Jump to content

jkl

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από jkl

 1. Δε μου αρέσει να είμαι επικριτικός αλλά είσαι προκλητική. Από τη μία αλλαζονας και απαξίωτική απέναντί του από την άλλη μας ενημερώνεις ότι 5 ημέρες πριν του είπες ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του. Κάτι γυναίκες σαν εσένα βγάζουν το κακό όνομα στο φύλο σας. Κορίτσι μου, πες το του ξεκάθαρα του ανθρώπου ότι δε θέλεις να είσαι μαζί του, να γλυτώσει μια ώρα αρχύτερα. Γιατί είναι τόσο δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να είναι ειλικρινείς; Όχι. Εσύ;
 2. @pro Mην επιμένεις να επιχειρηματολογείς για το αυτονόητο. Kρίμα από το Θεό. Είναι αυτονόητο ότι οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος κατανοεί ότι το περιστατικό είναι απόλυτα αισχρό, απόλυτα άνανδρο και ο ορισμός της σάπιας ιδεολογίας αν όχι των σάπιων εγκεφάλων.
 3. Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια, συνάδελφε. 1/Ποιο το ερευνητικό έργο των 75 ΔΕΠ του Aιγινητείου; 2/Ποια η εκπαιδευτική δραστηριότητα; 75 μέλη ΔΕΠ για 20 (πάνω - κάτω), ωριαίες διαλέξεις αμφιθεάτρου σε διάστημα ενός μήνα+; Όλη η υπόλοιπη εκπαιδευτική διαδικασία γίνεται από ειδικευόμενους και κυρίως επιμελητές του ΕΣΥ. Γιάννης πίνει, άλλος πληρώνει. Κλασικοί Έλληνες πανεπιστημιακοί ιατροί.
 4. Το ΙQ ενός ανθρώπου διαμορφώνεται σε τεράστιο ποσοστό από τα εξωτερικά ερεθίσματα του. Είναι σαν να λέμε ότι το μέσο IQ των ανθιγγάνων ή των Αλβανών / Πακιστανών κλπών μεταναστατών στην Ελλάδα είναι χαμηλότερο από το μέσο IQ των Ελλήνων. Είναι δυνατή μια τέτοια η σύγκριση; Τα βασικά δεδομένα τους διαφέρουν άρδην. Απορώ με ποια λογική ένας επιστήμων που το αντικείμενό του δεν είναι η στυγνή στατιστική, διατύπωσε δημόσια μια τέτοια άποψη.
 5. Απαίσιο σχόλιο. Δε ντρέπεσαι καθόλου; Μα τα δικά μου συμπεράσματα δεν είναι αυθαίρετα. Βασίζονται στα κατά συρροή... άρθρα σας. Στα κατά συρροή...λεγόμενά σας και την κατά συρροή...συμπεριφορά σας απέναντι στα άλλα μέλη. Εσείς πού βασίζετε την άποψή σας ότι οι συνάδελφοι ακτινολόγοι με τους οποίους συζητάτε για πρώτη φορά, επέλεξαν τη συγκεκριμένη ειδικότητα επειδή δεν έχουν γνώσεις και είναι τεμπέληδες; Πώς μπορείτε να μιλάτε με τόση υβριστική βεβαιότητα για το μέλλον; Πόσο μάλλον για αντικείμενα που γνωρίζετε άκρως επιφανειακά και εμπειρικά; Πώς μπορεί να γνωρίζετε την οικογενειακή κατάσταση κάθε δεκαεξάχρονης μαθήτριας που πρωτοεμφανιζόμενη ζητάει συμβουλές σχετικά με το ιατρικό επάγγελμα και κάθε αλλοδαπής δεσπονίδος που έχει τιμήσει τη χώρα σας με το να μάθει άριστα τη γλώσσα σας; K.ά. Πόσο αγενής υπήρξατε... Τα βρίσκετε με την Καράντη Μαρία γιατί έχετε ένα απάλευτο κοινό σημείο. Νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Στην πραγματικότητα δεν κάνετε διάλογο. Είστε προκαταβολικά σίγουρες για τα πάντα και λαμβάνετε μέρος σε διαλόγους για να ξεφορτώσετε... τις απόψεις σας. Είστε ανίκανες να ακούσετε. Ό,τι χειρότερο για την περαιτέρω ανάπτυξή σας. O ανθρώπινος εγκέφαλος δεν κλείνει... στα 40, κυρίες μου. Μέχρι να έρθει η ώρα σας, έχετε πάρα πολλά ακόμη να μάθετε και να αναθεωρήσετε. Μη σαμποτάρετε έτσι τους εαυτούς σας, χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας με πιο αποδοτικούς τρόπους.
