Jump to content

kokou

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Όλες οι δημοσιεύσεις από kokou

 1. καλημέρα!προς τα τέλη του 2012, νομίζω το Δεκέμβριο, είχε δημοσιευτεί μια απόφαση από το Υπουργείο Υγείας, με την οποία καλούσε τα νοσοκομεία να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τους γιατρούς εντός του 2012. Μήπως έχει κανείς αυτή την απόφαση?
 2. Μέσα από τα μαθήματα του μεταπτυχιακού αποκτας βασικές γνώσεις στη μεθοδολογία της έρευνας (κλινική έρευνα,βασική,κοινωνική).Μαθαίνεις πρώτα πρώτα να διαβάζεις σωστά και να αξιολογεις τις εργασίες που πέφτουν στα χέρια σου και σιγά σιγά να εξοικιωνεσαι, να σχεδιαζεις και να εφαρμοζεις ερευνητικά πρωτόκολλα, να οργαν΄ωνεις δηλαδή τις δικές σου έρευνες, ανάλογα φυσικά με το ερευνητικό ερώτημα που υπάρχει.Μαθαίνεις επίσης βασικά πράγματα από ιατρική στατιστική(προσοχή δεν γίνεσαι στατιστικολόγος),αλλά είναι αρκετά για να κατανοεις τις εργασίες που διαβάζεις, αλλά και για να οργανώσεις τη δική σου
 3. Εκ του πονηρού γίνονται όλα...Στο χαρτί που μας στείλανε αναφέρει οτι οι ειδικευόμενοι δε θα συνταγογραφούν για να μειωθεί το κόστος συνταγογράφησης.Πώς όμως θα γίνει αυτό?Πολύ απλά γιατί οι ασθενείς που θα έρχονται στα ΤΕΠ θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα που θα τους συνταγογραφούνται, αφού ούτε οι ΙΚΑτζήδες ούτε οι οι γενικοί γιατροί τους τα συνταγογραφούν σε δεύτερο χρόνο.Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη ζούμε καθημερινά.
 4. Εκ του πονηρού γίνονται όλα...Στο χαρτί που μας στείλανε αναφέρει οτι οι ειδικευόμενοι δε θα συνταγογραφούν για να μειωθεί το κόστος συνταγογράφησης.Πώς όμως θα γίνει αυτό?Πολύ απλά γιατί οι ασθενείς που θα έρχονται στα ΤΕΠ θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα που θα τους συνταγογραφούνται, αφού ούτε οι ΙΚΑτζήδες ούτε οι οι γενικοί γιατροί τους τα συνταγογραφούν σε δεύτερο χρόνο.Αυτή είναι η πραγματικότητα και τη ζούμε καθημερινά.
 5. αυτός που υπογράφει την απόφαση και που παριστάνει τον υπουργό(θέλει να γινει και πρωθυπουργός) ας μάθει πρωτα από ορθογραφία...Που σαι ρε Τάσο Θεοδωρίδη..?
 6. για θέση που άνοιξε αρχές Μαρτίου σε νοσοκομείο της επαρχίας ο διορισμός έφτασε σε 2 μήνες και 10 ημέρες. 10 ημέρες διήρκησε η διαδρομή νοσοκομείο-νομαρχία-υπουργείο, σε 1 μήνα και 10 ημέρες βγήκε η απόφαση τοποθέτησης και σε 20 μέρες περίπου από τότε ο διορισμός έφτασε στα χέρια του παραλήπτη.
 7. μπορεί να τα ανεβάσει στο Forum κάποιος που τα έχει προλάβει?
 8. Ακόμη δεν βκήκαν τα αποτελέσματα και τα ανακάλεσαν για επανέλεγχο???!!!
 9. ανθυπασπιστής αν θυμαμαι καλα ήταν εκείνη την εποχή.πράγματι καταπληκτικός
 10. kokou

