Jump to content

FaniK.

Members
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από FaniK.

 1. Carissimi auguri per un felice Natale e un Sereno Anno Nuovo!!!!!!!!!!

 2. σπίτι, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο απέναντί μου, ακούω το ΘΕΪΚΟ: "Muscle Museum" των Muse!!!!!!!!!!
 3. Οχι, δεν σε κατέκρινα πριν, ΤΩΡΑ που το ξαναδιαβάζω θα σε κατακρίνω. Δες και μόνη σου τι λες: Εχεις, λέει, σταθερή άποψη...η οποία ποιά είναι; Μια έτσι, μια γουβέτσι, όλοι οι καλοί χωράνε...αχταρμάς...Σαν έκθεση Λυκειόπαιδου...Κάνε πρώτα μια πραγματική, σταθερή σχέση και μετά τοποθετήσου. δεν σου επιτρέπω να ξανακάνεις κανένα σχόλιο για την προσωπική μου ζωή! το καταλαβαίνεις; προσπάθησα να είμαι ευγενική και να μην κατακρίνω τις μίζερες απόψεις σου, αλλά μάλλον δεν παίρνεις από λόγια. Θα περίμενα περισσότερη ωριμότητα από ένα μεγαλύτερο άτομο από εμένα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω δει ούτε ίχνος ωριμότητας από την μεριά σου. Το μόνο που έχω δει είναι μια εμμονή να έχεις την τελευταία λέξη και να σχολιάζεις άτομα για τα οποία δεν έχεις την παραμικρή ιδέα. Και επειδή πραγματικά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να λογομαχώ μαζί σου και έχω βρει αξιόλογα άτομα σ'αυτό το forum με τα οποία μπορεί κανείς να ανταλλάξει απόψεις, ας αφήσουμε την μικρή μας συζήτηση εδώ. Έχεις την άποψή σου, την οποία δεν συμμερίζομαι και ούτε πρόκειται ποτέ να λάβω υπόψη. Βλέπουμε τη ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις αλλιώς. Και αυτό δεν αλλάζει. Βρες τώρα κάποιον άλλον να προσβάλλεις και να προσπαθήσεις να του επιβάλλεις την άποψή σου. Ο διάλογός μας έλαβε τέλος.
 4. πολύ απόλυτη είσαι! και συνεχίζω να λέω (γιατί προφανώς δεν το κατάλαβες και την πρώτη φορά) ότι η άποψή μου είναι πολύ συγκεκριμένη και όχι θεωρητική.τώρα αν δεν το κατανοείς αυτό φοβάμαι πως δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. και όχι, δεν μου επισήμανες τίποτα. (ούτε εγώ απέφυγα να απαντήσω στο οτιδήποτε εννοείται!) απλώς κατέκρινες τα λεγόμενά μου, επειδή απλώς δεν συμφωνείς μαζί μου. Επειδή έχεις μια μονοδιάστατη, δογματική (σχεδόν) άποψη για το θέμα. αλλά αυτός ο διαλόγος μπορεί να συνεχιστεί επ'άπειρον, οπότε λέω να τον σταματήσουμε, εντάξει; ούτως ή άλλως κανένας δεν κερδίζει κάτι απ'αυτόν. Έχεις την άποψή σου, έχω την δική μου. Ας το αφήσουμε έτσι.
 5. Μιλας πολύ θεωρητικά. Είναι σαν να κάνω εγώ μια διάλεξη περί εγχειρήσεων και μεταγχειρητικών λοιμώξεων (που έχω πάει σε χειρουργεία μόνο όταν έκανα το αντίστοιχο μάθημα). Οι φίλοι μου που είναι όντως χειρουργοί όμως και ξέρουν για τι ακριβώς μιλάνε, θα το πουν σε πολύ πιο ζωντανή γλώσσα. Και τώρα πες μου, έχω δίκιο; όχι, πραγματικά πιστεύω πως δεν έχεις. μίλησα πολύ κατανοητά και συγκεκριμένα και εσύ χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα για το ποια είμαι, έβγαλες αμέσως ένα ανούσιο συμπέρασμα. Είπα την άποψή μου και αν δεν συμφωνείς δεν έγινε και τίποτα. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές (τουλάχιστον από εμένα). Και αυτή είναι και η διαφορά μας. Εγώ δεν κατακρίνω κανέναν για τα λεγόμενά του. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Συμμετέχουμε σε μια συζήτηση και απ'όσο γνωρίζω από την μέχρι τώρα ενασχόλησή μου με το συγκεκριμένο forum υπάρχει μια σχετική ελευθερία, αλλά και ο αντίστοιχος σεβασμός στην έκφραση διαφορετικών απόψεων. Πιστεύω πως η διαφορά ηλικίας παίζει μικρό ρόλο όταν υπάρχει κατανόηση, αγάπη και ωριμότητα σε μια σχέση, αλλά ναι πολλές φορές (το έχουμε δει να συμβαίνει άλλωστε) μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη φθορά λόγω της απουσίας κοινών ενδιαφερόντων και ερεθισμάτων μεταξύ του ζευγαριού. Αν έχεις διαφορετική άποψη πάνω σ'αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα χαρώ να την ακούσω.
 6. μία μέρα πέρασε από το προηγούμενο post μου... είναι ξημερώματα, είμαι στο σπίτι μου και επειδή απ'όσο φαίνεται έχω αϋπνίες ακούω μουσική και για να γίνω πιο συγκεκριμένη ακούω: The Red Hot Chili Peppers- Can't Stop.
 7. ωραίο post, πραγματικά! now, that's an attitude I like!!!! να'σαι καλά...! ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης! Και όσο αφορά τις ερωτήσεις, μην με φοβάσαι εμένα... είμαι πολύ καλή σ'αυτό! (επειδή θέλω να ξέρω πάντα τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια! -αν και αυτό μερικές φορές πρέπει να ομολογήσω ότι δεν είναι πάντα ευεργετικό-.) Για τους μισθούς δεν έχω την παραμικρή ιδέα, είμαι λίγο αμαθής στο θέμα της μισθοδοσίας. Όποιος θέλει να συνεισφέρει στην επιμόρφωσή μου... please share!
 8. Δεν έχεις κάνει σχέση (με διάρκεια) χρυσό μου εσύ ε;
 9. Εύχομαι από τώρα... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

