Jump to content

lara001

Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από lara001

 1. ΑΠΛΑ ΘΕΪΚΟ!!!!! (που το θυμήθηκες?) Πάντως έχει κάποιο δίκιο ο Dr Lecter, γιατί δεν υπάρχει μόνο μια κατηγορία ανδρός ή γυναικός....Ξέρω άντρες που έχουν ξεπεράσει τα 40 και τα 50, και κυνηγάνε τις μικρούλες (γενικά και αδιακρίτως βάρους, χρώματος, ύψους κλπ) και ξέρω άντρες στα 25-30, που θέλουν να βρουν μια κοπέλα για να παντρευτούν. Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με τον τρόπο που έχεις μεγαλώσει και τις καταβολές από την οικογένεια...άμα η μαμά σου έλεγε:"Αγόρι μου όσο ποιο πολλές μπορείς και μην αφήσεις ούτε γάτα θήλυκή..." εε αυτό το παλικάρι λογικά αυτό θα κάνει!
 2. Αν το έκανε το 2ο, τότε τι να πω...κι εγώ άνθρωπος είμαι...μπορεί να μου ξεφύγει η λεπίδα και να πάει παρακάτω (από πότε ξεκινάει το πάρκινσον να εμφανίζεται)...και τότε να δεις γέλια και κλάμματα!!!!!
 3. Θα ήθελα να προσθέσω μερικές παρατηρήσεις στα παραπάνω : 1. Για να μπορεί να συμβεί το παραπάνω θα πρέπει να βρεθεί ο σύντροφος ο οποίος θα είναι διατεθημένος να τα δώσει όλα στην καριέρα του ενώ η σύντροφός του θα φροντίζει το σπίτι, χωρίς να κάνει παρατηρήσεις και σχόλια του τύπου δε μπορείς να με καταλάβεις, εσύ δεν κουράζεσαι όσο εγώ, σιγά τι έκανες όλη την ημέρα...και άλλα τέτοια ευτράπελα 2. Για να προσέξει ο εν λόγω κύριος την εν λόγω κυρία θα πρέπει (αρχικά τουλάχιστον) να είναι τόσο φιλόδοξη όσο και ο ίδιος, να έχει καταφέρει πάνω κάτω όσο και ο ίδιος και να έχει αποδείξει ότι θα μπορούσε και εικείνη να έχει ανάλογη επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά έχει αφοσιωθεί εθελοντικά στην οικογένειά της 3. Δεν είναι και τόσο εύκολο να είσαι πάντα και καλή επαγγελματίας ( να σκίζεσαι για να περάσεις τα μαθήματα στην περίπτωσή μου ), και περιποιημένη ( σε περίοδο εξεταστικής δυστυχώς δεν προλαβαίνω να πάω κομωτήριο ) και έξυπνη και όμορφη και ευχάριστη !!! Κάποιες στιγμές θα είσαι απεριποίητη, θα σου τύχουν αναποδιές, θα έχεις τις μαύρες σου.... Σ'αυτά που έχεις βάλει πιο έντονα, έχει ήδη απαντήσει ο Ortho και έχει κάνει επεξήγηση, γιατί παρεμφερεί σχόλια είχε κάνει η notbad (αν θυμάμαι καλά)...αλλά κατά τα άλλα και κυρίως στο 3 δεν έχεις άδικο καθόλου...Πρέπει και οι κύριοι να καταλαβαίνουν ότι δεν ξυπνάμε βαμμένες και έτοιμες για όλα απ' τις 6 το πρωί, ούτε είναι δυνατόν να ασχολούμαστε συνέχεια και μόνο με την προσωπική μας εμφάνιση γιατί τότε δε θα κάνουμε και τίποτα άλλο στη ζωή μας (ούτε σπουδές, ούτε δουλειά, ούτε τίποτα). Η περιποίηση έρχεται αναλόγως την περίσταση και τον διαθέσιμο χρόνο (φυσικά δε μιλάμε και για θέματα υγιεινής...ένα ντουζάκι όλοι το προφταίνουμε πάντως ανεξαρτήτως χρόνου), αυτό βέβαια δε σημαίνει οτι κυκλοφορούμε βέβαια και σαν τέρατα έτοιμα να κατασπαράξουμε τον κόσμο....Άλλωστε και αυτοί θα πρέπει να κάνουν το ίδιο, για να μην αναφερθώ στο ότι όλοι ξεχνούνε να ξυριστούνε (που σιγά τη μεγάλη επιφάνεια που πρέπει να φτιάξουν)...για κάτσε ρε μεγάλε να ξυρίσεις πόδια από πάνω μέχρι κάτω και μετά έλα μίλα μου για το πόσο χρόνο σου τρώει το ξύρισμα.Και πώς θα αντιδρούσες αν ερχόμουν κι εγώ με την τρίχα όπως την έχεις εσύ στα μούτρα σου?θα σου άρεζε?
