Jump to content

butchah

Prominent Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Posts δημοσιεύτηκε από butchah

 1. Μηπως ξερει κανεις αν τα θεματα για την πτυχιακη της Παρασκευης θα ειναι αναπτυξης η' πολλαπλης?Γιατι ακουγοταν οτι θα γινουν πολλαπλης οποτε δεν ισχυουν τα γνωστα σοσ

  Ακουγόταν ότι θα γίνουν πολλαπλής το νέο ακαδημ. έτος, που πρακτικά δεν έχει αρχίσει καν. Φαντάζομαι ότι δε θα άλλαζαν ξαφνικά τρόπο εξέτασης το Σεπτέμβριο και δη στους επί πτυχίω.

  Αλλά τώρα δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε κάτι άλλο από τα 82 θέματα anywayz..

 2. Ενδιαφέρεται κανείς για την πτυχιακή της Φυσιολογίας του εαρινού που ήταν κανονικά σήμερα??? Αύριο κ μεθαύριο η σχολή θα είναι ανοιχτή !! Δε θα έπρεπε να μιλήσουμε με την έδρα μήπως γίνει κάτι αυτές τις 2 μέρες???

  Για να βγει νέα ημερομηνία για κάθε μάθημα του οποίου η εξέταση αναβάλλεται, δε μιλάμε με τις έδρες μήπως γίνει κάτι την πρώτη μέρα που θα λάχει, αλλά ακολουθείται η στάνταρ διαδικασία όπως γίνεται μετά από συνέλευση για πρόγραμμα εξεταστικής.

  Τουτέστιν, όσοι πιστοί ενδιαφερόμενοι μαζευτούμε και συμφωνήσουμε σε μια ημ/νία λογική (να μη δίνονται άλλα 832 μαθήματα την ίδια μέρα) και αποδεκτή, λαμβάνεται απόφαση ΔΣ για τη διεξαγωγή της εξέτασης τη συμφωνηθείσα νέα ημ/νία, η σφραγισμένη απόφαση ΔΣ πάει στην κεντρική γραμματεία και από εκεί αποστέλλεται στην ενδιαφερόμενη έδρα.

  Οπότε όχι, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε με την έδρα, γιατί δε θα ήταν σωστό αλλά ούτε και εφικτό, να κανονιστεί κάτι για την Πέμπτη. Το αύριο προφανώς και αποκλείεται εξ ορισμού, γιατί είναι Αυριο (!), αλλά και απεργούν ΟΛΑ τα ΜΜΜ

  ΚΑΙ τα ταξί,

  οπότε κλειστή ή ανοιχτή,

  θα ήταν απαράδεκτο να γίνουν εξετάσεις.

  Άλλωστε, η φυσιολογία Ι δεν είναι η μόνη εξέταση που αναβλήθηκε για να πρέπει να ανησυχήσουμε τόσο ειδικά για αυτή

  Κάποια στιγμή

  λογικά

  ή θα γίνει συνέλευση πτυχιακών για ψήφιση νέων ημερομηνιών γενικά

  ή θα μετακινηθεί όλη η υπόλοιπη εξεταστική χ εβδ. μετά και θα αποφασίσουμε ημ/νίες μόνο για όσα χάθηκαν.

 3. μιλησα τωρα κι εγω! 10 η ωρα! μου ζητησε η γραμματεας να το διαδωσουμε, γιατι κανονιστηκε τελευταια στιγμη και σε πολλά παιδια ειχε πει οτι δε θα γινουν. διαδωστε το!

