Jump to content

CAPTAIN PICARD

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από CAPTAIN PICARD

 1. Η απαλλαγή από το αγροτικό για όσους μπήκαν στη σχολή έως και το 2005-2006 αφορά το διορισμό σε μόνιμη δημόσια θέση ή μόνο το δικαίωμα για εξετάσεις στην ειδικότητα? Αναφέρομαι στη διάταξη που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάιο.
 2. Τα βιβλία καρδιολογίας του παραπάνω post (Hurst, Στεφανάδης) είναι ακόμη προς πώληση! Επίσης πωλείται το δίτομο καρδιολογίας Braunwald 10η έκδοση στα αγγλικά μέσα στη ζελατίνα του ΜΟΝΟ 60 ευρώ! Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες!
 3. Νέες τιμές ΣΟΚ!!! Πωλείται το σύγγραμμα Παθήσεις της καρδιάς (2 τόμοι) Χ.Στεφανάδης μόνο με 50 ευρώ! Ακόμη στην ίδια τιμή πωλείται το σύγγραμμα Η καρδιά του Hurst (3 τόμοι) μόλις στα 60 ευρώ! Τέλος το βιβλίο Επείγουσα Καρδιολογία του Ραλλίδη δικό σας μόνο με 10 ευρώ! Όλα τα βιβλία είναι αχρησιμοποίητα και ετοιμοπαράδοτα. Προλάβετε!
 4. Η Παθολογία του Cecil (2016) τώρα στην τιμή των 30 ευρώ!!! Προλάβετε-είναι σχεδόν ό,τι πιο πρόσφατο σε κυκλοφορία που υπάρχει στο είδος του.
 5. Μεγάλη ευκαιρία!!! Η Παθολογία του Cecil 25η έκδοση του 2016 (2 τόμοι) στην αγγλική γλώσσα ελάχιστα χρησιμοποιημένο μόνο 50 ευρώ. Προλάβετε-μόνο ένας θα είναι ο τυχερός. Παράδοση χέρι με χέρι σε σταθμό μέσου σταθερής τροχιάς του νομού Αττικής.
 6. Άκυρο το παραπάνω post! Βρήκα το βιβλίο που με ενδιέφερε...
 7. Αναζητώ το βιβλίο Harrison Εσωτερική Παθολογία 17η έκδοση (και τους 2 τόμους στα ελληνικά). Κριτήριο αγοράς θα αποτελέσει για εμένα η χαμηλότερη τιμή (γύρω στα 50-70 ευρώ θα ήταν ιδανικά) οπότε δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για την κατάσταση του συγγράμματος-αρκεί να μη λείπουν σελίδες. Επικοινωνήστε μαζί μου σε αυτή τη σελίδα ή στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Καλό καλοκαίρι σε όλους!
 8. Εάν κάποιος συνάδελφος έχει το δίτομο Παθολογίας ΔΕΠ της Ιατρικής Αθήνας (την τελευταία έκδοση σε κόκκινο εξώφυλλο), την Καρδιολογία του Κρεμαστινού (1ος τόμος, την τελευταία έκδοση), τη Διαφορική Διάγνωση του Μουντοκαλάκη (τελευταία έκδοση) και τη Σημειολογία του Αραπάκη (τελευταία έκδοση) κι ενδιαφέρεται να τα πουλήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κατάσταση των βιβλίων καθώς βασικό κριτήριο αγοράς θα θεωρήσω τη χαμηλότερη τιμή. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
 9. Το χαρτί έφτασε σε μένα την Τετάρτη 25/2. Η θέση είχε ανοίξει από τις 18 Νοεμβρίου (not bad, not bad...)!
 10. Κι όμως η κατάσταση είναι χειρότερη! Εμένα έχει υπογραφεί ο διορισμός μου (ξέρω τον αριθμό πρωτοκόλλου κι έχει εμφανιστεί στο edms) αλλά η διαδικασία έχει κολλήσει στην υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου (όπως υποθέτω και άλλων συναδέλφων). Σήμερα πήγα στο υπουργείο και μου είπαν πως έχουν ζητήσει να υπάρξει εξαίρεση για τους ειδικευόμενους ώστε να αποσταλούν οι διορισμοί αλλά το βλέπω αρκετά χλωμό. Φοβάμαι ότι σε περίπτωση δεύτερου γύρου εκλογών η καθυστέρηση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.
 11. Όλα τα βιβλία στην τιμή σοκ των 15 ευρώ πλέον (δεν υπάρχει χαμηλότερη τιμή)! Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
 12. Έχοντας πρόσφατα απολυθεί μπορώ να σου πω ότι δεν μου ζήτησαν άδεια άσκησης επαγγέλματος αλλά μόνο αντίγραφο πτυχίου.
 13. Πωλούνται επίσης τα παρακάτω συγγράμματα (εννοείται ΑΘΙΚΤΑ) στην τιμή ευκαιρίας των 20 ευρώ! 1)Αντιβιοτικά και συνήθεις λοιμώξεις (Χαλεβελάκης, Λεγάκης, Περόγαμβρος) έκδοση 1997. 2)Γενική Ιατρική τόμος 3(John Murtagh) έκδοση 2005. 3)Γυναικολογία και μαιευτική της ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ(Γ.Κρεατσάς) έκδοση 2001 4)Εγχειρίδιο ασκήσεων ανατομικής (Gossling, Harris, Whitmore, Willan) εκδόσεις Παρισιάνου 2003 5)Χειρουργική Σέχας και οι 3 τόμοι έκδοση 1996 6)Διαγνωστική και θεραπευτική ενδοσκόπηση του πεπτικού συστήματος εκδόσεις Λίτσας 2003 ΔΕΜΕΝΟ Τα 1,2,3 και 5 είναι εκδόσεις Πασχαλίδη. Είτε ως
