Jump to content

dikaios

Prominent Members
  • Posts

    1.420
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Πληροφορίες προφίλ

  • Σχολή
    Επιστημών Υγείας
  • Sex
    Male
  • Φύλο
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dikaios's Achievements

Νομπελίστας (επίπεδο Χ)

Νομπελίστας (επίπεδο Χ) (10/16)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα στη παρέα. Ένας παλιός χρήστης του gm θα ήθελε να σας πει ένα γεια....σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να ελπίζουν να ονειρεύονται και να προσπαθούν για το καλύτερο!!
  2. Παιδιά το καθεστώς "on call" πληρώνετε ως υπερωρία ή ως εφημερία? Και εάν ναι πόσο είναι? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
  3. Ελάτε βρε παιδιά...απαντήστε μου. Υπόσχομαι να σας δώσω δωράκι...σε πμ φυσικά γιατί καραδοκεί ο Λευτέρης!! Δε λέω ψέματα!!
  4. Καλησπέρα!! Παίδες μια βοήθεια!! Τι είναι η φοιτητική ταυτότητα (τρίπτυχο??)? Έχοντας ψάξει το site του ΕΚΠΑ δε βρήκα ακριβώς σε τι χρησιμεύει η φοιτητική ταυτότητα. ΠΑΣΟ δεν είναι. Κάρτα σίτισης δεν είναι. Μία ακόμα ερώτηση!! Αναφέρει μέσα στο site ότι φοιτητική ταυτότητα αποκτάς μόλις εγγραφείς στο τμήμα ή τη σχολή. Σήμερα που γράφτηκα γιατί δε μου έδωσαν τίποτα από τη γραμματεία? Τι έγινε ρε γ@μωτο? 3 χρόνια πριν ένα ΠΑΣΟ και μια κάρτα σίτισης είχαμε και όλα οκ. (ΑΤΕΙ) Πότε έγινε αυτό με τη φοιτητική ταυτότητα? Για κάρτα σίτισης μπορείς την αίτηση από τη γραμματεία να την υποβάλλεις και ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται να κατέβεις για θεώρηση στη γραμματεία? Άιντε ρε παιδιά βοηθήστε....θα έχει δωράκι!! (Για όσους έχουν NOD32 ή θέλουν να βάλουν).
  5. Μια ζωή...καψούρα και η καψούρα στα τέρματα!!

  6. Να κάνω μία ερώτηση και όποιος πραγματικά ξέρει ας απαντήσει. Τι ακριβώς είναι η πολυπλοκότητα raiving? Προσπαθώ να το βρω, εάν υπάρχει. Ερώτηση ενός παιδιού για έναν συγγενή του. Έτσι περιέγραψε την κατάστασή του ο γιατρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  7. Πέφτει ένα σκοτάδι από σιωπές γύρω - γύρω και στη μέση λύπη όλες η πληγές ειν' ανοιχτές και ο γιατρός του κόσμου, απόψε λείπει Τέτοιες ώρες στη γωνιά του νου μόλις χαμηλώσει η περηφάνια βγαίνουν τα μαχαίρια του καημού και της μοναξιάς τα γιαταγάνια
  8. Δεν έχει καμία σχέση με το forum, αλλά θεωρώ ότι όποιος θέλει μπορεί και κανει θυσίες. Μία ερώτηση: Γιατί γίνεται χαμός από νοσηλευτές ΠΕ και ΤΕ που θέλουν να εγκαταλέιψουν το νοσοκομείο και να μπουν στην εκπαίδευση? Ακόμα δεν έχουν κλεισει μια 5ετία και θέλουν να μεταταχθούν, ενώ είναι μόνιμοι.
  9. Τις τσόντες τις θέλουμε...τα φάρμακα μας είναι άχρηστα. Που τις είδες τις τσόντες? Ολα φάρμακά είναι για ανόρθωση πέους (συγγνώμη εάν μιλώ επιστημονικά). Του πούτσου φάρμακα δηλαδίς.
  10. Ρε παλικάρια και όμορφές θα ήθελα μια άμεση απάνηση και εάν γίνεται όσο πιο γρήγορα. Πότε ξεκίνησε το μεταπτυχιακό με τίτλο Κλινικοπαθολογοανατομική θεώρηση των νεοπλασιών του ανθρώπου και πότε θα λήξει; Ακριβής ημερομηνία pleasssssseeee. Επίσης το ονοματεπώνυμο του επόπτη καθηγητή . Στο site του ΕΚΠΑ δε βρήκα τίποτες. Ελάτε ρε παιδιά κάποιον θα έχετε μέσα στο μεταπτυχιακό. Φίλο;, συναδελφο;, γκομενα;, συζυγο; Ολο και κάποιον θα ξέρετε που να κάνει αυτο το μεταπτυχιακό. Τουλαχιστον ημερομηνίες εναρξης και λήξης μαθημάτων.
  11. dikaios

    Αφιερώσεις

    ΄Ελα το άλλαξα. Πριν έκανα λάθος και έβαλα τον ίδιο σύνδεσμο. Αφιερωμένο στο Τάσο και σε εσένα.....
  12. dikaios

    Αφιερώσεις

    Αφιερωμένο..... http://www.youtube.com/watch?v=1-Vpyd3rvKM&feature=related
  13. dikaios

    Αφιερώσεις

    Πάλι στην απέξω έμεινα... Καλααάααα.....Berlusconi της Ελλάδος.
  14. dikaios

    Αφιερώσεις

    Εντάξει μη βαράς!! Αφιερωμένο σε μένα. Μπορείς να το αφιερώσεις σε όποιον θέλεις!!
  15. dikaios

    Αφιερώσεις

    Ρε Dr Irol ποια είναι αυτή ή αυτός που κάνεις αφιερώσεις? Μας έχεις τρελάνει στην αφιέρωση.
×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.