Jump to content

BloodOmen

Prominent Members
 • Posts

  768
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • MSN
  tassadarius@freemail.gr
 • Website URL
  http://www.dap-iatrikhs.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Underworld
 • Sex
  often
 • Ενδιαφέροντα
  Ύπνος, Φραπές, Κάπνισμα, Computer games και ειδικά AD&D/strategy, Forum Flames, Devil's Advocate, Ballbreaking, Politics, F1, Ποδόσφαιρο, Γυναίκες

BloodOmen's Achievements

Μεγαλογιατρός (επίπεδο VIII)

Μεγαλογιατρός (επίπεδο VIII) (8/16)

0

Reputation

 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. που το κατάλαβες αυτό ακριβώς??? :-? :-? :-? χαλαρώστε γμτ.... λίγο καιρό δε συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ και το έχετε διαλύσει το μαγαζί!! τσακωμοί από εδώ, παρεξηγήσεις από εκεί, διαμαρτυρίες από την άλλη, επιθέσεις, ίντριγκες ... ΟΥΦ..... λίγη ηρεμία βρε παιδιά!!!!! :calm: :calm:
 3. Ιανουάριος 2004 Πτυχίο 1.παθφυς απλαστικής αναιμίας 2.παθφυς επακόλουθα σε περιφερικό αίμα και μυελό σιδηροπενικών αναιμιών 3.παθφυς εξωαγγειακής αιμόλυσης 4.παθφυς ηπατικής εγκεφαλοπάθειας 5.παθφυς ασκιτικης συλλογής
 4. βαμμένο πασόκι Σόβερ!!! Πραγματικά χαράς στο κουράγιο σου να προσπαθείς να υπερασπιστείς μετά τον καταιγισμό επιχειρημάτων που δέχτηκες μια τόσο φαιδρή πολιτική άποψη που έχεις. Ντροπή σου βασικά και αίσχος. Είναι τέτοιο το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης που διαβάζω τις τελευταίες μέρες που θα έπρεπε να ντρέπεσαι που μπαίνεις έτσι σφήνα και το κατεβάζεις υπό του 0..... Ντροπή σου και πάλι... Πραγματικά το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ δε τολμάει να αντιμιλήσει στα παραπάνω έπρεπε να σε κάνει να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει νόημα... Οφείλουμε ως ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ψηφοφόροι να ακολουθήσουμε πλήρως τις επιταγές και τις φιλοσοφημένες απόψεις των απο πάνω.. Εξάλλου φάνηκε... όποιος δε συμφωνεί τελεσίδικα είναι ή βλάκας ή τα παίρνει χοντρά.... Ντροπή σου και πάλι... ΥΓ. εγώ δεν έχω κατασταλάξει βέβαια στο τί είμαι ακομη... Θεώρησα τον εαυτό μου βλάκα... αλλά η ψυχίατρός μου το αρνείται πεισματικά... Είπα να πω ότι τα παίρνω... αλλά στην τράπεζα έχω 0 ... και στο πορτοφόλι μου 30 ευρά... Α.. έχω και κάτι ελληνικά νομίσματα σε μια συλλογή στο συρτάρι μου... μάλλον θα αλλάξω ψυχίατρο.... Τέλος Διαλόγου από εμένα ... φιλιά και καλά μυαλά σε όλους μας!
 5. εμ βασικά..... δεν είναι η Ιλιάδα η ταινία... αλλά λέγεται ΤΡΟΙΑ.... αυτό προς όλους όσους τρέξουν να πουν ότι αλλάζει την ιστορία κτλ κτλ κτλ ....... Το φιλμ θα είναι ΑΠΛΑ βασισμένο στην Ιλιάδα αλλά θα έχει αρκετά πράγματα αλλαγμένα για αυτό και δεν έχει τίτλο ΙΛΙΑΔΑ αλλά ΤΡΟΙΑ!!!. Επίσης να πω πως η Άργουεν είναι η γκόμενα των ΒΠ και για αυτο την προτιμουμε...
 6. αν και θα βγω εντελώς ΟΦ ΤΟΠΙΚ πάλι (!!!).... να απαντήσω... το Γκούτσι φόρεμα το έγραψε ο Φοίβος. Ο Φοίβος είναι Κηφισιώτης, κλασικότατος ΒΠίτης... Την Καισαριανή την έβαλε προφανώς για ομοιοκαταληξία.... Το τραγούδι, δε ξέρω πως πουλάει στα ΔΠ, αλλά στα ΒΠ ΣΚΙΖΕΙ!!!!! 8)
