Jump to content

butchah

Prominent Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About butchah

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess
 • Φύλο
  Not Telling
 1. butchah

  Ιστορία της Ιατρικής

  Οι εξετάσεις θα γίνουν Τρίτη 25/10/2011 στις 16:00-18:00 (ΝΑΒΟ και Μικροβιολογίας)
 2. Ακουγόταν ότι θα γίνουν πολλαπλής το νέο ακαδημ. έτος, που πρακτικά δεν έχει αρχίσει καν. Φαντάζομαι ότι δε θα άλλαζαν ξαφνικά τρόπο εξέτασης το Σεπτέμβριο και δη στους επί πτυχίω. Αλλά τώρα δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε κάτι άλλο από τα 82 θέματα anywayz..
 3. Για να βγει νέα ημερομηνία για κάθε μάθημα του οποίου η εξέταση αναβάλλεται, δε μιλάμε με τις έδρες μήπως γίνει κάτι την πρώτη μέρα που θα λάχει, αλλά ακολουθείται η στάνταρ διαδικασία όπως γίνεται μετά από συνέλευση για πρόγραμμα εξεταστικής. Τουτέστιν, όσοι πιστοί ενδιαφερόμενοι μαζευτούμε και συμφωνήσουμε σε μια ημ/νία λογική (να μη δίνονται άλλα 832 μαθήματα την ίδια μέρα) και αποδεκτή, λαμβάνεται απόφαση ΔΣ για τη διεξαγωγή της εξέτασης τη συμφωνηθείσα νέα ημ/νία, η σφραγισμένη απόφαση ΔΣ πάει στην κεντρική γραμματεία και από εκεί αποστέλλεται στην ενδιαφερόμενη έδρα. Οπότε όχι, δεν έχει νόημα να μιλήσουμε με την έδρα, γιατί δε θα ήταν σωστό αλλά ούτε και εφικτό, να κανονιστεί κάτι για την Πέμπτη. Το αύριο προφανώς και αποκλείεται εξ ορισμού, γιατί είναι Αυριο (!), αλλά και απεργούν ΟΛΑ τα ΜΜΜ ΚΑΙ τα ταξί, οπότε κλειστή ή ανοιχτή, θα ήταν απαράδεκτο να γίνουν εξετάσεις. Άλλωστε, η φυσιολογία Ι δεν είναι η μόνη εξέταση που αναβλήθηκε για να πρέπει να ανησυχήσουμε τόσο ειδικά για αυτή Κάποια στιγμή λογικά ή θα γίνει συνέλευση πτυχιακών για ψήφιση νέων ημερομηνιών γενικά ή θα μετακινηθεί όλη η υπόλοιπη εξεταστική χ εβδ. μετά και θα αποφασίσουμε ημ/νίες μόνο για όσα χάθηκαν.
 4. Ενδιαφέρεται κανείς για την πτυχιακή της φυσιολογίας την Τρίτη 27/9??? Πάμε να ζητήσουμε να γίνει?
 5. Ένα απίστευτο αλαλούμ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τηλεφωνώ την Πέμπτη και (κυρίως) την Παρασκευή (11:00 π.μ.) στο 2107462302 και 2107462303 και απαντά μια κυρία (όχι η γραμματέας μου το διευκρίνισε) λέγοντάς μου ότι οι εξετάσεις ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ στις 12/09/2011 διότι η κατάληψη θα ισχύει τουλάχιστον ως 13/09/2011 όπου και θα αποφασιστεί η συνέχισή της ή όχι με νέα συνέλευση. ΕΦΟΣΟΝ, λήξει η κατάληψη ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. Μου είπε μάλιστα να ξανακαλέσω την Τετάρτη 14/09/2011 για ότι νεότερο. Φυσικά την ξανακάλεσα ζητώντας της τα ρέστα για την "έγκυρη' πληροφόρηση, μου είπε βέβαια ότι η απόφαση ελήφθη πολύ βιαστικά, πάντως θα βγει και νέα ημερομηνία μέσα σε αυτή την εξεταστική, τουλάχιστον έτσι μου είπε (....να την πιστέψω;) Θα την παρω και εγω αυριο να την ρωτησω.Πιστευω οτι οσοι πιο πολλοι παρουμε θα μπορεσουμε να κανονισουμε νεα ημερομηνια. όταν πήγαμε στις γραμματείες για να ζητήσουμε να γίνουν κανονικά οι πτυχιακές ήταν Παρασκευή, στην ιστολογία κράτησαν πολύ οι διαπραγματεύσεις, γι'αυτό και η γραμματέας δεν ήξερε τι να πει και σας απάνταγε ότι δεν ξέρει αν θα γίνουν εξετάσεις. Πάντως ό,τι έγινε εκείνη τη μέρα αναρτήθηκε στο γκρηκμεντς και αλλού + διαδόθηκε κατά το δυνατό από στόμα σε στόμα. Ωστόσο ζητήσαμε σε περίπτωση που υπάρξουν συνάδελφοι που έχασαν την εξέταση, αν γίνεται να βγει κι άλλη ημ/νία, και συμφώνησαν. Οπότε δε θα χρειαστεί πολύς κόπος, συνεννοηθείτε πότε θέλετε να δώσετε και ζητήστε το!
 6. Θυμήθηκα κι άλλα 2 Αγγελοπούλου +Εξωκυττάρια ουσία Κουλούκουσα +Ολιγοδενδροκύτταρα (Δεν μπορώ να edit το post για κάποιο λόγο)
