Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 24/09/2017 in all areas

 1. 6 likes
  Λοιπον μαζεψα ολα τα θεματα απο τοτε που αρχισαν οι γραπτες εξετασεις εως και σημερα. Συμπεριελαβα και τα θεματα που εδωσαν τα παιδια στην τελευταια πτυχιακη. (διευκρινηση: οσα θεματα δεν εχουν χρωματιστει εχουν πεσει απο μια φορα) Ακτινολογια-Παλια θεματα.pdf
 2. 5 likes
  Ενημέρωσα τους συνδέσμους. Ευχαριστώ το μέλος phantom για την επισήμανση. Ελπίζω να φανούν χρήσιμα. Παρουσιάσεις Ακτινολογίας Θέματα Ακτινολογίας Αρεταίειο
 3. 5 likes
 4. 4 likes
  Πτυχιακή Εξέταση 6/10/2017 Εξεταστής: κος Στεφανίδης - Άψογο κλίμα. Μας ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν είναι εδώ για να μας κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλα για να πουμε 2 βασικά πραγματα που θα μας χρειαστουν και στο αγροτικό και να φυγουμε. - Ήμασταν 3. Τελικοι βαθμοι 8-7-6, με 0-0-2 στην εργαστηριακη αντιστοιχα. -Θεματα που ρωτησε: 1. Test pap (να του πειτε οτι ειναι screening, του αρεσει) 2. Θεραπεία CIN (=> παρακολουθηση) 3. Ενδομητριωση. Τι ειναι? Θεραπεια. Η κυηση τι επιδραση εχει στα συμπτωματα (τα εξαλειφει λογω καταστολης του αξονα, και αυξησης προγεστερονης αρχικα) 4. Τι ειναι FSH/LH/ωχρο σωματιο 5. Τι αφαιρουμε σε καθε ειδος υστερεκτομης (ριζικη, ολικη, απλη) 6. Επι μη αποκολλησης πλακουντα κατα την υστεροτοκια τι σκεφτομαστε και τι κανουμε 7. Σταδια τοκετου και χρονοι 8. Ριζικη υστερεκτομη και ποτε την κανουμε (μεχρι σταδιο ΙΙΑ1 του CA τραχηλου) 9. Στο τελος για καλυτερο βαθμο πηγε να ανοιξει συζητηση για την IVF, αλλα τελικα περιοριστηκε στο να ρωτησει απλα τι ειναι IVF. 10. Μεχρι ποτε ειναι αυξημενη η προγεστερονη στην κυηση (μεχρι περιπου την 11η βδομαδα) Γενικα θελει να ακουσει μια κουβεντα σε αυτο που ρωταει. Παραθετω επισης μερικα θεματα απο μια προηγουμενη εξεταση του ιδιου το Σεπτεμβρη 2017 απο το γκρουπ του fb. 1) τεστ παπ (ήθελε να ακούσει τη λέξη screening γυ λέει έχει και νομική υπόσταση και πρέπει να το λέμε συνέχεια πως δεν είναι διαγνωστικη μέθοδος) 2) ca ενδομητρίου σε συνέχεια με το τεστ παπ το ρώτησε 3) στάδια τοκετού 4) περινεοτομή 5) ενδείξεις καισαρικής και μετά το πήγαμε σε ρήξη μήτρας και ατονία 6) αυχενική διαφάνεια 7) ΧΡΌΝΟΙ ΥΣΤΕΡΕΚΤΟΜΗΣ 8) ξεκίνησε να ρωτάει για εξωσωματική αλλά δεν είχε διαβάσει κανείς μας και με ρώτησε για το ωχρό σωμάτιο
 5. 4 likes
  Οι παρουσιάσεις από τα μαθήματα και τα φροντιστήρια της Ακτινολογίας του Αρεταίειου 2016-2017 (Ο φάκελος θα ενημερώνεται τακτικά κατά την διάρκεια του εξαμήνου)
 6. 3 likes
  Μαζεμένα θέματα από προφορικά και πολλαπλής μέχρι Οκτώβριο του 2016 Καλή μελέτη, και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν! SOS χειρουργικής ζωγράφου.docx Ζωγράφος Ερωτήσεις Πολλαπλής Επιλογής.docx
 7. 3 likes
