Jump to content

iceman

Prominent Members
 • Content count

  3.641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

iceman last won the day on 13 Ιουνίου

iceman had the most liked content!

4 Followers

About iceman

 • Rank
  Ιπποκράτης (επίπεδο ΧΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  ΑΘΗΝΑ
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 • Φύλο
  Male

Recent Profile Visitors

19.866 profile views
 1. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6Δ6Ψ465ΦΥΟ-ΔΓ1 Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία, τον τρόπο προκήρυξης και την διαδικασία υποβολής αίτησης υποψηφιότητας για θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. Στην περίπτωση που για μία θέση απαιτείται ειδική εμπειρία (Τ.Ε.Π), τότε προστίθεται στον πίνακα 1 (προϋπηρεσία) μία γραμμή ως εξής: «προϋπηρεσία σε κέντρο (ή κέντρα) του εσωτερικού ή του εξωτερικού που αποκτήθηκε η απαιτούμενη ειδική εμπειρία» και μοριοδοτείται ως εξής: συντελεστής 1,5 Χ 10 Χ 6μηνα. Στην περίπτωση αυτή οι συντελεστές κάθε γραμμής (πλην αυτής που αναφέρεται στην ειδική εμπειρία) του πίνακα 1 υποτετραπλασιάζονται, έτσι ώστε η ανώτερη βαθμολογία που θα προκύπτει από τη συνολική προϋπηρεσία, να ανάγεται στα 125 μόρια ενώ η μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας να ανάγεται στα 375 μόρια. Η συνολική βαθμολογία στο κριτήριο προϋπηρεσία ανάγεται στα 500 μόρια (συνολική ανώτερη βαθμολογία: 375+125 = 500 μόρια). Στην ειδική εμπειρία προσμετρείται οποιαδήποτε προϋπηρεσία σε κέντρο όπου αυτή αποκτήθηκε. Ειδικότερα, για θέσεις Τ.Ε.Π προσμετρείται ο χρόνος εξειδίκευσης στη Μ.Ε.Θ. για την απόκτηση του τίτλου εξειδίκευσης, ο χρόνος προϋπηρεσίας σε Μ.Ε.Θ., η πλήρης απασχόληση σε τμήμα επειγόντων περιστατικών είτε ως ιατρός κλάδου ΕΣΥ, είτε ως επικουρικός ή η πραγματοποίηση εφημεριών σε τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου καθώς και ο χρόνος που διανύθηκε για την απόκτηση πιστοποιητικού επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής (τίτλος ειδικότητας επείγουσας ιατρικής ή εξειδίκευση στην επείγουσα ιατρική που αποκτήθηκε στο εξωτερικό ή European Board Examination in Emergency Medicine ή European Trauma Course ή εν ενεργεία ATLS και ALS ή ACLS ή ΕΠΙ)
 2. Παράταση της θητείας των μελών των εξεταστικών Επιτροπών ιατρικών και οδοντιατρικών ειδικοτήτων με Έδρα την Αθήνα ,την Αλεξανδρούπολη ,την Πάτρα , το Ηράκλειο Κρήτης, την Θεσσαλονίκη , τα Ιωάννινα , την Λάρισα https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΨΗΛΞ465ΦΥΟ-ΓΥΠ "Παρατείνουμε τη θητεία των μελών των Εξεταστικών Επιτροπών Ιατρικών Ειδικοτήτων Αθηνών, Αλεξανδρούπολης, Πατρών, Ηρακλείου Κρήτης, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας καθώς και των Οδοντιατρικών ειδικοτήτων ,Ορθοδοντικής και Γναθοχειρουργικής Αθηνών έως τις 31- 10 - 2018"
 3. iceman

  Επομενη Προκυρηξη

  νεα προσκληση ενδιαφεροντος ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ.pdf ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21-6-2018 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-7-2018
 4. iceman

  ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

  Νόμος 4368/2016 Άρθρο 44 β. Οι κατηγορίες των ιατρών που πληρούν τις προϋποθέσεις νόμιμης απαλλαγής από την υποχρεωτική εκπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου είναι οι παρακάτω:1. Πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι δεν υπόκεινται στις διατάξεις του ν. 4251/2014 (Α' 80).2. Οι ιατροί που έχουν ασκηθεί ή πρόκειται να ασκηθούν στην ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής σύμφωνα, με την παρ. 1 του άρθρου 21 του ν. 2071/1992 (Α'123).3. Οι ιατροί που έχουν την ιδιότητα μόνιμου υπαλλήλου του Δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ., σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 22 του ν. 2071/1992 (Α' 123).4. Οι Ιατροί που έχουν ιδιότητα του υπαλλήλου Ν.Π.Ι.Δ. εποπτευόμενων από το Υπουργείο Υγείας.5. Οι έχοντες γνωμάτευση Υγειονομικής Επιτροπής που να προκύπτει αναπηρία σε ποσοστό άνω του 67% σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 23 του ν. 2071/1992 (Α' 123) και την παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 2194/1994 (Α' 34).
 5. Συμπληρωματικές διευκρινίσεις για αποδοχές ιατρικού προσωπικού ΤΟΜΥ.pdf
 6. https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6329465ΦΥΟ-ΟΜΛ Συγκρότηση και ορισμός μελών των Συμβουλίων Κρίσης και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ. αρμοδιότητας 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας
 7. iceman

  Πέρας Αγροτικού και Ασφάλεια ΤΣΑΥ

  θεωρουνται αχρεωστήτως καταβληθέντα και τα επιστρεφεις μετα απο ειδοποιηση της ΥΠΕ, νοσοκομειου κτλ σε 2ο χρονο. σε περιπτωση που δεν το κανεις πανε στην εφορια (απο εκει δεν γλυτωνεις) δε νομιζω οτι επιστρεφεις και το ΤΣΑΥ παντως. λογικα τα ζητανε οι ιδιοι ή κανουν συμψηφισμο. εγω σε νοσοκομειο παντως πριν πολλααααα χρονια μονο τα καθαρα ειχα επιστρεψει.
 8. iceman

  Πρόβλημα με το forum

  φαντασου!! βαριουνται να διαβασουν ακομα και τα 5-6 ποστ της σελιδας που ποσταρουν αλεξιπτωτιστες ως το μεδουλι!!!
 9. iceman

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  για να σου ερθει ο διορισμος για το ειδικο μερος πρεπει να εχεις καταθεσει το χαρτι οτι τελειωσες το γενικο μερος. μεχρι να το καταθεσεις παραμενεις απλα στη λιστα.
 10. 1) Κλινική Υπέρταση (Kaplan) 7η έκδοση 30 ευρώ ΑΘΙΚΤΟ!!! 2) Προσυμπτωματικός έλεγχος παιδιών και εφήβων (Τριχόπουλος) 15 ευρώ ΑΘΙΚΤΟ!!!
 11. iceman

  BLS,ALS,ILS, ATLS και αλλα...

  Θα συμφωνησω όσον αφορά τον "λαμπρό" course director. Διαφωνω όσον αφορά τον αλγόριθμο. Καλά κάνουν και επικεντρώνονται εκεί. Αυτό είναι το νόημα και αυτός σώζει ζωες και αυτή είναι και η έλλειψη των ειδικευόμενων παιδιατρικής. Τα περαιτέρω τα μαθαίνεις στην ειδικότητα εξάλλου. Για το APLS και εγώ έχω ακούσει ότι είναι πιο δύσκολο ( και πιο ακριβό νομίζω).
 12. Τροποποίηση και αντικατάσταση της υπ’ αριθμ.Α2β/Γ.Π.οικ.48427/23-6-2017 (ΦΕΚ Β’ 2162 ΑΔΑ ΨZΡ3465ΦΥΟ-Ω96) απόφασης του Υπουργού Υγείας περί καθορισμού κριτηρίων, μοριοδότησης και προσόντων κατά κλάδο και ειδικότητα που αφορούν στη διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού των ΤΟΜΥ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΦΞΙ465ΦΥΟ-ΦΨΝ
 13. Ούτε καλό αγώνα είδαμε στο Μονακό ούτε τα καμάρια σου πήγαν καλά😋😋
 14. μηπως εχει καιρο να ενημερωθει η λιστα της διευθυνσης υγειας? μια πιθανη εξηγηση ειναι να εχουν κανουν ανακληση διορισμου καποιοι απο αυτους.
 15. ανευ ουσιας τα τηλεφωνα προθεσμιες υπηρχαν και πριν παιδια και δεν τηρουνταν. οι κρισεις μπορει να καναν και >1 χρονο . απο τη στιγμη που υπαρχουν προθεσμιες χωρις ποινες σε περιπτωση μη τηρησης τους, δεν υπαρχει ελπιδα. τα ξαναλεμε απο φθινοπωρο
×