 14. Θα διοριζόμουν αρχές Φλεβάρη εάν δεν ήμουν φαντάρος και το πιο ειρωνικό-εξοργιστικό είναι ότι η ημερομηνία απόλυσης το Νοέμβριο (που υποχρεωτικά δηλώνεις στη νομαρχία για την ανάκληση) είναι 4 μέρες μετά τη λήξη της σύμβασης μιας συναδέλφου. Εάν η τελευταία δε με διευκολύνει με μια ολιγοήμερη αναρρωτική άδεια με βλέπω να ξεκινάω Ιούνιο του 2015 γιατί τότε λήγει η επόμενη σύμβαση.
 15. Με όσους συναδέλφους είναι σε αναμονή για το γενικό μέρος μιας ειδικότητας τι θα γίνει άραγε-θα δηλώσουν το ειδικό μέρος όταν έρθει η σειρά τους ή θα τους υποχρεώσουν σε εξετάσεις? Πάντως η τελική πρόταση όπως είχε διαμορφωθεί επί Λοβέρδου προέβλεπε μικτό σύστημα εξετάσεων και αναμονών στην αρχή της εφαρμογής του νέου συστήματος. Εννοείται πως ανήκω κι εγώ στους πολύ επιφυλακτικούς όσον αφορά στην επιβολή εξετάσεων...
 16. Λίγο παραπάνω αναφέρεται ότι στο edms οι θέσεις είναι 15. Τώρα εάν στο ενδιάμεσο άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω. Πάντως ακόμη και 10 να έγιναν οι θέσεις αυτό θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα όσους γράφονται τώρα στη συγχωνευμένη λίστα καθώς και όσους έχουν γραφτεί από 1/1/2013. Οι προηγούμενοι (μέχρι και την τελευταία μέρα του 2012) θα ακολουθήσουν ο καθένας τη λίστα του-οι ειδικευόμενοι του Ευαγγελισμού στη λίστα τους και αυτοί της Πολυκλινικής στον Ευαγγελισμό σε υπεράριθμη λίστα μέχρι αυτή να τελειώσει. Σφήνες και παρόμοια νομίζω ότι δεν γίνονται. Πάντως το θέμα θα το ψάξω γιατί αφορά πολλούς και
 17. Κορυφαίος ο Remy Fincher!!! Καλή σταδιοδρομία εύχομαι στον dimitrisblx όπου κι αν βρεθεί.
 18. Στη σελίδα 5 της ενότητας <<Ειδικότητα στην Ελλάδα>> θα βρεις κάτι που σε ενδιαφέρει.
 19. ας μας πει (εάν φυσικά γνωρίζει και θέλει να ενημερώσει) ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και μπρος. Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να δίνει ειδικότητα (κάπως περίεργο μου φαίνεται εάν γίνει μονάδα χρονίων παθήσεων), οι ειδικευόμενοι θα μεταφερθούν σε συγκεκριμένη κλινική ή θα κληθούν να επιλέξουν οι ίδιοι πού θα συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους (τα ίδια λογικά θα ισχύσουν και για όσους είναι σε αναμονή). Υ.Γ: Εντύπωση πάντως μου προκαλεί πως μέχρι αυτή τη στιγμή η σχετική λίστα δεν έχει <<κλείσει>>...
 20. Με αφορμή την παραπάνω απορία του συναδέλφου θέλω να πω ότι με βάση αυτά που έχω ρωτήσει στη νομαρχία αλλά και στο υπουργείο υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση δύο λίστες στο νοσοκομείο υποδοχής και όχι μια ενοποιημένη: η παλιά που έχει τη σειρά προτεραιότητας του νοσοκομείου υποδοχής και η <<υπεράριθμη>> η οποία έχει τη σειρά προτεραιότητας του νοσοκομείου που κλείνει-αλλάζει χαρακτήρα. Αυτές τρέχουν ανεξάρτητα και τελικά εξαντλείται αυτή του νοσοκομείου που κλείνει. Ενοποιημένη λίστα δημιουργείται μετά τη συγχώνευση δύο νοσοκομείων και οι τοποθετήσεις γίνονται αφού έχουν εξαντληθεί ο
 21. Από ότι μου είπαν στη στρατολογία μια σχετικά ήπια λύση είναι να δηλώσω παραμεθόριο περιοχή ώστε τουλάχιστον οι 12 μήνες στο Π.Ν. να γίνουν 9. Να σας ρωτήσω και κάτι ακόμη? Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι απόφοιτοι της ιατρικής έχοντας προσπελάσει τεράστιο όγκο γνώσης τα έχουμε κάπως μπερδεμένα στο κεφάλι μας οπότε μήπως έχετε κανένα σύγγραμμα κατά νου που να βάλει μια τάξη στο μπάχαλο? Σίγουρα η Διαφορική διάγνωση του Μουντοκαλάκη ανήκει στα προτεινόμενα αλλά μήπως κάτι σαν τη Γενική Ιατρική του Murtagh ανταποκρίνεται καλύτερα στις όποιες ανάγκες της θητείας και το πρώτο να το αφήσω για τα χ
 22. Πρόβλημα πάλι με τον server- έτσι τουλάχιστον μου είπαν όταν ρώτησα πριν από μία εβδομάδα.
 23. Να κάνω μια ερώτηση κάπως ασυνήθιστη? Εάν κάποιος εκτελεί τη θητεία του και του έρθει το χαρτί διορισμού μπορεί να διακόψει προσωρινά τη θητεία του (να απολυθεί προσωρινά) και να επανέλθει αργότερα? Αυτό που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ανάκληση διορισμού αλλά έτσι θα χάσω χρόνο μιας και θα αργήσω να κάνω την αίτηση για το ειδικό μέρος.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.