 6. Κοίτα να δεις, όλοι οι υπόλοιποι παλεύετε να αποδείξετε ότι ντε και καλά η δική σας ειδικότητα είναι μοναδική, φοβερή, αναντικατάστατη... αλλά τι να κάνουμε, δεν είναι. Αυτό κανείς δεν μπορεί να με εμποδίζει να το γράφω. Πλησιάζετε την παραφροσύνη, κυρία μου, να το προσέξετε. Το γεγονός ότι εσείς δε θεωρείτε αξιόλογη και χρήσιμη τη δική σας ειδικότητα και άρα δεν υφίσταται καν το θέμα να την υποστηρίξετε σε οποιαδήποτε περίπτωση, δεν ταυτίζεται με ανάγκη των άλλων να παλέψουν για την «φοβερή και αναντικατάσταση ειδικότητά» τους. Βλέπετε φαντάσματα. Και το κάνετε πολύ συχνά. Ανοίγει κάποιος ένα θέμα και το καταστρέφετε προσπαθώντας να πείσετε για θέματα παρεμφερή ίσως αλλά όχι ζητούμενα· παρεμφερή και άμεσα συνυφασμένα με τις πικρίες σας, τα απωθημένα σας και όλα αυτά που δεν τολμάτε να βγάλετε από μέσα σας στην αληθινή σας ζωή όπως η ίδια έχετε πλαγίως επισημάνει επανειλημμένα. Το χειρότερο είναι ότι κάθε φορά που μπαίνετε στη διαδικασία αυτή, δεν αρκείστε σε μια γενική διατύπωση των απόψεών σας αλλά επιτίθεστε και κάνετε όλως αυθαίρετες εικασίες για πρόσωπα. Και πάντα με εξαρετικά αγενή και αδιάκριτο τρόπο. Αν νιώθετε ότι έχετε την ανάγκη να συνεχίσετε αυτό το τροπάριο προς αποσυμφόρηση της ψυχική σας κατάστασης, συνεχίστε αλλά τουλάχιστον σταματήστε να προσβάλετε τους ανθρώπους με τους οποίους κάνετε διάλογο βασισμένη σε προσωπικές σας εικασίες κι συμπεράσματα.
 7. 150 φορές έγραψα ότι είμαστε οι πλέον αναλώσιμοι, να το γράψω και άλλη μία για όσους έχουν πρόβλημα αντίληψης; Τι να πονάει, εγώ είμαι η πρώτη που το λέω. Πώς συνεπάγεται ότι δεν πονάει από το ότι είσαι η πρώτη που το λες; Η συζήτηση εξελίχθηκε θλιβερά. Η γνωστή κυρία ξαναχτυπάει... Μια 40+ ιατρός προσπαθεί με το χείριστο τρόπο να υποβιβάσει την ειδικότητα συναδέλφων της και ταυτόχρονα και τα άτομα που την ασκούν. Ποια ειδικότητα; Μια ειδικότητα απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο κάθε άλλης. Οι υπόλοιπες ειδικότητες έχουν αρκετά να μάθουν επάνω στο αντικείμενο τους, η ενασχόληση τους και με την διεκπεραίωση και διάγνωση της ακτινολογικής απεικόνισης του αντικειμένου τους, τους έλειπε; Η απληστία δημιουργεί ανάγκες αλλά όλα έχουν και ένα όριο. Δε μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα. Τι συμβαίνει εδώ; H απληστία ή οι οικονομικές δυσκολίες, δεκτό και αυτό, καταργούν την εξειδίκευση για την οποία φημίζεται η εποχή μας; Το πιο θλιβερό σημείο της συζήτησης είναι να βλέπεις μια επιστήμονα με χρόνια εμπειρίας στην πλάτη της να προσπαθεί να ακυρώσει όχι απλώς μια ολόκληρη ειδικότητα αλλά και τα πρόσωπα που την ασκούν. Και αυτό με επιχειρήματα προσωπικές τις εκτιμήσεις: Όλοι όσοι δεν ξέρουν και θέλουν κάτι εύκολο... invitro, εφόσον θεωρείτε ότι και η δική σας ειδικότητα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ειδικοτήτων, να υποθέσουμε ότι και εσείς δεν είχατε αρκετές γνώσεις και άρα θέλατε κάτι εύκολο; dikaios, όπως καταλαβαίνεις πού να σταθείς ανάμεσα στα θηρία, μυρμηγκάκι; Aυτά ακόμη παλεύουν να καταλήξουν σε βασιλιά-αρχηγό... Αρχέγονες καταστάσεις. Μαζί σου θα ασχοληθούν; Δε σε βλέπουν καν. Ευτυχώς δεν είναι όλοι θηρία. nucmed και dio, καταλαβαίνω ότι η πρόκληση ήταν πολύ μεγάλη για να μην επιτεθείτε. Αμυντική επίθεση...
