Jump to content

Afroditi

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Όλες οι δημοσιεύσεις από Afroditi

 1. πολύ ενδιαφέρον μπορούμε και από παραϊατρικά να το παρακολουθήσουμε?
 2. Αν και τα ΤΕΙ πλέον έχουν τετραετή εκπαίδευση,σαφώς και ένας από εμάς δεν μπορεί να πει ότι είναι ανώτερος από έναν γιατρό και να παρακάμψει πάνω από 6 χρόνια σπουδών σας!είναι απόλυτα σεβαστό το επάγγελμα-λειτούργημα της Ιατρικής.Το ίδιο σεβαστό όμως δεν παύει να είναι οποιοδήποτε επαγγελμα που ασκήται από ανθρώπους με αγάπη και ενδιαφέρον γι'αυτό.Οι άνθρωποι που χλευάζουν γιατρούς σε ειδικότητα είναι ανιδεοι απλώς και μόνο επειδή φέρονται με αυτόν τον τρόπο.Γενικά ο σεβασμός προς τους συνεργάτες σου-συναδέλφους σου καθώς και η αγάπη για το επαγγελμα που διαλέγεις να ακολουθήσεις είναι ότι πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου.(συγγνώμη που δεν βγαίνει το σήμα του replay,κολλησε ο υπολογιστής μου)
 3. Καλησπέρα!θα ήθελα να σου πω κι εγώ την άποψή μου πάνω σε αυτά που ρωτάς. 1.πιστεύω ότι όλα όσα αναφέρεις μόνο παραϊατρικά επαγγέλματα δεν είναι,πόσο μάλλον ιατρικά.Κινησιολογία είναι απλώς ένα μάθημα στο Τεί Φυσικοθεραπείας.Θα μου πεις γιατί στο λέω αυτό?Διότι πιστεύω πως αν πραγματικά σ'ενδιαφέρει η Ιατρική ή τα παραϊατρικά επαγγέλματα αρχίζεις λάθος ψάχνοντας κάποιες ''ειδικότητες'' που δεν υφίστανται καν!Για ιατρική μπορείς να προσπαθήσεις φυσικά Ελλάδα με πανελλαδικές όπως και για τα σωστά παραϊατρικά επαγγέλματα στα οποία και σπουδάζω αυτή τη στιγμή και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αυτά που ρωτάς δεν υπάρχουν.Δεν ξέρω αν κάποια ιδιωτική σχολή τα ''εκφράζει'' όμως εγώ θα σου έλεγα μακριά από κάτι τέτοιο και καλή σου τύχη!
 4. has not set their status

  1. γιατρός μεσω μαθηματικών

   γιατρός μεσω μαθηματικών

   Σε ευχαριστώ πολύ Αφροδίτη μου...

   Ελπίζω κάποια μέρα να είμαστε συνάδελφοι....

   Καλά να περνάς....

   Φιλικά Κωνσταντίνος

 5. Απαγοήτευση....τι να πώ...και ναι είμαι φοιτήτρια ιατρικής εξωτερικού,χωρίς κανέναν πλούσιο μπαμπά....μετά από προσπάθειες στην Ελλάδα...και παλεύω εδώ όχι για να περάσω όπως να ναι αλλά για να μάθω...την αγαπάω την ιατρική...αλλά δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι την έχουν κάνει μια εκδρομή στο club....ο κόσμος δεν αγοράζεται...και συνεπώς ούτε και το πτυχίο....δεν ξέρω τι έχει...και γιατί πάνε τόσα παιδιά που δεν την αγαπούν...που δεν την έχουν δει,γνωρίσει και αγαπήσει...η μεγαλομανία των ελλήνων να τα κάνουν ''επιστήμονες''.....δεν θα γίνουν έτσι...αλλά θα είναι αργά όταν το καταλάβουν και οι ίδιοι και εκείνοι που τους στέλνουν...δεν είναι ο τίτλος η ιατρική...είναι η προσφορά στον άνθρωπο...εγώ έτσι την βλέπω και την έβλεπα και θα την βλέπω...γι'αυτό με κοροιδεύουν...ονειροπόλα και χαζή...και έχω καταντήσει τρελή...δεν πειράζει..εγώ θα προσπαθήσω να μάθω και να διδαχθώ...ούτε θέλω να πάρω κάτι παράνομα..ούτε να δω κάποιον ανταγωνιστικά...για μένα όσοι άνθρωποι την καταφέρνουν και την καταφέρνουν σωστά είναι αξιοι θαυμασμού..είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό...και πάνω απ'όλα τους βλέπω συναδελφικά...και όχι ανταγωνιστικά... καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι...και καλή συνέχεια...
 6. απ'όλα θες να γίνουμε φίλοι?(χαχαχα)
 7. εντατική,Dr house πωω πάντα μπερδεύομαιιι η δικιά σου αγαπημένη σειρά?
 8. μαζί μ'αυτούς που αγαπώ...να μοιραζόμαστε σκέψεις...να κάνουμε πλάκα...να ονειρευόμαστε....
 9. σορμπέ λεμόνι! φτου πάντα μπερδεύομαι σ'αυτο!μιας και πιάσαμε φαγητά αγαπημένο φαγητο?(φοβερό τόπικ!)
 10. μοναξιά μου όλα από Πυξ-λαξ μια φράση που σ'εκφράζει?
 11. οκ!στον επόμενο..χμ τι ειδικότητα θέλεις?αν σπουδάζεις ακόμα η αν είσαι γενικα τι έχεις ακολουθήσει?
 12. γεια σου!στο τόπικ σου λες για κάποια βιβλία εμβρυολογίας.έχω και εγώ εμβρυολογία και χρειάζομαι κάποιο ελληνικό βιβλίο.αυτά που αναφέρεις στα δίνει το πανεπιστήμιό σου ή μπορεί κάποιος να τα βρει και σε ιατρικά καταστήματα στην Ελλάδα?

 13. χαχα είμαι κατεστραμένη :P

 14. πρωτοετής και απ'έξω... ότι χειρότερο ε?
×
×
 • Δημιουργία νέας...