Jump to content

Kovacevic

Prominent Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

About Kovacevic

 • Rank
  Ιατρός (επίπεδο V)

Πληροφορίες προφίλ

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Επειδή, δεν πρόλαβα να δω την εκπομπή, τι είπε ο Άδωνις για το θέμα με τα υποχρεωτικά αγροτικά;
 2. Γεννημένος το 1985 δικαιούσαι αναβολή λόγω ειδικότητας μέχρι τις 31/12/2017. Αν ξεκινήσεις παιδιατρική Μάιο του 2011, δικαιούσαι την αναβολή, αφού θεωρητικά θα τελειώσεις την ειδικότητα σε 6 χρόνια, δηλαδή Μάιο του 2017. Επειδή τώρα, υπάρχει το γνωστο γραφειοκρατικό πρόβλημα μεταξύ γραφείων προσωπικού του νοσοκομείου και στρατολογίας (βλ. προηγούμενα post), θα πρέπει να συνεννοηθείς προσωπικά με το γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου, ώστε να σου δώσουν το χαρτί του διορισμού, χωρίς να έχεις καταθέσει το πιστοποιητικό τύπου Α. Πας το χαρτί στη Στρατολογία, παίρνεις τη νέα αναβολή και επιστρέφει
 3. Kovacevic

