Jump to content

med2001

Prominent Members
 • Posts

  105
 • Joined

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female

med2001's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

1

Reputation

 1. Γνωρίζει κανείς τι ώρα είναι η πτυχιακή της Χειρ/κής Ι 4ου έτους τη Δευτέρα 24/10; Ευχαριστώ!
 2. Για την πτυχιακή στο Αττικό να συμπληρώσω,ότι θα γίνουν στην αίθουσα 4 στο υπόγειο.Οι εγγραφές δεν είναι αναγκαίες.
 3. Η πτυχιακή εξέταση της Οφθαλμολογίας στο Γενικό Κρατικό Γ.Γεννηματάς μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 17/10/2011 και ώρα 10.00 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.
 4. med2001 τώρα αυτό είναι σίγουρο; διότι αν διάβασες έχουνε 48ωρη απεργία τα ΜΜΜ Πέμπτη και Παρασκευή. Θα τις δώσουνε κανονικά τις εξετάσεις; για πάρε τηλέφωνο και ξαναρώτα τους. Εγώ σήμερα προσπαθούσα να πάρω στο αττικό και δεν το σήκωνε κανείς. παίζει να πήρα και πέντε φορές. Δηλαδή να θες να γραφτείς για να δώσεις το μάθημα και να μην μπορείς! Πήρα τηλέφωνο χτες το πρωί και μου είπαν για 14/10.Σήμερα-οπότε και άλλαξαν τα δεδομένα,λόγω απόφασης ΣΦΙΑ- δεν πήρα τηλέφωνο.Αύριο θα τους τηλεφωνήσω πάλι,που,φαντάζομαι,θα έχουν ενημερωθεί για την απόφαση και μένει να δούμε αν θα τη δεχτούν και μεταφέρουν την εξέταση.
 5. Οι πτυχιακές εξετάσεις στο μάθημα της Οφθαλμολογίας για όσους ασκήθηκαν στο Γενικό Κρατικό Γ.Γεννηματάς θα γίνουν στις 14/10/2011 και ώρα 10.00 πμ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Γ.Γεννηματάς.
 6. Κοίταξε,την Τρίτη 27/9 είναι προγραμματισμένη η πτυχιακή της Φυσιολογίας Ι.Αν δεν γίνει,εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία. Για να πάρω και την πρωτοβουλία,προτείνω αύριο συνάντηση των ενδιαφερομένων στην είσοδο της Κεντρικής Γραμματείας κάτω(δηλ μπροστά από τη Λέσχη) στις 10.30 το πρωί.Όσοι συμφωνούν και θα έρθουν,ας το ποστάρουν,να ξέρουμε πόσοι θα είμαστε.Όσοι,πάλι θέλουν να έρθουν,αλλά δε τους βολεύει η ώρα,ας πουν την ώρα,που τους βολεύει,ώστε μέχρι το βράδυ να έχουμε βγάλει άκρη.
 7. Καλό θα ήταν να βρεθούμε στη σχολή αύριο ή μεθαύριο ,όσοι ενδιαφερόμαστε,ώστε να ορίσουμε νέα ημερομηνία,να σφραγιστεί με τη σφραγίδα του ΣΦΙΑ και να σταλεί το χαρτί αμέσως με fax στη γραμματεία στο Αττικό. Αν ενδιαφέρεσαι,θα ήθελες να προτείνεις μέρα και ώρα συνάντησης στη σχολή,ώστε να γίνει η αρχή;
 8. Χαϊδάρι, 12 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΑΘΗΜΑ «ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ» ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010-11 Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 και ώρα 10:00π.μ. στο Β΄ Εργαστήριο Ακτινολογίας Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Παρακαλούνται οι Φοιτητές που θα προσέλθουν στις εξετάσεις να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 ή στη Γραμματεία του Β’ Εργαστηρίου Ακτινολογίας ή στο e-mail gkoti@med.uoa.gr ή με fax στο 210 5831831 •Οι φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις •Οι φοιτητές που έχουν εκκρεμότητα με τις παρουσίες τους δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις •Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις είναι η επίδειξη του πάσου ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γεωργία Κώτη Γραμματεία Φοιτητών Τηλ. Επικοιν. 210 5831854
 9. Μετά από πολλέεεεεεες προσπάθειες την περασμένη εβδομάδα,κατάφερα να επικοινωνήσω χτες.Ρώτησα για νέα ημερομηνία και μου είπαν 12/9,δηλαδή τη Δευτέρα,σύμφωνα με τις νέες ημερομηνίες.Ρώτησα αν θα γίνει η εξέταση σε περίπτωση κατάληψης(χτες ήταν η συνέλευση) και μου είπαν,ότι δεν ξέρουν τίποτα για κατάληψη.Εξήγησα,ότι υπήρχε συνέλευση και ότι η κατάληψη είναι πιθανή και μου είπαν πάλι,ότι δεν ξέρουν τίποτα.Σήμερα δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο.
