Jump to content

beyond time

Prominent Members
 • Posts

  2.341
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Μεταξύ λιμνών, ποταμών, βουνών και θάλασσας
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

7.756 profile views

beyond time's Achievements

Ιπποκράτης (επίπεδο ΧΙΙ)

Ιπποκράτης (επίπεδο ΧΙΙ) (12/16)

13

Reputation

 1. Τελικώς ναι, όλα καλά. Το θέμα ήταν όντως διαδικαστικό και όχι κεντρικό. Υποτίθεται ότι δε γνώριζαν στις Υ.Π.Ε. τα διαδικαστικά των επικουρικών επειδή δεν είχαν ξαναασχοληθεί με το θέμα. Ωστόσο όταν περιμένεις προσωπικό με διαφορετικές συμβάσεις από αυτές που ήδη ξέρεις φροντίζεις να ενημερωθείς από πριν. Ταπεινή μου άποψη.
 2. Αν εννοείς 3η Υ.Π.Ε. δεν ξέρω, αλλά στην 4η δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται. Δεν το λέω εγώ, εκείνοι μου το είπανε...!
 3. Και στην 4η Υ.Π.Ε. τα ίδια ισχύουν. Κάτι είπαν μασώντας τα λόγια τους ότι ίσως να πληρωθούμε στις 9 Απριλίου, αλλά δεν το παίρνω και τοις μετρητοίς.
 4. Μην είσαι τόσο αισιόδοξος για το πότε θα ανακοινωθεί νέα απαλλαγή. η τελευταία φορά που έγινε πρόσφατα είχε τουλάχιστον 6 χρόνια από την προηγούμενη, ίσως και περισσότερα. Για διορισμό στο ΕΣΥ, όπως και για να κάνεις ενδεχομένως κάποια εξειδίκευση σε ΜΕΘ, χρειάζεται είτε να το έχεις ολοκληρώσει είτε να έχεις απαλλαγεί από την υποχρέωση. Για επικουρικό δεν αναφέρεται πουθενά στις προκηρύξεις, αλλά όταν ήρθε ο καιρός να διοριστώ μου το ζήτησαν. Καλύτερα ρώτα στο υπουργείο για το τελευταίο.
 5. Θεωρώ ότι η δικαστική εξουσία πρέπει να υπόκειται σε κριτική, όπως γίνεται με την εκτελεστική και τη νομοθετική εξουσία. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα της έφεσης, όπως και της αναίρεσης. Δεν ξέρω τα γεγονότα, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι δε δικάστηκε κάποιος ειδικός. Ενδεχομένως όλη η διαδικασία της συγκεκριμένης δίκης να μπάζει από κάπου και το λέω φυσικά χωρίς να είμαι νομικός. Θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι θα αθωωθούν στην έφεση, αλλά ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να κυνηγήσουν την αναίρεση, για να γίνει πλήρης εξέταση των συνθηκών και των διαδικασιών της δίκης και της σύνταξης της δικογραφίας. I rest my case.
 6. Σε γενικές γραμμές δεν ισχύουν αυτές οι τιμές και κυρίως στα νησιά ΒΑ Αιγαίου είναι πολύ χαμηλότερες. Για τα υπόλοιπα που λες πάνω κάτω συμφωνώ.
 7. Ανοίγω τηλεόραση, προεκλογική εκστρατεία βλέπω, μπαίνω στο greekmeds, τα ίδια. Πότε ξαναψηφίζουμε;
 8. Υπάρχει αυτή η ανακοίνωση με ημερομηνία έκδοσης 12-2-2015.
 9. Αλήθεια πάντως, πρέπει να έχεις ξεπαραδιαστεί στις μηνύσεις.
 10. Δεν ξέρω τι ισχύει νομικά, ξέρω όμως περιπτώσεις 2 συναδέλφων που έδωσαν πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ κανονικά ήταν να δώσουν σε επιτροπή της επαρχίας.
 11. Από τα πιο κλασικά Love Parade anthems και κάτι oldskool
 12. Ακριβώς όπως και οι Έλληνες +την ενημέρωση από αμφιβόλου ποιότητας blogs. Τα αποτελέσματα παραπάνω στο thread και αργότερα ανάμεσα μας...
 13. Ο σκοπός είναι να διαιωνιστεί το εθνικό μας χαρακτηριστικό της λαμογιάς ακόμα και σε όσους πήγαν έξω και είδαν κάτι διαφορετικό. Μη λησμονείτε τις παραδόσεις.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.