Jump to content

*maria*

Prominent Members
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female

Recent Profile Visitors

3.566 profile views

*maria*'s Achievements

Ιατρός (επίπεδο V)

Ιατρός (επίπεδο V) (5/16)

0

Reputation

 1. Δεν έχω ακούσει κάτι τετοιο και αν ισχύει αυτό για τον τρόπο βαθμολόγησης θα έπρεπε να είχαμε ενημερωθεί από πριν ή έστω την ημέρα της εξέτασης πριν αρχίσουμε να γράφουμε.. Γνωρίζει κανείς αν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα?
 2. Eπειδή τα περισσότερα μαθήματα τα έχω παρακολουθήσει είχαμε ρωτήσει κάποια στιγμή τη Θερμού και μας είπε πως αν ξέρουμε τη λίστα είμαστε καλυμμένοι.Βέβαια είπε ότι μπορεί και μια δύο φορές να συναντήσουμε κάποιο φάρμακο που δεν είναι στη λίστα αλλά αναφέρεται συνέχεια στο βιβλίο μαζί (ή ότι έχει κοινές ιδιότητες με κάποιο γνωστό από τη λίστα).Για έναν αξιοπρεπή βαθμό απ ότι κατάλαβα η λίστα αρκεί...τώρα αν θες το 10άρι ισως δεν αρκεί ούτε η λίστα ουτε ο Χαρβει ούτε οι διαλέξεις! ΥΓ:γνωρίζει κανείς αν η συνταγογραφία εξετάζεται στο τέλος??? Όχι, η συνταγογραφία δεν εξετάζεται στο τέλος Τουλάχιστον έτσι έγινε πέρσι..απλά έγινε ένα μάθημα κι αυτό ήταν όλο.. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και φέτος!
 3. ^^^ Παιδιά για όλα τα παραπάνω, απλά: emrespect Επιτέλους πότε θα γίνει κάτι να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει???? Οι εβδομάδες περνάνε...και βιβλία ούτε για δείγμα..Ούτε στη βιβλιοθήκη, αφού και τα ελάχιστα αντίτυπα έχουν εξαφανιστεί...
 4. Ναι, εκτελούν δρομολόγια και το Σαββατοκύριακο απλά όχι τόσο συχνά...δηλαδή τις καθημερινές αναχωρούν από το λιμάνι ανά 15 λεπτά, ενώ το σαββατοκύριακο αναχωρούν ανά 1 ώρα... 7.30, 8.30, κτλ. Βέβαια υπάρχουν και αυτά από αεροδρόμιο που ξεκινάνε 7.50, 8.50 κτλ. edit αλλά δεν είναι και το σ/κ αυτά..(λάθος το είχα γράψει πριν...άρα είναι όπως τα λέει η melian.. ) edit: δεν είχα δει ότι είχες γράψει κι εσύ για το ίδιο θέμα, melian...
 5. Κρίμα... Η αλήθεια είναι ότι είχα ενθουσιαστεί που επιτέλους θα γινόταν συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα και μάλιστα διοργανωμένη από το γραφείο διασύνδεσης...αλλά αφού είναι έτσι τα πράγματα.. Sleepwalker!
 6. Το Γραφείο Διασύνδεσης διοργανώνει συναντήσεις με θέμα: Ειδικότητα στην Ελλάδα και στις Ευρωπαϊκές χώρες στην αίθουσα 7Α1.2 στις 6/11 και 18/11 και ώρα 4-6 μμ Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή είτε στο γραφείο διασύνδεσης, είτε στο sturnara@med.uoc.gr @ Δεδομένου ότι ο κ.Ζώρας είπε σε μια πρόσφατη συνάντηση με τους φοιτητές ότι "αν η επόμενη γενιά γιατρών δεν πάει στο εξωτερικό για ειδικότητα, θα "σβήσει"..." νομίζω πως αυτό είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
 7. *maria*

  Let's sing!