  Ένα απίστευτο αλαλούμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!vampv.gif Τηλεφωνώ την Πέμπτη και (κυρίως) την Παρασκευή (11:00 π.μ.) στο 2107462302 και 2107462303 και απαντά μια κυρία (όχι η γραμματέας μου το διευκρίνισε) λέγοντάς μου ότι οι εξετάσεις ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στις 12/09/2011 διότι η κατάληψη θα ισχύει τουλάχιστον ως 13/09/2011 όπου και θα αποφασιστεί η συνέχισή της ή όχι με νέα συνέλευση. ΕΦΟΣΟΝ, λήξει η κατάληψη ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Μου είπε μάλιστα να ξανακαλέσω την Τετάρτη 14/09/2011 για ότι νεότερο. Φυσικά την ξανακάλεσα ζητώντας της τα ρέστα για την "έγκυρη' πληροφόρηση, μου είπε βέβαια ότι η απόφαση ελήφθη πολύ βιαστικά, πάντως θα βγει και νέα ημερομηνία μέσα σε αυτή την εξεταστική, τουλάχιστον έτσι μου είπε (....να την πιστέψω;mad.gif)

  Θα την παρω και εγω αυριο να την ρωτησω.Πιστευω οτι οσοι πιο πολλοι παρουμε θα μπορεσουμε να κανονισουμε νεα ημερομηνια.

  όταν πήγαμε στις γραμματείες για να ζητήσουμε να γίνουν κανονικά οι πτυχιακές ήταν Παρασκευή, στην ιστολογία κράτησαν πολύ οι διαπραγματεύσεις, γι'αυτό και η γραμματέας δεν ήξερε τι να πει και σας απάνταγε ότι δεν ξέρει αν θα γίνουν εξετάσεις.

  Πάντως ό,τι έγινε εκείνη τη μέρα αναρτήθηκε στο γκρηκμεντς και αλλού + διαδόθηκε κατά το δυνατό από στόμα σε στόμα. Ωστόσο ζητήσαμε σε περίπτωση που υπάρξουν συνάδελφοι που έχασαν την εξέταση, αν γίνεται να βγει κι άλλη ημ/νία, και συμφώνησαν. Οπότε δε θα χρειαστεί πολύς κόπος, συνεννοηθείτε πότε θέλετε να δώσετε και ζητήστε το!

 4. Πτυχιακή Ιστολογίας 12/09/2011

  (κι όμως, σε κατειλημμένη σχολή!)

  θέματα ιστολογίας 1

  Αγγελοπούλου

  μεσέγχυμα, ινοβλάστες, μεσόδερμα.

  (Τι είναι, πώς φαίνεται, τι παράγει)

  *οι αναπάντητες ερωτήσεις πασάρονται στον επόμενο, που πρέπει να παρακολουθεί. Πάντως κουλουράκι μπήκε μόνο σε όσους δεν είπαν κουβέντα. Μάλλον είχε κέφια.

  Κουλούκουσα

  ουδετερόφιλα, ερυθροκύτταρα, λεμφαδένας, χιτώνες αγγείων, είδη χόνδρου, οστεοβλάστες-οστεοκύτταρα-οστεοκλάστες, γαστριδίωση, βλαστοκύστη.

  * Της αρκεί να δει ότι ξέρεις την απάντηση-σε σταματάει αν τα λες καλά. Δε σοκάρεται με κοτσάνες και φαίνεται στους βαθμούς που βάζει..

  2 άντρες που εξέταζαν παράλληλα

  σαρκομέριο, Τ-σωληνίσκοι, οστεώνας, είδη επιθηλίων, χιτώνες αγγείων (ξανά), μονοκύτταρα.

  *Τους αρκούν εξαιρετικά λακωνικές απαντήσεις και φαίνεται στους βαθμούς που βάζουν. Οι αναπάντητες ερωτήσεις πασάρονται στη... σέντρα, λες και πρέπει να σφαχτούμε για το ποιος θα πάρει τα εύσημα.

  -Να πω ένα μπράβο emrockon στα ΔΕΠ που μας καταδέχτηκαν, σε αντίθεση με τους ακατάδεκτους συναδέλφους τους emeleos ..

