Jump to content

Patsiaf

Prominent Members
 • Posts

  189
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από Patsiaf

 1. Ενδιαφέρομαι για Ακτινολογία στη Γερμανία. Απο την δική σας πείρα, είναι προσβάσιμη ειδικότητα για ειδίκευση ή θεωρείται "κλειστή" για τους ντόπιους?
 2. Αν κάποιος γνωρίζει, ποια νοσοκομεία των Αθηνών αξίζουν για ακτινολογία?
 3. Από τις πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις των δύο συναδέλφων κοριτσιών. Ο SleepWalker πάλι, εκτός τόπου και χρόνου
 4. Ας το επιβεβαιώσει και δεύτερος συνάδελφος, παρακαλώ: η νόμιμη αποζημίωση για τις 5-1-1 εφημερίες, με βάση τον τελευταίο νόμο, είναι 633 ευρώ? Γιατί στο νοσοκομείο μου, το λογιστήριο ενημέρωσε προφορικά ότι για τις 5-1-1 εφημερίες ειδικευομένου του Γενάρη, θα πληρθούμε 574 ευρώ. Όταν τα πάρω, θα επιβεβαιώσω και το ποσό που έλαβα.
 5. Γιατί είναι κατάπτυστη? Την άποψη του εκφράζει ένας σύλλογος. Κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι διαφωνούν. Δημοκρατία δεν έχουμε?
 6. Ρωτάω γιατί από συναδέλφους που τα συγκρίναμε, δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη ενιαία κλίμακα υπολογισμού αποζημίωσης εφημεριών. Εγώ για 4 καθημερινές και 2 Σάββατα έλαβα 353 ευρώ, όταν συνάδεΛφος σε άλλο κέντρο υγείας με τις ίδιες ακριβώς εφημερίες και για τον ίδιο μήνα έλαβε 326 ευρώ. Να΄ναι οι κρατήσεις, να'ναι άλλο, ουδείς γνωρίζει..
 7. Τι ποσό πληρωθήκατε σήμερα για τις 5+1+1 εφημερίες του Δεκεμβρίου;
 8. @dikaios Είμαι 4 χρόνια στο greekmeds, πρώτη φορά φτάνω τόσο κοντά στο να χαρακτηρίσω κάποιον με βαρύ επιθετικό προσδιορισμό. Και πρώτη φορά συμφωνώ σε ΟΛΑ με την πλειοψηφία όσων σου απάντησαν πιο πάνω.
 9. 'Υποθέτω πως θα ήταν περισσότερο "ανδρικό" αυτός που βρίζει να παραθέτει και το ονοματεπώνυμό του. Αλλιώς έχω την αίσθηση ότι ο χαρακτηρισμός "δειλός" ταιριάζει απόλυτα.
 10. Ναι, ε? Και γίνονται αυτά στον Αγ. Νικόλαο, ε? ΕΛΕΟΣ.
 11. Σε όλους όσους γνωρίζω, έχουν έρθει. Εμάς παρουσιάστηκαν και δύο νέοι αγροτικοί ιατροι, σήμερα.
 12. Σημασία έχει πως το ζητάς συνάδελφε. Εγώ όταν πρωτοκόλλησα 3 έγγραφα με αιτήματα μου στην γραμματεία του διοικητή, αναφέροντας μεταξύ άλλων και τις λέξεις "εισαγγελέας" και "τοπικά ΜΜΕ" , ξαφνικά λύθηκαν βασικά προβλήματα μου!
 13. 880 οι απλοί αγροτικοί, 1113 ευρώ οι άγονοι. καθότι υπάρχει το πλαφόν της μέγιστης μείωσης του 25% στις αποδοχές του υπαλλήλου, με βάση το οποίο οι άγονοι έχουν το πλεονέκτημα μισθολογικά, λόγω του άγονου επιδόματος που ελάμβαναν και ανεβαζε τις συνολικές αποδοχές τους. Την επιστροφή των παραπάνω χρημάτων που έλαβα για Νοέμβριο-Ιανουάριο, θα μου την ζητήσουν περίπου τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου, όπως με ενημέρωσαν.
 14. Μην βιάζεσαι συνάδελφε. 880 ευρώ είναι.
 15. Όσο σίγουρη μπορεί να είναι από εργαζόμενο του Γεν. Λογιστηρίου του κράτους,με τα τωρινά δεδομένα. Η απάντηση είναι: γιατί αυτή την περίοδο ολοκληρώθηκε ο υπολογισμός των τρέχουσων αποδοχών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων με βάση το ενιαίο μισθολόγιο. Οι αναδρομικές περικοπές κατά παράδοση, έπονται 2-3 μήνες, και έτσι θα συμβεί και σε αυτή την περίπτωση.
 16. Προς υπηρετούντες συναδέλφους: κρατήστε μερικά χιλιαρικάκια, για τα ανδρομικά του ενιαίου μισθολογίου. Από Απρίλιο θα στέλνονται τα ραβασακια...
