Jump to content

prototype

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

prototype last won the day on 2 Απριλίου

prototype had the most liked content!

About prototype

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Άλλη
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. συμφωνώ, ούτε εγώ το βρίσκω σοβαρό. Οι περισσότερεs γυναίκες δεν είναι πάνω από 1.65m (Δεν είμαστε στην Ρωσία) και με ένα ψηλό παπούτσι 3-5 πόντους τους έχει στο τσεπάκι. Αλλά νομίζει πως η επέμβαση αυτή είναι κάτι σαν ανόρθωση στήθους ( 3 ώρες και τέλειωσε το θέμα) Ποιοι κύνδυνοι υπάρχουν;
 2. Δεν ξέρει κανεί τίποτα για αυτο; πείτε κατι...
 3. Κάποιος γνωστός μου έχει τρομερό "πρόβλημα" με το ύψος του (1.60m). Είναι 18 χρόνων και έχει μάθει για μια χειρουργική επέμβαση που γίνεται για την αύξηση του μήκους των μακρών οστών, Διατατική Οστεογένεση. -Πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος; -Έχει άμεσα αποτελέσματα; αν όχι πόσο διάστημα χρειάζεται; -Ποιές παρενέργειες έχει; -Πόσο επίπονη είναι; -Γενικά ποια η γνώμη σας για τέτοιου είδους επεμβάσεις; Κλπ κλπ κλπ Εγώ από όσο ξέρω αυτές οι επεμβάσεις γίνονται σε νάνους κλπ περιπτώσεις με αναπτυξιακά προβλήματα. Πάντως έχει φοβερό θέμα το ύψος αν και δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τρομερό (btw υπάρχει κάποια εναλλακτική; Κάτι για ορμονοθεραπείες γνωρίζω – αυξητική ορμόνη κλπ αλλά σε μικρότερη ηλικία και σε μεγαλύτερο πρόβλημα). Any way DRs what are your thought about that issue?
 4. Πολλοί από εσάς είστε γιατροί. Ξεκινήσατε πριν από πολλά χρόνια ή μάλλον αποφασίσετε να γίνεται γιατροί για κάποιο λόγο, και ονειρευτήκατε να φτάστε μια μέρα...εκεί που... είστε τώρα(?) Λοιπόν, όσοι είστε γιατροί τι είναι αυτό που περιμένατε από το επάγγελμα του γιατρού τελειώνοντας τις σπουδές σας (και ειδικότητα), κατά πόσο πραγματοποιήθηκε (πως περιμένατε τα πράγματα στον χώρο αυτό και πως τελικά τα βρήκατε Ακόμη αν πηγαίνατε τον χρόνο πίσω, θα επιλέγατε ξανά αυτό το επάγγελμα;
 5. ενα video για "γιατρους" και γιατρους: enjoy it!!!
 6. Τωρά που είπες ψωνίστικο, ισχύει ότι και τα γράμματα σας είναι έτσι για αυτό τον λόγο;
 7. Δεν έχω ιδέα για τους παραϊατρικούς κλάδους που ανάφερα για αυτό και ρώτησα γιατί βρίσκω πολύ γενικά σε διάφορες ιστοσελίδες. Ψάχνω για τα παραϊατρικά γιατί αν και μου αρέσει ο χώρος της ιατρικής, όπως δείχνουν τα πράματα, δεν υπάρχει κανένα μέλλον για τους ιατρούς. Οι ιατροί είστε εναντίων αυτών των ειδικών που προανέφερα;
 8. Μπορείτε να μου πείτε τι γνωρίζεται για τις πιω κάτω παραϊατρικές ειδικότητες στην Ελλάδα. Καταρχάς με τι ακριβώς ασχολούνται. Τι/που πρέπει να σπουδάσει κάποιος για να ασχοληθεί με αυτές και ποια η προοπτική τους στον τόπο μας; 1) Χειροπρακτική 2) Ομοιοπαθητική 3) Φυσικοπαθητική 4) Ποδιατρική 5) Κινησιολογία
 9. ok βασικα εχω autospelling γι αυτο τοσα λαθη
 10. Δεν είμαι συνάδελφος (ακόμη). Δεν είναι καθόλου εκτός θέματος η invitro, γιατί μέσα από το θέμα αυτό, προσπαθούσα να καταλάβω γιατί όλοι εσείς βγάζεται μια τέτοια αρνητικότητα προς το επάγγελμα (την κατάσταση που επικρατεί δηλαδή) αυτό και γιατί προσπαθείτε να μας αποτρέπεται από το να το επιλέξουμε. Αυτό που ήθελα να δω ήταν με ποιες προθέσεις προσεγγίσατε αυτό το επάγγελμα, για ποιο λόγο είπατε θέλω να γίνω γιατρός για να δω αν και εσείς όταν ήσασταν στην θέση μας είχατε την ίδια αντίληψη πραγμάτων που έχουμε εμείς τώρα για το επάγγελμα.