  Εργαστηριακή 12/6/17 Γρηγοριαδης εξετασε τον καθένα ξεχωριστά σε θάλαμο πανω σε ασθενή. Είχε τον φάκελο της ασθενούς και σου έδινε ενα ιστορικό τύπου "εγκυμονούσα, 36η εβδομάδα κυησης, έρχεται στα εξωτερικά ιατρεία χωρίς κάποιο πρόβλημα, για έναν απλό έλεγχο. Τι κανείς;" ηθελε να ακούσει τα πάντα απο το ιστορικό που θα πάρεις αναλυτικά, και μετά κλινικη εξεταση πάνω στην ασθενή ( χειρισμός λεοπολδου σος), και απο εκεί ανάλογα το πως πηγαίνανε η συζήτηση, επέμενε σε συγκεκριμενα θέματα.. πχ έλεγχος ΣΔ ( ποτε κάνω, πως, θεραπεία, επιπτώσεις σε κύηση και έμβρυο) ελεγχος αντισωμάτων ( σου δίνει την πραγματικό report με IgG/ IgM για διαφορά παθογόνα, να το ερμηνεύσεις, και τι θα κανείς σε ενεργό λοίμωξη. Εμένα με ρώτησε για τοξόπλασμα: παθογόνο, τι κάνει στο έμβρυο, πως βάζω διάγνωση, τι θεραπεία δίνω και ποτε) στη συνέχεια σου δίνει κάποιο case , για παράδειγμα " έρχεται για υδραμνιο. Τι κανείς,; διαφοροδιαγνωση). Άλλους τους ρώτησε για ολιγαμνιο, πρωτεινουρια, προεκλαμψία HELPP, θεραπεία ( δόση μαγνησίου σος) βίοφυσικό προφιλ Doppler Δίνει σε όλους απο ενα NST να το διαβάσουν και να σημειώσουν οτι ακριβώς θα έγραφαν για την ερμηνεία του στο φάκελο της ασθενούς ( πιςτευω θέλει περισσότερο να δει οτι αναφέρθηκες σε όλα τα βασικά σημεία που πρέπει να κοιτάς στο nst, και δε δίνει τόση βάση στις ακριβείς μετρήσεις. Δηλαδή αναφορά για βασικό ρυθμό, variability, επιταχύνσεις, και αν υπάρχουν ή οχι επιβραδύνσεις) αλλα θέματα που ρωτάει ειναι ασυμπτωματικών βακτηριουρια: γιατι την θεραπεύω, πως, τι επίπτωση μπορει να έχει στην κύηση , εκτοπη κύηση, αιμορραγιες γ τριμήνου) ειναι κάπως ψαρωτικος, και έχει στο μυαλό του κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θέλει να ακούσει, αλλα κατα τα αλλα μου φάνηκε αρκετά καλή σαν εξεταση. Βάζει βαθμούς ( 9, 10 ) Οσοι δεν είστε καλα Προετοιμασμένοι καλύτερα να του το πείτε απο την αρχή, και πιςτευω θα ειναι πιο επιεικής για να σας περάσει. Καλη επιτυχία!
 8. 2 likes
  ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ Προαιρετική 20/10/2017 Στα προφορικά εξέτασε η κα Ανδρεάδου. Κλίμα ουδέτερο- πόκερ φέις Ρώτησε αίτια διπλωπίας και πώς ξεχωρίζουμε διπλωπία σε μυασθένεια από πάρεση κοινού κινητικού, Πάρκινσον (χαρακτηριστικό βάδισμα και βασικά συμπτώματα ονομαστικά), πυραμιδικά, Guillain Barre (τι είναι, κλινική εικόνα, διάγνωση), αίτια απώλειας συνείδησης, επείγουσες κεφαλαλγίες. κάποια γενικά για τις πολυνευροπάθειες (δεν ήθελε να κατονομάσουμε όσες ξέρουμε) και λίγα για μυοπάθειες (τι κατανομή έχει η μυική αδυναμία κλπ) Κάναμε και κάποια χοντρά λάθη, αλλά περάσαμε όλοι. Δεν έχει καμιά διάθεση να κόψει. Βαθμούς δε μας είπε. Ήθελε τα πολύ βασικά, καθόλου λεπτομέρειες. Όχι ότι βοηθούσε αν κόλλαγες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ερωτήσεις ήταν αρκετά εύκολες. Και στα δικά σας.
