Jump to content

NIKITA

Prominent Members
 • Content Count

  1.270
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About NIKITA

 • Rank
  Το προφίλ του εγκληματικού νου

Μέθοδοι επικοινωνίας

 • Website URL
  http://

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  I'm the only one and I walk alone
 • Σχολή
  Ιατρική
 • Sex
  just guess
 • Ενδιαφέροντα
  Who's the one with the sickest mind now?
 • Φύλο
  Not Telling
 1. Amaryllis δεν μένω στη διαφωνία μας και αυτό είναι δικό σου κατόρθωμα και όχι του χαρακτήρα μου. Μου βγάζεις τόσο καλά συναισθήματα αξιοπρεπούς συνομιλητή, που δεν έχω την διάθεση να συνεχίσω ήδη από την πρώτη σου απάντηση κι ας έχω δίκιο. Να χαίρεσαι που είσαι ρομαντική ακόμη, γιατί σ΄αυτό αποδίδω τις σκέψεις σου στο θέμα (σε άλλα θέματα, αυτό είναι χρήσιμο για τη κοινωνία και γενικά σε κάνει αξιαγάπητη). Απεναντίας εγώ είμαι ο πιο κυνικός συνομιλητής που θα μπορούσες να έχεις (κακό του εαυτού μου). Χαίρομαι για την στιχομυθία μας, μ΄αρέσει να βρίσκω καλά στοιχεία σε ανθρώπους
 2. Γενικά δεν κρίνω ανθρώπους αλλά πράξεις (και πάλι αφήνω πολλά περιθώρια ανοικτά, ηλίου φαεινότερον το γιατί) . Συγκεκριμένα τώρα, δεν ήξερα ότι αυτό που σε ενόχλησε ήταν η σπίλωση του συγκεκριμένου ονόματος, θεώρησα ότι μιλάς γενικά (μιας και το αρχικό κείμενο ήταν γενικό). Αν είχα αυτή τη γνώση, θα σου έλεγα πώς ο συγκεκριμένος πατέρας μπροστά στους δημοσιογράφους είχε την πιο αξιοπρεπή στάση που έχω δει σε παρόμοια περιστατικά. Ούτε απολογήθηκε, ούτε δικαιολόγησε τουλάχιστον ευθέως. Η αυτάρκεια δεν καταλαβαίνω πως συσχετίζεται. Δεν "παραβλέπω" να σκεφτώ μόνη μου και απορώ από που εξήγαγες κάτι τέτοιο, αλλά δεν σου κρατάω μούτρα Σε δικαιολογώ απόλυτα. Υ.Γ. Στη χώρα των τρελών μόνο αυθαίρετα χτίζονται και μόνο ένα έχει δικαίωμα ο καθένας. Είμαι κι εγώ νόμιμη λοιπόν, αλλά δεν έχω εξοχικό.
 3. Θα προσπαθήσω εγώ αντί του Vem που έτυχα μέσα αυτή την ώρα και δεν θέλω να μείνεις με την απορία. Απλά και χωρίς πολλά πολλά: 1. Η οικογένεια είναι υπόλογη για τα ανήλικα τέκνα της. Επιμέλεια και άλλες ιστορίες. (Τα τέκνα της τελευταίας ιστορίας βέβαια ήταν ενήλικα, αλλά είναι και αυτό ρε παιδί με την γυναίκα του Καίσαρα και το άλλο με το "έχω εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη ΚΑΙ στα παιδιά μου". Άντε, περαστικοί ήταν λέω κι εγώ... 2. Άλλο ο καφές και η κοπάνα και άλλο... 3. Τσου, αλλάζουν... 4. Πιο νωρίς καταλαβαίνουν να φτιάχνουν μολότοφ και να τις πετάνε και κυρίως τι σημαίνει επανάσταση και εργάτες. Μετά μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν ποιοι είναι οι γονείς τους 5. Δικαίωμα. Κι εγώ ένα αυθαίρετο έχω στη χώρα των τρελών.