 4. πολύ καλή επιλογή!!!!Αυτή όμως το ξέρει (συγνώμη και για το θάρρος δηλαδή)
 5. Λογικά, η επιλογή συντρόφου καταρχήν είναι βάση γούστου και περι ορέξεως κολοκυθόπιτα (όπως λέει και ο Ortho), κατά τα άλλα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν, όπως οι πρότερες εμπειρίες και κατά πόσον ήταν επιτυχημένες ή αποτυχημένες επιλογές (και βέβαια αυτό αναφέρεται στη φάση που θέλεις κανονική σχέση και όχι κάποια για ξεπέτα ή απλά για να περνάει η ώρα...στις οποίες περιπτώσεις ισχύει και το γνωστό "ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει")και εξηγώ: Αν τα είχες με μια ΘΕΑ!!!! η οποία όμως στο τέλος σε έκανε να αισθάνεσαι ΣΚΑΤΑ, ίσως την επόμενη φορά η εμφάνιση να μην παίξει και τόσο μεγάλο ρόλο, όσο τα διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και στην οποία περίπτωση θα είσαι διατεθημένος να παραβλέψεις κάποια παραπανίσια κιλά ή κυτταρίτιδα (Με τη λογική βέβαια ότι ουδείς τέλειος και φυσικά ούτε κι εσύ θα είσαι ο Brad Pitt για να μου θέλεις την Angelina... και φυσικά δε μιλάμε ότι η κοπέλα θα είναι σαν την Πελοπόννησο σε μέγεθος και θα θέλεις τέντα για να την ντύσεις) Αν τα είχες με μια ΔΙΑΝΥΑ που σε έκανε να αισθάνεσαι συνέχεια ότι δεν φτάνεις το επίπεδό της και δεν είσαι αρκετός, τότε ίσως την επόμενη φορά να επιλέξεις κάποια με μια όχι και τόσο απαιτητική δουλειά ή μία που να μη σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων και χάνεις επι μονίμου βάσεως ή δίνεις Πανελλήνιες και κόβεσαι συνέχεια!Μετά δε θα προτιμούσες μια που να μη σου βάζει τέστ πριν την γ....ς? Γενικά αναλόγως τι σε έχει πληγώσει σε μια προηγούμενη σχέση, είναι αυτό που δε θέλεις με τίποτα να έχει η επόμενη και μετά έρχονται τα επόμενα κριτήρια Επίσης...μετά μπαίνουν και άλλα πράγματα στη μέση, όπως: Αν ο άλλος αισθάνεται μειονεκτικά για τη δική του εμφάνιση, δε θα ήθελε μια γυναίκα να υπερτερεί πολύ σ' αυτόν τον τομέα γιατί θα αισθανόταν ακόμα χειρότερα για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα μετά να ζηλεύει ακόμα και τις πέτρες Αν ο άλλος αισθάνεται μειονεκτικά για τη δική του μόρφωση ή επίπεδο, δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξει μια με 10Phd's και Mc's γιατί προφανώς εκτός του ότι θα αισθανόταν παντελώς ηλίθιος δε θα μπορούσε και να συνενοηθεί μαζί της....για να μην πω ότι δε θα είχαν με τίποτα και κοινά ενδιαφέροντα Και καταλήγουμε ότι Παν μέτρον άριστον....και αναλόγως τον κάθε άντρα, θα είναι και αντίστοιχη η γυναίκα που θα έχει δίπλα του, αλλιώς όλοι θα έπρεπε να υπάρχει ένας τύπος άντρα και ένας τύπος γυναίκας και να είμαστε όλοι κλωνοποιημένοι. Δεν είναι καλύτερα λοιπόν η πολυμορφία για να γίνεται καλύτερα το παιχνίδι?