  -Να πω και ένα μπράβο emrockon για τις 2 γραμματείς της έδρας [των φοιτητών κ.Ιωάννα και του Κίττα κ.Έφη (?)],

  που είναι αμφότερες γ emcensored τα παιδιά! emiloveyou

 5. Μόλις μίλησα μαζί της το postαρα. Μου είπε ότι πιστεύει ότι τα μέλη ΔΕΠ δε θα θέλουν να κάνουν τις εξετάσεις, αλλά θα τους ρωτήσει και έναν έναν για σιγουριά.

  Αύριο στις 10:30 θα μαζευτούμε στη σχολή για να πάμε στις έδρες των μαθημάτων που κινδυνεύουν. (ιστολογία, ιστορία, αίσωπος 4ου, στεφανάδης, πνευμον. Σωτηρία)

  Πάμε και βλέπουμε. Αν δεν πάμε βγαίνουμε σίγουρα χαμένοι.

  Δε διαφωνω μαζι σου- στο ιδιο καζανι βραζουμε εξαλλου. Απλως τη ρωτησα να παω απο κει για σιγουρια και μου ειπε η πορτα ειναι κλειδωμενη. Παρε με τηλεφωνο. Δεν ξερω... εχω χαλαστει μ ολη αυτη την ιστορια.

  Άρα πρέπει να πάμε αρκεί να έχουμε μαζί αυτόν που έχει τα κλειδιά! Στην κατάληψη τα κλειδιά τα έχουν οι φύλακες ή η συντονιστική επιτροπή κατάληψης. Ελπίζω ότι η γραμματέας δε μας μιλούσε από το σπίτι της έχοντας κάνει εκτροπή κλήσεων....

 6. ξαναμεταφέρθηκε για 12/9...

  δείτε εδώ: http://www.grammateia.med.uoa.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=2481

  κάτσε αυτές τώρα είναι οι κανονικές η επι του πτυχίου; η και τις δύο μαζί τις πήγανε στις 12 απο τις 16 και τις δυο; αν είναι δυνατόν!

  H πτυχιακή επέστρεψε στις 12/9.

  Όσοι θέλουν να δώσουν, να έρθουν αύριο στη σχολή στις 11:00, για να πάμε στις έδρες που δε θέλουν να κάνουν εξετάσεις στις 12-13/9 προφασιζόμενες την κατάληψη.

  Η καρδιολογία Στεφανάδη είναι μία εξ αυτών.

 7. Για τις εξετάσεις της Δευτέρας δε βρίσκω κάποια ανακοίνωση. Αύριο στις 10:30 όσοι δίνουμε μαζευόμαστε στη σχολή για να πάμε στις έδρες που έχουν πτυχιακές εξετάσεις 12/9 και 13/9 και να ζητήσουμε να διεξαχθούν κανονικά.

 8. Ποτε μιλησες; εγω μιλησα τωρα και μου ειπε οτι ΔΕ θα γινουν εξετασεις. (ηταν καποια κοπελα εκει ως προσωπικο ασφαλειας, μ αυτη μιλησα). Επισης μου ειπε οτι η εδρα ειναι κλειστη και δεν εχει νοημα να παω γιατι δε βγαζουν ουτε ανακοινωσεις. Να την παρω τηλεφωνο κι αυριο. Να παμε απο κει αλλα με ποιον θα μιλησουμε αν ειναι κλειδαμπαρωμενα;;;;

  Μόλις μίλησα μαζί της το postαρα. Μου είπε ότι πιστεύει ότι τα μέλη ΔΕΠ δε θα θέλουν να κάνουν τις εξετάσεις, αλλά θα τους ρωτήσει και έναν έναν για σιγουριά.

  Αύριο στις 10:30 θα μαζευτούμε στη σχολή για να πάμε στις έδρες των μαθημάτων που κινδυνεύουν. (ιστολογία, ιστορία, αίσωπος 4ου, στεφανάδης, πνευμον. Σωτηρία)

  Πάμε και βλέπουμε. Αν δεν πάμε βγαίνουμε σίγουρα χαμένοι.