  Η ημέρα αρχίζει και χάνεται, τα μάτια κλείνουν βαριά. Μια ξένη πίκρα σ' αγάπησε σε πονά... Σ' ένα τραγούδι θα κρύβεσαι με ίδιους στίχους ξανά. Η νύχτα πάλι σε κέρδισε, σε χαιρετά... Αλλάζεις, αλλάζεις... Αλλάζεις, αλλάζεις... Μέρα τη μέρα και με τρομάζεις. Τις νύχτες κρύβεις τη γύμνια σου σ' έναν καθρέφτη μπροστά, θες να κοιμήσεις το φόβο σου, σε ξέρω καλά. σ' ένα τραγούδι θα κρύβεσαι με ίδιους στίχους ξανά η νύχτα πάλι σε κέρδισε σε χαιρετά αλλάζεις, αλλάζεις αλλάζεις, αλλάζεις μέρα τη μέρα και με τρομάζεις...
 8. Να είσαι αισιόδοξη!Μέχρι να ανακοινωθούν, μη σκέφτεσαι αρνητικά...ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται!
 9. Κανείς δεν ξέρει ποτέ με τη Φυσιολογία..γενικώς(Α,Β και Γ)! Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, αλλά πρέπει να αρχίσεις να το συνηθίζεις αυτό με τη Φυσιολογία..Πάντα καθυστερούν..δυστυχώς..Αφού έχει περάσει ήδη ένας μήνας θα τα βγάλουν σύντομα πιστεύω..! Καλά αποτελέσματα!
 10. Anhsuxo pneuma, μια φιλική συμβουλή: μην αγοράσεις τα βιβλία του Σεφεριάδη, εκτός αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η χημεία και θέλεις να υπάρχουν στη βιβλιοθήκη σου..Είναι πραγματικά καλά βιβλία, ειδικά ο τόμος της οργανικής χημείας!!Και θα σε βοηθήσουν φοβερά με τη χημεία. Αν όμως τα θέλεις για να διαβάσεις και να περάσεις το μάθημα, τότε πήγαινε στη βιβλιοθήκη να τα βρεις και πάρε τα για να τα βγάλεις φωτοτυπία.Ένα μικρό βιβλιοπωλείο δε θα σου πάρει παραπάνω από 7-8 € για τον ένα τόμο!!Δηλαδή σύνολο 14-16 € το πολύ...!! Ασύγκριτα καλύτερη τιμή σε σχέση με τα 23-25 που μάλλον κοστίζει ο κάθε τόμος!!!(<-δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γι'αυτό.. ) Το κακό είναι ότι υπάρχουν σε 1 αντίτυπο, οπότε αν κάποιος συμφοιτητής σου τα πρόλαβε, μάλλον δε θα βρεις τίποτα..θα μπορούσες βέβαια να δεις ποιος τα έχει πάρει και να του τα ζητήσεις για 2 μέρες για να τα βγάλεις φωτοτυπία!Πιστεύω ότι θα σου τα δώσει.. Καλή αρχή! ΥΓ: αν κοστίζουν 23 € κι οι δύο τόμοι όπως σου είπε ο deinstein ε, τότε δε θα είναι και μεγάλη η διαφορά..σε αυτήν την περίπτωση ...ξέχνα τη συμβουλή μου!
 11. Μετά που θα πατήσεις "προσθήκη" για να προσθέσεις τα μαθήματα που θέλεις, και μετά που θα πατήσεις "εισαγωγή στη δήλωση", μόνο τότε εμφανίζεται αυτό το κουμπάκι, δίπλα ακριβώς από το "προσθήκη". Βέβαια αυτό δε γίνεται αν δεν επιλέξεις κανένα μάθημα... αλλά δε θα έπρεπε να είναι έτσι, αφού κάποιος μπορεί να μη θέλει να δηλώσει κάποιο άλλο μάθημα εκτός από τα υποχρεωτικά του εξαμήνου του..και απλά να θέλει να κάνει εγγραφή στο νέο εξάμηνο... Δεν ξέρω...αν κάποιος το δοκίμασε χωρίς να δηλώσει κάποιο μάθημα και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, ας μας διαφωτίσει!! Εγώ δεν κατάλαβα γιατί μας εμφανίζονται και τα υποχρεωτικά άλλων εξαμήνων που δεν έχουμε περάσει...πρέπει να τα δηλώσουμε κι αυτά? Δεν είναι μόνο για τα επιλογής η δήλωση?? Μου φαίνεται ότι αύριο πρέπει να κάνουμε κάποιες διευκρινίσεις στην κεντρική γραμματεία...αλλιώς άκρη δε βγάζουμε! Καλό βράδυ!
 12. Τελικά η αιμοδοσία, λόγω απεργίας, δε θα γίνει την Τρίτη 21/10, αλλά την Τετάρτη 22/10/08 στη μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ τις ίδιες ώρες: 9:00-14:00 και 16:00-19:00
 13. Την Τρίτη 21/10/08 η Ο.Φ.Ε.Α.Κ. (Ομάδα Φοιτητικής Εθελοντικής Αιμοδοσίας Κρήτης) διοργανώνει αιμοδοσία στο ΠΕ.ΠΑ.ΓΝΗ τις ακόλουθες ώρες: 9:00 - 14:00 και 16:00 - 19:00 "Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή."
 14. Ok, Sleepwalker! Και πάλι ευχαριστώ!
 15. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, Sleepwalker!
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.