 6. Εϊσαι απ' τους λίγους τότε...γιατί οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει εγώ...με αυτό ξεκινάνε...πριν καν αναφέρουν όνομα, και έχουν την απαίτηση με αυτό και μόνο να πέσεις σαν την κατσαρίδα ανάποδα!
 7. Η εφαρμογή είναι δύσκολή γιατί όταν δεν τον ξέρεις τον άλλο δεν μπορείς να ξεγυμνώνεσαι έτσι εύκολα (και φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιστασιακές καταστάσεις που εκ των πραγμάτων δεν χρειάζεται να τον μάθεις τον άλλο ή δεν σε ενδιαφέρει καν).Πρέπει πρώτα να τον γνωρίσεις αρκετά για να αφεθείς και ως τότε και αυτός και εσύ, βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό και φυσικά τις πτυχές του εαυτού σου που θεωρείς ότι είναι πιο ελκυστικές για τον άλλο.
 8. ψέμματα να μην είναι και στην ποσότητα δεν τα χαλάμε ποτέ....η ποιότητα μετράει!!!! όσο για τη Ζημιάρα , έχει πιάσει στόχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει και είναι απίστευτες αλήθειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν ερωτεύεσαι δεν ελέγχεις ούτε τον εαυτό σου, ούτε το μυαλό σου και όσο έξυπνος κι αν είσαι, υπάρχουν πράγματα που είτε δεν τα βλέπεις καθόλου, είτε δεν θέλεις να τα δεις....και αυτό ισχύει και για άντρες και για γυναίκες! Όλοι έχουμε στόχους και σκοπούς και στα επαγγελματικά και στην προσωπική μας ζωή και κάνουμε ό,τι περνάει απ' το χέρι μας για να επιτύχουμε. Σας αρέσει δε σας αρέσει σαν concept...αυτή είναι η πραγματικότητα!
 9. Όλα καλά και άγια αυτά που γράφετε, αλλά μήπως, λέω μήπως, κάποια είναι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και στην πραγματικότητα βγάζετε άλλα (και εξηγώ ότι αναφέρομαι στην πλειονότητα των αντρών και όχι σε εξαιρέσεις ή μεμονωμένες περιπτώσεις...μη φάω και καμιά ντομάτα ).Και συνεχίζοντας, μήπως, λέω εγώ τώρα, και να βρείτε μία τέτοια γυναίκα, βρίσκετε τρόπο να την απομακρύνετε και στο τέλος να τη χάσετε??? γιατί και πάλι θα βρείτε κάτι στραβό επάνω της... επίσης δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι όταν βλέπετε μια γυναίκα σε ένα μπαρ, τη θαυμάζεται για τον πλούσιο ψυχικό της κόσμο!!!! ερώτηση: Γιατί όταν βρίσκετε μια γυναίκα με μόρφωση, παιδεία, πολιτισμό και στόχους στη ζωή της και όλα αυτά κοιτάμε ο ένας στον άλλο εν πάση περιπτώση, σας πιάνει ο ανταγωνισμός σας και θέλετε να βγείτε από πάνω λες και είναι διαγωνισμός?
 10. Επειδή θεωρώ ότι η σεξουαλική ζωή επηρρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες και φυσικά από την ποιότητα ζωής (ελεύθερος χρόνος, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, περιβάλλον κλπ)...οι μελέτες απ' το εξωτερικό δεν ανταποκρίνονται σε όλους τους ανθρώπους και είναι ψιλοανώφελο να γενικεύονται. Καμιά τέτοια μελέτη που να αφορά Έλληνες υπάρχει?
 11. lara001

