Jump to content

dina-p

Prominent Members
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dina-p's Achievements

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV)

Τελειόφοιτος (επίπεδο IV) (4/16)

0

Reputation

 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. Suse για όποιον είναι εθισμένος στα windows και στον windows-like τρόπο λειτουργίας. Αν και όσοι το δοκιμάσουν, γρήγορα θα την κάνουν για άλλη διανομή... το Ubuntu είναι πιστεύω η καλύτερη λύση για όποιον θέλει να ξεκινήσει με linux. πολύ καλή υποστήριξη hardware (αν και ένα κλίκ κάτω του suse) και άψογο package managment! (= η προσθαφαίρεση προγραμμάτων a la Linux! ) στο Ubuntu μπορεί να μείνει κανείς. διαφορετικά μπορεί να πάει σε πιο extreme λύσεις (αφού έχει μάθει τα βασικά) τύπου Arch (rulezzz!) ή Gentoo (για hardcore καταστάσεις :: )
 3. AΙΣΧΟΣ!!! Η μόνη λύση θα ήταν να μπεί πλαφόν στον αριθμό των πτυχίων που θα αναγνωρίζονται (π.χ. τα πτυχία των 200 υποψηφίων με τη μεγαλύτερη βαθμόλογία) διαφορετικά... Υ.γ. Μάιος οι εξετάσεις, βάλε κάνα 3μηνο μέχρι να βγούν αποτελέσματα και να δωθούν τα δικατσόχαρτα, ίσα ίσα που προλαβαίνουμε οι 6ετείς να τελειώσουμε πρίν έρθει ο τυφώνας!
 4. Υγεία. Έρωτας. Οικογένεια. Επιβράβευση. Χρήματα.
 5. Μασάζ! Σερνικό της παλιάς "σχολής" (σκληρό, με μούσκουλα, να αναδύει εσάνς τεστοστερόνης ) ή της νέας (ευαίσθητος, ρομαντικός, με κατανόηση, να μπορεί να γίνει και λίγο κολλητή μας αν χρειάζεται; ) και μη κλέψετε λέγοντας "λίγο απ'όλα"
 6. Τέτοιες εξετάσεις θέλετε; Μην απορείς γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί που αντιτίθενται στην επιβολή εξετάσεων...
 7. ok από Ιταλία, αλλά από αλλού...; Πράγματι, αν υπάρχει έστω και μία ευκαιρία να περάσει νόμιμα μοριοδότηση/προβάδισμα για τους αποφοίτους Ελληνικών παν/μίων (και Ιταλίας μιάς και όπως έιπε ο TrippinOn υπάρχει απόλυτη ισοτιμία πτυχίων) τότε αυτή ΔΕ πρέπει να πάει χαμένη! Αλλά σιγά μη δυσαρεστήσει ο νικήτας τόσους "ανατολικούς" ψηφοφόρους...
 8. Δηλαδή, αν θεωρηθούν οι θέσεις ειδικότητας ως θέσεις μεταπτυχιακής ιατρικής εκπαίδευσης (και όχι απλά ως θέσεις εργασίας) μπορεί να θεσμοθετηθεί προτεραιότητα στους αποφοίτους Ελληνικών παν/μίων ;;;
 9. Όπως ακριβώς τώρα μπαίνει εκτός λίστας. Το λέει και η λέξη. Υπεράριθμος. Δηλαδή ειδικευόμενος επιπλέον του κανονικού αριθμού που μπαίνουν με λίστα/εξετάσεις. Ως γνωστό, οι υπεράριθμοι δε κλέβουν θέσεις απο τη λίστα/εξετάσεις. "Κλέβουν" όμως εκπαίδευση γιατι π.χ τα χειρουργεία μοιράζονται σε όλους, υπεράριθμους και κανονικούς. Δηλαδή εκεί που εσύ θα έκανες πχ 10 χειρουργεία. αν μοιραστείς τα χειρουργεία αυτά με άλλους 2-3 υπεράριθμους, θα κάνει ο καθένας σας από 3-5! Άσχετα αν εσύ μπήκες με εξετάσεις και αυτός από το παράθυρο! Και δυστυχώς αυτό το φαινόμενο βολεύει πολλούς! (Κυρίως τους πολιτικούς!)
 10. Εδώ είναι το λάθος σου. Ο θεσμός του υπεράριθμου μπήκε υποτίθεται για κοινωνικούς λόγους (για ασθενείς ειδικευόμενους, κ.λ.π.) και δεν έχει καμία σχέση με τη λίστα. Ωστόσο, η πορεία του θεσμόυ είναι γνωστή σε όλους... Η θεσμός αυτός συνεχίζει να υφίσταται, άσχετα με τον τρόπο εισαγωγής των ιατρών στην ειδικότητα. Ενδεικτικό παράδειγμα, το ότι (όπως έιπε και το συνάδελφος παραπάνω) το νομοσχέδιο Στεφανή ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του, ούτε έστω τον περιορισμό του αριθμού των υπεραρίθμων! Δηλαδή ΚΑΙ εξετάσεις για τους άλλους, ΚΑΙ υπεράριθμοι για τα "δικά μας παιδιά!"
 11. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά για να μη λέει κανείς τίποτα για το φαινόμενο του "αναξιοπαθούντα υπεραρίθμου" (πολύ μου άρεσε αυτό! ) σημαίνει ότι το φαινόμενο βολεύει πολλόυς! Δε θα εκπλαγώ καθόλου αν δούμε σε λίγο καιρό γνωστά ονόματα (βλέπε μέλη πολιτικών παρατάξεων, συλλόγων, κ.λ.π) να ξεκινούν ειδικότητα ως υπεράριθμοι! Για να μη μιλήσω για διδακτορικά που ξεκινούν καπάκι μετά το πτυχίο!
 12. dina-p

  Προσληψεις Γιατρων

  ιατρικά (ναι,καλά!) πολιτικά (Now you are talking...) μα και... οικογενειακα! (Bingo!)
 13. Αυτό θα ισχύει μόνο για τις νομαρχίες της Αττικής; Γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο να φτάσει η μηχανοργάνωση στη λίστα της δ/νσης υγείας π.χ. Σάμου, ειδικά μέσα σε ένα μήνα! Αν περιοριστεί μόνο στην Αττική τότε δε θα υπάρχει τρόπος να βρεθούν όσοι δήλωσαν και σε άλλη νομαρχία εκτός Αττικής. Άρα οι αναμονές δε θα επηρεαστούν καθόλου. Μόνο αν επεκταθεί η μηχανοργάνωσε σε όλες τις δ/νσεις υγείας της χώρας θα φανεί η διαφορά.
 14. Ηι! μήπως ξέρει κανείς πότε περίπου θα γίνει η επόμενη ορκομωσία; η προηγούμενη ήταν ιούλιο, σωστά;
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.