Jump to content

mandoctor

Prominent Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About mandoctor

 • Rank
  Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)
 • Γενέθλια 26/02/1989

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • MSN
  adu.13@hotmail.com

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 1. Μετά το έπος με το τραμπολίνο, έρχεται ένα καλό που ''έπεσε'' στην αντίληψή μου. Pun intented.
 2. http://m.huffpost.com/gr/entry/6321900 Δεν διαγράφει φοιτητές το Πανεπιστήμιο Κρήτης Δεν διαγράφει φοιτητές το Πανεπιστήμιο Κρήτης HuffPost Greece 14/12/14 09:48 μ.μ. Μόνο με τη θέλησή τους προχωρά σε διαγραφές φοιτητών το Πανεπιστήμιο Κρήτης, σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου, όπως μετέδωσε το goodnet.gr. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όσοι φοιτητές, σύμφωνα πάντα με το μητρώο τους, έχουν ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο φοίτησης, έχουν ήδη λάβει την ειδοποίηση με την οποία καλούνται ουσιαστικά να δώσουν το «στίγμα» αν επιθυμούν να συνεχίσουν ή όχι τις σπουδές τους. Έτσι, αρκετοί είναι εκείνοι που ανταποκρίνονται στις εν λόγω ειδοποιήσεις και προχωρούν σε επικαιροποίηση της εγγραφής τους στο τμήμα στο οποίο φοιτούν, ενώ ένας πολύ μικρός αριθμός εξέφρασε την επιθυμία να διαγραφεί με γραπτό αίτημά του προς το Πανεπιστήμιο, όπως και έγινε. Ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνά όπως τόνισε ο Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αντώνης Χουρδάκης τους 300 συνολικά φοιτητές. Μάλιστα, ο κ. Χουρδάκης στάθηκε ιδιαίτερα στη λογική της οριζόντιας διαγραφής τονίζοντας πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και πως ορισμένοι φοιτητές καλούνται να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους απόρροια των οικονομικών ή οικογενειακών συνθηκών τους. Ο κ. Χουρδάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Η απόφαση της Συγκλήτου, του Ανώτατου οργάνου του πανεπιστημίου Κρήτης είναι ότι δεν διαγράφεται κανένας φοιτητής παρά μόνο με τη θέλησή του, αν ο ίδιος δηλαδή επιθυμεί με γραπτό αίτημά του να διαγραφεί. Εμείς δεν έχουμε διαγράψει κανέναν φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ακριβώς επειδή θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα των φοιτητών να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Βεβαίως έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι φοιτητές από τη διοίκηση ότι εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους θα πρέπει να κάνουν εγγραφές και πάρα πολλοί φοιτητές έχουν ανταποκριθεί σε αυτό. Υπάρχουν όμως και φοιτητές οι οποίοι μόνοι τους με γραπτό αίτημά τους έχουν ζητήσει τη διαγραφή τους. Είναι ένας πολύ μικρός αριθμός φοιτητών γύρω στους 200-300. Υπάρχουν φοιτητές που αναγκάστηκαν λόγω δυσμενών συνθηκών ή οικογενειακών προβλημάτων χωρίς τη θέλησή τους να βρεθούν για πολλά χρόνια εκτός του ακαδημαϊκού χώρου και αυτούς δεν μπορείς να τους τιμωρήσεις». Αναφερόμενος στον ρόλο του Πανεπιστημίου, ο κ. Χουρδάκης τόνισε πως το Πανεπιστήμιο δεν καλείται να «τιμωρήσει» τους φοιτητές που ξεπερνούν το προβλεπόμενο χρόνο των σπουδών τους, αναφέροντας μάλιστα πως αρκετοί είναι εκείνοι οι φοιτητές που μετά από διακοπή των σπουδών τους επέστρεψαν στα φοιτητικά έδρανα για να πάρουν το πτυχίο τους.
 3. Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς να μας πει τι ώρα ειναι αυριο η πτυχιακή στο Αττικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 4. Sjjggst καλή χρονιά, μπήκες σε μπελάδες χρονιάρες μέρες.. Εγώ δε γνωρίζω να σου πω τι να κάνεις με τον ήδη χακαρισμένο gmail, αλλά από πλευράς πρόληψης, όταν με το καλό το επαναφέρεις (ή τυχόν φτιάξεις άλλο) να φτιάξεις το 2-step verification που προσφέρει η ίδια η Google ως ένα έξτρα layer προστασίας. Αν μπεις στις ρυθμίσεις ασφαλείας του λογαριασμού google σου θα το δεις. http://www.google.com/landing/2step/ Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βγάλεις άκρη..
 5. Εδω και μια ώρα που σηκώθηκα απ'το κρεβάτι μου γυρίζει στο κέφαλι μου αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=CzB5hFINC_k
 6. Γνωρίζει κανένας τι ώρα είναι η πτυχιακή στο ΑΤΤΙΚΟ τη 1/7; Εχει βγει κάποια ανακοίνωση;
 7. http://www.bellehelene.gr/imgs/index/index01.jpg Ανυπομονησία
 8. Γιατί ρε παιδιά τόση κακία για τα 8άρια; Όλα συνηθίζονται!
 9. Είναι στο υπόγειο, στον ίδιο διάδρομο με το αλλεργιολογικό. Από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου, είναι η πόρτα στα αριστερά σου, αμέσως πριν βγεις στο προαύλιο κάτω από το κυλικείο.
 10. Δεν κάνει τίποτα! Καλορίζικο το Vaio!!
 11. Να σου πω τη γνώμη μου.. Επειδή το λαπτοπ είναι καινουριο θεωρώ απίθανο να μην έχει εγκατεστημένους τους drivers της κάμερας. Γενικώς η οθόνη έναρξης είναι λίγο περίεργη. Τοskype που έχεις εκεί είναι και σαν application και όχι το φουλ πρόγραμμα. Δοκίμασε από το skype.com να κατεβασεις και να εγκαταστησεις το πρόγραμμα και νομίζω θα εχεις καλύτερη τύχη.
 12. mandoctor

  Δερματολογία

  Πτυχιακή Αττικό 19/2/13 1. Ψωρίαση. Κλινική εικόνα κοινής ή κατά πλάκας ψωρίασης. Κατηγορίες ψωρίασης ανάλογα με σημείο εντόπισης και τρόπο έμφάνισης (ή κάτι τέτοιο). 2. Δισκοειδής ερυθηματώδης λύκος. Κλινικά εικόνα, θεραπεία, ποια η σχέση του με τον Σ.Ε.Λ. 3. Γυροειδής αλωπεκία. Αίτιο, κλινική εικόνα, πρόγνωση. 4. Οξυτενή κονδυλώματα. Αίτιο, κλινική εικόνα, θεραπεία. Παιδιά η θεματολογία είναι σίγουρα αυτή. Δεν είμαι 100% σίγουρος για τη διατύπωση των ερωτήσεων γιατί ήταν παρόμοια σε όλες..
 13. Anyone παιδιά; Για την οφθαλμολογια αύριο στο Αττικο;
×
×
 • Δημιουργία νέας...