 7. Ξέχνα το... απλά ευγενικά και τεκμηριωμένα! Νταξ.... αν θες και δικαιολόγηση, ρίξε μία ματιά σε όλα τα άλλα φόρα στο inet!!!! επίσης ξέχνα το, για τους ίδιους λόγους!!!! Συμφωνώ βέβαια ότι οι συνεχείς παραθέσεις όπως αυτές γίναν σε μερικά τόπικς τελευταία χρειαζόντουσαν ΔΙΑΓΡΑΦΗ, και οι μοντς των ανάλογων τόπικς δείξαν/δείξαμε πιθανώς περισσότερη ανεκτικότητα από όσο ήταν σωστό. απόλυτα σύμφωνος είμαι δεν είναι τεχνικά δυνατό. τα είπαμε αυτά! μέσα! Βασικά εγώ προτείνω και την αλλαγή εντελώς της μηχανής του φόρουμ, απλά περιμένουμε την νέα αναβαθμισμένη έκδοση πριν γίνει καμία τόσο μεγάλη αλλαγή. Αν αυτή αργήσει, νομίζω θα σκεφτούν κάποιο πολύ σοβαρά να αλλαχτεί Επίσης πρέπει να μπουν νέα άτομα μοντς στα διάφορα τόπικς. Ακόμη πρέπει να στηριχτεί περισσότερο ο ενημερωτικός του χαρακτήρας Πρέπει να αναδιοργανωθεί προς το καλύτερο όλη η θεματολογία του φόρουμ Αυτά προς το παρόν! φιλιά!
 8. σε ποιο σάιτ αναφέρεσαι? σε αυτό που έχω πάνω από 1,500 ποστ? το σάιτ βέβαια στο οποίο αναφέρεσαι είχε πολλά μέλη και όσο ήταν ΔΑΠ για αυτό γιατί ανήκει σε ένα αξιόλογο άνθρωπο ο οποίος όπως και ο Σαράντος άφηνε ελεύθερες τις συζητήσεις και προσπαθούσε τα φόρα να μην έχουν καμία κομμάτική ταμπελίτσα.. Φυσικά όταν ανεξαρτητοποιηθήκε για οποιοδήποτε λόγο δε μας ενδιαφέρει, κέρδισε ακόμη περισσότερα στην εκτίμηση του κόσμου..... Εγώ προσωπικά έχω ταχθεί πολλές φορές στις προσωπικές μου συζητήσεις (αλλά και δημόσια) με τον 40 στην αλλαγή του ονόματος. Για διάφορους λόγους... Οι πολιτικές στήλες θα συνεχίσουν να υπάρχουν, για κόμματα θα συνεχίσουμε να μιλάμε και όλοι μαζί, παλιοί και νέοι θα φροντίζουμε για την ομαλή του πορεία και την γρήγορη και πάντα έγκυρη ενημέρωση..... Μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από μια τέτοια διαδικασία και για μένα έχει ήδη καθυστερήσει... Θέμα να γίνει γνωστό το νέο όνομα στη σχολή δεν υπάρχει.... αυτό είναι το μόνο εύκολο... αυτό που χρειάζεται από όλους είναι μια στοιχειώδης οργάνωση όσο αφορά την ενημέρωση των συμφοιτητών μας... γιατί καλή η πλάκα, αλλά ο λόγος που θα μπει ο μέσος φοιτητής είναι για να ενημερωθεί και αυτό σιγά σιγά νομίζω το ξεχνάμε.... Πολλά φιλιά, θα επανέλθω στο θέμα αναλυτικά ελπίζω αύριο για να συζητήσουμε σοβαρά...
 9. ενώ οι κοπέλες με τα Γκούτσι πέφτουν από τα δέντρα.... (αν και το είπε και πριν ο Χ, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ για αυτό το γράφω...).... μωγ'μ τους άντρες από την Καισαριανή στους χαρίζω... εδω είναι ΦΙΛΟΘΕΗ (καλά Νέα Φιλοθέη αλλά μή το κάνουμε θέμα) και ΒΠ και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ και είμαστε καραψωνάρες γιατί είμαστε οι καλύτεροι και οι ομορφότεροι και απαιτούμε τις πιο σινιαρισμένες κοπελάρες με 10 ωρες γυμναστήριο, κάμπριο αυτοκίνητο, ρολόι Μπούλγκαρι το πιο φτηνο (για να μή μιλήσω για Καρτιέ και Βασερόν τώρα και σας φύγει το τσερβέλο) προσωπικό κομμωτή και μακιγιέρ και εκδρομές για σκι κάθε σ/κ στα 3-5-15 πηγάδια (για να μή πως και Ασπεν 2 φορές στο χρόνο ΜΑΣΤ) ΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ εσείς βολεφτείτε με την μαγκιά της Καισαριανής και αφήστε εμάς τους ψωνισμένους και δήθεν φλώρους των ΒΠ να χαιρόμαστε τις μοντέλες μας.... αα... και αν δε φοράς Πράντα κακώς σου μιλάω κιόλας!!!! :goooal: όσο για το θέμα μας τώρα... το έργο ήταν με μία λέξη επικό... ο ΔρΦιλΓκουντ με κάλυψε πλήρως νομίζω!!! (αν και ίσως μερικά φορτηγά ποκορν να χρειάζονται ακομη) προσκυνάμε το έπος!!! Άργουεν ΡΟΥΛΣ!!! Άργουεν κόβουμε φλέβες και αρτηρίες για σένα!!! Θέλουμε να κάνεις τα παιδιά μας με μυτερά αυτιά!!!!