 9. 2 likes
  Καλησπέρα σε όλους! Εαν κατάλαβα καλά η σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν τα πράγματα για να κάνει κάποιος ειδικότητα στην Αυστραλία είναι η ακόλουθη: 1) AMC exam 2) Basic Training RACP (3 years) 3) Advanced Training Σωστά?? Ίσως ανόητη η επόμενη ερώτησή μου οπότε συγγνώμη εκ των προτέρων... διάβασα ότι στο basic training επειδή είμαστε post graduates πληρώνουμε και κάποιου είδους δίδακτρα? Αυτό πέρα από τον βασικό μισθό που θα παίρνουμε ή τα έχω κάνει τελείως μα τελείως σαλάτα...?? Κάποιος ας βοηθήσει σας παρακαλώ γιατί έχω μπλεχτεί λίγο αλλά όχι, δεν έχω αποκλίσει με τίποτα την Αυστραλία! Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο!
 10. 2 likes
  το πιστοποιητικο υγειας εχει αντικατασταθει πλεον απο τις γνωματευσεις παθολογου και ψυχιατρου.
 11. 2 likes
  Μεταφέρω τις φωτο για τη νέα εξεταστική Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017 που "ανέβηκαν" στο γκρούπ των επί πτυχίω στο fb πριν από λίγα λεπτά.
 12. 2 likes
  " Συνέλευση για το πρόγραμμα της επόμενης πτυχιακής την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο ΝΑΒΟ. Επίσης, θα γίνει και γενική συνέλευση του ΣΦΙΑ την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου γύρω στη 13.00 στο νέο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας, όπου θα συζητηθούν, πέρα από το ζήτημα με τα συγγράμματα, και θέματα που αφορουν τις πτυχιακές εξετάσεις. Ενδεικτικά για πτυχιακές είχαν συζητηθεί στην προηγουμενη συνέλευσή μας τα παρακάτω: 1. Η στάση διάφορων εδρών π.χ Δημητριαδης, Θεραπευτική κλπ. που λένε ότι δικαιούμαστε το αντιστοιχο μάθημα να το δώσουμε 3 φορές τον χρόνο. 2. Οι ορκωμοσίες από 5 (μία μετά από κάθε πτυχιακή) θα γίνουν 3. 3. Οι επί πτυχίω δεν μπορούν να δόσουν σε διάφορες κανονικές εξεταστικές μαθημάτων 4. Οι ώρες εξέτασης σε κάποιες περιόδους δεν διευκολύνουν τους εργαζόμενους συμφοιτητές μας. " Ανάρτηση στο group των επί πτυχίω στο facebook, από το προεδρείο.
 13. 2 likes
  Δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση σε αυτό το φόρουμ, οι περισσότεροι είναι hit and run φάση, δλδ μπαίνουν, παίρνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται, και μετά εξαφανίζονται.
 14. 2 likes
  Θέματα εξετάσεων Ιουλίου 2017 (τεταρτοετείς & μεταφορείς) Scan 12_07_2017 11_48.pdf
 15. 2 likes
  Πτυχιακές εξετάσεις Ιουνίου 2017 (Αττικό) Διαταραχές αντίληψης χρωμάτων Εκκριτική μοίρα δακρυϊκής οδού Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια (σημεία ΜΠΔΑ και ΠΔΑ) Συστηματικές παθήσεις που προκαλούν Σκληρίτιδα και θεραπεία αυτής Τύποι και αίτια μύσης και μυδρίασης Στιβάδες κερατοειδούς Είδη αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς + άλλο ένα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή...
