Jump to content

beyond time

Prominent Members
 • Content count

  2.341
 • Joined

 • Last visited

About beyond time

 • Rank
  Rainforest

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Μεταξύ λιμνών, ποταμών, βουνών και θάλασσας
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

7.574 profile views
 1. Ναι, έχουν πληρωθεί όλα τα οφειλόμενα, σε ό,τι αφορά την 4η Υ.Π.Ε.
 2. Τελικώς ναι, όλα καλά. Το θέμα ήταν όντως διαδικαστικό και όχι κεντρικό. Υποτίθεται ότι δε γνώριζαν στις Υ.Π.Ε. τα διαδικαστικά των επικουρικών επειδή δεν είχαν ξαναασχοληθεί με το θέμα. Ωστόσο όταν περιμένεις προσωπικό με διαφορετικές συμβάσεις από αυτές που ήδη ξέρεις φροντίζεις να ενημερωθείς από πριν. Ταπεινή μου άποψη.
 3. Αν εννοείς 3η Υ.Π.Ε. δεν ξέρω, αλλά στην 4η δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Δεν το λέω εγώ, εκείνοι μου το είπανε...!
 4. Και στην 4η Υ.Π.Ε. τα ίδια ισχύουν. Κάτι είπαν μασώντας τα λόγια τους ότι ίσως να πληρωθούμε στις 9 Απριλίου, αλλά δεν το παίρνω και τοις μετρητοίς.
 5. beyond time

  Χρωστάω 4 μήνες αγροτικό. Να το κάνω ?

  Μην είσαι τόσο αισιόδοξος για το πότε θα ανακοινωθεί νέα απαλλαγή. η τελευταία φορά που έγινε πρόσφατα είχε τουλάχιστον 6 χρόνια από την προηγούμενη, ίσως και περισσότερα. Για διορισμό στο ΕΣΥ, όπως και για να κάνεις ενδεχομένως κάποια εξειδίκευση σε ΜΕΘ, χρειάζεται είτε να το έχεις ολοκληρώσει είτε να έχεις απαλλαγεί από την υποχρέωση. Για επικουρικό δεν αναφέρεται πουθενά στις προκηρύξεις, αλλά όταν ήρθε ο καιρός να διοριστώ μου το ζήτησαν. Καλύτερα ρώτα στο υπουργείο για το τελευταίο.
 6. Θεωρώ ότι η δικαστική εξουσία πρέπει να υπόκειται σε κριτική, όπως γίνεται με την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα της έφεσης, όπως και της αναίρεσης. Δεν ξέρω τα γεγονότα, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι δε δικάστηκε κάποιος ειδικός. Ενδεχομένως όλη η διαδικασία της συγκεκριμένης δίκης να μπάζει από κάπου και το λέω φυσικά χωρίς να είμαι νομικός. Θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι θα αθωωθούν στην έφεση, αλλά ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να κυνηγήσουν την αναίρεση, για να γίνει πλήρης εξέταση των συνθηκών και των διαδικασιών της δίκης και της σύνταξης της δικογραφίας. I rest my case.
 7. Σε γενικές γραμμές δεν ισχύουν αυτές οι τιμές και κυρίως στα νησιά ΒΑ Αιγαίου είναι πολύ χαμηλότερες. Για τα υπόλοιπα που λες πάνω κάτω συμφωνώ.
 8. beyond time

  Βουλευτικές Εκλογές 2015

  Ανοίγω τηλεόραση, προεκλογική εκστρατεία βλέπω, μπαίνω στο greekmeds, τα ίδια. Πότε ξαναψηφίζουμε;
 9. beyond time

  Αγροτικό / Υπηρεσία Υπαίθρου

  Υπάρχει αυτή η ανακοίνωση με ημερομηνία έκδοσης 12-2-2015.
 10. beyond time

  Civilservant's topic

  Αλήθεια πάντως, πρέπει να έχεις ξεπαραδιαστεί στις μηνύσεις.
 11. beyond time

  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

  Δεν ξέρω τι ισχύει νομικά, ξέρω όμως περιπτώσεις 2 συναδέλφων που έδωσαν πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ κανονικά ήταν να δώσουν σε επιτροπή της επαρχίας.
 12. beyond time

  Legendary Dance, Rave & Techno Music

  Από τα πιο κλασικά Love Parade anthems και κάτι oldskool
 13. beyond time

  Περί εμβολίων

  Ακριβώς όπως και οι Έλληνες +την ενημέρωση από αμφιβόλου ποιότητας blogs. Τα αποτελέσματα παραπάνω στο thread και αργότερα ανάμεσα μας...
 14. Ο σκοπός είναι να διαιωνιστεί το εθνικό μας χαρακτηριστικό της λαμογιάς ακόμα και σε όσους πήγαν έξω και είδαν κάτι διαφορετικό. Μη λησμονείτε τις παραδόσεις.
×