Δεν υπαρχει αλλος ιδιωτης στην περιοχη για να πω οτι αυτο φταιει για την συμπεριφορα του,εκτος βεβαια απο καποιους μεγαλογιατρους που εχουν εξοχικα εδω κοντα και οταν ερχονται ο φιλος μας τους στελνει πελατεια,οπως μου ειπε,αν και ειναι παρανομο γιατι ειναι εκτος νομου τους,αλλα εχουν καλη συνεργασια
Εμενα το μονο που μου εστειλε μεχρι τωρα ηταν 3-4 περιπτωσεις δυσκολες,περιμενοντας απ'οτι καταλαβα να "στραβωσουν" για να γελαει μαζι μου.Τα ευκολα ή νορμαλ τα στελνει στους "συνεργατες" του ή στο κοντινοτερο κεντρο υγειας ή κανει αυτος τη διαγνωση και δινει θεραπεια (πραγμα που λατρευει).Και τωρα ακουστε μερικα απο τα περιστατικα που εφτασαν στα αυτια μου.Σε κυριο που πατησε αχινο και ειχε 45 αγκαθια στο ποδι του εδωσε αλοιφη Φουσικορτ.Αν δεν το ξερατε η καινουρια ιδιοτητα της αλοιφης αυτης ειναι να αναγκαζει τα αγκαθια να βγουν μονα τους !
Πυρετος=ντοναροτ.Αφθα=νιστατινη,εσωτ.ωτιτιδα+αμυγδαλιτιδα=οφθαλμικη αλοιφη (ο τουριστας δεν ηξερε ποια,απλως του ειπαν στο ξενοδοχειο του οτι γραφει το κουτι οφθαλμικη αλοιφη), εγκυος με φαγουρα και υγρα(χωρις αλλα στοιχεια)=ντακταριν κολπικα υποθ.Δερματιτιδες (ολες)+τραυματα+οτιδηποτε στο δερμα=φουσιντιν (ερωτα με τη φουσιντιν
Συμπερασματα-->το καθε φαρμακο αξιζει ως φαρμακο αναλογα με την αξια του.
Σε αναφυλακτικο σοκ η κορτιζονη ειναι αρκετη
Οι γνωσεις ενος γιατρου μπορουν να αμφισβητηθουν απο την αδερφη του φαρμακοποιου η οποια επαγγελεται οικιακα και εχει το καθε δικαιωμα να ρωταει ειρωνικα τον γιατρο ποια κλινικη εικονα ειχε ο ασθενης και ισχυριζεται(ο γιατρος) οτι η διαγνωση ειναι η ταδε και οχι η ταδε που νομιζει αυτη
Ο φαρμακοποιος μπορει να αλλαζει τη δοσολογια που οριζει ο γιατρος γιατι...αυτος ξερει περισσοτερα.Ασε που μπορει να αλλαξει και το φαρμακο ή ακομη χειροτερα να πει στον ασθενη σου οτι του εδωσες φαρμακο που θα του κανει κακο...
Ο φαρμακοποιος οριζει ποια φαρμακα ειναι στη λιστα και ποια οχι,ποσο ειναι το ποσοστο συμμετοχης (μπορει ακομα να στο αλλαξει-αλλαζοντας και τη διαγνωση)
Ο φαρμακοποιος ειναι αναντικαταστατος ενω ο γιατρος δεν χρειαζεται πλεον στην Ελλαδα εφοσον ολα μπορουν να τα κανουν οι φαρμακοποιοι και μαλιστα καλυτερα.
Και να πω ρε παιδια οτι κατι του εκανα του ανθρωπου και μου φερεται ετσι...
Ακομα και τωρα με το χαμογελο ειμαι και σαν να μην συμβαινει τιποτα,ουτε του ειπα ποτε για τις μ@λ@κιες του που εφτυσα αιμα να τα βγαλω περα,ουτε τιποτα.
Εχει κανεις σας τετοιες εμπειριες? Τι να κανω? Χρειαζομαι αυτη τη δουλεια λογω οικογενειας που προσεχως θα μεγαλωσει και δεν ξερω πώς να χειριστω το θεμα.
Η φημη που εχω αποκτησει ειναι καλη αλλα εχοντας αυτον να την υπονομευει δεν ξερω τι μπορει να γινει.Γιατι το κανει αυτο?