Jump to content

*maria*

Prominent Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από *maria*

 1. Δεν έχω ακούσει κάτι τετοιο και αν ισχύει αυτό για τον τρόπο βαθμολόγησης θα έπρεπε να είχαμε ενημερωθεί από πριν ή έστω την ημέρα της εξέτασης πριν αρχίσουμε να γράφουμε.. Γνωρίζει κανείς αν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα?
 2. Eπειδή τα περισσότερα μαθήματα τα έχω παρακολουθήσει είχαμε ρωτήσει κάποια στιγμή τη Θερμού και μας είπε πως αν ξέρουμε τη λίστα είμαστε καλυμμένοι.Βέβαια είπε ότι μπορεί και μια δύο φορές να συναντήσουμε κάποιο φάρμακο που δεν είναι στη λίστα αλλά αναφέρεται συνέχεια στο βιβλίο μαζί (ή ότι έχει κοινές ιδιότητες με κάποιο γνωστό από τη λίστα).Για έναν αξιοπρεπή βαθμό απ ότι κατάλαβα η λίστα αρκεί...τώρα αν θες το 10άρι ισως δεν αρκεί ούτε η λίστα ουτε ο Χαρβει ούτε οι διαλέξεις! ΥΓ:γνωρίζει κανείς αν η συνταγογραφία εξετάζεται στο τέλος??? Όχι, η συνταγογραφία δεν εξετάζεται στο τέλος Τουλάχιστον έτσι έγινε πέρσι..απλά έγινε ένα μάθημα κι αυτό ήταν όλο.. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και φέτος!
 3. ^^^ Παιδιά για όλα τα παραπάνω, απλά: emrespect Επιτέλους πότε θα γίνει κάτι να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει???? Οι εβδομάδες περνάνε...και βιβλία ούτε για δείγμα..Ούτε στη βιβλιοθήκη, αφού και τα ελάχιστα αντίτυπα έχουν εξαφανιστεί...
 4. Ναι, εκτελούν δρομολόγια και το Σαββατοκύριακο απλά όχι τόσο συχνά...δηλαδή τις καθημερινές αναχωρούν από το λιμάνι ανά 15 λεπτά, ενώ το σαββατοκύριακο αναχωρούν ανά 1 ώρα... 7.30, 8.30, κτλ. Βέβαια υπάρχουν και αυτά από αεροδρόμιο που ξεκινάνε 7.50, 8.50 κτλ. edit αλλά δεν είναι και το σ/κ αυτά..(λάθος το είχα γράψει πριν...άρα είναι όπως τα λέει η melian.. ) edit: δεν είχα δει ότι είχες γράψει κι εσύ για το ίδιο θέμα, melian...
 5. Κρίμα... Η αλήθεια είναι ότι είχα ενθουσιαστεί που επιτέλους θα γινόταν συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα και μάλιστα διοργανωμένη από το γραφείο διασύνδεσης...αλλά αφού είναι έτσι τα πράγματα.. Sleepwalker!
 6. Το Γραφείο Διασύνδεσης διοργανώνει συναντήσεις με θέμα: Ειδικότητα στην Ελλάδα και στις Ευρωπαϊκές χώρες στην αίθουσα 7Α1.2 στις 6/11 και 18/11 και ώρα 4-6 μμ Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή είτε στο γραφείο διασύνδεσης, είτε στο sturnara@med.uoc.gr @ Δεδομένου ότι ο κ.Ζώρας είπε σε μια πρόσφατη συνάντηση με τους φοιτητές ότι "αν η επόμενη γενιά γιατρών δεν πάει στο εξωτερικό για ειδικότητα, θα "σβήσει"..." νομίζω πως αυτό είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
 7. *maria*

  Let's sing!

