Jump to content

alexmat

Prominent Members
 • Posts

  580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

alexmat last won the day on 9 Μαρτίου 2016

alexmat had the most liked content!

About alexmat

 • Γενέθλια 11/06/1982

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονικη & Αθηνα
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 • Φύλο
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexmat's Achievements

Ειδικευόμενος (επίπεδο VII)

Ειδικευόμενος (επίπεδο VII) (7/16)

3

Reputation

 1. Η φόρμα δεν στέλνεται, εκτυπώνεται και πάω το χαρτί στην πρεσβεία οπότε η ιδέα του jpg δεν είναι κακή. Πώς να βγάλω τον κωδικό? για να τον βγάλω μου ζητάει... εχμμμ... τον κωδικό εντιτ: μωρέ το 8.1 προ έχω και εγώ, το θέμα είναι ότι ψάχνοντας βρήκα δήλωση της adobe hellas ότι πράγματι δεν υποστηρίζουν ελληνικά. Έλεος.
 2. @ dikaios: όλα τα settings είναι οκ, αυτό επιμένει @ pro: είναι γελοίο που είναι τόσο δύσκολο. Προγράμματα που επεξεργάζονται pdf δεν κάνουν δουλειά, το ίδιο το άκρομπατ δεν κάνει δουλειά, μέχρι και προσπάθεια να κάνω Insert jpeg που έχω κόψει με το όνομά μου έκανα. Γενικά όποιος τα καταφέρει ας μοιραστεί το μυστικό
 3. Ρε παιδιά, πώς διάολο γράφουμε ελληνικά σε Acrobat form? Χρησιμοποιώ το Pro (όχι reader) 8.1 εγγλέζικο, το form είναι κλειδωμένο για αρκετές λειτουργίες πλην της συμπλήρωσης κενών. Τα ελληνικά είναι σωστά εγκατεστημένα και τρέχουν κανονικά σε όλα τα άλλα προγράμματα αλλά εδώ πληκτρολογώ και απλά μένει κενό (δεν με αξιώνει να εμφανίσει ούτε καν κινέζικα). Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, πρόκειται για το form ds-157 (κάντε search στo google) όπου πρέπει να γράψω το όνομά μου στη γλώσσα μου.
 4. Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα εξελίξεις:
 5. Στο στρατό μόνο με φυλακές κάθεσαι παραπάνω, άσχετα αν έχεις μπάρμπα πρωθυπουργό. Το θέμα είναι ότι το άμισθο εξάμηνο προσφέρει την ευκαιρία με μόνο βύσμα μια καλή μετάθεση στο στρατό αυτός που ορκίστηκε τώρα να βγει μπροστά από αυτόν που ορκίστηκε πριν 2 χρόνια. Εξηγώ: Βύσμα για μετάθεση μετά τα σύνορα σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Εκεί χωρίς βύσμα παρακολουθείς, εφημερεύεις και γράφεις 6 μήνες. Αγροτικό νόμιμο, νόμιμη απόσπαση λόγω αναγκών (νόμιμη=δεν χρειάζεται καν βύσμα με την κατάντια των επαρχιακών νοσοκομείων). Νόμιμο άμισθο εξάμηνο Όπως βλέπεις, ο Μπάμπης δεν είναι και τόσο λαμόγιο. Απλά αυτή η ρύθμιση προκαλεί συνθήκες αδικίας και σε αυτούς που θέλουν 2 χρόνια γενικό
 6. Δεν διαφωνώ με αυτό που λες (αντίθετα, το χαρακτήρισα ακραίο το παράδειγμα). Πριν όμως το άμισθο εξάμηνο δεν μπορούσε εύκολα να γράψει 2 χρόνια: στο στρατό έχεις 10 μήνες θητεία (μετά το δίμηνο της βασικής) και αν είσαι στρατό ξηράς πρέπει να πας και σύνορα (μακριά από στρατιωτικά νοσοκομεία που γράφεις ειδικότητα). Στο αγροτικό χρειάζεται μεγάλο βύσμα για παράταση με την έννοια της μη προκήρυξης της θέσης σου, απόσπαση μπορείς και χωρίς βύσμα (τα επαρχιακά νοσοκομεία έχουν τέτοιες ανάγκες που κρατάνε αγροτικούς). Φυσικά και το άγονο είναι η καλύτερη λύση, όμως είναι νόμιμη και αυτό δεν πολυαπασχολεί τα λαμόγια. Ίσως να κάνουν τις λαμογιές τους και από χόμπι, ξέρω γω? Εντιτ: μην υποτιμάς και αυτό που είπα για το νοσοκομείο. Όσοι δέχτηκαν λίγη αναμονή παραπάνω προκειμένου να εκπαιδευτούν σε ένα καλύτερο νοσοκομείο αντί για το κέντρο υγείας Άνω Αετομηλίτσας είναι κορόιδα που τώρα θα έρχεται ο κάθε Μπάμπης που θα κάνει 6 μήνες (το 1/4 του γενικού, δεν είναι και λίγο) υπεράριθμος ώστε να συμπληρώσει τη διετία του μετά το στρατό και το αγροτικό?