 10. το θέμα μας λοιπόν είναι η διαφορά ηλικίας! δύσκολο topic... αλλά η άποψή μου είναι ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο αν δύο άτομα έχουν κοινά ενδιαφέροντα, επικοινωνούν και ξέρουν και οι δύο συνειδητοποιημένα τι θέλουν από την μεταξύ τους σχέση. Τώρα τι είναι το ιδανικότερο πραγματικά πιστεύω πως κανείς δεν μπορεί να μας το απαντήσει. 5 χρόνια κάτω, 5 χρόνια πάνω ή ακόμα και 10 ή και περισσότερο. Εξαρτάται από τα άτομα και από την προσωπικότητα και την ωριμότητά τους, όχι από μια ημερομηνία γεννήσεως. Και στο κάτω-κάτω έχουμε μόνο μια ζωή (απ'όσο ξέρω! δεν πιστεύω ιδιαίτερα στην μετενσάρκωση!) και είναι καλύτερο να την ζήσουμε όπως θέλουμε εμείς, απ'το να κοιτάζουμε συνεχώς πίσω από την πλάτη μας και να μετανιώνουμε. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περνάμε οι ίδιοι καλά και ευτυχισμένα και να μην δίνουμε σημασία στον οποιοδήποτε κοινωνικό περίγυρο που μπορεί να κατακρίνει την επιλογή μας να είμαστε με ένα άτομο που έχουμε διαφορά ηλικίας. Είναι ούτως ή άλλως δική μας επιλογή και αν μας συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να την υποστηρίξουμε. Φυσικά στην θεωρία ακούγονται όλα πολύ καλά, αλλά στην πράξη μπορεί και να αλλάζουν τα δεδομένα. Χάσμα γενεών, διαφορετική αντίλληψη για πρόσωπα και καταστάσεις... φέρνουν την ρήξη. Άλλα όπως είπα και πριν, όλα εξαρτώνται από τα άτομα και την μεταξύ τους χημεία και δυνατή ταύτιση. Αυτά......!
 11. ώστε προδώθηκα, ε; Ναι, ναι... είμαι από την Θεσσαλονίκη, το παραδέχομαι! και το "πάνε" είναι πολύ, μα πολύ συνηθισμένο σ'αυτή την πόλη! έχω να ακούσω την λέξη "πήγαινε" χρόνια, από την α'δημοτικού νομίζω. σ'αυχαριστώ για τις συμβουλές σου πέρα από την πλάκα! Είναι πολύ χρήσιμες! (Αθηναίος μου ακούγεσαι, σωστά;-μπορεί να κάνω και λάθος-)Ένα ευχαριστώ και στον ηεβωδσ ακδσωβλδσβωλσΒΞΔΛ για την απάντησή του και τις ευχές του! (υ.γ και όχι, δεν θέλω νησί πλέον! και να'θελα, σ'αυτό το topic ένα καλό λόγο δεν έχω ακούσει... για κάποιο λόγο προφανώς! κάτι κοντά στην Θεσσαλονίκη θα ήταν ωραίο!)
 12. Την άγκυρά του έριξε στα νησιά Διαβασόλα, στα νησιά Ειδεόλα, στα νησιά Εκανόλα, στα νησιά Πανξαιρόλα και τη ζωή του τέλειωσε στο νησί Δενέμαθε.