  Η ημέρα αρχίζει και χάνεται, τα μάτια κλείνουν βαριά. Μια ξένη πίκρα σ' αγάπησε σε πονά... Σ' ένα τραγούδι θα κρύβεσαι με ίδιους στίχους ξανά. Η νύχτα πάλι σε κέρδισε, σε χαιρετά... Αλλάζεις, αλλάζεις... Αλλάζεις, αλλάζεις... Μέρα τη μέρα και με τρομάζεις. Τις νύχτες κρύβεις τη γύμνια σου σ' έναν καθρέφτη μπροστά, θες να κοιμήσεις το φόβο σου, σε ξέρω καλά. σ' ένα τραγούδι θα κρύβεσαι με ίδιους στίχους ξανά η νύχτα πάλι σε κέρδισε σε χαιρετά αλλάζεις, αλλάζεις αλλάζεις, αλλάζεις μέρα τη μέρα και με τρομάζεις...
 8. Να είσαι αισιόδοξη!Μέχρι να ανακοινωθούν, μη σκέφτεσαι αρνητικά...ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται!
 9. Κανείς δεν ξέρει ποτέ με τη Φυσιολογία..γενικώς(Α,Β και Γ)! Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, αλλά πρέπει να αρχίσεις να το συνηθίζεις αυτό με τη Φυσιολογία..Πάντα καθυστερούν..δυστυχώς..Αφού έχει περάσει ήδη ένας μήνας θα τα βγάλουν σύντομα πιστεύω..! Καλά αποτελέσματα!
 10. Anhsuxo pneuma, μια φιλική συμβουλή: μην αγοράσεις τα βιβλία του Σεφεριάδη, εκτός αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η χημεία και θέλεις να υπάρχουν στη βιβλιοθήκη σου..Είναι πραγματικά καλά βιβλία, ειδικά ο τόμος της οργανικής χημείας!!Και θα σε βοηθήσουν φοβερά με τη χημεία. Αν όμως τα θέλεις για να διαβάσεις και να περάσεις το μάθημα, τότε πήγαινε στη βιβλιοθήκη να τα βρεις και πάρε τα για να τα βγάλεις φωτοτυπία.Ένα μικρό βιβλιοπωλείο δε θα σου πάρει παραπάνω από 7-8 € για τον ένα τόμο!!Δηλαδή σύνολο 14-16 € το πολύ...!! Ασύγκριτα καλύτερη τιμή σε σχέση με τα 23-25 που μάλλον κοστίζει ο κάθε τόμος!!!(<-δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γι'αυτό.. ) Το κακό είναι ότι υπάρχουν σε 1 αντίτυπο, οπότε αν κάποιος συμφοιτητής σου τα πρόλαβε, μάλλον δε θα βρεις τίποτα..θα μπορούσες βέβαια να δεις ποιος τα έχει πάρει και να του τα ζητήσεις για 2 μέρες για να τα βγάλεις φωτοτυπία!Πιστεύω ότι θα σου τα δώσει.. Καλή αρχή! ΥΓ: αν κοστίζουν 23 € κι οι δύο τόμοι όπως σου είπε ο deinstein ε, τότε δε θα είναι και μεγάλη η διαφορά..σε αυτήν την περίπτωση ...ξέχνα τη συμβουλή μου!
 11. Μετά που θα πατήσεις "προσθήκη" για να προσθέσεις τα μαθήματα που θέλεις, και μετά που θα πατήσεις "εισαγωγή στη δήλωση", μόνο τότε εμφανίζεται αυτό το κουμπάκι, δίπλα ακριβώς από το "προσθήκη". Βέβαια αυτό δε γίνεται αν δεν επιλέξεις κανένα μάθημα... αλλά δε θα έπρεπε να είναι έτσι, αφού κάποιος μπορεί να μη θέλει να δηλώσει κάποιο άλλο μάθημα εκτός από τα υποχρεωτικά του εξαμήνου του..και απλά να θέλει να κάνει εγγραφή στο νέο εξάμηνο... Δεν ξέρω...αν κάποιος το δοκίμασε χωρίς να δηλώσει κάποιο μάθημα και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, ας μας διαφωτίσει!! Εγώ δεν κατάλαβα γιατί μας εμφανίζονται και τα υποχρεωτικά άλλων εξαμήνων που δεν έχουμε περάσει...πρέπει να τα δηλώσουμε κι αυτά? Δεν είναι μόνο για τα επιλογής η δήλωση?? Μου φαίνεται ότι αύριο πρέπει να κάνουμε κάποιες διευκρινίσεις στην κεντρική γραμματεία...αλλιώς άκρη δε βγάζουμε! Καλό βράδυ!
 12. Τελικά η αιμοδοσία, λόγω απεργίας, δε θα γίνει την Τρίτη 21/10, αλλά την Τετάρτη 22/10/08 στη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ τις ίδιες ώρες: 9:00-14:00 και 16:00-19:00
 13. Την Τρίτη 21/10/08 η Ο.Φ.Ε.Α.Κ. (Ομάδα Φοιτητικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας Κρήτης) διοργανώνει αιμοδοσία στο ΠΕ.ΠΑ.ΓΝΗ τις ακόλουθες ώρες: 9:00 - 14:00 και 16:00 - 19:00 "Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή."
 14. Ok, Sleepwalker! Και πάλι ευχαριστώ!
 15. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, Sleepwalker!
 16. Στη Μοριακή Ιατρική, τις εργασίες θα τις παρουσιάσουμε στο αμφιθέατρο ή σε κάποιο χώρο όπου θα είναι το κάθε άτομο μόνο του με τον εξεταστή? Κι εμένα το τελευταίο μου φαίνεται περίεργο, αλλά ο κ.Καρδάσης σήμερα είπε κάτι για μέλη ΔΕΠ που είναι εξεταστές (μαζί με τον ίδιο) και ότι ο κάθε φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάσει την εργασία του σε από κάποιον από αυτούς, ανάλογα με το ποιος θα του τύχει. Μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?
 17. Γεια! Ναι, θα υπάρχουν ομάδες και ανάλογα με την ομάδα στην οποία θα γραφτείς θα έχεις εργαστήριο και τις αντίστοιχες μέρες. Για παράδειγμα η ομάδα Α μπορεί να έχει κάθε Πέμπτη και η ομάδα Β κάθε Παρασκευή, κτλ. ή κάπως ανακατεμένα...(πχ εγώ είχα μόνο Πέμπτη αλλά στο τέλος είχα και μια Παρασκευή στο πρόγραμμα..). Θα διαλέξεις την ομάδα με το συνδυασμό που σε βολεύει.. Δυστυχώς δε θυμάμαι αν κάθε ομάδα είχε εργαστήριο κάθε βδομάδα ή βδομάδα παρά βδομάδα..μάλλον βδομάδα παρά βδομάδα ήταν..! (...και έχει περάσει μόλις 1 χρόνος...Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ... )
 18. Αν ακολουθεί το ίδιο σύστημα που ακολουθούσε και πέρυσι, λογικά θα ανεβάζει την κάθε διάλεξη μετά που θα παραδίδει το αντίστοιχο μάθημα. Μπορεί τώρα να έχει καθυστερήσει να τα ανεβάσει, αλλά θα τα ανεβάσει σίγουρα..αν σας το υποσχέθηκε. Δεν ξέρω αν σας έχει πει κάτι σχετικό για σημειώσεις από κάποιο βιβλίο, τις οποίες τις δίνει εκείνη στο φωτοτυπικό πριν την εξεταστική για να τις πάρουν όλοι οι φοιτητές..Από εκεί ήθελε να διαβάσουμε πέρυσι για την εξεταστική..Φέτος δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο.. emrockon
 19. Καλησπέρα! Λοιπόν, ξεκινάς από το http://www.med.uoc.gr/ όπου θα αφήσεις το δείκτη του ποντικιού πάνω στην καρτέλα Deparmental Sites. Μετά από τη λίστα που βγαίνει κάνεις κλικ στο HAEMOPOIESIS RESEARCH LABORATORY και φτάνεις στη σελίδα του εργαστηρίου. Στην αριστερή στήλη, στην καρτέλα education θα δεις pre-graduate και graduate. Εκεί θα πατήσεις το pre-graduate και φτάνεις εδώ Απ'ό,τι είδα δεν τα έχει ανεβάσει ακόμη... Πάντως πέρυσι που κάναμε εμείς το μάθημα, δίπλα από τον τίτλο της κάθε διάλεξης είχε και το αρχείο που έκανες κλικ και το κατέβαζες! Ελπίζω να βοήθησα... Καλή αρχή στο 2ο έτος!
 20. *maria*