 7. Πτυχιακή Ιστολογίας 12/09/2011 (κι όμως, σε κατειλημμένη σχολή!) θέματα ιστολογίας 1 Αγγελοπούλου μεσέγχυμα, ινοβλάστες, μεσόδερμα. (Τι είναι, πώς φαίνεται, τι παράγει) *οι αναπάντητες ερωτήσεις πασάρονται στον επόμενο, που πρέπει να παρακολουθεί. Πάντως κουλουράκι μπήκε μόνο σε όσους δεν είπαν κουβέντα. Μάλλον είχε κέφια. Κουλούκουσα ουδετερόφιλα, ερυθροκύτταρα, λεμφαδένας, χιτώνες αγγείων, είδη χόνδρου, οστεοβλάστες-οστεοκύτταρα-οστεοκλάστες, γαστριδίωση, βλαστοκύστη. * Της αρκεί να δει ότι ξέρεις την απάντηση-σε σταματάει αν τα λες καλά. Δε σοκάρεται με κοτσάνες και φαίνεται στους βαθμούς που βάζει.. 2 άντρες που εξέταζαν παράλληλα σαρκομέριο, Τ-σωληνίσκοι, οστεώνας, είδη επιθηλίων, χιτώνες αγγείων (ξανά), μονοκύτταρα. *Τους αρκούν εξαιρετικά λακωνικές απαντήσεις και φαίνεται στους βαθμούς που βάζουν. Οι αναπάντητες ερωτήσεις πασάρονται στη... σέντρα, λες και πρέπει να σφαχτούμε για το ποιος θα πάρει τα εύσημα. -Να πω ένα μπράβο στα ΔΕΠ που μας καταδέχτηκαν, σε αντίθεση με τους ακατάδεκτους συναδέλφους τους .. -Να πω και ένα μπράβο για τις 2 γραμματείς της έδρας [των φοιτητών κ.Ιωάννα και του Κίττα κ.Έφη (?)], που είναι αμφότερες γ τα παιδιά!
 8. Δε διαφωνω μαζι σου- στο ιδιο καζανι βραζουμε εξαλλου. Απλως τη ρωτησα να παω απο κει για σιγουρια και μου ειπε η πορτα ειναι κλειδωμενη. Παρε με τηλεφωνο. Δεν ξερω... εχω χαλαστει μ ολη αυτη την ιστορια. Άρα πρέπει να πάμε αρκεί να έχουμε μαζί αυτόν που έχει τα κλειδιά! Στην κατάληψη τα κλειδιά τα έχουν οι φύλακες ή η συντονιστική επιτροπή κατάληψης. Ελπίζω ότι η γραμματέας δε μας μιλούσε από το σπίτι της έχοντας κάνει εκτροπή κλήσεων....
 9. κάτσε αυτές τώρα είναι οι κανονικές η επι του πτυχίου; η και τις δύο μαζί τις πήγανε στις 12 απο τις 16 και τις δυο; αν είναι δυνατόν! H πτυχιακή επέστρεψε στις 12/9. Όσοι θέλουν να δώσουν, να έρθουν αύριο στη σχολή στις 11:00, για να πάμε στις έδρες που δε θέλουν να κάνουν εξετάσεις στις 12-13/9 προφασιζόμενες την κατάληψη. Η καρδιολογία Στεφανάδη είναι μία εξ αυτών.
 10. Για τις εξετάσεις της Δευτέρας δε βρίσκω κάποια ανακοίνωση. Αύριο στις 10:30 όσοι δίνουμε μαζευόμαστε στη σχολή για να πάμε στις έδρες που έχουν πτυχιακές εξετάσεις 12/9 και 13/9 και να ζητήσουμε να διεξαχθούν κανονικά.
 11. Μόλις μίλησα μαζί της το postαρα. Μου είπε ότι πιστεύει ότι τα μέλη ΔΕΠ δε θα θέλουν να κάνουν τις εξετάσεις, αλλά θα τους ρωτήσει και έναν έναν για σιγουριά. Αύριο στις 10:30 θα μαζευτούμε στη σχολή για να πάμε στις έδρες των μαθημάτων που κινδυνεύουν. (ιστολογία, ιστορία, αίσωπος 4ου, στεφανάδης, πνευμον. Σωτηρία) Πάμε και βλέπουμε. Αν δεν πάμε βγαίνουμε σίγουρα χαμένοι.
 12. Μετά από πολλέεεεεεες προσπάθειες την περασμένη εβδομάδα,κατάφερα να επικοινωνήσω χτες.Ρώτησα για νέα ημερομηνία και μου είπαν 12/9,δηλαδή τη Δευτέρα,σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες.Ρώτησα αν θα γίνει η εξέταση σε περίπτωση κατάληψης(χτες ήταν η συνέλευση) και μου είπαν,ότι δεν ξέρουν τίποτα για κατάληψη.Εξήγησα,ότι υπήρχε συνέλευση και ότι η κατάληψη είναι πιθανή και μου είπαν πάλι,ότι δεν ξέρουν τίποτα.Σήμερα δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο. Η γραμματέας είπε ότι θα ρωτήσει τα ΔΕΠ τι προτίθενται να κάνουν. Τελευταία μέρα για να λύσουμε το ζήτημα είναι αύριο. ψήνεται κανείς όσοι θέλουμε να δώσουμε να πάμε αύριο από εκεί (+/- αν βρούμε κανέναν από συντονιστική επιτροπή κατάληψης), και να ζητήσουμε να γίνουν οι εξετάσεις κανονικά τη Δευτέρα?
 13. Πάντως άκουσα ότι η έδρα άλλαξε χέρια και οι εξετάσεις θα γίνουν πολλαπλής επιλογής. Όποτε ισχύσει αυτό θα αχρηστευτούν και τα 80 SOS...
×
×
 • Δημιουργία νέας...