  Female ejaculation

  .....ααααα εγω δεν τις ρωταω, ειμαι διακριτικος ... ...εκεινες ομως με ρωτανε συνεχως και με αγχωνουν... ..." αντε βρε αγορι μου ακομη να τελειωσεις, εχω να παω και super market " .... η διάρκεια γενικά είναι πολύ καλό να υπάρχει και οι περισσότερες γυναίκες αυτό ψάχνουμε, απ' την άλλη όμως το να σκέφτεται η άλλη το super market εκείνη την ώρα (χωρίς να θέλω να σε θίξω!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινά όμως!!!!!!!!!!!)δεν είναι και πολύ καλό!τώρα δεν σε ξέρω βέβαια οπότε....ας θεωρήσουμε ότι αυτές που έχεις γνωρίσει είναι αυτές ίσως βαρετές!!!
 12. ναι...υποθέτω ότι βιάστηκα και δεν το είχα ψάξει αρκετά καλά από πριν αν και η επιλογή της φωτογραφίας είναι από αυτές που έχει φορτωμένες το forum και δεν το έχω πως να ανεβάσω δική μου Ευχαριστώ πάντως!!!!
 13. βρε dcool μου κι εσύ...γιατί τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα!!!!cool λίγο!!!!!
 14. έχω μια απορία μιας και είμαι καινούργια...πώς στην ευχή βάζεις τη φωτο να φαίνεται όταν παίρνεις μέρος σε μια συζήτηση?στο προφίλ μου υπάρχει αλλά δε φαίνεται αλλού...μήπως έκανα λάθος κατά την εγγραφή?
 15. lara001

  Female ejaculation

  Γενικά ό,τι είναι να γίνει ας γίνει... Ποιος μίλησε για παράπονο??? Δόξα τω Θεώ , σε εμάς πάντα συμβαίνει!!! ναι ρε γαμώτο!!!κλαψ!!!!τυχερούλιδες!!!!!
 16. Ο προλαλήσας λοιπον συμφωνεί και αυτός με τη σειρά του με σένα. sorry αλλά όταν το έγραφα ήταν η κοπελιά πιο πάνω και γι' αυτό...αν και με σένα μια χαρά επίσης συμφωνώ!!!
 17. Για να εξηγήσω καλύτερα αυτό που λέω... Δεν εννοώ ότι οι γυναίκες σκέπτονται από τα γεννοφάσκια τους στο μυαλό τους να κάνουν παιδιά και άρα βλέπουν τον άντρα που θα τους προσφέρει ασφάλεια ή σιγουριά. Υποστηρίζω ότι, σε οποιαδήποτε ηλικία, το να βλέπουν κάποιον με δύναμη τον γουστάρουν. Γιατί έχουν πρωτόγονα ένστικτα (τα οποία πηγάζουν από τότε πχ που ο δυνατός άντρας ήταν ο κυνηγός, αυτός που θα μπορούσε να τις προστατεύσει αυτές και τα παιδιά τους από τα άγρια ζώα, κλπ). Τα ένστικτα υπάρχουν. Η δύναμη αυτή, στην οποία αναφέρομαι, εκφράζεται διαφορετικά σε κάθε ηλικία. Στα 17 τους, πχ μπορεί να γουστάρουν τον αλήτη-μαλακάκο στο Σχολείο, όπως περιέγραψα γιατί αυτός φαίνεται ο δυνατός, και όχι ο φλούφλης. Όπως και στα 35 τους να γουστάρουν τον άντρα που έχει δύναμη αλλού, π.χ. εξουσία, χρήματα, κλπ... Μπορεί οι συνθήκες να αλλάζουν, αλλά η ίδια λογική παραμένει. Βέβαια, δεν υποστηρίζω ότι είναι μόνο αυτό... Και σίγουρα δεν είναι τόσο απλό... Όλοι διαφέρουμε όπως λέει η Lara σωστά.. Σε κάθε επίπεδο όμως (π.χ. μόρφωσης), υπάρχουν οι δυνατοί και οι αδύνατοι... ακριβώς αυτό λέω κι εγώ και χαίρομαι που συμφωνούμε...γιατί πολύ απλά το θέμα είναι βρεις αυτόν με τον οποίο ταιριάζεις στα περισσότερα σημεία και υπάρχει συνενόηση ως προς το τι μέλι γενέσθαι και όχι να βρεις γενικά ποιος ταιριάζει με ποιον.Αυτό γίνεται μόνο σε προσωπικό επίπεδο αναφερόμενος πάντα σε 2 συγκεκριμένα άτομα και μόνο και όχι γενικούρες και αοριστολογίες
 18. θα συμφωνήσω με την προλαλίσασα και έχω να προσθέσω ότι η δύναμη είναι αφροδισιακό...αλλά πόσες γυναίκες έχουν τελειώσει μόνο αυτό? θέλουμε και εμείς το κατιτίς το παραπάνω...ένα λούστρο να το πω...ένα χεράκι βοηθείας να το πω...τέλως πάντων όπως μπορεί ο καθένας και με ότι μέσα διαθέτει. και οι άντρες παίρνουν βιάγκρα, αλλά αν δεν...τότε απλά θα έχουν στήσει αντίσκοινο και θα περιμένουν το μάννα (aka μανάρι) εξ ουρανού για να τους σώσει
 19. lara001