 9. Ξερει κανεις τιποτα για την Ιστολογια ρε παιδια; παιρνω τηλεφωνο συνεχεια και δε βρισκω κανεναν! emofftopic

  Μετά από πολλέεεεεεες προσπάθειες την περασμένη εβδομάδα,κατάφερα να επικοινωνήσω χτες.Ρώτησα για νέα ημερομηνία και μου είπαν 12/9,δηλαδή τη Δευτέρα,σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες.Ρώτησα αν θα γίνει η εξέταση σε περίπτωση κατάληψης(χτες ήταν η συνέλευση) και μου είπαν,ότι δεν ξέρουν τίποτα για κατάληψη.Εξήγησα,ότι υπήρχε συνέλευση και ότι η κατάληψη είναι πιθανή και μου είπαν πάλι,ότι δεν ξέρουν τίποτα.Σήμερα δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο.

  Η γραμματέας είπε ότι θα ρωτήσει τα ΔΕΠ τι προτίθενται να κάνουν. emeleos Τελευταία μέρα για να λύσουμε το ζήτημα είναι αύριο. :anavwfwties: ψήνεται κανείς όσοι θέλουμε να δώσουμε να πάμε αύριο από εκεί (+/- αν βρούμε κανέναν από συντονιστική επιτροπή κατάληψης), και να ζητήσουμε να γίνουν οι εξετάσεις κανονικά τη Δευτέρα?

 10. @dr_yeorgios

  Συνάδελφε, ο έτερος συνάδελφος με την ανάδειξη των ανορθογραφιών σου, δεν ειρωνεύεται απλώς αλλά σχολιάζει τη "λογική" σου. Με άλλα λόγια, εσύ ρωτάς: "με ποια λογική μπορείς να είσαι 6ο έτος και να χρωστάς Ιστολογία Ι"; Και ο συνάδελφος σου απαντάει: με την ίδια λογική που εσύ τελείωσες το σχολείο και πήρες πτυχίο πανεπιστημίου χωρίς να ξέρεις ορθογραφία. Γιατί, σύμφωνα με τη "λογική" σου, που τσακίζει κόκκαλα, θα μπορούσαμε να εχουμε και την εξής εξίσωση: συνεπής στο δημοτικό=συνεπής στο γυμνάσιο=συνεπής στο λύκειο=συνεπής στο πανεπιστήμιο=συνεπής επαγγελματίας. Αλλά όπως εσένα μπορεί να μην σε εμπόδισε η κακή ορθογραφία να γίνεις γιατρός (καλός ενδεχομένως), το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την ιστολογία Ι που χρωστάει κάποιος. Έτσι, η "λογική" σου εμφανίζεται λιγότερο "αυτονόητη" απ' όσο θα το ήθελες. Κατά τα άλλα, το τι σημαίνει "καλός και σωστός επαγγελματίας" είναι μεγάλη κουβέντα. Νομίζω όμως πως το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις.

  (εικονογραφώ γιατί τα λόγια δεν είναι αρκετά)

  ευχαριστώ ειλικρινά για την ελεύθερη απόδοση, γιατί θα δυσκολευόμουν http://www.greekmeds.gr/forum/public/style_emoticons/default/bored1.gif να απαντήσω στο συνεπή *μη-συνάδελφο που με αποστόμωσε http://www.greekmeds.gr/forum/public/style_emoticons/default/yawn.gif

  (*το "μη" γιατί δεν αξίζω τον τίτλο, http://www.greekmeds.gr/forum/public/style_emoticons/default/smile_basic_stupid.gif ΧΡΩΣΤΩΝΤΑΣ τα του τρέχοντος εξαμήνου ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ 1 + ΙΣΤΟΡΙΑ, όπως εννόησα και στο προηγούμενο μήνυμα. Γι' αυτό και έβγαλα τόσα κόμπλεξ, παίρνοντας προσωπικά όσα είπε ο συνεπής. Μάλλον έπρεπε να αναρτήσω και μια τρέχουσα για να δικαιούμαι όσα δε φτάνω η αλεπού να τα κάνω κρεμαστάρια..http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?#

  (Συγγνώμη, θα υπερθεματίσω. Λίγο emofftopic αλλά τι να κάνω?)