 11. Prototype πρέπει να μάθεις ορθογραφία, ιδίως τη διαφορά μεταξύ ενεργητικής και παθητικής φωνής των ρημάτων. Μας έχεις βγάλει τα μάτια. ?????
 12. This was the Yacoub's response when he was asked about his decision to become a cardiosurgeon by a Greek journalist (Παύλος Παπαδόπουλος) for an interview in the Greek newspaper «ΤΟ ΒΗΜΑ» (Σάββατο 14 Αυγούστου 1999)
 13. Χελόου! Λες να απαντήσει ποτέ κανείς ξένος "για τα φράγκα", "γιατί είχα έτοιμο ιατρείο από τον μπαμπά", "επειδή μου είπαν πως έτσι θα ρίχνω γκόμενες" και τα παρόμοια; Ολοι θα πουν κάτι για τη σωτηρία του κόσμου, την προσφορά στον συνάνθρωπο και την παγκόσμια ειρήνη (μ' άρεσε αυτό). Ξύπνα! Αν και μπορεί να δώσει αυτή την απάντηση κάποιος ξένος, φυσικά θα θεωρηθεί γελοία. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα όταν μίλησα με κάποιους ανθρώπους που σπούδασαν εξωτερικό (UK, USA, GERMANY etc) και μου είπαν πόση σημασία έχει η συνέντευξη (μπορεί να δεχτούν άτομα με χαμηλότερη επίδοση από άλλους λόγο καλύτερης παρουσίας στην συνέντευξη) 45 λεπτά με μια ώρα σε επιτροπή με ψυχολόγους, γιατρούς, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς και νοσηλευτές. Είδα πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν στα ξένα 17χρονα και για άλλη μια φορά έμεινα speechless από το πόσο ολοκληρωμένες απόψεις και προσωπικότητα πρέπει να έχουν για να μπουν σε αυτόν τον χώρο. Μια ερώτηση που με έκανε να σκεφτώ ήταν γιατί θέλεις να γίνεις γιατρός και όχι νοσηλευτής; και να κρίνεται για την απάντηση του αυτή τόσο από γιατρούς όσο και από νοσηλευτές (δηλαδή αν κάποιους απάντησε ότι θα ήθελε να γίνει γιατρός για να βοηθήσει τον κόσμο τους συνανθρώπους τους να τους δει να είναι καλά και να προσφέρει στην κοινωνία και επειδή αγαπά τις θετικές επιστήμες κλπ. πράγματα που μπορούν να ικανοποιηθούν και από τον χώρο της νοσηλευτικής!)
 14. Κάνοντας ένα searching για σπουδές σε διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού και σε κάποια ιατρικά forra στα οποία μπαίνουν και γιατροί αφού ολοκληρώσουν την ειδικότητα τους, αναφερόταν ως η πιο συχνή ερώτηση που γίνεται στους υποψήφιους σε συνεντεύξεις για εισαγωγή στην ιατρική αυτή η ερώτηση όχι απλά ως μια ερώτηση αλλά σαν μια τελική ερώτηση για να παρθεί απόφαση για την εισαγωγή κάποιου. Σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους αναφέρονται πληροφορίες-βοήθεια για τους υποψηφίους και είχε ως πιο αδιάφορες απαντήσεις: για να βοηθώ ανθρώπους ή γιατί αυτό είναι το όνειρό μου ή για να βγάλω χρήματα κλπ Ανάμεσα σε άλλα βρήκα την απάντηση που έδωσε ο Μαγκντί Γιακούμπ όταν του τέθηκε το ερώτημα αυτό: Γιατί γίνατε γιατρός; «Υπήρχε μία ώθηση από την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου ήταν γιατρός. Χειρουργός. Τον έβλεπα να εργάζεται και κατάλαβα πως αυτό που έβλεπα μου άρεσε. Κατόπιν συνειδητοποίησα πόσοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης. Πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν από καρδιακές ασθένειες. Και έτσι θεώρησα πως η καρδιοχειρουργική ήταν κάτι που άξιζε να ακολουθήσω».
×
×
 • Δημιουργία νέας...