 8. @mandoctor ευχαριστώ. Ευχαριστώ και όσους μου απάντησαν με προσωπικό μήνυμα. Η αλήθεια είναι ότι ευτυχώς δεν πρόκειται για σοβαρό χειρουργείο. Πρόβλημα με κιρσούς και ευρυαγγείες στα κάτω άκρα έχει ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Θα παρακολουθώ το θέμα και το mail μου. Όποιος άλλος έχει προσωπική εμπειρία από κάτι αντίστοιχο, ευχαρίστως θα τον άκουγα.
 9. Χα!Μα είναι επιχείρημα αυτό;Θα αστεύεσαι, σίγουρα!! Ποιος ασχολείται με το αν έχουμε να συντηρηθούμε όταν η αναμονή φτάνει μέχρι και τα 8 χρόνια;! Kαι στο κάτω-κάτω και με ΓΓ στη θέση τους, έχεις ιδέα πόσο καθυστερούν εδώ και δεκαετίες οι διορισμοί για απαράδεκτους λόγους ελληνικής γραφειοκρατίας-κωλυσιεργίας-ξυσίματος; Eξάμηνα και βάλε για κάθε άτομο. Για άθροισέ τα... Τα ηλεκτρονικά βιογραφικά σας πείραξαν τώρα. Προσπαθήστε, επιτέλους, να δείτε καθαρά τι φταίει και παινέψτε, επιτέλους, τις προσπάθειας προόδου όταν αυτές, σπανίως, γίνονται σε αυτόν τον τόπο. Το ότι είναι άγουρες και δεν έρχονται τελειοποιημένες από τη μάνα τους, δε σημαίνει ότι δε μπορούν να ωριμάσουν και να αποτελέσουν ουσιαστικό βήμα προόδου.
 10. Θα ήθελα να μου συστήσετε αγγειοχειορουργούς που εμπιστεύεστε στην πόλη της Αθήνας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου και με προσωπικό μήνυμα αν για τον οποιοδήποτε λόγο δε θέλετε να απαντήσετε δημοσίως. ευχαριστώ πολύ
 11. Μας λέτε τι να μην ψηφίσει. Τι να ψηφίσει όμως δε μας λέτε. Προσωπικά, νιώθω πολύ έντονα αυτή τη στιγμή ότι δεν υπάρχει κόμμα που με εκφράζει και εμπιστεύομαι στην Ελλάδα. Και είναι πολύ θλιβερό αυτό. Εσείς, Οrtho και karanti_maria που κάθετα εναντιώνεστε στο Γ.Παπανδρέου, τι ψηφίζετε;
 12. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν τα 2 αυτά προβλήματα μπορούν να διορθωθούν ταυτόχρονα,δηλαδή να μπει κάποιος μία φορά χειρουγείο και να τελειώνει. Επίσης,αν γνωρίζετε πού κυμαίνονται περίπου κοστολογικά οι επεμβάσεις αυτές. Ευχαριστώ.
 13. Κάποιος να του πει του μ@λ@κα οτι τα σύγχρονα γερμανικά μοιάζουν στα αρχαία ελληνικά σε τεράστιο βαθμό ως προς τη γραμματική και το συντακτικό τους.Είναι παράλληλες γλώσσες ως προς αυτά.Τι κάνει τα ψυχρά,σιδηροδρομικά γερμανικά πιο ζωντανή γλώσσα απο τα αρχαία ελληνικά με την τέλεια ηχητική τους αρμονία;Αν έπρεπε να καταργηθεί μια γλώσσα από τις δύο,αυτή θα έπρεπε να ήταν η γερμανική ασυζητητί,ανόητε δημοσιογραφίσκε.