 10. llion7,έχεις δίκιο,το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου δεν αναφέρεται στον τρόπο εισαγωγής στην ειδικότητα.Ωστόσο,πιο πάνω μεταφέρθηκε το άρθρο για την άδεια άσκησης επαγγέλματος και παρερμηνεύτηκε σε επόμενο σχόλιο,ότι θα υπάρχουν εξετάσεις για την απόκτησή της και είπα να το διορθώσω.. Είναι γνωστό,ότι οι εξετάσεις για ειδικότητα έρχονται σε επόμενο νομοσχέδιο.Το συγκεκριμένο αρκείται στην πλήρη αποδόμηση και μπαχαλοποίηση του ΕΣΥ..
 11. Έτσι όπως είναι διατυπωμένο στο σχέδιο νόμου,η διενέργεια εξετάσεων αφορά στη διαδικασία χορήγησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας και όχι στη χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος.
 12. Την είδα την ανακοίνωση της ΠΑΣΚ και διάβασα και το δελτίο τύπου,που εξέδωσε από το ygeianet.gr . Είναι μια πρότασή της στο πώς βλέπει αυτή,ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί γενικά το πρόβλημα της υγείας στη χώρα "σαν ενιαίο σύνολο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα κλπ",η οποία αναφέρεται στα πλαίσια της συνάντησης του ΔΣ του ΙΣΑ με τον Υπουργό με θέμα την απελευθέρωση του ιατρικού επαγγέλματος. Το ποσοστό της στις φετινές εκλογές του ΙΣΑ έφτασε το 12,43 %,με πρώτη τη ΔΗ.ΚΙ με 47,97 %. Γράφω τα ποσοστά των 2 για να τονίσω τη διαφορά. Αυτό που ρώτησα είναι αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της δήλωσης για μεταφορά της χορήγησης της άδειας άσκησης επαγγέλματος στους οικείους ιατρικούς συλλόγους με την πρόταση της ΠΑΣΚ,δηλαδή υπάρχει ένδειξη-πληροφορία,ότι θα δίνουμε εξετάσεις στους συλλόγους για την άδεια,εξετάσεις,που θα διοργανώνει κάθε σύλλογος ή θα είναι πανελλαδικές; Υπάρχει ανάλογη θέση άλλων παρατάξεων πχ ΔΗ.ΚΙ ή άλλων,που να το υποστηρίζουν; Θεωρούν οι Ιατρικοί Σύλλογοι τη χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος από αυτούς ως αναβάθμιση των συλλόγων,ωστόσο δεν άφησε κανείς να εννοηθεί,ότι εκτός από τη μεταφορά θα υπάρξει αλλαγή και στις προϋποθέσεις λήψης της. Σαφέστατα και η ΠΑΣΚ θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση στο σχέδιο για τις εξετάσεις για έναρξη ειδικότητας,κάτι που ο Λοβέρδος έχει αποφασίσει και το έχει πει πολλές φορές.Ακόμα κι αν δεν προσβλέπει σε άμεση στήριξη για το συγκεκριμένο θέμα,σίγουρα με την ανακοίνωσή της στρέφει την προσοχή αλλού και όχι στο θέμα τους για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Το 12,43% μου φαίνεται πολύ μικρό για να μπορέσει να επιβάλλει καταστάσεις,αν δεν υπάρχουν ήδη στα σκαριά. Σαν "δόλωμα διαρροών" σε τέτοιες περιπτώσεις αλλαγών είναι συνήθως είτε οι ίδιοι Υπουργοί -Υφυπουργοί άμεσα με συνέντευξή τους είτε έμμεσα σε εφημερίδες γνωστών συγκροτημάτων για να δουν αντιδράσεις.
 13. Μα λίγες μέρες πριν,τόσο ο Υπουργός Υγείας όσο και κάποιος από τους Υφυπουργούς σε δηλώσεις τους σε πρωινές εκπομπές,που αναπαράχθηκαν από δελτία ειδήσεων είπαν,ότι έχει αποφασιστεί να μεταφερθεί η χορήγηση άδειας άσκησης επαγγέλματος από τις Νομαρχίες-Περιφέρειες πλέον στους οικείους Ιατρικούς Συλλόγους,κάτι το οποίο ζητούν οι ιατροί εδώ και 30 χρόνια.. Οι εξετάσεις για άδεια άσκησης,πού κολλάνε; Αυτό,που κατάλαβα από τις δηλώσεις αυτές είναι,ότι αντί να κάνουμε αιτήσεις στη Νομαρχία θα κάνουμε στον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής μόνιμης κατοικίας μας.Κάνω κάπου λάθος;
 14. Παιδιά,να ρωτήσω κάτι: Πλέον,δίνεται ως επίσημο σύγγραμμα από την έδρα το βιβλίο του Ματσανιώτη και από αυτό εξεταζόμαστε; Πριν 2 χρόνια διαβάζαμε από Νelson(δίτομο) και Lissauer. Υπήρχαν κάτι σημειώσεις της ΔΑΠ(με ερωτήσεις-απαντήσεις από το volcano),που σε καθοδηγούσαν συν τα φυλλάδια,που έδινε η έδρα για αφυδάτωση,εμβόλια κλπ. Τώρα από πού διαβάζουμε;Πρέπει να αγοράσω το Ματσανιώτη;
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.