Jump to content

Ipanema

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Ipanema

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)
 • Γενέθλια 14/01/1987

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  ha? what is that?!
 • Φύλο
  Female
 1. Καλή χρονιά και σε σένα.

  Πάρ'τα και σε καλή μεριά!!!

 2. I came to take all vesperala`s stars.

  Give them all to me!

  NOW!!!

 3. Ipanema

  Πάολο Κοέλιο

  Eγώ πάντως στις όχθες του ποταμού Πιέδρα είχα κλάψει θυμάμαι με μαύρο δάκρυ...
 4. Ένας καλόγερος σε κάποια επίσκεψη στην Αθήνα, γυρίζει, γυρίζει, και στο τέλος κουρασμένος, κάθεται σ' ένα καφενείο. Μια κυρία στο διπλανό τραπέζι τον ρωτάει: - Είσαστε αληθινός καλόγερος; - Να σου πω, ράσα φοράω, σε μοναστήρι μένω, σε όλες τις αγρυπνίες και τις ακολουθίες πάω, νηστεύω, προσεύχομαι, έχω γέροντα. Νομίζω ότι είμαι κανονικός καλόγερος... - Εσύ τι είσαι; -Εγώ, είμαι λεσβία. Απ' το πρωί που θα σηκωθώ μέχρι το βράδυ που θα πάω για ύπνο όλο γυναίκες σκέφτομαι. Και στον ύπνο μου όλο γυναίκες ονειρεύομαι.. Και για σεξ, μόνο γυναίκες θέλω... Μετά από λίγο αδειάζει το δι
 5. Ipanema

  Grab the book closest to you.Now!

  "Εργάστηκε με τον Γάλλο βοηθό του για αρκετούς μήνες, βάφοντας συμπλέγματα βράχων και μετατρέποντάς τα έτσι σε μνημειώδεις, τεραστίων διαστάσεων, εικαστικές εγκαταστάσεις." Γεωτρόπιο ξεχασμένο στο τραπεζάκι. Αναφέρεται στον Βέλγο Ζαν Βεράμ που έβαψε το 1980 κάτι βράχια στην έρημο του Σινά.
 6. http://www.jumpingfish.gr/jumpingfish Κάθε μήνα παρουσιάζει έναν νέο καλλιτέχνη και το τραγούδι του. Οι δύο που έχει δείξει μέχρι τώρα είναι πραγματικά αξιόλογοι!
 7. -Γιαγιά, μήπως είδες τα χάπια μου? Γράφουν πάνω LSD και δεν τα βρίσκω πουθενά... -Ρε ποιος τα γ@... τα χάπια? Τους πράσινους δράκους στην κουζίνα τους είδες???
 8. Η ύλη στην Παιδιατρική νευρολογία είναι: -αρχέγονα αντανακλαστικά -κεφαλαλγία -υδροκέφαλος -εγκεφαλική παράλυση -από επιληψίες: πυρετικοί σπασμοί, Ρολάνδειος, βρεφικοί σπασμοί, τυπική αφαίρεση. Δηλώσεις γίνονται τηλεφωνικώς, σφραγίδα δεν υπάρχει...
 9. Συμφοιτητής μου μού διηγήθηκε το εξής: ένας τύπος με ψυχιατρικές διαταραχές νοσηλευόταν γιατί είχε πιει χλωρίνη. Παίρνοντας το ιστορικό, μια που παρουσίαζε ενδιαφέρον, τον ρωτούν "Καλά, πώς την ήπιατε τη χλωρίνη? Με ποτήρι?". Και αυτός απαντά με απολυτη φυσικότητα: "Με ποτήρι? Όχι βέβαια! Τρελός είμαι???"
 10. Νόμιζα ότι ο "πολιτισμένος" κόσμος κατακρίνει αυτά που συνέβαιναν σε διάφορες κοινωνίες και εποχές, του τύπου "σκοτώνουμε το νεογέννητο γιατί είναι κορίτσι"... Ε, δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά... Δηλαδή δέχομαι ότι μια γυναίκα μπορεί να θέλει να κάνει άμβλωση για πολλούς λόγους, αλλά δε νομίζω ότι το φύλο από μόνο του είναι τέτοιος λόγος...
 11. Γυναικολογία Παπαγεωργίου (Ταρλατζής) Ιούνιος 2009 Ομάδα Β 1) Επιγραμματικά η διερεύνηση του υπογόνιμου ζευγαριού 2) Ανεπιθύμητες ενέργειες - επιπλοκές αντισυλληπτικών 3) Κλινικά και εργαστηριακά ευρήματα στον καρκίνο του μαστού 4) Διάγνωση έκτοπης κύησης 5) Τι γνωρίζετε για τις γοναδοτροπίνες (???)
 12. Εγω μενω Ανω Κοιλη, σορι, Ανω Πολη Θεσσαλονικης

 13. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009, Γ' ΟΜΑΔΑ 1)Οξεια και χρονια δηλητηριαση απο μολυβδο 2)Κατηγοριες κακωσεων εκτος απο τραυμα 3)Διαφορες πνευμονικης εμβολης και μαζικης πνευμονικης εμβολης 4)Κηλιδες Tardieu 5)Ιστολογικη εικονα μυοκαρδιου στην ηλεκτροπληξια Ειπανε οτι τα θεματα τα εβαλε ο Βασιλειαδης... (φαινεται???)
 14. I came to bring the stars for you..:)

×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.