Jump to content

Video Games Into Movies


Recommended Posts

ναι, ναι... καλά διαβάσατε....

το γνωστό παιχνίδι Hitman θα ζωντανέψει την μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή ποιον άλλον; ποιον πιο κατάλληλο για τον ρόλο;

τον Vid Diesel φυσικά!

αντιγράφοντας από το pathfinder:

Σύμφωνα με το Variety, o Vin Diesel πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην καινούρια παραγωγή της 20th Century Fox, «Hitman», ένα project που θα είναι βασισμένο στο video game franchise των Eidos και IO Interactive, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το φθινόπωρο αναμένεται η τέταρτη συνέχεια του video game με τίτλο «Hitman: Blood Money»

Οσο για την υπόθεση, επικεντρώνεται σε ένα επαγγελματία δολοφόνο, γνωστό ως Agent 47, ο οποίος αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει τις αποστολές που του αναθέτει ένας μυστηριώδης οργανισμός με τίτλο Agency.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Charles Gordon και Adrian Askarieh (Daybreak Productions και Prime Universe Productions) ενώ ο Vin Diesel θα έχει και χρέη executive producer.

Τον διάσημο ηθοποιό θα τον δούμε σύντομα στο «Find Me Guilty» του Sydney Lumet, ενώ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο «Hannibal» (2006) στο ρόλο του Αννίβα, του καρθαγένιου πολεμιστή που οδήγησε ένα ολόκληρο τάγμα ελεφάντων, μέσα από τις Αλπεις, εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον τρίτο αιώνα Π.Χ.

emypoklinomai emypoklinomai emgoal

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ακονίζω το ποντίκι για να το κατεβάσω πρώτος μόλις βγει...

Έχω ήδη δέσει το κινητό στο χέρι με μοναδικό τηλέφωνο στη λίστα ταχείας κλήσης αυτό του ταξιδιωτικού γραφείου για να κλείσουμε πτήση για την πρώτη χώρα που θα έχει avant premiere!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Doom

O The Rock και ο Karl Urban πρωταγωνιστές της μεταφοράς του video game Doom στη μεγάλη οθόνη!

Δευτέρα 11:00

Στην Universal Pictures μόλις τελείωσαν με τα γυρίσματα του «Doom», ταινία που είναι βασισμένη στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, με πρωταγωνιστές τους Dwayne "The Rock" Johnson (The Scorpion King, The Rundown, Walking Tall), Karl Urban (The Lord of the Rings, The Chronicles of Riddick, The Bourne Supremacy) και Rosamund Pike (Die Another Day)

Στην ιστορία της ταινίας, ο John Grimm αναγκάζεται να συνεργαστεί με μια οργάνωση που ήταν υπεύθυνη για το θάνατο των γονιών του, προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τους εξωγήινους δαίμονες που έχουν κατακλύσει τον πρώτο γήινο διαστημικό σταθμό στον Αρη.

Το σενάριο, που υπογράφουν οι Dave Callaham και Wesley Strick, βασίζεται στο 3ο μέρος του Doom, την ταινία σκηνοθετεί ο Andrzej Bartkowiak (Cradle 2 the Grave) και αναμένεται να βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 21 Οκτωβρίου.

Τέλος, ο The Rock αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στη μεταφορά ενός άλλου videogame στην μεγάλη οθόνη, του «Spy-Ηunter», ταινία την σκηνοθεσία της οποίας φαίνεται να έχει αναλάβει ο John Woo!

από pathfinder.gr

emgoalemrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και το Alone In The Dark που το κάνανε ταινία, τι απέγινε; @@...

Τώρα πιάσανε στα χέρια τους και το Alice...ουαι και αλοίμονο. :(:(

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

If you smell, what the Rock is cookin'

Οι μόνοι τομείς που αντλεί το Hollywood έμπνευση είναι πλέον η λογοτεχνία του φανταστικού και ,ω απροσδόκητα, τα video games. Και τα δυο έχουν ορκισμένο κοινό, επομένως σίγουρα θα αρμέξουν κάποια λεφτά οι παραγωγοί. Όσον αφορά το Doom, νταξ ίσως τους πρόλαβε το Resident Evil...

Ο διακαής πόθος μου είναι αυτός: Να δω το Starcraft στο σινεμά (μάλλον ποτέ ε;

emblush )

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 6 months later...

Αγαπητά μέλη του Forum με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι το παιχνίδι που συγκλόνησε και προκάλεσε ρίγη τρόμου, προσέφερε αυτήν την καταπληκτική horror ατμόσφαιρα που δεν περιείχε την υπερβολή (βλέμε Resident Evil) έρχεται να συγκλονίσει τώρα και στις μεγάλες οθόνες από τη Sony Pictures! Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος (αν και 27 χρονών μαντράχαλος) καθώς το περίμενα εναγωνίως.

Όσοι έχουν εμπειρία από το παιχνίδι θα με καταλάβουν.

Περιμένω Comments

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βγηκε στις αιθουσες?Ποτε θα ερθει στην Ελλαδα?Σε ποιο απο ολα τα παιχνιδια της σειρας στηριζεται?

Δεν τα παιζω τα horror adventure,αλλα με το Τhe room μου τα χε ζαλισει ενας φιλος μου και απο ο,τι μου δειξε ηταν καλοφτιαγμενο και αρκετα αρρωστημενο...ελπιζω να μην προκυψει καμια μπαλαφαρα...αν και οι ταινιες των Doom και Resident Evil(η πρωτη τουλαχιστον) δεν ηταν και τελειως για πεταμα...παιζει κανεις γνωστος ηθοποιος η κανα σφιχτη με καμια σταρλετιτσα θα βαλουν?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.