Jump to content

stratman

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About stratman

 • Rank
  Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Πληροφορίες προφίλ

 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male
 1. I came to bring the stars for you..:)

 2. ΠΑΙΔΙΑ SOS.μου ήρθε το χαρτί και ω της γκαντεμιάς δεν ήταν για Αρτα και υγειονομικό αλλά για ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ!ΕΛΕΟΣ! οπως ειπα και προηγουμένως χρωστάω 3 μαθήματα και σκοπευω να πάρω τρίμηνη αναβολήμπας και καθαρίσω! τι θα ήταν καλύτερο να κάνω στο εγγυς μέλλον?
 3. Αστραποκλανιάρη διαβασα σε άλλο τόπικ ότι παρουσιάστηκες κορινθο.ήσουν υγειονομικό ή πεζικό στο στρατο?
 4. παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο:ποιος καθορίζει σε ποιο κέντρο θα καταταγώ?το στρατολογικό μου γραφείο ή η διοίκηση στρατολογίας? επισης υπάρχει περίπτωση να είμαι φοιτητής ιατρικής στο παρα 3 μαθήματα για πτυχίο και να μη πάω υγειονομικό π.χ. να με στείλουν στο πυροβολικό ή τα τεθωρακισμένα? σε άλλο τοπικ διαβασα την περίπτωση παιδιού που του ήρθε υγειονομικό αλλά βασική εκπαίδευση κόρινθο.ξέρετε τι παίζει?
 5. είμαι σε στρατολογικό γραφείο της επαρχίας πρέπει να την κάνω εκεί την αίτηση ή πάω στο ρουφ?(αν κατάλαβα καλά εκει είναι η διέυθυνση στρατολογίας) φοβαμαι και τον καραβανά μη μου κάνει καμια παγαποντιά.
 6. ο νόμος αυτός ψηφίστηκε το 2005 και συγκεκριμένα αναφέρει το άρθρο 29: Αρθρο 29 Αναβολή κατάταξης για κοινωνικούς λόγους 1. Αναβάλλεται η κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις των στρατευσίμων, οι οποίοι κατά την ημερομηνία που υποχρεούνται για κατάταξη έχουν οικογενειακούς -προσωπικούς - οικονομικούς λόγους, για την αντιμετώπιση των οποίων απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία τους ή έχουν υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσουν στο άμεσο μέλλον. 2. Η αναβολή αυτή αρχίζει από την ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να καταταγούν και χορηγείται μία μόνο φορά. 3. Οι τυχόντες της αναβολής αυτής κατατάσσονται με την αμέσως επόμενη Εκπαιδευτική Σειρά Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ). 4. Η συνδρομή των επικαλούμενων λόγων για τη χορήγηση της παρούσας αναβολής πρέπει να προκύπτει από επίσημα έγγραφα, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο με αίτηση τους, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία κατάταξης. 5. Εφόσον οι λόγοι δημιουργήθηκαν πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία κατάταξης και μέχρι την ημερομηνία αυτή, τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι και πέντε ημέρες μετά από την ημερομηνία που υποχρεούνταν για κατάταξη. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον το αίτημα απορριφθεί, οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται για κατάταξη εντός πενθημέρου από την ημερομηνία έκδοσης της απορριπτικής πράξης. 6. Το στρατολογικό γραφείο εξετάζει τους αναφερόμενους λόγους και εισηγείται άμεσα σχετικά στην προϊστάμενή του διοίκηση στρατολογίας, στην οποία υποβάλλει τη σχετική αλληλογραφία. 7. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση στρατολογίας αποφασίζει οριστικά εντός πέντε ημερών από την υποβολή της αίτησης στο στρατολογικό γραφείο για την αποδοχή ή την απόρριψη του αιτήματος και στη συνέχεια επιστρέφει την αλληλογραφία στο στρατολογικό γραφείο, κοινοποιώντας παράλληλα την απόφαση της και στους ενδιαφερομένους. ελεος πάντως!να έχεις περασει από χίλια κύματα να μπεις και να φτάσεις να τελειώνεις τη σχολή,να έχεις αλλά τοσα μπροστά σου και να έχεις και τον καθενα να στο παίζει εξουσία! έλεος και πάλι έλεος σε αυτή τη χώρα!
 7. ειμαι φοιτητης στην ιατρική αθηνας στο πτυχίο έχω γεννηθεί το 1980 και η αναβολή μου έληξε 31/12/2007 πήγα τις προάλλες στο στρατολογικό γραφείο είπα ότι θέλω αναβολή για προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα για να δωσω τα 3 μαθήματα που χρωστάω στην εξεταστική απριλη-μαη, ιούνη-ιούλη. ο διευθυντης εκει που λέει ορθά κοφτά ότι δε δικαιούμαι, τέτοια αναβολή και ότι θα εισηγηθεί και αρνητικά(!!!).μου λέει μαλιστα και το εξής:''και ποιον θα στείλω εγώ στο στρατό?''!!λες και ζούμε στην εποχή της χούντας και του παιδομαζώματος ή λες και το κέντρο της δημοκρατίας μας είναι ο στρατός! αυτό που καταλαβα είναι ότι ηθελε να με αποθαρρύνει από το να κάνω αίτηση. εχω ακουσει περιπτωσεις παιδιών που ζήτησαν και πηραν την 3μηνη αυτή αναβολή άνετα μόνο με ένα χαρτί απο τη σχολή και μια αίτηση που ζητούσαν αναβολή για κοινωνικούς λόγους (συγκεκριμένα σπουδές) εχει καποιος καποια εμπειρία με το θέμα? έχω μόνο 3 μαθήματα, μπροστά είναι 2 πτυχιακές και έχω αναστατωθεί.τι προτείνετε να κάνω?
×
×
 • Δημιουργία νέας...