 4. Συμφωνώ για το ενδιαφέρον της παρακολούθησης αλλά με την επίγνωση πως πρόκειται για κοριτσοσυζήτηση και όχι γυναικοσυζήτηση.
 5. Κανονικά έπαψα να γράφω, το σημερινό ήταν από τα "κομμένα" Οι θέσεις σου με βρίσκουν σύμφωνη (σιγά δηλαδή τη συμφωνία, αφού λες τα προφανή). Το σχόλιο σχετικά με την επικοινωνία ήταν γιατί απορούσα με τον κόπο σου τόσες μέρες να σε καταλάβουν, ενώ είσαι σχεδόν η μόνη που επικοινωνεί με τον εαυτό της και καταλαβαίνει τι της γίνεται (οι περισσότεροι έχουν μερικές συναντήσεις κάπου κάπου)
 6. invitro πραγματικά χαίρομαι τόσο που γράφεις , όσο χαίρομαι και που δεν σε κατανοούν. Το κέρδος από τη φιλοσοφία βέβαια πρώτα είναι το να μπορείς να επικοινωνείς με τον εαυτό σου.
 7. Δεν είμαι κακόγουστο άτομο. Θέλω να με πιστέψετε: δεν ήξερα τι ακριβώς με ρωτούσε ευγενικά εκείνο το τελευταίο παράθυρο. Ξέρω πως δεν υπάρχει δικαιολογία για την άγνοια, γι΄αυτό άλλωστε προσποιήθηκα ότι γνωρίζω. Η παλιοκατάσταση δημιουργήθηκε όταν από ανάγκη για παρέα στις δύσκολες ώρες της δουλειάς, άρχισα να πατάω τυχαία κουμπάκια στον υπολογιστή μου με μανία. Προσπαθούσα να κάνω ελαφρά γυμναστική για την απώλεια πνευματικών δυνάμεων. Ήταν η πρώτη μου φορά τυχαίας πληκτρολόγησης και στις ταινίες φαίνεται φοβερό και μονόπλευρο. Σε μένα όμως, ο υπολογιστής έστελνε μηνύματα με ερωτήσεις και με έκανε πολύ χαρούμενη (Τι να σας πω.Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια). Του έλεγα οκ για να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε, από φόβο μην σταματήσει όταν αρχίσω να του αρνούμαι. Παρόλο που δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι την επικοινωνία μας (βιαζόμουν να συμφωνήσω για να δείξω ότι είμαι σε εγρήγορση), κάποια στιγμή μου ζήτησε να ορίσω αριθμό και έβγαλε εκείνο το ωραίο κουτάκι που σε προκαλεί να γράψεις. Λέω μέσα μου: πιάσε ένα έντεκα. Είπα όλη την αλήθεια, ό,τι ήξερα. Τόσες ώρες (από τότε που κατάλαβα τι έκανα), δεν σιωπούσα ύπουλα όπως πιθανόν να σκέφτεστε. Είχα πάλι δουλειά και ήξερα και πως φυσικά θα σας ενημερώσει ο tasostheodoridis.
 8. NIKITA

