Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ


sunshine

Recommended Posts

ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΗΣΗΣ

FLIGHTPLAN

Περίληψη

H δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Τζόντι Φόστερ υποδύεται την Κάιλ Πρατ, μία χήρα που, κατά τη διάρκεια μίας υπερατλαντικής πτήσης, αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη μίας μητέρας: χάνει την κόρη της! Παραδόξως, το πλήρωμα και οι συνεπιβάτες της καταθέτουν ότι η Κάιλ ήταν στο ταξίδι μόνη της από την αρχή! Ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός Μπράιαν Γκρέιζερ (Ένας Υπέροχος Άνθρωπος, Apollo 13) υπογράφει ένα θρίλερ όπου η παράνοια φλερτάρει με την απόγνωση. Θα καταφέρει η Κάιλ να λύσει το μυστήριο και να σώσει την αγνοούμενη κόρη της, πριν να αρχίσει να αμφιβάλει και η ίδια για την ύπαρξή της αλλά και για τη δική της ψυχική υγεία;

Σχόλια

Πάρα πολύ καλό..!!! :P Μπορεί να είναι αμερικάνικο μα είναι λιγάκι διαφορετικό..Έχει πολύ ωραίς σκηνοθεσία και παίζουν και πού καλά..Επίσης είναι αναπάντεχο, αφού υπάρχει και το μυστήριο της εξαφάνισης..!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

Και το'λεγα οτι ειναι παπαρουμπα το εργο....αλλα εμενα ποιος με ακουγε <_< ;Ξεροκεφαλε,ξεροκεφαλε!!!!

Λοιπον....το εργο ειναι αργοοοοοοοοοοο.........αργοοοοοοοοοο.Ευτυχως που ειχα παρει το μεγαλο ποπ-κορν κ ετρωγα επι 1,5 ωρα!

Δε καταλαβα γιατι στην Αμερικη ηταν αντιθετοι με το εργο :blink: .Τετοιο ψεμα!Παντως εχει ενα καλο.....δε ειναι ολοι οι Αραβες τρομοκρατες.....τωρα ειναι τρομοκρατες οι λευκοι και οι σεκιουριταδες των αεροπορικων εταιριων :splats:

Ααααααχ πως θα ταξιδεψω την αλλη βδομαδα ; :blink: Φοβααααααμαι emcolgate ......Ευτυχως που οι ΟΑ βαζει κατι τρρυπες για αεροπλανα :splaaaats:

Νταξ το μονο καλο σ'αυτο το εργο ειναι η πρωταγωνιστρια.....

Δε εχει emstar Σπαιντερ αυτη η ταινια....ουτε empopcorn

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.