 10. Δοκ7 ... ΜΗ ΧΕΣΩ... Πρώτα από όλα να ξέρεις ότι εδώ στα ΒΠ τα ρούχα μας δεν είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΛΑ..... άσχετε.... είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ προδιαγραφών και κυρίως γαλλο-άγγλο-ιταλικών... όσο για την BMW, αυτή τη πουλήσαμε... τώρα έχουμε Μερσεντές... (αλλά μάλλον θα την δώσουμε και αυτή για να ξαναπάρουμε BMW) ΒΠ FOR EVER!!!!!! (το τραγουδι δε μας κράζει καθόλου.... στίχοι του Φοίβου- ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΩΤΗΣ........ και καρα-κλασικός ΒΠ) ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ /// ΝΙΑΑΑ ΝΙΑΑΑΑ ΝΙΑΑΑΑ ΝΙΑΑΑΑ ΝΙΑΑΑΑ ΝΙΑΑΑ ΝΙΑΑΑΑ Τέρμα...δε ξαναγράφω σε αυτό το θέμα... (έχω γράψει αρκετά σε άλλο φόρουμ :wink: )
 11. Μα μωγό μου τικ-τακ... ....η αφροδίτη δεν είναι σε ανάδρομη πορεία!.... είναι σε ορθή φορά στον υδροχόο... ο ήλιος μου και ο δίας μου κάνουν ένα ωραιότατο τριγωνάκι με τον πλούτωνα και η γενέθλια αφροδίτη μου μια ονειροπόλα αντίθεση με τον Ποσειδώνα!
 12. Είμαι Λέων με συνοδό τον Δία με ωροσκόπο Παρθένο με συνοδό τον Κρόνο Επίσης στο ζώδιό μου έχω αυτό που λέμε πολυαστρία.... έχω 4 άστρα: Ερμή, Αφροδίτη, Ήλιο και Δία .... και υπερισχύουν ο Δίας και ο Ήλιος... έχω τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου (ανοιχτή βέβαια, αλλά συγκλίνουσα) η Αφροδίτη μου είναι πάλι σε σύνοδο με τον Λέοντα και τον Δία Απίστευτος συνδυασμός!!!!!! έτσι δικαιολογείται το ψώνιο μου!!! Μέχρι και στο ζώδιο είμαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!! Γενικά είμαι ακόμη και ζωδιακά μία μεγάλη προσωπικότητα!!!!! ΥΓ. Τις επόμενες μέρεις θα επανέλθω στα σκηνικά του σάιτ ανανεωμένος... ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕ!!!!!! :goooal: :goooal: :goooal: :goooal:
 13. ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΨΥΧΑΡΗΣ H μικρή θύελλα που ξέσπασε γύρω από την ανάρτηση και την αποκαθήλωση ενός έργου «τέχνης», προκλητικού για τους πιστούς μα και για όσους θεωρούν τέτοιου είδους κενές προκλήσεις άσχετες προς αυτό που συνηθίσαμε να ονομάζομε εικαστική τέχνη, δίνει το μέτρο της ευαισθησίας - με άλλα λόγια, της ταυτότητας - της σημερινής ελληνικής κοινωνίας. Το θέμα του έργου είναι γνωστό από τον Τύπο και την τηλεόραση. Ενα χριστιανικό σύμβολο συνδυασμένο με σεξουαλικές διεγέρσεις. Συνδυασμός με τον οποίον ο δημιουργός του έργου επεδίωξε (και επέτυχε) να σκανδαλίσει την Κοινή Γνώμη, ή τουλάχιστον τμήμα της. Το σκάνδαλο έχει πια καταλαγιάσει, μα παραμένουν αναπάντητα - και πιθανόν να παραμείνουν αναπάντητα για πολύ χρόνο ακόμη - ερωτήματα σχετικά με τον ορισμό και το περιεχόμενο κάθε χειρονομίας που προβάλλεται ως «καλλιτεχνική» αλλά στοχεύει και σε