 7. @ docev Έθεσα ένα πολύ συγεκριμένο παράδειγμα. Γιατί δεν το αποδέχεσαι? Ο συλλογισμός μου στο παράδειγμα Μήτσου/Μπάμπη είναι σωστός. Θα προτιμούσα να μην με αποκαλείς "ανενημέρωτο" και "καταστροφολόγο".
 8. Καλά, είναι και θέμα τύχης: σε άλλα νοσοκομεία αυτοί που είναι μπροστά σου φεύγουν μαζικά από τη λίστα και σε άλλα η αναμονή πάει ρολόι. Το παράδειγμα που έφερα είναι ακραίο αλλά δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω και ένας που θα πράξει ανάλογα. Και οι μαλάκες θα λιώνουμε στην αναμονή.
 9. @ docev Διάβασε το παράδειγμα που έθεσα αναλυτικά. Θα καταλάβεις τι εννοώ
 10. Μωρέ οι ίδιοι είμαστε, αλλά ας σκεφτούμε τον Μήτσο και τον Μπάμπη. Ο Μήτσος τελείωσε το 2007 και δήλωσε 2 χρόνια παθολογία σε νοσοκομείο της Αθήνας με 4 χρόνια αναμονή. Στο ενδιάμεσο έκανε στρατό, αγροτικό και το 2011 διορίστηκε στην παθ, οπότε δήλωσε στο ειδικό κομμάτι. Ο Μπάμπης τελείωσε το 2009 μπήκε στρατό κατευθείαν, όπου έγραψε 6 μήνες ειδικότητα. Το 2010 ξεκίνησε αγροτικό όπου έγραψε 1 χρόνο παθολογία. Και το 2011, λίγο πριν το διορισμό του Μήτσου, διορίστηκε άμισθος στο ίδιο νοσοκομείο και δήλωσε το ίδιο ειδικό μέρος στο ίδιο νοσοκομείο με τον Μήτσο, ακριβώς μπροστά του. Τι θέλω να πω? Ο Μπάμπης παρ'όλο που πήρε πτυχίο 2 χρόνια αργότερα από τον Μήτσο όχι μόνο τον πρόλαβε στη δήλωση του ειδικού, όχι μόνο εκπαιδεύτηκε 6 μήνες στο ίδιο μεγάλο νοσοκομείο (για τα οποία πολλοί θυσιάζουν παραπάνω αναμονή προκειμένου να έχουν καλύτερη εκπαίδευση) αλλά έχει ήδη τελειώσει την παθολογία! Μετά δηλώνει ένα μερικό και ένα πλήρες για το ειδικό κομμάτι και έτσι, με ελάχιστη αναμονή, τελείωσε 2-3 χρόνια νωρίτερα από τον Μήτσο ο οποίος όμως είχε πάρει πτυχίο πριν από αυτόν. Συνολικό κέρδος: 4-5 χρόνια. Καπίτο?
 11. Όπως είχα γράψει και πιο πριν, μας αφορά όλους: θες να δηλώσεις 2 χρόνια? κάνεις αγροτικό (6 μήνες),΄1 χρόνο παθ σε νοσοκ που δίνουν 1 χρόνο και που κατά κανόνα έχουν χαμηλότερη αναμονή και 6 μήνες άμισθος. Και για τα μεγάλα λαμόγια, 6 μήνες παθ από στρατό σε στρατιωτικό νοσοκομείο, 1 χρόνο στο αγροτικό με μετάθεση και 6 μήνες άμισθος=σχεδόν καθόλου αναμονή.
 12. Η χαρά των επιμελητών στο ΚΥ δε λέγεται. Εκεί που οι σκλάβοι ξεκινήσαμε επανάσταση με απειλές για μη παράταση, πνίγηκε στο αίμα γρήγορα και αποφασιστικά
 13. Για τους υπηρετούντες της προκήρυξης Μαρτίου, σίγουρα θα πάει 12μηνο άσχετα με το νόμο: Διορίστηκαν Μάιο και λήγει η σύμβαση το Φλεβάρη. Αν βγει η προκήρυξη Ιανουάριο, Μάρτιο θα σταλούν οι διορισμοί+τρίμηνο στο νοσοκομείο=Ιούνιος, 13 μήνες. Ομοίως για την προκήρυξη του Απριλίου, διορίστηκαν Ιούλιο, μέχρι Ιούνιο είναι 11 μήνες. Αυτά άσχετα με το τι εννοεί ο νομοθέτης
 14. Εγώ φταίω παιδιά, σταυρώστε με (σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με). Δυστυχώς Τάσο δεν μπορώ να το μεταφέρω, μόνο μοντ της ενότητας αυτής μπορεί
 15. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη φαρμακευτική αγωγή που σας συνέστησε ο γιατρός σας, μόνος αρμόδιος να απαντήσει είναι αυτός και όχι ανώνυμες απόψεις στο ιντερνετ αμφιβόλου προέλευσης.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.