 13. i am home, σε λίγο θα βγω... και ακούω: Henrietta από τους The Fratellis!!!!
 14. σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου συγκεκριμένα ιατρεία ή νομούς. (ούτε έχω συγγενείς ή φίλους στην επαρχία!). Αλλά δεν πειράζει! Θα το ψάξω και άλλο όσο μπορώ το θέμα και θα δω τι θα κάνω. Απλώς μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο, γιατί ο ένας σου λέει:"πάνε εκεί, είναι τέλεια", ο άλλος σου λέει:"πάνε αλλού, τρελή είσαι;" και καταλήγεις στο τέλος μπερδεμένη, τρελαμένη και θυμωμένη!!!! Πάντως thanks για τις συμβουλές.
 15. απλή συζήτηση κάνουμε, ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις ατόμων που έχουν περισσότερη εμπειρία πάνω στο θέμα. Δεν ανάγκασα κανέναν με το ζόρι να κάνει post. Και προσωπικά (αυτό φυσικά εξαρτάται και από το άτομο) δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Μ'αρέσει να ξέρω τις επιλογές μου και επειδή ενδιαφέρομαι πολύ γι'αυτό το επάγγελμα, θέλω να ψάχνω όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορώ. Αν ήμουν αδιάφορη και βαριόμουνα, προφανώς θα έπαιζα προ-πο με την αίτησή μου (όταν έρθει εκείνη η στιγμή) και θα έλεγα: "Δεν βαριέσαι... όπου να'ναι ας πάω, δεν παντρεύομαι κιόλας". (το συγκεκριμένο post γράφτηκε χωρίς ειλικρινά καμία διάθεση για καβγά, είναι απλώς η απάντηση μου.)
 16. σε εμένα πάει αυτό; υποθέτω πως ναι. Nickal, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει όλη την συζήτηση, αλλά ευχαρίστως να σε κατατοπίσω. Ρώτησα τα παιδιά στο συγκεκριμένο topic αν ξέρουν είτε από προσωπική τους εμπειρία, είτε από φίλων- συμφοιτητών τους, ποια μέρη "θεωρούνται" καλά για αγροτικό. Και όλοι με ένα στόμα, μια φωνή μου απάντησαν: ΟΧΙ ΝΗΣΙ!!!! Αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν πρότεινε κάποιο μέρος. (πόλη, χωριό... οτιδήποτε!). Αυτό εννοούσα λοιπόν! Είσαι και εσύ λοιπόν τώρα με την σειρά σου καλοδεχούμενος να προτείνεις κάτι! Περιμένω...!
 17. ωραία! κατάλαβα που δεν πρέπει να κάνω αγροτικό!!!! (αυτό είναι το μόνο σίγουρο! υπάρχει και ομοφωνία!). καμιά πρόταση για το που θα μπορούσα να κάνω;
 18. Δεν θα αφησεις το νησι μονο του. Τεραστια σημασια εχει και το ποσο καλομαθημενοι ειναι και οι κατοικοι.Αν θες πληροφοριες για κυκλαδες στειλε μηνυμα. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! ναι, αν μπορείς θέλω πληροφορίες για κυκλάδες...
 19. επειδή δεν πήρα απάντηση στο προηγούμενο post μου δημιούργησα εγώ το συγκεκριμένο topic! ναι, είναι αλήθεια! θα το βρείτε εύκολα στο "Οι τελειωμένοι..."! ελπίζω να τα πούμε και εκεί και όσοι από εσάς έχετε γνώσεις από ιατρικές σπουδές στην Ιταλία να τις μοιραστείτε μαζί μας κάνοντας posts στο συγκεκριμένο topic! grazie mille!
 20. ωραία, το κατάλαβα αυτό! καλύτερη στεριά, όχι νησί! αλλά γιατί; μήπως επειδή με την πρώτη ματιά το νησί αποτελλεί δέλεαρ, λόγω της θάλασσας και του ζεστού ήλιου το καλοκαίρι αλλά στη συνέχεια μπορεί να γίνει εφιάλτης; - να είναι απομονωμένο, με λίγους κατοίκους και ένα κέντρο υγείας μόνο, -να έχει ανύπαρκτες θαλάσσιες συγκοινωνίες και έτσι δηλαδή να βρεθείς αποκλεισμένος από στεριά και από θάλασσα, -το χειμώνα να βαράς μύγες και να αρχίσεις το ψάρεμα καθαρά από βαρεμάρα... είμαι κοντά σ'αυτό που θέλετε να πείτε; ή υπάρχουν και άλλοι λόγοι; Please, share!
 21. γιάννη και peonia σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! πραγματικά με βοηθήσατε, όχι Ήπειρος, σωστά; μόνο μια απορία ακόμα... γιατί το νησί είναι παγίδα;
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.