Jump to content

Clemence

Prominent Members
  • Posts

    6.220
  • Joined

  • Last visited

Μέθοδοι επικοινωνίας

  • AIM
    -
  • Website URL
    http://-
  • Yahoo
    -

Πληροφορίες προφίλ

  • Σχολή
    Ιατρική
  • Sex
    Female
  • Φύλο
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Clemence's Achievements

Ασκληπιός (επίπεδο ΧΙΙΙ)

Ασκληπιός (επίπεδο ΧΙΙΙ) (13/16)

4

Reputation

  1. και οι θέσεις του ΠΙΣ και των συλλόγων των επικουρικών ιατρών ήταν ...?
  2. βλέπω ότι το βάζεις σε εισαγωγικά και μου μυρίζει αθωότητα, στοργη και προδέρμ πάντως ελπίζω να μην ανέφερες στην ερώτησή σου το 6μηνο όπως εδώ ε? σε κεντρικό νοσοκομείο της αθήνας πριν λίγους μήνες (και για τα προηγούμενα χρόνια) έδιναν 20 μέρες το χρόνο, απλά όχι συνεχόμενες. τσεκαρισμένο.
  3. δυστυχώς δεν τα έχω διαθέσιμα ... έχω όμως την εμπειρία και από επαρχία και από αθήνα και γι΄αυτό απαντώ. στο ένα νοσοκομείο δεν την δίνουν, στο άλλο ναι. τι να τα κάνεις τα χαρτιά ... εμένα αν θυμάσαι μου είχαν παρουσιάσει τον νόμο του 2003 που έλεγε ότι δεν δικαιούνται ΚΑΜΙΑ άδεια πλην αναρρωτικών ... το 2008! αφήστε τους νόμους, όποιος μπαίνει σ΄αυτά πρέπει ή να οπλοφορεί ή να βγει εκτός άμεσα.
  4. μάλιστα! αυτό που ρωτάς δεν θα σου το απαντήσει κανείς επίσημα από το υπουργείο. ένας τρόπος να μάθεις αν το νοσοκομείο σου την δίνει, είναι να ζητήσεις μία μέρα, δοκιμαστικά. η εμπειρία μου λέει πως εξαρτάται από το νοσοκομείο και το πόσες μέρες άδειας δικαιούσαι (2 ανά μήνα που υπηρετείς σε ένα, 1.6 ανά μήνα σε άλλο) και το αν δικαιούσαι εκπαιδευτικής (αλλά στην γραπτή τεκμηρίωση της απάντησής τους κωλώνουν κατά περίεργο τρόπο τα γραφεία προσωπικού/ επιστημονικής). αν καταλήξεις κάπου καλό θα ήταν να ανέβαζες και την απάντησή τους εδώ. πράγμα που δε νομίζω ότι θα γίνει τελικά όμως, γιατί ΟΛΑ αυτά γίνονται τελικά κάτω απ΄το τραπέζι. οπότε, ελπίζω να βοήθησα, έστω και λίγο.
  5. παιδιά στο αγροτικό είμαστε ασφαλισμένοι μόνο στο τσαυ ή και στο ικα?
  6. έμαθε κανείς αν υπάρχει περίπτωση να πάρουν παράταση οι ήδη υπηρετούντες επικουρικοί? επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση ενστάσεων (η τελική απόφαση λαμβάνεται στο υπουργείο? κρίνονται όλες οι ενστάσεις μαζί κεντρικά? πόσο μπορεί να κρατήσει η όλη διαδικασία?) αν κάποιος δεν σκοπεύει να παρουσιαστεί και να αναλάβει αλλά και δεν το δηλώσει, τι γίνεται, έχει κάποιες κυρώσεις?
