είμαι τελειόφοιτη του ΤΕΙ νοσηλευτικής και προετοιμάζομαι για τις κατατακτήριες Ιατρικής Κρήτης. Έχω τα βιβλία τα οποία χρειάζονται και έχω ξεκινήσει ήδη εδώ και τρεις μήνες το διάβασμα. Όμως έχω μεγάλο πρόβλημα με τη Χημεία και από ότι μου έχουν πει το μάθημα αυτό είναι αρκετά απαιτητικό. Επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις περάσει και εσύ από τη διαδικασία αυτή, μήπως ξέρεις κάποιον που να ασχολείται εδώ στο Ηράκλειο επαγγελματικά με το θέμα των εξετάσεων αυτών; Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν αρκετά χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Δημιουργία νέας...