Jump to content

sheep

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  athens
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  Female
 • Φύλο
  Female

sheep's Achievements

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ)

Φοιτητής (επίπεδο ΙΙ) (2/16)

0

Reputation

 1. Καλησπέρα, ξερει κανείς τί συμβαίνει με την παραίτηση από άγονο αγροτικό ιατρείο για θέση επικουρικού?
 2. Είμαστε άξιοι της τύχης μας τελικά! Ας καθήσουμε έτσι να εφημερεύουμε και να μην πληρωνόμαστε γιατί αν αντιδράσουμε θα έρθει ο μπαμπούλας... Γλύψιμο και υποτέλεια...
 3. Για όσους ενδεχομένως δεν το γνωρίζουν... οι ειδικευόμενοι στο Αρεταίειο νοσοκομείο δεν έχουν πληρωθεί καθόλου εφημερίες του νέου έτους... Δηλαδή δεν έχουν μπει καθόλου οι εφημερίες από τον Ιανουάριο. Παρακαλώ τους συναδέρφους από άλλα νοσοκομεία που έχει συμβεί το ίδιο να στείλουν ένα μήνυμα. Και ωστόσο... καμία κίνηση από τους ειδικευόμενους για διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους δεν γίνεται. Ντροπή και αίσχος!
 4. Εχει κανείς υπόψη του τί αναμένεται να γίνει για τους γιατρούς που είναι στην αναμονή σε λίστες νοσοκομείων όπως το Αρεταίειο και το Αιγηνήτειο τα οποία πήραν απόφαση αναστολής της λειτουργίας τους? Πότε περιμένει να ενημερώσει τους εν αναμομή το Υπουργείο? Στα α... τους φαντάζομαι,όπως και με πολλά άλλα θέματα.
 5. Ανήκω κι εγώ στους εν αναμονή γιατρούς που περιμένουν να ξεκινήσουν ειδικότητα στο Αρεταίειο και από όσο γνωρίζω όντως υπάρχει απόφαση της εφορίας του νοσοκομείου για να παγώσουν οι προσλήψεις νέων ειδικευόμενων.Το οικονομικό πρόβλημα είναι όντως υπαρκτό, ωστόσο είναι απαράδεκτο να μην ενημερώνονται σχετικά όσοι γιατροί είναι στην αναμονή (έστω τηλεφωνικά)ώστε να μπορούν να κανονίσουν την επόμενη κίνησή τους!Στο κάτω κάτω όταν δηλώνεις ένα νοσοκομείο έχεις πλήρη επίγνωση ότι διαθέτει για ειδικότητα πχ 10 θέσεις. Αν αυτές γίνουν ξαφνικά 5,δεν οφείλουν να ενημερώσουν?
 6. Στο νοσοκομείο μας μια ειδικευόμενη έφυγε με άδεια εγκυμοσύνης και ένας νέος συνάδερφος διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση. Τώρα που ακόμη μια ειδικευόμενη πρόκειται να φύγει με άδεια εγκυμοσύνης, θα ανοίξει κι άλλη προωποπαγής? Ποιός είναι υπεύθυνος γι'αυτό? Ο Διευθυντής πρέπει να συμφωνήσει και να το ζητήσει ή γίνεται κατευθείαν από το Υπουργείο?
 7. Καλησπέρα! Θα ήθελα εντυπώσεις από το Part 1 του Ευρωπαικού διπλώματος αναισθησιολογίας. Υπάρχουν παλαιότερα θέματα? Τα βιβλία που συμπεριλαμβάνονται στην ύλη πρέπει να τα έχει διαβάσει κανείς όλα για να περάσει? Είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο ακούγεται ή πρόκειται για ακόμη ένα μύθο που θα τον καταρρίψουμε μεταξύ μας με σοσάκια?
 8. Είχα ακούσει ότι έγινε αυτό στην προκήρυξη του Αυγούστου και μάλιστα αμέσως αφού είχα δηλώσει!! Προφανώς με πληροφόρησαν λάθος....Ευτυχώς για να μην έχω και τύψεις!
 9. Καλημέρα! Γνωρίζει κανείς εαν πρόκειται να αναρτηθούν τα αγροτικά ιατρεία που έχουν δηλωθεί από γενικούς ιατρούς, όπως έγινε στην προηγούμενη προκήρυξη? Αν ναι, πότε περιμένουμε να γίνει αυτό?
 10. Λοιπον...Τα νέα από το atls που έγινε στη Λάρισα. Ημασταν 11 άτομα, κόπηκαν τα δύο στα γραπτά. Οποιος ενδιαφέρεται για τη γνώση και μόνο, το βιβλίο που σου στέλνουν για διάβασμα έχει ό,τι θα διδαχθεί και στο σεμινάριο. Δεν μας είπαν κάτι περισσότερο και η πρακτική εξάσκηση ήταν όλη κι όλη ένα μισαωράκι. Σιγά τ'αβγά... Για όσους θέλουν ένα χαρτί για το βιογραφικό τους, είναι κι αυτό κάτι...Αν ήξερα πώς θα ήταν τα πράγματα, σίγουρα δεν θα το έκανα γιατί θεωρώ οτι το να παρουσιάζεις σε αλγόριθμο τα ευκόλως εννοούμενα, είναι υποτίμηση της νοημοσύνης μας... Ωστόσο, θα τονίσω και πάλι οτι οι άνθρωποι εκεί ήταν πολύ ευγενικοί μαζι μας. Αυτα!
 11. Εχω δηλώσει συμμετοχή για το ATLS που θα γίνει το Δεκέμβρη στη Λάρισα.Οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ εξυπηρετικοί και μου έστειλαν γρήγορα το βιβλίο.Τα θέματα του pre-test είναι τα ίδια με αυτά που αναφέρονται πιο πάνω. Περισσότερες πληροφορίες μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων.
 12. Γνωρίζει κανείς εαν οι το θέμα της διδακτορικής διατριβής πρέπει να κατατεθεί μέχρι κάποια ημερομηνία μέσα στο Νοέμβρη?Μιλάω γι αυτούς που σκοπεύουν να ξεκινήσουν άμεσα.
 13. Πρέπει να το ρωτήσω γιατί αλλιώς θα σκάσω!Εαν κάποιος παραιτηθεί από το αγροτικό,τη θέση του παίρνει από τους υπόλοιπους 2,ας πούμε,οι οποίοι ισοψηφούν στα μόρια,αυτός που το δήλωσε πρώτη επιλογή?Τελικά η σειρά προτίμησης παίζει κάποιο ρόλο?Παιζει κάποιο ρόλο στο θέμα της κλήρωσης μήπως?
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.