  7. Τα πρόσωπα της χρονιάς 10. Ανδρέας Λοβέρδος. Ο μεγάλος μας ηθοποιός επιβεβαίωσε περίτρανα ότι σε καιρούς κρίσης οι Τέχνες ανθούν. Συγκλονιστικές ερμηνείες από ένα ιερό τέρας της Υποκριτικής. 9. Αλέκος Αλαβάνος .Ο Μπέντζαμιν Μπάτον της παγκόσμιας Αριστεράς. Απέδειξε πως η πορεία του χρόνου αντιστρέφεται. Στα 25 ευρωβουλευτής, στα 60 του εξεγερμένος ηγέτης της εξωκοινοβουλευτικής, αντισυστημικής και άλλα πεντασύλλαβα, Αριστεράς. 8. Αντώνης Σαμαράς. Αναμετρήθηκε δύο φορές με το Θηρίο και βγήκε αλώβητος με μόνο εφόδιο την θέληση και μια σκελίδα σκόρδο. Η πορεία του ηγέτη της απαξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει το Underworld να μοιάζει παιδικό παραμύθι. 7. Γιώργος Καρατζαφέρης. Οι άψογα εκτελεσμένες κωλοτούμπες του αέρινου ακροβάτη, κόβουν την ανάσα ακόμα και του πιο ψύχραιμου θεατή. Όταν απογειώνεται κανείς δεν μπορεί να μαντέψει που θα προσγειωθεί! Στην Αγία Σοφία, στο Μαξίμου ή στο σβέρκο Πακιστανού φαναριώτη; 6. Γιάννης Φετφατζίδης. Άσχετο 5. Μανόλης Καψής. Έκανε τον Γιάννη Πρετεντέρη να φαντάζει αρθρογράφος της Πράβντα…Άξιος. 4. Πράσινος βουλευτάκος. Άπιαστος! Στα καφενεία φουσκώνει σαν παγώνι, στα κανάλια κελαιδά σα γαλιάντρα, στην Βουλή ψηφίζει σαν κότα. 3. Ανώνυμος ο Απεργός. Στυγνός εκτελεστής συμβολαίων θανάτου. Μεταμφιεσμένος πότε σε υψηλά αμειβόμενο ναυτεργάτη, πότε σε βολεμένο λεωφορειατζή, δίνει τη χαριστική βολή στην φουκαριάρα την αγορά τουλάχιστον 2 με 3 φορές τη βδομάδα. 2. Γιώργος Παπανδρέου. Επαναστάτης του αυτονόητου. Αδιανόητο: Σάρωσε τα πάντα κι όμως κάποιοι τον αποκαλούν ακόμα «Γιωργάκη». Σπουργίτι μέσα σε σμήνος αετών. Όχι άλλο κάρβουνο! 1. Ο άνθρωπος του μόχθου. Πιστεύει ακράδαντα ότι «μαζί τα έφαγε», κι αναρωτιέται γιατί ακόμα πεινάει. Πήγε το εγγονάκι του στον Πετσάλνικο για να καταθέσει το χαρτζιλίκι του στο «ταμείο εθνικής σωτηρίας». Πατριώτης με «Μ» κεφαλαίο. Γελοίος Γράφων
  8. χρόνια πολλά! σ΄ευχαριστώ για όλα!

  9. το θέμα είναι αν υπάρχει ακόμα κανένας που ΔΕΝ τα ξέρει ΠΡΙΝ δημοσιευτούν ...? (απ΄τις 24/11 είχαν μάθει ποιοι πού ακόμα και άτομα που δεν ενδιαφέρονταν)
  10. δεν το γνωρίζω αλλά επειδή αύριο θα περάσω η ίδια απ΄το ΥΥ μπορώ να το ρωτήσω και να σου απαντήσω εδώ.
  11. Page 1 of 6 »

    When an old and distinguished person speaks to you, listen to him carefully and with respect -- but do not believe him. Never put your trust into anything but your own intellect. Your elder, no matter whether he has gray hair or has lost his hair, no matter whether he is a Nobel laureate -- may be wrong. The world progresses, year by year, century by century, as the me...

  12. βρε παιδιά, την πενταετία που έγινε επταετία και την μοριοδότηση στα ξαφνικά και όλων των επικουρικών του κέντρου δεν είδα να τα σχολιάζει κανείς
  13. τι να πω ... πάλι καλά που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με τη νοοτροπία σου στον χώρο μας.
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.