  Π.Α.Ο.Κ

  Δικέφαλε αρρώστησα θελω γιατρό!Δικέφαλε για πάρτη σου θα τρελαθώ!
 11. μάλλον θα αναφέρεσαι σε νοσοκομείο του νομού Πέλλας. Για το Κιλκίς δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα
 12. Βέροια και Σέρρες είναι τα μόνα που δίνουν πλήρη και είναι πιο κεντρικά κ βόρεια. Να πάρουμε το 50-50 ή υπαρχει και κουρτίνα 3?
 13. http://et.diavgeia.gov.gr/f/yyka/ada/4ΙΙΩΘ-Σ
 14. ειδικά της Ο/Β ισορροπίας είναι τελείως απαραίτητο...
 15. Αυτό που ίσχυε τουλάχιστον 2,5 χρόνια πρίν για τα νοσοκομεία του στρατού ξηράς ήταν πως τα νοσοκομεία Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης μπορούσαν και έδιναν ειδικότητα 6 μήνες παθολογία ή χειρουργική. Για το 424 και 401 μόνο φήμες κυκλοφορούσαν οτι δίναν παλαιότερα ειδικότητα.Το 496 δεν έδινε ειδικότητα.
 16. μεταφέρω απορία-ερώτηση συναδέλφου:είχε υπόλοιπο αδείας από αγροτικό που έκανε για 6 μήνες.στη συνέχεια διεκοψε το αγροτικό για ειδικότητα και μετά ξαναπήρε αγροτικό σε άλλο ΠΙ, για να ολοκληρώσει την υπόχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου. Μεταφέρεται η άδεια του στο νέο του αγροτικό???
 17. Τα νέα από Λαμία:η επίσχεση συνεχίζεται επ αόριστο. Έχουμε κουραστεί, έχουμε απογοητευτεί και δε βλέπουμε κανένα φως στο τούνελ. Αυτό που ακούγεται είναι πως θα κόψουν από κάθε ιατρό 70 ευρω από τις εφημερίες του Δεκεμβρίου και θα μειώσουν κατά 20% το ακοθάριστο ποσό από τις εφημερίες Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου,αν τελικά δε μας πληρώσουν μόνο 4 εφημερίες, από τις εφημερίες που κάναμε κάθε μήνα(ακούστηκε κι αυτό)..
 18. Σ ευχαριστώ Τάσο για την άμεση ανταπόκριση.Αίτηση έχω κάνει από την πρώτη μέρα, εδω και μήνες..απάντηση επίσημη δε παίρνω.Το θέμα βρίσκεται στη νομική σύμβουλο του νοσοκομείου και αναμένω τη γνωμοδότησή της..μάλιστα από τις διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου μου είπαν ότι ακόμα και αν είναι θετική η εισήγησή της(που δε το νομίζουν, γιατι δεν έχω οργανική θέση!!!!), μετά θα ξαναπεράσει από το επιστημονικό συμβούλιο και εφόσον επικυρωθεί,μετά θα αρχίσουν να μου χορηγούν το επίδομα!!!δηλαδή σε χρόνο που θα χω τελειώσει το αγροτικό!!!και αναδρομικά δε δικαιούμαι τίποτα..Άσε πόλεμος νεύρων.Γνωρί
 19. Καλημέρα!είμαι αγροτικός ιατρός και κάτοχος μεταπτυχιακου τίτλου σπουδών.Από τη πρωτη μέρα που παρουσιάστηκα στο νοσοκομείο για το τρίμηνο κατέθεσα τον τίτλο του μεταπτυχιακου, ωστέ να μου χορηγήσουν το επίδομα των 45 ευρω(μικτά). Παρά τη θετική εισήγηση σχετικά με τη συνάφεια του αντικειμένου του μεταπτυχιακού(Ιατρικη Ερευνητική Μεθοδολογια-Ιατρικης σχολής ΑΠΘ), συναντησα εναν αρνητισμό στις διαθέσεις του προσωπικου του νοσοκομειου.Όταν μετα από πιέσεις μου πέσασε τελικά από το επιστημονικό συμβούλιο, αυτοί ζήτησαν τη γνωμοδότηση της νομικου συμβούλου του νοσοκομείου, γιατί από ότι μου είπαν
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.