Jump to content

katerinam

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About katerinam

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Πολυτεχνική
 • Sex
  Male
 1. Μήπως γνωρίζεις ποια βιβλία προτείνονται για τις κατατακτήριες στην Πάτρα; Τα συγγράμματα του Α έτους; Αν ναι ποια είναι αυτά??
 2. I came to bring the stars for you..:)

 3. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να φανώ κι χρήσιμη σε κάποια στιγμή.
 4. Γνωρίζετε πότε περίπου ξεκινά η διανομή των συγγραμμάτων σε κάθε εξάμηνο? Η΄ γενικότερα που απευθυνόμαστε για πληροφορίες ?? Στη γραμματεία του τομέα μήπως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 5. ....καλη τυχη παντως (για τη σχεση) ...γιατι για το αλλο.... Ρώτησα σε γραμματείες σχολών όπου μου είπαν ότι οι αμοιβαίες μετεγγραφές έχουν καταργηθεί. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις με ένα τηλεφώνημα στην οδοντιατρική Αθηνών.Κρίμα αυτό που έγινε για ένα μόριο ( είμαι παθούσα και ξέρω)!!
 6. Για την ενημέρωση όσων έχουν δει το post, οι γραμματείες των σχολών λένε ότι οι αμοιβαίες μετεγγραφες έχουν καταργηθεί. Αν γίνει οτιδήποτε διαφορετικό θα ενημερώσω το Post.
 7. Με συγχωρείς για την καθυστέρηση αλλά είμαι ακόμη στη δουλειά. 'Οταν μπορείς δες τα Mail σου. Σου έχω στείλει.
 8. Ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ με τη σειρά μου να σου δώσω συγχαρητήρια. Ειλικρινά χαίρομαι που ενδιαφέρεται κάποιος και ελπίζω να γίνεται κιόλας αυτό που θέλουμε.Σε ποιο email έστειλες? Στείλε στο *** αν θέλεις.
 9. 'Εχω και στο παρελθόν αναφερθεί στο θέμα. Πέρασα Ιατρική Πάτρας τελικά. Αν υπάρχει κάποιος που με το δέκα τοις εκατό δεν κατάφερε να μπει Πάτρα και είναι Λάρισα τότε ας επικοινωήσει μαζί μου να ελέγξουμε την περίπτωση ανταλλαγής της θέσης μας. Εχω ακούσει ότι έχει γίνει στο παρελθόν. Δεν χάνουμε κάτι να ρωτήσουμε αν χρειαστεί τα αντίστοιχα τμήματα. Ευχαριστω.
 10. Μια ακόμη ερωτησούλα έχω αν γνωρίζεις. Πόσα είναι τα εργαστήρια του Α΄ετους και τι ισχύει όταν κάποιος δεν τα παρακολουθεί. Αν πχ περάσει το μάθημα και δεν έχει παρουσία στο αντίστοιχο εργαστήριο τι γίνεται? Καταχωρείται η βαθμολογία του γραπτού ή χάνεται ?
 11. Ευχαριστώ πολύ . Ειδικά για την Βιοχημεία με έκανες να χαρώ πολύ γιατί έχω ήδη επαφή με το βιβλίο. Μήπως γνωρίζεις και την ύλη ή τίποτα παραπάνω για την βιοχημεία ? Και πάλι σε ευχαριστώ.
 12. Για τα ορθογραφικά λάθη ζητώ συγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε. Ειλικρινά δεν ήταν ο στόχος μου. Αλλα το πτυχίο γράφεται σίγουρα με ι και το ξέρω γιατί τυχαίνει να έχω ένα κρεμασμένο σε έναν τοίχο. Από σεβασμό στην επιστήμη σας θέλω να το κάνω και για το κλάμα που έριξα κάποτε όταν ήμουν 17,5 χρονών και αναγκάστηκα να μείνω σε μια σχολή που δεν μου άρεσε μόνο και μόνο για να ευχαριστήσω τους άλλους. Invitro , Cadaver και όποιοι άλλοι αντιπαθείτε τη λογική μου απλά σεβαστείτε το Forum όχι εμένα . Ειλικρινά, κανενός η αξία και η θέση στα νοσοκομεία δεν κινδυνεύουν από εμένα. Είστε αξιόλογοι άνθρωποι και καλό θα ήταν να μην περιμένετε επιβράβευση για αυτό. Εγώ ζητάω συγνώμη αν σας ξάφνιασα και σας έκανα να νιώσετε το μέγεθος της αναξιοκρατίας στη χώρα μας. Απλά αυτό δεν ισχύει για μένα. Εγώ το άξιζα αυτό και για αυτό θα το διεκδικήσω. Για να βρω την ισορροπία μου τη χαμένη. Ως γιατροί θα πρέπει να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν θα απασχολήσω πάλι το Forum με τις ανησυχίες μου και τα όνειρά μου αλλά για πιο ρεαλιστικά και σοβαρά θέματα που αφορούν όλους μας που θα σπουδαζουμε το ίδιο πράγμα. Εγώ προσωπικά χρειάζομαι τη στήριξη και τη γνώμη σας , όποια κι αν είναι αυτή. Και ζητώ ειλικρινή συγνώμη από αυτούς που έθιξα. Είμαι σίγουρη πως αν γνωριζόμασταν δεν θα μιλούσαμε έτσι. Είναι λάθος μας όλο αυτό. Τουλάχιστον εγώ όσα είπα τα παίρνω πίσω .
 13. Και ποια γεράματα? Εσείς δηλ. πόσο χρονών είστε που με κρίνετε ως γριά? 25 χρόνων σας φαίνεται πολύ? Πόσο είστε? 10?Εγώ έχω ήδη χρήματα ολοδικά μου δε θα με σπουδάσει η μπαμπάς πάλι. Και είναι αποθυμένο μου και μπορώ να το κάνω. Θα σας συμβούλευα λοιπόν να κάνετε κι εσείς τα αποθυμένα σας και να μην ξεσπάτε σε άλους που δεν γνωρίζατε μέσω ενός Υ/Η. Όσο για την παρατήρηση του "tasostheodoridis" έχει απόλυτο δίκιο και κρίμα. Νόμιζα πως οι μηχανικοί έχουν τάσεισ σνομπισμού αλλά μπροστά σε invitro και Cadaver δεν υπάρχει σύγκριση. Τέλος στα 35 Cadaver θα σου φάω τη θέση σου από κάποιο νοσοκομείο , δεν θα πάω φιλοσοφική δεν μου αρέσει καθόλου...
×
×
 • Δημιουργία νέας...