  Ιατροί αγώνων

  Για να πάρεις αμοιβή ως ιατρός, πρέπει να κόψεις απόδειξη και να φορολογηθείς. Για το λόγο αυτό, η ΕΠΣΑ, επειδή ξέρει ότι απευθύνεται ως επί το πλείστον σε ανειδίκευτους που δεν έχουν block παροχής υπηρεσιών, βαφτίζει την αμοιβή του ιατρού ως οδοιπορικά.
 4. Έχεις δίκιο, μάλλον συμφωνούμε τελικά...
 5. Διαφωνώ ότι οι ιατροί αγώνων σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όλοι ειδικευμένοι-άγνωστοι-μαϊμού-Χ. Πολλοί από αυτούς είναι μεγαλοορθοπαιδικοί σε ιδιωτικές κλινικές και όντως ενδιαφέρονται για PR, δεδομένου ότι δεν αποσκοπούν στα 80 ευρώ του αγώνα, αλλά στα 5.000 ευρώ του χιαστού που θα αποκομίσουν και στην προσωπική τους διαφήμιση. Αλλά σε πληροφορώ ότι πολλοί από τους ιατρούς επαγγελματικών αγώνων είναι ειδικευόμενοι ή και ανειδίκευτοι που πάνε για το μεροκάματο. Δε χρειάζεται και κανένα τρομερό βύσμα για να πας γιατρός σε επαγγελματικές κατηγορίες. Προσοχή στη διαφορά. Αναφέρομαι στον ιατρό
 6. Πληροφοριακά: Ο (50χρονος, ειδικευμένος ορθοπαιδικός) γιατρός του αγώνα Superleague Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, πληρώνεται από τις εκατομμυριούχες ομάδες, το αμύθητο ποσό των 80 ευρώ. Αυτές είναι οι fixed τιμές που ισχύουν σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες (SuperLeague, Β' και Γ' Εθνική). Οι αποζημιώσεις των διαιτητών στη SuperLeague είναι γύρω στα 2.000 ευρώ το παιχνίδι. Τα ποσά αυτά έχουν προκύψει για να ικανοποιούνται οι διαιτητές οικονομικά και να μην έχουν την ανάγκη να τα "παίρνουν" από τις ομάδες. Αυτά για να αποκτήσουμε όλοι μια τάξη μεγέθους.
 7. Τι να πουνε και οι άλλοι που έχουν θησαυρίσει από τα γηπεδάκια;;;
 8. Γεννημένος το 1982 = Αναβολή μέχρι 31/12/2014 Αν μπεις για γενική χειρουργική το 1/2009, θα τελειώσεις 1/2015 Συνεπώς, δε δικαιούσαι αναβολή για ειδικότητα. Αν σπάσεις την αναβολή, θα μπεις στρατό το Φεβρουάριο του 2008, θα τελειώσεις 2/2009 και το πολύ πολύ να χάσεις μια θέση στη λίστα της Χειρουργικής. Οπότε, αν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα διοριστείς στη Χειρουργική μέσα στο 2008, φύγε για στρατό το συντομότερο, γιατί χωρίς πιστοποιητικό τύπου Α' δε θα μπορείς να διοριστείς.
 9. Ισχύουν όσα σου είπα και στο τηλέφωνο. Ξέρω τουλάχιστον 4 άτομα από το forum (βλ. andreas, Dr Doom, Sarandos Kaptanis) που πήραμε αναβολή για τον ίδιο λόγο που τη θέλεις και εσύ. Ψάξε νομικό τρόπο και επικαλέσου τα δεδικασμένα. Ένας άλλος τρόπος που σκέφτηκα είναι να προσκομίσεις στο στρατονόμο επίσημο έγγραφο της νομαρχίας στην οποία θα κάνεις την ΩΡΛ που να λέει ότι βρίσκεσαι στη λίστα αναμονής για το ειδικό μέρος της ΩΡΛ το οποίο είναι 4 χρόνια. Οπότε μαζί με αυτό το χαρτί και το διορισμό σου στη χειρουργική από το νοσοκομείο, δοκίμασε μήπως πειστεί ο στρατολόγος ότι όντως τελικά θα
 10. Παιδιά, αυτό με την επιστροφή φόρου, το έχετε ξανακούσει; Όχι πως δε σε πιστεύω, αλλά θα ήθελα να ακούσω και καμιά άλλη γνώμη.
 11. Αν σε παίρνει, να καθυστερήσεις να εμφανιστείς. Εμφανίσου κατά τις 5 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να έχει βγει το πρόγραμμα εφημεριών του Δεκεμβρίου. Μετά για να σου αλλάξουνε τις εφημερίες, χρειάζεται χαρτί και με τη δικιά σου υπογραφή. Έτσι τουλάχιστον γίνεται στο δικό μου νοσοκομείο.
 12. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. 1ον: Δεν παίρνεις ΑΠΑΛΛΑΓΗ για την ειδικότητα 2ον: ΑΝΑΒΟΛΗ για την ειδικότητα μπορείς να πάρεις εφόσον πληρείς την προϋπόθεση του 32ου έτους 3ον: Ακόμα και αν πληρείς τη 2η προϋπόθεση, στη στρατολογία δεν αρκεί ο διορισμός σου από το υπουργείο, αλλά η υπογεγραμμένη σύμβαση σου με το νοσοκομείο, πράγμα που είναι κάπως δύσκολο να γίνει, εφόσον είσαι φαντάρος και το νοσοκομείο για το διορισμό σου ζητάει πιστοποιητικό τύπου Α. Το πιο εύκολο που μπορεί να γίνει είναι, όταν σου έρθει ο διορισμός, να επικαλεστείς κάποιο λόγο υγείας και να ζητήσεις αναβολή mini
 13. I came to bring the stars for you..:)

 14. Τα ίδια και τα ίδια λέμε. Καλό θα είναι όποιος αναλαμβάνει να γίνεται moderator εδώ μέσα, να είναι γενικά πιο moderate. Τι πράγματα είναι αυτά;;; "Βλάκας, ανόητος, χαμένος...;" Είναι χαρακτηρισμοί αυτοί για forum νέων επιστημόνων; Έλεος πια.
 15. Αν νομίζατε ότι τα είχατε ακούσει όλα για την αντιμετώπιση των ειδικευόμενων στα κρατικά νοσοκομεία, ακούστε τώρα και αυτό: Σήμερα το μεσημέρι, σε μεγάλο νοσοκομείο του Πειραιά, ανακοινώθηκε στους ειδικευόμενους γενικής χειρουργικής, ότι στα αυριανά χειρουργεία, λόγω έλλειψης προσωπικού, χρέη εργαλιοδότριας νοσοκόμας στο χειρουργείο, θα εκτελεί ο ειδικευόμενος βοηθός!!! Ακούω τα σχόλια σας. Περαιτέρω πληροφορίες θα σας διηγηθώ αύριο.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.