Jump to content

xrysa

Prominent Members
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από xrysa

 1. Η ερώτησή μου είναι πώς μπορεί να βρει κανείς ανάλογες λίστες για άλλες ειδικότητες και άλλα κρατίδια?
 2. Να σας ενημερώσω ότι ο δικός μου διορισμός έκανε 4 μήνες τελικά. μεσολάβησε Πάσχα και ένα κόλλημα στην ΥΔΕ. Πάντως κάπου τόσο παίρνει, για Αθήνα μιλάω. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους!
 3. Λοιπόν, κι εγώ είμαι υπό διορισμό και τα χαρτιά έχουν κολλήσει. Έφτασαν στο λογιστήριο 24. 03. Από το Υπουργείο πριν 2 εβδομάδες που πήρα τηλ μου είπαν ότι θα πάρει 1- 2 εβδομάδες ακόμη. Πέρασαν και αυτές και ακόμα τίποτα. Άρα κάτι έχει συμβεί και δε μας το λένε?
 4. α, μάλιστα, σε ευχαριστώ. εμένα μου είπαν είναι στην ηγεσία και τίποτα περισσότερο. Τώρα τι εννοούν ακριβώς ηγεσία δεν ξέρω.
 5. Πώς έμαθες από πότε είναι στο λογιστήριο? Υπάρχει κάποιο τηλ? Εγώ είμαι υπο διορισμό από 23Δεκέμβρη, τα χαρτιά έφτασαν στο υπουργείο 5 Γενάρη και σήμερα το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι στην Ηγεσία του Υπουργείου για υπογραφές και όταν ρώτησα πόσο ακόμα περίπου θα περιμένω είπαν 20 ημέρες.
 6. xrysa

  USMLE step 1

  Πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Να είσαι καλά και καλή συνέχεια με το διάβασμα!
 7. Α, μάλιστα, σε ευχαριστώ πολυ!
 8. Έχω απορία, όταν λες μέτρια ή χαμηλα scores πόσο περίπου εννοείς?
 9. Μου φαίνεται πολύ περίεργο ότι ακόμα δεν έχουν τελειώσει με το διορισμό σου. Την προηγούμενη εβδομαδα μου είπαν πως τελείωσαν με του Δεκέμβρη και θα πιάσουν τον Ιανουάριο. Το ζήτημα δεν είναι από πότε είναι κανείς υπο διορισμό, αλλά πότε έφτασαν τα χαρτιά του στο Υπουργείο.
 10. Εγώ άλλα έμαθα, Ότι δεν έχουν τελειώσει με διορισμούς Δεκέμβρη ακόμη. Τι αληθεύει λοιπόν? Και μιλάω για νοσοκομεία Αττικής.
 11. Καλημερα KwnstantinosG εσενα τα χαρτια σου ποτε εφτασαν στο υπουργειο?και η θεση σου ποτε ανοιξε?ρωταω για ναδω αν ειμαστε στην ιδια φαση 26 Οκτωβρίου έπεσα υπό διορισμό κι έφτασαν 3 Δεκεμβρίου....... έχω μέλλον ακόμα. Τειρεσία σου έρχομαι!!!! Επίσης ξέχασα πριν να πω ότι η ίδια ξυνή κυρία μου είπε ότι δεν έχει νόημα να παραλάβω το αντίγραφο διορισμού από εκεί όταν της είπα να πάω τουλάχιστον να τον παραλάβω αυτοπροσώπως μπας και γλυτώσω λίγη ακόμα αναμονή και ότι οπωσδήποτε πρέπει να πάρω το συστημένο του ταχυδρομείου αλλιώς δε μπορώ να διοριστώ!!!! εμένα μου είπε, όταν τη ρώτησα για το ίδιο θέμα ότι πρέπει να ρωτήσω στο νοσοκομείο εάν δέχονται να ξεκινήσω με το αντίγραφο και να τους πάω μετά το πρωτότυπο του διορισμού όταν το παραλάβω
 12. ναι λέει κάτι περίεργα συνήθως, αλλά κάποια παρασκευή μεσημέρι 2 παρά το σήκωσε μια ευγενέστατη κοπέλα και μου είπε ότι κάνουν τους διορισμούς του Νοεμβρίου
 13. περίεργο κάπως, είχα πάρει πριν 10 ημέρες και μου είπαν επεξεργάζονται τους διορισμούς του νοεμβρίου. πάρε στο γραφείο προσωπικού
 14. Δηλαδή σύμφωνα με τα παραπάνω, γιατρός που υπηρετεί στο ΕΣΥ ως επιμελητής, μπορεί να κάνει δεύτερη ειδίκευση στις παραπάνω ειδικότητες? Ανεξάρτητα ποιά είναι η πρώτη ειδικότητά του? Καταλαβαίνω καλά?
 15. Η ηλικία δεν έχει σημασία, δώσε τα steps, κάνε αιτήσεις και βλέπεις αν και που θα σε δεχτούν. Το σίγουρο είναι πως και τίτλο ειδικότητας να έχει κανείς, πρέπει να την επαναλάβει ή το πολύ να του αναγνωρίσουν ένα έτος. Τουλάχιστον έτσι λένε οι οδηγίες στο first aid step1. Το έχω ψάξει, διότι έχω και εγώ τις ίδιες σκέψεις και βρίσκομαι σε ίδια περίπου κατάσταση με τη δική σου.
 16. Δηλαδή πρέπει κανείς να τηλεφωνεί στο γραφείο ειδικοτήτων, ώστε να τον ενημερώσουν, πότε ο διορισμός του θα είναι στο γραφείο διεκπεραίωσης, ώστε να πάει να τον παραλάβει, εάν κατάλαβα καλά?
 17. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Γενικά έχω πέσει σε υπαλλήλους που δεν έχουν διάθεση να εξυπηρετήσουν και έχω φτάσει σε σημείο να μην τολμάω να ρωτήσω για την αναμονή μου, λόγω της επιθετικότητας τους. Τραγικό!
 18. Γειά σας, διάβασα τα παραπάνω, όμως εμένα στο νοσοκομείο που έχω δηλώσει δε μου δίνουν λίστα των ειδικευομένων που υπηρετούν, απαγορεύεται λέει.
 19. θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω για το θέμα της ηλικίας. Αν έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια από τότε που πήρες πτυχίο, δεν μπορείς να δώσεις USMLE?
 20. ok, ευχαριστώ. προβλέπεται να δημοσιευτούν μέχρι τέλος Απρίλη?
 21. Χρόνια Πολλά σε όλους! Γνωρίζει κανείς αν και πότε θα προκηρυχθούν σε ΦΕΚ οι θέσεις ειδικευομένων?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.