 16. 2 likes
  Εξετάσεις πρωτοετών και μεταφορέων 20 Ιανουαρίου 2017 1.Αναφορά μιας πρωτεΐνης που αδρανοποιείται απο APC και διαδικασία 2. Αντικειμενικοί φακοί στο ανάστροφο μικροσκόπιο (διαφορά δλδ βρίσκονται κάτω από τράπεζα) 3. Σημασία (+) κ (-) μαρτύρων σε ELISA 4. (Φωτογραφία με κύτταρα) Τα κύτταρα της φωτογραφίας είναι : α. Ευκαρυωτικά ή προκαρυωτικά ; β. ζωικά ή φυτικά ; Αιτιολόγηση 5. Μπορούμε με βεβαιότητα να επιλέξουμε τα μετασχηματισμένα βακτήρια μόνο σε θρεπτικό υλικό άγαρ (δηλαδή χωρίς αραβινόζη) ; (Άσκηση κ.Γαζούλη) 6. Υπάρχουν ενδοκυττάριες μεμβράνες σε προκαρυωτικό κύτταρο ; Αν ναι δικαιολογείστε 7. Τι γνωρίζετε για καλυμμένα κυστίδια και πρωτεΐνες κάλυψης 8. Τρόποι διαμόρφωσης χρωματίνης 9. Εικόνες με δεσμούς (υδρογόνου, πεπτιδικός, φωσφοεστερικός, ιοντικός, van der waals) και αντιστοίχιση με είδος 10. Παρακάτω παρατίθεται ένα τμήμα DNA 5 GAATCGTAGA 3 | | | | | | | | | | 5 CTTAGCAUGT 3 Αναφέρετε 3 λάθη "Αναφέρετε τι είδους δεσμός είναι ο "|" και τι παθαίνει δεσμός αυτός κατά την αντιγραφή ".
 17. 2 likes
  καλημερα ολα κρινονται απο τον εκαστοτε διευθυντη η το εκαστοτε νοσηλευρικο ιδρυμα.αλλος θελει να εχεις οπωσδηποτε ενα-δυο χρονια εμπειριας απο την συγκεκριμενη ειδικοτητα και πολυ καλη γνωση γαλλικων π.χ. αλλος ζηταει μονο καλη γνωση γαλλικων και σου λεει επιθυμητη αλλα οχι αναγκαια η προυπηρεσια στο επαγγελμα. Γενικα,οτι εχεις κανει σχετικο με την ειδικοτητα η εστω σχετικο με την ιατρικη τελοσπαντων(πχ θεση ιατρου στην στρατιωτικη σου θητεια) το βαζεις στο βιογραφικο σου και στελνεις την αιτηση.Σε γενικες γραμμες,ναι ειναι πιο πιθανο να σε παρουνε σε μικρο νοσοκομειο αρχικα που εχουνε και λιγοτερες απαιτησεις θεωρητικα μιλωντας,αλλα τιποτα δε αποκλειεται,εσυ στειλε οπου θες να πας και βλεπεις αν θα σου απαντησουνε,δεν χανεις κατι. Υπαρχουνε περιφερειακα νοσοκομεια που θελουνε να ξερεις και γαλλικα και γερμανικα λογω της γεωγραφικης τους θεσης,ενω σε μεγαλα νοσοκομεια δεν ζητανε για παραδειγμα κατι τετοιο,γιαυτο σου λεω να στελεις αιτησεις παντου.
 18. 1 like
 19. 1 like
 20. 1 like
 21. 1 like
 22. 1 like
 23. 1 like
  Οπα.... Πλούταρχος-θεός και φρέσκο-φρέσκο,όχι ξενερωσιές...
 24. 1 like
 25. 1 like
 26. 1 like
  και μια αιτηση που να γραφεις για ποσο διαστημα ζητας ανακληση.Καλυτερα στειλτα ταχυδρομικα συστημενα,οχι με φαξ θα ελεγα
 27. 1 like
  Μεταφέρω τις φωτο για τη νέα εξεταστική Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017 που "ανέβηκαν" στο γκρούπ των επί πτυχίω στο fb πριν από λίγα λεπτά.
 28. 1 like
  Ναι ειναι γεγονός οτι πριν λιγα χρόνια το απέδειξες αυτό.... σου το αφιερωνω λοιπόν...
