Jump to content

Notis

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Notis

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 1. Πληροφορίες για το διθέσιο Π. Ι. Τρικερίου Μαγνησίας. 1. Στην καινούρια προκήρυξη Αυγούστου 2017, υπάρχουν και οι δύο θέσεις στο Τρίκερι. 2. Το Τρίκερι έχει χαρακτηρισθεί άγονο, οπότε όσοι υπηρετούν εκεί παίρνουν το επίδομα των 400 Ευρώ μηνιαία. Επίσης σαν άγονο, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τα χαρτιά σου μόλις παρουσιαστείς, για όλα τα στάδια της ειδικότητας (σε αυτές που έχουν προκαταρκτικό και κύριο μέρος) 3. Απέχει 76 χλμ (1,5 ώρα) από το Βόλο και υπάγεται στο Κ.Υ. Αργαλαστής, που είναι στη μέση της απόστασης Βόλος – Τρίκερι. Στο ΚΥ Αργαλαστής εφημερεύουν κάθε μέρα Γενικός γιατρός και Αγροτικός (από άλλα χωριά) αν χρειαστείς . 4.Υπάρχει στο ιατρείο διαθέσιμος για παραμονή ο επάνω όροφος με δύο δωμάτια και λουτρό. Υπάρχει όμως και η λύση της παραμονής σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. 5. Οι εφημερίες είναι όλα τα Σ-Κ και οι αργίες, (ανώτατο πλαφόν στις 5 αργίες ο καθένας αγροτικός), με αντίστοιχα ρεπό, οπότε όταν εφημερεύεις Σ-Κ παίρνεις ρεπό την επόμενη Παρασκευή και Δευτέρα (συνολικά 4ήμερο με το Σ-Κ που μεσολαβεί). 6. Η περιφέρεια ευθύνης του ιατρείου είναι Τρίκερι (600 μ. υψόμετρο), Αγία Κυριακή (4χλμ - παραλία), Αλογόπορος (6 χλμ – παραλία), Νησί Τρίκερι και Κόττες (4 χλμ – παραλία). Συνολικά 600 – 700 κάτοικοι το χειμώνα, περισσότεροι το καλοκαίρι, το 90% ζούν στο χωριό Τρίκερι. Κυρίως είναι ναυτικοί. Έχει φαρμακείο, ταχυδρομείο, 5 ταξί και δύο δρομολόγια ΚΤΕΛ καθημερινά για Βόλο. 7. Γενικά είναι καλή περίπτωση, πολύ καλύτερη από νησί (Σκιάθος, Σκόπελος Αλόννησος κλπ), λιγότερη κίνηση από νησί και πιο εύκολες διακομιδές, αφού δεν μεσολαβεί θάλασσα.
 2. Notis

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Πληροφορίες για το διθέσιο Αγροτικό Ιατρείο στο Τρίκερι Μαγνησίας. Το post μετακινήθηκε στο θέμα "Λευκή και μαύρη βίβλος αγροτικών ιατρείων".
 3. Notis

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Το επίδομα το πλήρωσε η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος τον Αύγουστο (με αναδρομικά από Φεβρουάριο 2016). Στο χέρι είναι περίπου 320 το μήνα, τα υπόλοιπα τα τρώνε οι κρατήσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΝΑ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΚΥΚΛΙΟ http://epoli.gr/agona-agrotika-iatreia-epanerxetai-epidoma-a-85205.html?category_id=52 Γι αυτό, βεβαιωθείτε οτι το αγροτικό που θα δηλώσετε είναι ΑΓΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ. Αλλιώς αν είναι "άγονο" σκέτο, έχει μόνο το πλεονέκτημα να δηλώσεις νωρίτερα για τη κυρίως ειδικότητα (στις ειδικότητες που έχουν γενικό και ειδικό μέρος).
 4. Το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Γ.Ν.Νοσ/μείου Βόλου (4,700 αναισθησίες ετησίως, 8 ειδικοί ιατροί, 3 ειδικευόμενοι) ανακοινώνει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κενή θέση ειδικευομένου για τρία (3) έτη της ειδικότητας διαθέσιμη σε κάθε συνάδελφο που επιθυμεί. Πληροφορίες: 6932314340
 5. Στο Νοσοκομείο Βόλου υπάρχει κενή θέση επικουρικού Ωτορινολαρυγγολόγου στην ΩΡΛ κλινική. Η ΩΡΛ κλινική έχει 4 ειδικούς και 4 ειδικευόμενους για άσκηση στα δύο πρώτα έτη της κυρίως ειδικότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλ. διεύθυνση notisjim@hotmail.com ή στο τηλ. 6945880770 Κο Μοσχοτζόπουλο Παναγιώτη. Συναδελφικά Βαλαγιάννης Δημήτρης Διευθυντής ΩΡΛ κλινικής
 6. Notis

