Jump to content

drk2276

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About drk2276

 • Rank
  Παλιός (επίπεδο ΙΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 1. Anakin γνωρίζουμε τι εννοούν με τον όρο ''ενεργος''? 1) αυτοί που γραφοντουσαν στα εξάμηνα 2) αυτοί που δώσανε μάθημα τα 2 τελευταία χρόνια?
 2. Ανάρτηση από Facebook (δώστε λίγη προσοχή στην τελευταία πρόταση της ανάρτησης) ''Λόγω των όσων γράφονται σχετικά με τις ενέργειες που θα γίνουν σε περίπτωση προσφυγής στην δικαιοσύνη, πήγα στα διοικητικά δικαστήρια Θεσσαλονίκης και μίλησα με την πρόεδρο του πρωτοδικείου και με την δικαστή υπηρεσίας. Καταρχάς, τα πανεπιστήμια είναι νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και οι διαφορές επιλύονται στα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Δεν τίθεται θέμα πολιτικού δικαστηρίου (π.χ. ασφαλιστικά μέτρα). Ακόμα και αποζημίωση να ζητήσουμε θα καταθέσουμε στα διοικ.δικ. Δυστυχώς, στην Ελλάδα για να προσφύγουμε στα δι
 3. Ίσως το πρώτο καλό νέο που άκουσα σήμερα αν και δεν γνωρίζω την εγκυρότητα του είναι από μια ανάρτηση στο Facebook ''Το μεταφέρω με επιφύλαξη: καθηγήτρια της Παντείου είπε σε φίλη μου οτι όλες οι πρυτανείες θα ανακοινώσουν τα μετρα για τους "αιώνιους" στις 25 Αυγούστου. Η απόφαση είναι κοινή: όσοι είναι ενεργοί δε διαγράφονται και συνεχίζουν μέχρι να βγουν οι οργανισμοί. Τώρα πού τοποθετείται το Υπουργείο σε όλο αυτό, ιδέα δεν έχω'' Τώρα τι εννοεί όταν λέει ενεργοί... Πάντως νιώθω σαν πρόβατο προς σφαγή που απλά περιμένει την μέρα του!! Γι αυτό το λόγο νομίζω ότι είναι μείζονος σημασί
 4. Myriam Προτείνω 20/8 να μαζευτουμε οι ενδιαφερομενοι και να κάνουμε μια επίσκεψη στον πρόεδρο της σχολής μήπως μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη με όλο αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί.
 5. Έχουμε καμιά ενημέρωση ως προς τη θέση που έχει η ιατρική Αθήνας σχετικά με το θέμα μας;
 6. Xetastiko Αυτό αναρωτήθηκα παραπάνω. Οι πρυτάνεις έχουν τη δυνατότητα και τη διαθεση να μας καλυψουν μέχρι την κατάρτιση των οργανισμών? Δυστυχώς ο μυλοπουλος από υποστηρικτής των φοιτητών το γύρισε δηλώνοντας ότι πάνω απ όλα ο νόμος. Αυτό που διαπιστώνω ότι πηγαίνοντας προς την καταληκτική ημερομηνία το παιχνίδι χοντραίνει και λιγοστεύουν τα οποια θετικά δεδομένα υπήρχαν μέχρι τώρα.
 7. Οντως Alex 123 είναι περίεργα διατυπωμενη η πρόταση του. Sp_in Όσον αφορα την παράκαμψη του νομού έχεις απόλυτο δίκιο. Ο νόμος αναφέρει ως αιτία διαγραφής την μη εγγραφή σε δύο συνεχόμενα εξάμηνα, κάτι που δεν έχει εφαρμοστεί.
 8. Πάντως από τα σχόλια στο Facebook βλέπω μια σύμπνοια από τις γραμματειες (η οποία βέβαια δεν με καθησυχάζει και ιδιαίτερα ) ότι ισχύει η εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Η μόνη που είναι αντίθετη είναι η γραμματεία της νομικής Κομοτηνής η οποία μιλάει ήδη για οριζόντιες διαγραφές αν δεν γίνει ρύθμιση στο νόμο.
 9. Μήπως πρέπει σιγά σιγά να οργανωθούμε με κάποια κινητοποίηση ως προς το υπουργείο αλλά και ως προς τον νέο πρύτανη? Γιατί μέχρι τώρα από τον ίδιο δεν έχω ακούσει καμία δέσμευση πέρα από το τυποποιημένο '' θα σας δωθεί η δυνατότητα να τελειώσετε'' και ο χρόνος κυλάει εναντίον μας...
 10. Εμένα όλο αυτό το διάστημα μου φαινεται οτι μας δουλεύουν κανονικά. Από τη μία ο λοβερδος ο οποίος σταθερά δηλωνει ότι 31/8 θα γίνουν οριζόντιες διαγραφές και από την άλλη οι πρυτάνεις οι οποίοι με μικρές διαφοροποιησεις επιμένουν για εξεταστική Σεπτέμβρη. Η ερώτηση μου είναι αν ο λοβερδος επιμείνει , οι πρυτάνεις έχουν τη δυνατότητα αλλα και τη διάθεση να μας καλυψουν? Εχουν τη δικαιοδοσια να παρακαμψουν το νόμο η απλά παίζουν ένα επικοινωνΙακο παιχνίδι με τελική κατάληξη '' εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν γίνεται τιποτα''?
 11. Τελικά παιδιά τι πιστεύετε με όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί? Θα καταφέρουμε να δώσουμε το Σεπτέμβριο? Σε περίπτωση που ο λοβερδος δεν κάνει πίσω οι σχολές μας θα μπορέσουν να μας στηρίξουν η θα πρέπει να εφαρμόσουν το νόμο?
 12. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί με εμάς. Πιστεύω ότι η μόνη πιθανότητα να γίνει κάτι υπέρ μας είναι από τον κύριο φορτσακη.
 13. Μακάρι να είναι έτσι και να μην μας επιφυλάσσουν καμιά έκπληξη Καλό ξημέρωμα
 14. Πιστεύω ότι θα ήταν μια καλή κίνηση να επισκεφθούμε κάποιο δικηγορικό γραφείο την επόμενη εβδομάδα ώστε να έχουμε το χρόνο για κάποιες κινήσεις προτού οριστικοποιηθουν οι αποφάσεις.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.