πρόκληση. Αυτό δεν είναι κάτι πρωτόφαντο στη λογοτεχνία, στις εικαστικές τέχνες ή και στη μουσική· ας θυμηθούμε πως το ανέβασμα έργων πρωτοποριακών σαν τη «Σαλώμη» του Οσκαρ Γουάιλντ και του Ρίχαρντ Στράους απαγορεύθηκε στις «φιλελεύθερες» Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 20ού αιώνα. Το μουστάκι που προσέθεσε ένας γάλλος υπερρεαλιστής στην «Τζιοκόντα» του Λεονάρντο ντα Βίντσι και λογοτεχνήματα σαν τη «Λαίδη Τσάτερλι» του Λόρενς και τον «Τροπικό του Αιγόκερω» του Χένρι Μίλερ ανήκουν και αυτά στην κατηγορία έργων που είναι σήμερα αποδεκτά ενώ ο εικονοκλαστικός τους χαρακτήρας τα έθετε, για μία ή δύο γενεές, στο περιθώριο της «αποδεκτής» τέχνης, σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Γι' αυτόν τον λόγο, κάθε συζήτηση περί του πρέποντος ή μη στον χώρο της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας σφραγίζεται από την ιδιαιτερότητα του κοινωνικού περιβάλλοντος. Ως και σήμερα ακόμη, οι ανδρικές μορφές στην «Ημέρα της Κρίσεως» του Μιχαήλ Αγγέλου παραμένουν σεμνότυφα επενδεδυμένες, καθώς το Βατικανό θεωρεί τη γύμνια τους επιδεικτικά προκλητική. Ποια στάση πρέπει λοιπόν να τηρήσει η Πολιτεία σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις; Να χαρακτηρίσει τα έργα απαράδεκτα για δημόσια θέα ή να ανεχθεί τις όποιες «εμπνεύσεις» προτείνει ο καλλιτέχνης; Μια πρώτη απάντηση θα ήταν ότι δεν επιτρέπεται να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οταν τα περίπτερα βρίθουν πορνογραφικών εντύπων, θα υπέθετε κανείς ότι το αποκαθηλωθέν έργο δεν θα προκαλούσε τέτοιο σάλο. Με μία όμως διαφορά - και μάλιστα πολύ ουσιαστική: η πρόκληση δεν αφορούσε κοινωνική συμπεριφορά ή σεξουαλική επίδειξη, αλλά την προσβολή θρησκευτικών συμβόλων. Και εδώ πια, κάθε κοινωνία έχει δικαίωμα να προστατεύει, κατά το δοκούν και με εκπεφρασμένη την έγκριση της Κοινής Γνώμης, τους πολίτες, εφόσον θεωρεί ότι το προβαλλόμενο ως καλλιτεχνικό δημιούργημα στοχεύει σε σκάνδαλο εις βάρος θεσμών ή θρησκευτικής πίστης. Στη Γαλλία απαγορεύθηκε το ισλαμικό πέπλο σε μαθήτριες των σχολείων, όπως και το εβραϊκό καλπάκι, με το επιχείρημα ότι δεν νοείται προκλητική επίδειξη θρησκευτικών δοξασιών στον χώρο της εκπαίδευσης. Εκτός σχολείου, τα ίδια αυτά σύμβολα πίστης επιτρέπονται στον καθένα. Στην περίπτωση του έργου που προκάλεσε αντιδράσεις πολιτικών και θρησκευτικών προσωπικοτήτων θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτραπεί η θέα του σε όσους το ζητήσουν, όχι σε χώρο δημόσιο, αλλά περιορισμένο. Ποια όμως θα είναι η εξέλιξη των κοινωνικών ηθών και των «ταμπού» στα χρόνια που έρχονται δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει. H Ιστορία διδάσκει ότι η στάση των κοινωνιών απέναντι σε έργα γραμμάτων και τεχνών (προκλητικά ή μη) μεταβάλλεται από γενιά σε γενιά... ΤΟ ΒΗΜΑ , 14-12-2003 ΥΓ. κλόπιράιτ από Nievsky
 14. Βασικά εγώ πειράζει που χάρηκα που κατέβασαν το έργο? και καλά κάναν και σκίσαν και το βιασθέν παραφύσιν καρπούζι.... ΖΗΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ άντε, γιατί όλοι αποκτήσαμε γνώμη ξαφνικά
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.