  Φαντάζομαι ότι αποκλείεται κάποιος που χρωστάει περισσότερα από μένα, να γίνει ή να είναι ήδη, καλύτερος γιατρός από μένα. http://www.greekmeds.gr/forum/public/style_emoticons/default/icon_splats.gif)

  Χτύπα ξύλο, αν αρρωστήσω, ελπίζω να πέσω σε γιατρό που τα πέρασε http://www.greekmeds.gr/forum/index.php?# σε κανονική εξεταστική κι ας ήταν και με όλα με 4,75/10, γιατί η ημερομηνία είναι το παν http://www.greekmeds.gr/forum/public/style_emoticons/default/001diepig[1].gif !

  Άντε, και καλό μου πτυχείοhttp://www.greekmeds.gr/forum/index.php?#

 11. Κατά τη γνώμη μου οι εξετάσεις σε οποιονδήποτε είναι άκυρες διότι στην ουσία ακυρώνεται το πτυχίο της ιατρικής και είναι σαν να σου λένε ότι παρόλο που σπούδασες 6 χρόνια αυτό δεν αρκεί για να πάρεις ειδικότητα. Αν θέλουν την ιατρική να την θεωρούν pre-med ας την κάνουν 2 χρόνια όπως στην Αμερική και όχι αφού έχεις φάει τα καλύτερα 6 χρόνια της ζωής σου διαβάζοντας για να βγάλεις μια δύσκολη σχολή.

  Αν θα θέσπιζαν εξετάσεις για όσους μπουν από Σεπτέμβρη στο 1ο έτος πράγματι θα ήταν σίγουρα πιο ενημερωμένη η επιλογή τους και ενδεχομένως να δηλώναν πολλοί λιγότεροι για ιατρική αν θα ξέραν ότι μετά από 6 δύσκολα χρόνια τους περιμένουν και άλλες εξετάσεις, αλλά και πάλι είναι άκυρο για το ίδιο το νόημα της φοίτησης. Είναι σα να ακυρώνουν τα πανεπιστήμια τους. Έπειτα η ιατρική χωρίς την ειδικότητα είναι ένα άχρηστο πτυχίο αφού πραγματικά δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα.. και έχεις φάει και 6 χρόνια.

  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ

 12. Μη μου πεις.... Όσοι δεν έχουν τακτοποιημένες σπουδές δουλεύουν στα κάτεργα; Γυαλίζουν σαν τον Βασιλάκη Καϊλα παπούτσια στην πλατεία και το βράδυ με το κεράκι αναμμένο σε ένα υπόγειο διαβάζουν ανατομία; Είτε απέχεις από την πραγματικότητα είτε και εσύ είσαι στην ίδια κατηγορία τεμπέληδων που παρασιτούν σε βάρος των συνεπών φοιτητών. Δεν ξέρω αν έχεις στο νου σου την κοινωνική διαστρωμάτωση των φοιτητών ιατρικής. Οι περισσότεροι από όσο θυμάμαι ήταν παιδιά μεγαλοαστών γιατί είχαν την οικονομική άνεση να πληρώνουν τα καλύτερα φροντιστήρια. Οι υπόλοιποι ,λίγοι, είμασταν από την μεσαία τάξη με αδερφό ή αδερφή σε άλλη σχολή ή στο λύκειο ακόμα και τα λεφτά ήταν λίγα και μετρημένα. Αλλά, όποιος ήταν αποφασισμένος διάβαζε και περνούσε όλα τα μαθήματα κάθε χρόνο στις επίσημες εξεταστικές, χωρίς να ψοφάει από την πείνα ή το κρύο ή να ζει σε καμμιά υπόγεια τρώγλη παρέα με φυματικούς και ποντίκια. Οι περισσότεροι απο όσο θυμάμαι προτιμούσαν να μην δίνουν μαθήματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, γιατί απλά βαριόντουσαν. Δεν βρίσκω λόγω γιατί να παίρνουν κάποια στιγμή πτυχείο και να φορτώνονται στο σύστημα. Ειλικρινά θα ήθελα μια σοβαρή στατιστική μελέτη που να αποκαλύπτει τους δήθεν "σκληρά εργαζόμενους φοιτητές ιατρικής" οι οποίοι μαστιγώνονται από τα ανελέητα αφεντικά και δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν.