  Let's sing!

  Coldplay - The Scientist
 21. Πολύ καλή ιδέα herm! Δεν γνώριζα ότι αυτός ο νόμος πέρασε τελικά..
 22. Το μυοσκελετικό στο πρώτο έτος δεν είναι?
 23. Στη σχολή μας είδα πρόσφατα μία ανακοίνωση για ένα Συνέδριο Νευροχειρουργικής 3-4 Οκτωβρίου... αλλά είναι Μετεκπαιδευτικό(αν θυμάμαι καλά, αυτό έγραφε..) Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο όσοι έχουν πάρει το πτυχίο τους?
 24. :lol: Απίστευτη αυτή η γραμματεία! Κι εγώ ξέρω αυτό που λέει ο stm, ότι ξεκινάμε 6 τελικά!
 25. Αχ, πολύ χάρηκα που το είδες κιόλας!!!Μου έφυγε ένα βάρος γιατί εγώ σου είχα πει ότι θα είναι ανάπτυξης!! Αλλά απ' ό,τι φάνηκε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα! Μόλις μας το είπανε, έμειναν όλοι με ανοικτό το στόμα..! Με το καλό να το δώσεις και να το περάσεις, να πάρεις και το πτυχίο!Καλή επιτυχία! Αργεί, βέβαια(νομίζω είναι 29 Σεπτέμβρη), αλλά anyway!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.