 29. 1 like
  Από ένα φίλο στο fb...Για να φτιάξει η μέρα,σήμερα,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΚΑΙ 13!!! Απειρες φορές έχω σκεφτεί τι θα γίνουν οι δουλειές αν "μετακομίσω"...
 30. 1 like
 31. 1 like
 32. 1 like
  Πωλούνται τα εξής βιβλία. Για τιμές στείλτε μου inbox ωστε να έρθουμε σε συνεννόηση. ΑΤΛΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Παπαδημητρίου ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Σακά ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Grace-Borley ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Παπαδόπουλος-Φίλος-Ιατρού-Βρετζάκης ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ Βασιλόπουλου ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ Bradley-Daroff-Fenichel ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ Κρεμαστινού ΕΠΙΤΟΜΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ Μεσσήνη ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Kumar-Clark ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ράπτη ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑ Χρυσομάλλη ΚΛΙΝΙΚΗ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ Δανιηλίδη ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ Στάγκος ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΥΡΟΛΟΓΊΑ Μελέκου ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ Δημητριάδη ΕΠΙΤΟΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ Χριστοφορίδη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ Kuhnel ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 2η εκδοση Faiz & Moffat ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ Άλεξ. Άγιος ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Kahle-Leonhardt-Platzer ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μπαλιοπουλος ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕς ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ Λίτσας ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕς ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΑΤΡΙΡΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ Λινού Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ Σκαλκέα ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Γουργουλιάνη ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ Mcrae ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ Γουργουλιάνη ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Gabbard ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Μιχαλοδημητράκη ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ Θεοχαριδης (Βασικες εννοιες στην κλινικη πραξη) ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 τομοι 3η εκδοση Αντωνιαδη,Λεγακη Μαυριδη ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 2 τομοι Tortora ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Gilligan-Smiley ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ Mcgeown ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ McPhee Μουτσόπουλου ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Vander-Sherman ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ Fr-X Reichl ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ Πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης ΧΗΜΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Γεωργίου-Μανουσάκη ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Γαλανοπουλου-Ζαμπετακη ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Cameron-Skofronick-Grant
 33. 1 like
 34. 1 like
 35. 1 like
  Δε θα διαφωνήσω. Η Αννα Παναγιωτοπούλου έγραψε ιστορία σε αυτό το ρόλο πριν δεκαετίες. Πάντως,μου άρεσε πολύ το βιβλίο που μου χάρισες το 2015 και που διάβασα πρόσφατα. Σκέφτομαι να πάω να το δω στη σκηνή. Αν θέλεις,το συζητάμε να πάμε παρέα πριν το προτείνω αλλού.Καλά να είμαστε και θα δούμε όταν..αν ανέβω. Au-revoir.
 36. 1 like
  Με χαλάει η παπαδοπουλου και ο κουρκουλος.... Θα μπορουσαν να βρουν καλυτερη για το ρόλο...
 37. 1 like
  "Μαντάμ Σουσού" ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή φέτος με καλό θίασο... @ΤρελοΓιαΤρώς, διάβαζα το βιβλίο σου τον Αύγουστο. Θα πάω να δω το θεατρικό όταν ανέβω Αθήνα.
 38. 1 like
 39. 1 like
 40. 1 like
  Στείλε σε πμ για συμβουλές...(πού στη περιφέρεια;)
 41. 1 like
  Όχι. Δηλώνεις ξανά χάνοντας την προϋπάρχουσα σειρα
 42. 1 like
 43. 1 like
 44. 1 like
  Μπορείς να περιμένεις τον διορισμό να έρθει σπίτι ή να τον τυπώσεις όταν ανέβει στο σάιτ της Διαύγειας. Χωρίς το χαρτί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν θες να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία μπορείς να αρχίζεις να μαζεύεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σχετικά με αυτά το ιδανικό θα ήταν να τους πάρεις ένα τηλ για να σου τα πουν επακριβώς ή εναλλακτικά υπάρχουν κάπου στο greekmeds.