 14. Είδα την παρακάτω φωτογραφία και σοκαρίστηκα,κυριολεκτικά.Υπάρχει ολόκληρη φωτογράφηση σε περιοδικό στο ίδιο κόνσεπτ.Έχω χάσει πάσα ιδέα για τη Μπάρμπα μετά από αυτό.Έχω ειλικρινά σοκαριστεί. http://img191.imageshack.us/img191/5287/vanabarba.jpg ΥΓ:Δεν λειτουργεί τίποτα στο forum,μήπως να αναλάβει κάποιος υπεύθυνος;
 15. Παιδιά,έχει δει κανεις ανακοίνωση για τη Στατιστική την Πέμπτη;Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την έδρα αλλά απέβη άκαρπη η προσπάθεια.
 16. Δεν ξέρω,τελικά,τι είναι ο δικός σου αλλά εκεί που ανέφερες τα περί εισοδηματία,άφησες κραυγαλέα να εννοηθεί ότι ο δικός σου είναι εισοδηματίας.Αν τελικά δεν είναι,αναρωτιέμαι γιατί το έκανες.Ψάξε τη δημοσίευσή σου για να δεις ότι έχω δίκιο,βαριέμαι να το κάνω εγώ. Καλό θα ήταν παντως,πέρα από τις ατέρμονες θεωρίες σου να μας πεις και τι κάνεις εσύ σπίτι σου,δε νομίζεις;Από τη μια μας πήζεις,με ύφος μπλαζέ,στις ακλόνητες...θεωρίες σου κι από την άλλη επισημαίνεις κατά επανάληψη ότι τα όσα λες είναι συμπεράσματα,κοινωνιολογική ανάλυση κι όχι απαραίτητα η καθημερινή σου πρακτική κι ότι τα διαδικτυακά πρόσωπά ίσως απέχουν μακράν από τα πραγματικά.Σαν να αποποιείσαι τα όσα με πάθος υποστηρίζεις δηλαδή...Εκτός αν τα λες αυτά για να έχεις τα νώτα σου καλυμμένα από όλες τις πλευρές. Γιατί δε μας λες τι γίνεται σπίτι σου, να τελειώνουμε;Για τους άλλους όπως και για τα ξαδέρφια και τους φίλους σου...μιλάς με μεγάλη άνεση,γιατί κωλύεσαι να μας πεις τι γίνεται σπίτι σου;Όχι τίποτα άλλο αλλά αν άλλα λες κι άλλα κάνεις σπίτι σου,τσάμπα σε διαβάζουμε τόσες μέρες.Κοροιδία...
 17. Τελικά δε μας είπες,σπίτι σου ποιος σφουγγαρίζει συνήθως;Ο εισοδηματίας σύζυγος;
 18. Eνώ αν ήσουν ανύπαντρη,θα έπρεπε να σε απασχολεί αν θα σε πει γριά ο συνομήλικος συνάδελφός σου στα τριανταπέντε και κάτι σου(αν κατάλαβα καλά)ή το τι θα πιστέψω εγώ για σένα,ε;XAXA.Κυρία μου,σας παραδίδω τα όπλα μου,δεν παλεύεστε.Τελικά δε θα πάψω ποτέ να εκπλήσσομαι με το πόσο απεγνωσμένα σημαντικός είναι ο γάμος για κάποιες γυναίκες.Σαν να τους δίνει ταυτότητα και να επικυρώνει την επιτυχία της θηλυκής τους φύσης.Θλιβερό.