  Όταν αναφέρεσαι σε ελείψεις τί ακριβώς εννοείς; Να είσαι στο 6ο έτος και να χρωστάς ιστολογίά 1; Με ποια λογική μπορεί να συμβαίνει αυτό; Θέλω μια σοβαρή προσέγγιση από εσας που να αποδεικνύει οτι στο μέλλον αυτός ο φοιτητής θα είναι και συνεπής και σωστός επαγγελματίας. Γιατί αυτός να προηγείται στις λίστες και ποια η ουσιαστική διαφορά του με το λαμόγιο που αγόρασε το πτυχείο του από πρώην κουμουνιστικές χώρες; Σκεφτείτε καλά σας παρακαλώ.

  Σκαίφτυκα ώσο ποιο καλλά μπωρό (ηπ'όψην ώτι ήμαι 6ο κε χροστάο Ηστωλλογήα 1, άρα μιν περιμαίνεις κε πολά) κε έχο να πο μόννο ένα μεγάλλο

  ΜΠΡΑΒΟ

  στη σχολή σου, που σου απένειμε

  πτυχείο, με ενσωματωμένο έψιλον,

  επαίνου ένεκεν για την επιμέλειά σου.

  Υ.Γ.1: Χρωστάω και Ιστορία της Ιατρικής. Αλίμονο στους ανυποψίαστους ασθενείς που θα πέσουν στα χέρια μου..

  Υ.Γ.2: Προτείνω η επιλογή των υπερτυχερών αποφοίτων ιατρικής που θα παίρνουν θέση ειδικότητας

  να γίνεται από τη MENSA, βάσει IQ,

  με κατώτερο όριο το 150.

  Εκεί να δεις πόσοι στόκοι θα μείνουμε εκτός! Και έτσι, θα μας δίνεται η ευκαιρία

  μετά από 6 χρόνια

  και πολλές (επιτυχείς μεν, εμβόλιμες δε) εξετάσεις σε μαθήματα της Ιατρικής,

  να κάνουμε ξανά στα 24 μας επαγγελματικό προσανατολισμό, για να διαλέξουμε μεταξύ

  της φοίτησης σε κάποια άλλη σχολή

  και

  μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας σε κάποιο 5x5, taste&diet, κολυμβητήριο κτλ.,

  ώστε να ειδικευτούν μόνο οι εξυπνότεροι πρώην συνάδελφοί μας, εσού συμπεριλαμβανομένου.

  Υ.Γ.3: Από την ειδικότητα παρακαλώ να αποκλειστούν και όσοι ηλίθιοι νομίζουν ότι αυτό που έχει σημασία είναι το τι ξέρεις, και όχι το πότε το έμαθες και πότε εξετάστηκες επ'αυτού.

  Υ.Γ.4: Άμεση Κατάργηση της Επαναληπτικής του Σεπτεμβρίου! Άμεση διαγραφή από τη σχολή όλων των αποτυχόντων σε οποιοδήποτε μάθημα!