 45. 1 like
 46. 1 like
  Σήμερα,βρήκα αυτά να έχεις να πορεύεσαι ...δώσε προσοχή @ΤρελοΓιαΤρώς.
 47. 1 like
 48. 1 like
 49. 1 like
  Κανονικη εξεταστική 13/9/2017 Αττικό Δακρυοκυστιτιδα οξεια και χρονια -Βλεφαριτιδα -Παραλυση κοινου κινητικου: αιτια και κλινικη εικονα -Αμφιβληστροειδικη φλεβικη αποφραξη: κλινικη εικονα και προδιαθεσικοι παραγοντες -Αιτια οπτικης νευριτιδας -Φαινομενο προσαρμογης -Μελανωμα χοριοειδους -Συγγενης καταρρακτης απο το Athens medical school wiki στο facebook
 50. 1 like
  Πράγματι εξαρτάται από το είδος της ψυχασθένειας. Με σχιζοφρενή όχι.(η κατατονική θυμίζει πτώμα,η παρανοειδής δεν καταλαβαίνει το ανδρικό μεγαλείο,ο αδιαφοροποίητος τύπος έχει παραλήρημα και δεν επικεντρώνεται στη δραστηριότητα.Υπάρχει το targential thinking,οι φωνές,η επίδοση δυσχερένεται). Με νυμφομανή ναι.(εφόσον υφίστανται τα κατάλληλα restrains και τα OCPs). Με διπολική διαταρραχή ναι στη φάση μανίας. Με σχιζοειδή ναι.(θα ανακουφίζεται από τη μακρόχρονη απομόνωση στο σπίτι). Με σχιζότυπη ναι.(χρήσιμες οι μαγικές ιδέες). Με ψυχαναγκαστική όχι.(αφήνουμε και περιθώρια στον αυτοσχεδιασμό). Με υστερική ναι.(ωραίο το δράμα) Με μεθοριακή ναι. Με σωματόμορφη διαταρραχή ναι(θα φροντίσουμε να την ξεπεράσει). Με ανορεξική ναι.(δεκτές οι αναλογίες μοντέλου). Με βουλιμική ναι(αρκεί να κάνει εμετό στο μπάνιο και να κρύβει τα κομμάτια ψωμιού καλά). Με διχασμό προσωπικότητας ναι(σίγουρα η μία προσωπικότητα θα διάκειται ευνοικώς). Με διαχωριστική φυγή ναι(δεν ενοχλεί πάντα η απομάκρυνση σε εύλογο χρόνο). Με υποχονδριακή όχι(πώς θεραπεύεται ο κολεόσπασμος?) Ας δούμε και τις σεξουαλικές διαταρραχές. Με επιδειξιομανή ναι(αρκεί το string να είναι μαύρο ή να απουσιάζει). Με frotteur ναι(αρκεί να τρίβεται μόνο πάνω μας). Με ηδονοβλεψία ναι(η θέα του σώματος της φίλης να μη δημιουργεί μόνο σε εμάς ευχαρίστηση). Με παρενδυτική ναι(δανείζουμε και κανένα πουκάμισο κάπου κάπου). Με μαζοχίστρια ναι(άντε θα κάνουμε και αυτή τη χάρη). Με σαδίστρια όχι(πρόληψη πάντα το καλύτερο φάρμακο). Με διαταρραχή φύλου όχι(σιγά μην αναγκαστούμε να ψάχνουμε). Με bi ναι(δεν μπορείς να αποφύγεις ποτέ τις φίλες). Με ψυχρή όχι(δε θερμαίνουμε εμείς). Μακριά από τα πρεζόνια,τις χρήστριες LSD,ινδικής κανάβεως,κοκαίνης και αμφεταμινών.Μακριά από τις χρήστριες ηρεμιστικών.(Εξαιρούνται το GΗB και το ROHYPNOL). Προσοχή στις κλαμπόβιες υπό επήρρεια ecstasy,adam,eva και άλλων συνθετικών ναρκωτικών. Μακριά από τις sniffers κόλλας,βαφών και sprey.(Χαζεύουν μετά από λίγο και γίνονται απερίσκεπτες).