 17. Να ρωτήσω κάτι, γιατί βαριέμαι να ψάχνω. Τελειώνω το αγροτικο στα μέσα Μαρτίου και η "απαλλαγή μου" είναι μέσα στα ονόματα του εγγράφου της απόφασης διορισμών ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου. Πότε θα παρουσιαστεί ο συνάδελφος στο νοσοκομείο; Μόλις τελειώσω εγώ το αγροτικό ή θα γίνει κανένα θαυμα και θα έρθει τέλη Γενάρη-αρχες Φλεβάρη;
 18. Το αριθ.πρωτ.194/16.11.2011 έγγραφο της Δ/ντριας του ΚΥ Πάργας χωρίς την σύμφωνη γνώμη για την απόσπαση της ιατρού, του ΠΙ Αγιάς του ΚΥ Πάργας. ΚΟΡΥΦΑΙΟ!
 19. Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές σε διάφορα topics. Θα μπω στον κόπο, αφού εσύ βαριέσαι να ψάχνεις: εντός της περιοχής που καλύπτει το νοσοκομείο-ΚΥ που υπάγεσαι, ο διοικητής του μπορεί να σε στείλει όπου υπάρχουν ανάγκες, πληρώνοντάς σου ένα ευτελές ποσό περί τα 30 ευρώ το μήνα, για οδοιπορικά. Εσύ θα πας και θα πεις κι ένα τραγούδι, εκτός αν παραιτηθείς, γραφοντάς τους στις γονάδες σου, αυτούς και τα 780 ευρώ μισθό που θα έχεις από 1/1/12 χωρίς τις αναδρομικές περικοπές σε αυτά. Αν έχεις βύσμα στην ΔΥΠΕ, μπορείς να πάρεις τρίμηνη μετακίνηση (με δυνατότητα ανανέωσης) οπουδήποτε εντός της περιοχής της ΔΥΠΕ, για κάλυψη, και καλά, έκτακτων αναγκών. Γνωστή κομπίνα παλαιότερα για κάποια λαμόγια γιόκαρους μεγαλοιατρων των Αθηνών, που έβαζαν Αντικύθηρα π.χ. και ξυνόντουσαν στο Τζάνειο. Παρακαλώ.
 20. Ξέρω γιατρό που κάνει άγονο αγροτικό στην Μεσσηνία κ παίρνει κανονικά το επίδομα αγόνου...Άλλο το επίδομα παραμεθορίου κ άλλο του αγονου... Συγχαρητήρια, γιατί κι εγώ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ το παίρνω, ΑΚΟΜΑ. Βαριέμαι να εξηγώ.
 21. Δεν μπορείς να αρνηθείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως είναι να είσαι στην έδρα του κανονικού σου άγονου κάθε μέρα 8 το πρωί, και να κλειδώνεις το αυτοκινητάκι σου ακριβώς έξω από το ιατρείο, περιμένοντας όχημα του δήμου ή οποιουδήποτε άλλου να σε πάει τόσο στα λοιπά χωριουδάκια του άγονου σου, όσο και σε αυτά του όμορου άγονου, εαν και εφόσον δεν υπάρχει υπεραστική συγκοινωνία γι'αυτά. Κι αν σου πει ο διοικητής σου τίποτα, πες του να σου φέρει το νόμο που υποχρεώνει τον αγροτικό ιατρό να έχει δίπλωμα οδήγησης και Ι.Χ. Εσένα το καθήκον σου, όσο αφορά την μετακίνηση, είναι να είσαι την δέουσα ώρα στην έδρα του Π.Ι. και να σχολάς επίσης την δέουσα ώρα. Προσωπικά,τις περισσότερες ημέρες με πηγαινοφέρνει πλέον ένα jeep vitara με πορτοκαλί κρατικές πινακίδες, χωρίς να βάλω βύσμα και μλκιες. Απλώς πάτησα πόδι μόλις είδα τον μισθό μου να πέφτει στα 800 ευρώ. Από την έδρα του ΠΙ μου, στα υπόλοιπα χωριά.
 22. "Πρόσθετες και παρεπόμενες παροχές Οι δαπάνες αυτής της κατηγορίας προβλέπεται να εμφανίσουν σημαντική μείωση και να περιοριστούν σε 882 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 538 εκατ. ευρώ ή 37,9% έναντι του 2011. Επισημαίνεται ότι οι σχετικές δαπάνες εμφανίζουν μείωση, παρά το γεγονός ότι καλύπτουν και αμοιβές ωρομίσθιων εκπαι- δευτικών, εφημερίες γιατρών κ.λπ., κυρίως ως αποτέλεσμα της εφαρμογής των πολιτικών μείωσης των δαπανών για καταβολή πρόσθετων παροχών και αποζημιώσεων. " Από την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού 2012, σελ 65. Συλλυπητήρια.
 23. Ρε συνάδελφοι, τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσετε ένα κείμενο νομολογίας? Τι διάολο...? Επίδομα παραμεθορίου λαμβάνουν συγκεκριμένες ομάδες υπαλλήλων και ΟΧΙ οι άγονοι αγροτικοί ιατροί, εαν δεν υπηρετούν σε συγκεκριμένη απόσταση από τα σύνορα. ΕΛΕΟΣ.
×
×
 • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.