  Αγαπημένα...

  Άξαφνα οι πόρτες τρίζουν σα να χτυπάνε από το κρύο τα δόντια της εισόδου. Μπήκες εσύ, απότομα σαν ένα "πάρ' το" βασανίζοντας το σεβρό του γαντιού σου κ' είπες: " Ξέρετε- παντρεύομαι". Τι να γίνει, παντρευτείτε. Δεν πειράζει. Θα κάνω κουράγιο. Βλέπετε - τι ήρεμος που είμαι! Σαν το σφυγμό ενός νεκρού . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Πάλι ερωτευμένος θα ριχτώ στο γλεντοκόπι, πυρπολώντας το τόξο των φρυδιών μου. Τι να γίνει; Και σ' ένα σπίτι καμμένο ζούνε καμμιά φορά άστεγοι αλήτες.
 9. NIKITA

  Αφιερώσεις

  Έλα, δεν αντέχω έξω να μαι πάλι Έλα, δε περνάω καλά με φίλους βράδυ Έλα, ήταν λάθος μου πως με κουράζεις Έλα, και μισώ την τόση ελευθερία Έλα, και σιχάθηκα να διασκεδάζω Έλα, δε μ' αρέσει άλλους να κοιτάζω Έλα, δεν με παίρνει άλλο πια να πίνω Έλα, τα 'χω παίξει και βαρέθηκα να ζω Σου είπανε οι φίλοι πως με είδανε ωραία και κεφάτη να χορεύω με έναν τύπο που έχω κάτι Που να ξέρουν πως δεν έχεις κλείσει μάτι με τα ρούχα πέφτεις μόνη στο κρεββάτι Μια εικόνα είναι μόνο μια απάτη μου είπαν οι φίλοι πως σε είδανε ωραία και κεφάτη να χορεύεις με έναν τύπο που έχεις κάτι Που να ξέρουν πως δεν έχω κλείσει μάτι μια εικόνα είναι μόνο μια απάτη με τα ρούχα πέφτω πάνω στο κρεββάτι μου παν οι φίλοι, μου παν οι φίλοι πως σε είδανε ωραία και κεφάτη Έλα, και σιχάθηκα να διασκεδάζω Έλα, δεν μ' αρέσει άλλους να κοιτάζω Έλα, δε με παίρνει άλλο πια να πίνω Έλα, τα 'χω παίξει και βαρέθηκα να ζω Έλα, μου χει λείψει η ζεστή αγκαλιά σου Έλα, να ξεχάσω πάνω στη καρδιά σου Έλα, δε μπορώ κι αυτούς που 'χω μαζέψει Έλα, και νυστάζω έλα σβήσε μου το φως............
 10. Μην ανησυχείς, σχεδόν κανέναν δεν διέκοψες από αυτό ακριβώς...
 11. Έκανα συλλογή χρόνια με τα πιο ιδιαίτερα και κομψά στολίδια που μπορούσα να βρω. Πέρσι δεν στόλισα καν και φέτος πέταξα το δένδρο και τα στολίδια παραμένουν σε κούτες (τζάμπα κόποι, τζάμπα αγώνες). Μια φίλη μου βλέπει τον φωτεινό Άι -Βασίλη χθες στον δρόμο και μου λέει: "Αρκετά με αυτόν τον γεράκο κάθε χρόνο, χο και χο, τον βλέπω και μου ' ρχεται να τον ξυρίσω".
 12. NIKITA

  Let's sing!

  Κόκκινο Θολό Φεγγάρι / Συνήθεις Ύποπτοι Κόκκινο θολό φεγγάρι, σαν τα όνειρα μας ξενυχτάς και απ' τις φυλακές αυτού του κόσμου γύρω στα μεσάνυχτα το σκας Ρίχνεις μέσα στ' άδεια μας ποτήρια τ' ουρανού το αίμα και το φως και φταίει εκείνη η ανταύγεια σου η μυστήρια που είμαι για τα πάντα ικανός. Κόκκινο θολό φεγγάρι, πίνω απ' τη σιωπή σου μια γουλιά σαν καυτό σφηνάκι να με πάρει μέσα από του φόβου τη φωλιά μέσα απ' τα κομμάτια αυτής της πόλης που κύλησαν στα πόδια σου μπροστά και στο μεταξωτό της το φουστάνι, πιάστηκε η τύχη μου γερά Κόκκινο θολό φεγγάρι, πάρε με μαζί σου να χαρείς μέσα στο κελί μου έχω σαλτάρει, σαν απόκληρος της διαφυγής Αχ, και να μπορούσα έστω για λίγο να σε μοιραστώ από μακριά θα 'χε χαλαρώσει αυτός ο κόμπος, του μικρού θανάτου μου η θηλιά Κόκκινο θολό φεγγάρι, σαν τα όνειρα μας ξενυχτάς και από τις φυλακές αυτού του κόσμου γύρω στα μεσάνυχτα το σκας κι έτσι ματωμένο ταξιδεύεις, σαν χαρταετός χωρίς κλωστή είσαι εσύ του χρόνου ο καθρέφτης, τίποτα και αιώνιο μαζί
×
×
 • Δημιουργία νέας...