 19. Δεν αναφερόμουν στο φεμινισμό.Aναφερόμουν στο ότι όπως εσύ κατηγοριοποιείς τόσο αβίαστα γυναίκες και άνδρες,το ίδιο έκανε και εκείνη στις πρώτες δημοσιεύσεις της αλλά από την ανάποδη.(Μετά μαλάκωσε,ίσως επειδή κατάλαβε ότι έφασκε και αντέφασκε.)Ο σαραντάρης θα έχει σίγουρα κοιλιά και φαλάκρα,η εικοσιπεντάχρονη κ*ύλα και απόφοιτη του Ηarvard σίγουρα δε θα διαλέξει τον τριανταπεντάρη και το σαραντάρη...Η γοητεία ενός ανθρώπου,η ποιότητά του,η δύναμή του και η ελξη που ασκεί στο άλλο φύλο δεν εξαντλούνται σε μια ημερομηνία γέννησης,ένα ωραίο πρόσωπο,μια φαλάκρα,μια υπερβολικά φουσκωμένη τσέπη,ένα πτυχίο από ένα καλό πανεπιστήμιο.Βρίσκω πολύ ρηχή τη συζήτηση από την αρχή της.Υποτιμά ακραία το γυναικείο φύλο,υποτιμά την ανθρώπινη φύση και εξυψώνει το life-style και τις ταμπέλες.Πριν 5 χρόνια έτσι σκεφτόμουν κι εγώ.Ήμουν ακόμη πιο ρηχός για την ακρίβεια.Έπαθα και έμαθα όμως.Η ζωή είναι αλλού,φίλοι μου.Η ευτυχία δεν είναι απαραίτητα απαστράπτουσα και ποτέ δεν την παίρνεις έτοιμη...Ο καθένας,βέβαια,δικαιούται να επιλέξει τι θέλει από τη ζωή του και να μη δώσει λογαριασμό σε κανένα.Σας χαιρετώ.Καλό απόγευμα Δευτέρας.
 20. Οι άσχημες γυναίκες στον Καιάδα,να μην τεκνοποιήσουν,να τις εξαφανίσει ο ρατσισμός('οχι η φυσική επιλογή)...Ανεβάζεις αυτή την έρευνα ώς επιχείρημα;Η ανάγνωση της πρώτης πρότασης είναι αρκετή για να μη συνεχίσει κάποιος την ανάγνωσή και να τη θεωρήσει trash αν έχει στοιχειώδη επαφή με τον αληθινό κόσμο.Άκου οπωσδήποτε όμορφη...Το άλλο θλιβερό σημείο είναι ότι η έρευνα είναι φαλλοκρατική.Όλα τα σημεία που επισημαίνει έχουν να κάνουν με το πώς οι άνδρες θα επιλέξουμε,πως οι άνδρες δε θα βαρεθούμε,πως οι άνδρες θα αισθανομαστε καλύτερα.'Οσο δουλικά έχεις αποδεχτεί τον τίτλο γριά άλλο τόσο έχεις αποδεχτεί και τον τίτλο ασθενές φύλο.Κι επειδή επιμένεις οτι ξέρεις πως σκέφτονται οι άνδρες να σου πω ότι δεν είναι καθόλου γοητευτικό αυτό που βλέπω στα γραπτά σου για έναν άντρα που ψάχνει μια σύντροφο ισαξια του να συμπορευτεί και όχι απλώς να βολευτεί ο εαυτούλης του με τον καλύτερο τρόπο και να βγάλει και την κοινωνική υποχρέωση του κάνω οικογένεια.Μετά σας φταίμε εμείς.Μόνες σας τρώτε τα μούτρα σας.Και για να σου πω την αλήθεια δε σας λυπάμαι καθόλου όσες σκέφτεστε έτσι.Αυτή είναι η άποψή μου και συγγνώμη αν γίνομαι προσβλητικός,ο στόχος δεν ήταν να σε προσβάλλω.
 21. 'για το αυριο' ...της Τουρκιας, πιθανως αντε γεια Άντε γειά,συμφωνώ απόλυτα.Το μόνο θετικό που έβρισκα στην υποψηφιότητα της κ.Μπακογιάννη είναι η θηλυκή της φύση.
 22. Έχω μείνει έκπληκτος.Πόσο θλιβερή η ανωτέρω δημοσίευση.Και πόσο πιο θλιβερό το γεγονός ότι είναι γραμμένη από μία γυναίκα.Δείτε με τι πάθος υποστηρίζει την άποψή της,μου φαίνεται απίστευτο.Όχι απλώς έχει αποδεχτεί τον τίτλο "γριά" που της έχουν αποδώσει οι συνομίληκοί της άνδρες αλλά παλεύει να τον εδραιώσει κιόλας.Εξίσου θλιβερή και η στάση της άλλης κοπέλας,της notbad,που αν δεν το έχει καταλάβει είναι ακριβώς ίδια με την ανωτέρω αλλά από την ανάποδη.
 23. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής με το αποτέλεσμα αν και δηλώνω αριστερός.Ο κ.Σαμαράς είναι καλό και ανατρεπτικό χαρτί.
 24. Εσύ είσαι όμορφη και αθλητική;
×
×
 • Δημιουργία νέας...