 13. Θέματα πτυχιακής Αττικό

  11/3/2011

  -LASIK

  -Εντρόπιο-εκτρόπιο

  -Νεοαγγειακό γλαύκωμα

  -Απόφραξη ΚΑΑ

  -Κεντρική ορώδης χοριοαμφιβληστροειδοπάθεια

  -Παθήσεις οπτικού χιάσματος

  -Αμβλυωπία

  -Ενδείξεις μεταμόσχευσης κερατοειδούς

 14. Θέματα πτυχιακής 18/11/10

  1) Μελανίνη (φάσμα απορρόφησης κ συνέπεια αυτής της ιδιότητας)

  2) Ενέργεια ιονισμού σε σχέση με τα "εσωτερικά e-"

  3) Σ-Λ με αιτιολόγηση.

  -Το ΔG μιας αντίδρασης είναι ανεξάρτητο από τις συγκεντρώσεις.

  -Το ΔGo μεταβάλλεται με τις συγκεντρώσεις.

  -Αντίδραση με ΔS>0 δε γίνεται.

  4) Υδρόλυση του ΑΤΡ, θέσεις προσβολής+σχήμα. Γιατί είναι εξεργονική;

  5) Πώς υπολογίζουμε τη σταθερά ισορροπίας;

  & 2 πολλαπλής με αιτιολόγηση

  6) Πώς αποκρίνεται γρήγορα το Ρ.Δ. διττανθρακικών του αίματος σε ήπια μεταβολική οξέωση;

  7) Ποιο αν προστεθεί σε διάλυμα Na2HPO4 ΔΕΝ θα οδηγήσει στην παρασκευή Ρ.Δ.;

 15. Θέματα πτυχιακής 25/10/10

  1) αγγειακό δίκτυο οφθαλμού

  2) φλουοροαγγειογραφία

  3) υπερηχογραφία Α και Β

  4) κακοήθεις όγκοι βλεφάρων

  5) σύνδρομο ψευδοαποφολίδωσης

  6) σύνδρομο Αδαμαντιάδη-Behcet

  7) καλοήθης ενδοκράνια υπέρταση

  8) κυτταρίτιδα του κόγχου

 16. Πτυχιακή 18/10/2010

  1) Παράγοντες που διαμορφώνουν φυσική κίνηση πληθυσμού.

  2) Περιστατικό-ήθελε να πούμε αιτία και υποκείμενη αιτία θανάτου.

  3) Επίπτωση ΣΝ

  4) Σχετικός κίνδυνος.

  5) Δείκτης δευτερογενούς προσβολής.

  6) Πηλίκο πιθανοφάνειας και τι εκφράζει.

  7) Τύποι υπολογισμού αποτελεσματικότητας θεραπευτικού μέτρου.

  8) Ποιοι παράγοντες και πώς καθορίζουν τον αναγκαίο αριθμό ασθενών σε μια ΤΕΘ;

  9) Συστηματικό σφάλμα συχνότερο στις προοπτικές ή στις αναδρομικές και γιατί;

  10) Προοπτική παρελθόντος και πλεονέκτημά της.

 17. ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ-ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 27/07/2010

  ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

  -πλευριτική συλλογή (α/α)

  -πνευμοθώρακας (α/α)

  -κοιλότητα που έμοιαζε με Ca πνεύμονα με κεντρική νέκρωση & ΔΔ (πλάγια α/α)

  -διαφραγματοκήλη (α/α)

  -εκκόπλπωμα Zenker (α/α)

  -σύνδρομο Κιλαηδίτη!!! (α/α) <whatevah>

  -αγγειογραφίες, σκιαγραφικά (θεωρητικά)

  -αγγειογραφία νεφρού

  -ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής (α/α)

  -μέλας σπόνδυλος & ΔΔ (α/α)

  -καταστροφή φλοιού μηριαίου (?) (α/α)

  -αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα (MRI)

  -δρεπανοκυτταρική αναιμία-ψαροκόκκαλο (α/α)

  -αξονική κοιλίας

×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.