Jump to content

italos

Prominent Members
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Πληροφορίες προφίλ

  • Σχολή
    Ιατρική
  • Sex
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

italos's Achievements

Ιατρός (επίπεδο V)

Ιατρός (επίπεδο V) (5/16)

0

Reputation

  1. Τωρα ανοιξε το εγγραφο που ειχες παραθεσει.Νωριτερα εγραφε μονο κατι αλαμπουρνεζικα(στην θεση του).Προφανως δεν ειχε ανοιξει οπως επρεπε
  2. Μπορει καποιος να βαλει σε link το νεο νομοσχεδιο περι 25 ημερων κανονικης αδειας ωστε να το χρησιμοποιουμε στα διαφορα γραφεια προσωπικου?
  3. Επειδη αυτη η αποφαση ειναι παλαια πιστευα οτι το 96-97 θα χει γινει 00-01 π.χ.Υπαρχουν ειδικοτητες στις οποιες δεν υποχρεουσε να κανεις αγροτικο?(μικροβιολογια,ακτινολογια...)
  4. Γνωριζει κανεις απο ποια χρονια(1ου ετους) και πριν ,μπορει κανεις να ζητησει απαλλαγη απο το αγροτικο?
  5. Γιατι στην ακτινολογια ειναι καλυτερα?Στο νοσοκομειο που θα διοριστω ειμαστε 3 ηδη σε προσωποπαγη θεση που περιμενουμε.
  6. Το μονο καλο στην περιπτωση μου ειναι οτι ειμαι σε αλλο νοσοκομειο και τουλαχιστον δεν ειμαι ανεργος.Πολλα παιδια δεν ειναι ομως στην ιδια θεση καικαθε βδομαδα καθυστερησης ειναι σκοτωμα.Τα βοδια,1 μηνα θελουν...ακουσε κει.Δεν μπορω να σκεφτω κατι,δεν ειμαι και Αθηνα να παω να τους τα ψαλω απο κοντα.Τι σκατα κανανε και οι αλλοι μεχρι τις 2Μαρτιου η εστω μεχρι τελη Φεβρουαριου για να στειλουν τα χαρτια???
  7. Εμενα ακομα τιποτα.Ανοιξε περιπου μεσα προς τελη Νοεμβριου,δεν θυμαμαι ακριβως.Λετε να παμε για μετα το Πασχα?Ολα πιθανα ειναι πλεον
  8. Αχ ποσο δικιο εχετε...Αντι να διαγραφονται τα διαφορα μηνυματα μαλλον θα πρεπε να διαγραφονται οι ενοχλητικοι τυποι που παρεμβαινουν σε ολα.
  9. Τελικα σε 2 μηνες ο διορισμος και μπορει να κανει και 4 λογω του οτι ειναι σε προσωποπαγη θεση!
  10. Απο σημερα ειμαι κι εγω υπο διορισμο στο site της νομαρχιας αλλα χαρτι δεν μου χει ερθει σπιτι.Να υπολογιζω οτι θα φτασει σε λιγες μερες??
  11. Ποιος μπορει να μου λυσει την παρακατω εξισωση?Εχω γυρω στις 10 μερες κανονικη αδεια του 2008,αρκετη απο την ακτινολογικη αδεια επισης του 2008 και ολοκληρη του 2009.Αρχες Ιανουαριου λογικα θα παω σε αλλο νοσοκομειο(2ο τμημα ειδικοτητας).Μπορω να μεταφερω την αδεια μου εκει(του 2009)μεχρι τον Μαρτιο του 2010?
  12. Δηλαδη ενας που εχει γραφτει στο 1ο ετος της σχολης το 92 και τελειωσει ειδικοτητα σε4 χρονια απο τωρα δεν παιρνει απαλλαγη?Και στη συνεχεια μπορει να διοριστει οπου 8ελει...
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.