  μελάνια/γέμισμα

  ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ FOREVER PRINT ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ NEVER PRINT. ΣΤΟ INTERNET ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΑΝ INK24 GR ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΔΟΧΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΓΙΑ HP ΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ <ΜΗ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ>. ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ FOREVER PRINT INK24 GR.
 7. I came to bring the stars for you..:)

 8. ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΦΟΝ (7850€ ΠΕΡΙΠΟΥ), ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΛΑΦΟΝ 5141€). Η ρύθμιση που πονηρά προστέθηκε ως άρθρο 12 στο μισθολόγιο των δικαστικών απαγορεύει οιανδήποτε προσαρμογή πλαφόν με το νέο τους μισθολόγιο. Η λύση συνεπώς είναι μία και μοναδική: να ψηφιστεί άμεσα ως νομοθετική ρύθμιση αυτούσιο το άρθρο 8 της κλαδικής συμφωνίας που απαλείφθηκε από το νόμο και το οποίο έλεγε: «Από δημοσιεύσεως της παρούσης καταργείται το εδάφιο 2 της παραγράφου 9 του άρθρου 45, του ν.3205/2003». Δηλαδή από την ημερομηνία υπογραφής της κλαδικής συμφωνίας καταργείται ολοσχερώς το πλαφόν Αρεοπαγίτη, το οποίο πλαφόν φρόντισε το 1998 ο Λαοπόδης σε συνεργασία με τον Χριστοδουλάκη να εισάγει στο νόμο 2606/98, και το οποιο είναι σήμερα τιμαριθμοποιημένο 5141€.
 9. ναι, ναι ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: 1. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ <ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ>, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ <ΚΟΠΗΚΑΝ > ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ 5% (ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ) κοκ. 2. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟΣ <ΣΑΛΑΜΙΟΥ> ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ 2009 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ (sic). 3. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 1. ΚΑΙ 2. ΑΓΑΠΗΤΕ tasostheodoridis ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ. Υ.Γ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ <ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ> ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΜΩΣ;;. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ <ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΥΡΩΠΕΗ >(ΤΟ ΠΕ ΜΕ Ε, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ).
 10. Το γραφείο μισθοδοσίας είπε πριν μερικές ημέρες σε συνάδελφό σου πως θα πληρωθείτε εφημερίες Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου μέσα στον Απρίλιο. Τα χρήματα πάντως των εφημεριών του Δεκεμβρίου έχουν δοθεί εδώ και λίγο καιρό, αλλά φαντάζομαι αντί να πληρώσει ο Ροΐλος της εφημερίες των ιατρών θα προτίμησε να πάρει τον παχουλό μισθό του.
 11. ΠΡΙΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2009, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: 1. ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ <ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ>, -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ <ΚΟΠΗΚΑΝ > ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ, ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ 5% (ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ) κοκ. 2. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟΣ <ΣΑΛΑΜΙΟΥ> ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ 2009 ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ (sic). 3. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 1. ΚΑΙ 2. ΑΓΑΠΗΤΕ 'Dr.Tomy' , ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ. Υ.Γ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ <ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ> ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΜΩΣ;;. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ <ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΥΡΩΠΕΗ (ΤΟ ΠΕ ΜΕ Ε, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ, ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ).
 12. Ο ΝΟΜΟΣ 3754/2009 ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ 43/2009 11/ΜΑΡΤΙΟΥ/2009 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.et.gr/search_publication (ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΡΧΕΙΟ .svg), ΑΛΛΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ .pdf & .doc ΣΥΝΔΡΟΜΗ. (ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ).
×