  Female ejaculation

  Βασικά και πάλι θα παρέμβω (και συγνώμη που πετάγομαι συνέχεια σαν το...ραπανάκι, ας πούμε, τουλάχιστον για τώρα), αλλά το να προσπαθείς να κάνεις retrace your steps μπορεί να μη βοηθήσει γενικότερα, γιατί όσο προσπαθείς κάτι πιο πολύ, τόσο δεν το καταφέρνεις και δημιουργείται απίστευτο άγχος και στους δυο συμμετέχοντες. Στον άντρα για να ικανοποιήσει μια γυναίκα όσο καλύτερα γίνεται (God bless you!!!! ) και για τη γυναίκα για να μην απογοητεύσει τον άντρα μετά από τόσες προσπάθειες (βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο...συνήθως στο τέλος αποζημιώνεστε-μην έχετε και παράπονο!)
 20. έλα μου ντε!!!! εδώ σε θέλω μάστορα!!!!!!!!!! γιατί κι εγώ την ίδια απορία έχω!!!! Όποιος το βρει κερδίζει ένα φίκο!προσφορά δική μου
 21. Κάθε φορά, το ποιον θα επιλέξουμε (άντρες-γυναίκες) για σύντροφο δίπλα μας, βασικά καθρεπτίζει και προσπαθεί να καλύψει τα κενά που είχε δημιουργήσει η προηγούμενή μας επιλογή. Γενικά όμως ο Ortho έχει δίκιο ως προς το ότι οι γυναίκες γενικά θέλουν κάποιον που να τους αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά.Αυτό όμως καλύπτει τις ηλικίες άνω των 27 ή τουλάχιστον αυτές που θέλουν να αποκατασταθούν και να κάνουν οικογένεια.Ως τότε...γίνεται το έλα να δεις...αυτή η νέα γενιά!!!!Αλλά γενικά θα μπορούσα να πω ότι είναι τελείως ουτοπικό να προσπαθείς να κατηγοριοποιήσεις τις γυναίκες ή τους άντρες σε διαφορετικά κουτάκια αναλόγως του τι θέλουν γιατί κάθε άνθωπος διαφέρει και από άποψή: μόρφωσης, εμπειρίας, απαιτήσεων και φυσικά και εμφάνισης που παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Εσείς μπορείτε να χωρίσετε κατηγορίες κατ' αυτόν τον τρόπο?
 22. όπως είπε και ο Ortho, το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες, δηλαδή και εμείς θέλουμε έναν άντρα που όταν τον γνωρίσουν οι φίλες μας θα ζηλεύουν.Η διαφορά μας είναι ότι οι άντρες θα θέλουν να την επιδείξουν στους φίλους τους και να καμαρώνουν για το κελεπούρι που πιάσαν, ενώ οι γυναίκες όχι, από φόβο μην τους τον κλέψουνε!!! (βασικά είμαστε κι εμείς ώρες-ώρες....!!!!ένα χαστούκι μας χρειάζεται!)
 23. το Post στον τίτλο του λέει ΜΜΜ απλά κοτσάρει και από δίπλα το ερωτηματικό...Ε? λίγη ξεκούραση ίσως? sorry και για μην το πάρεις σαν αναίδεια Lara είχε δίκιο ο Τάσος. Ήταν γραμμένο κατά λάθος σαν ΜΜΕ Ε ? και ζήτησα από τους moderators να το διορθώσουν, όπως και τελικά έγινε ! τότε ζητάω συγνώμη και από τους δύο σας και κυρίως από τον Τάσο για την παρεξήγηση!!!!
 24. lara001

  Norlevo

  τότε θα της κάνω την πρότασή μου και μετά θα ενημερώσω και εσάς τους υπόλοιπους για τα καθέκαστα....
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.