Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Mr. and Mrs. Smith


Recommended Posts

entete1b.jpg Μια ταινία που πλασάρεται ως το "ευχάριστο ζευγάρι του καλοκαιριού" δεν είναι ταινία που βλέπει κάποιος με απαιτήσεις. Βέβαια, με μια Αντζελίνα Τζολί πρωταγωνίστρια και πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό Μπραντ Πιτ-Τζένιφερ Άνιστον μετά τα γυρίσματα, μια Αντζελίνα που έχει δηλώσει "δεν έχω πάει με αρκετούς εραστές ακόμα" :o , και "δεν έχω μόνιμο φίλο για να μην τον συνηθίσει ο Μάντοξ (το αγοράκι που έχει υιοθετήσει)" :blink: (τελικά everybody fucks in this town except me), η ταινία είναι MUST μήνες πριν βγει στις αίθουσες.

Ε λοιπόν, σήμερα β γ ή κ ε ! Και όσοι δεν την έχετε δει ακόμα :huh::huh::huh: , ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙΟΙΟΙΟΙΙΙΙΙ;;;; Τ Ρ Ε Ξ Τ Ε !

Μιλάμε για ένα έπος. Πιτ και Αντζελίνα ξεκινούν ομαλά, προχωρούν στο ψητό, γίνονται πύραυλοι μόλις αρχίσουν τα σκαμπιλάκια (ανεπανάληπτη η σκηνή που ο Τζον "πατάει κάτω" τη Τζέιν και την κλοτσάει αλύπητα, δείχνοντας επιτέλους ποιος είναι το αφεντικό), και γενικά γίνεται χαμός.

Κ13 η ταινία και δικαίως: πτώματα παντού, σεξ και βία! Επιτέλους ένα έργο για μας.

mrandmrssmith.JPG

smith009.jpgΗ Jolie κάνει τα πάντα: πυροβολεί, πέφτει από κτίρια, μαστιγώνει (κυριολεκτικά) έναν τύπο πριν τον καθαρίσει (σκηνή όπου όλο το σινεμά αναστέναξε), βογγάει...

smith057.gif

Δεν περιγράφω άλλο. Απλά τρέξτε να τη δείτε, προπαραγγείλτε το DVD, κατεβάστε το από το ίντερνετ για να το βλέπετε συνέχεια (μέχρι να έρθει το DVD), κάντε κάτι τελοσπάντων!

empopcorn empopcorn empopcorn empopcorn /5 για να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές κωμωδίες!!!! :P

Βασικά θα την λέγαμε κωμωδία δράσης ή κάτι τέτοιο!

Το σενάριο για όσους δε το ξέρουν είναι σχετικά απλό...

Ο κύριος Τζον και η κυρία Τζέην Σμιθ είναι ένα ζευγάρι παντρεμένο 5 ή 6 χρόνια, που βαριούνται αρκετά και έχουν κουραστεί από τα πράγματα που δεν λέει ο ένας στον άλλον!

Μέχρι που μαθαίνουν την αλήθεια όταν τους προσλαμβάνουν για να σκοτώσει ο ένας τον άλλο :P μιας και ο καθένας είναι από τους καλύτερους δολοφόνους στον κόσμο! :bloodomen:

Πρόκειται για μια αρκετά αστεία ταινία που δεν χαρίζει καθόλου σε επίπεδο δράσης! Μάλιστα περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό θυμάτων.. κόσμος πεθαίνει ασταμάτητα!

Οι ατάκες (ie διάλογοι) είναι εξαιρετικές και πολύ αστείες!! Η "βαρεμάρα" του ζευγαριού και ο καυγάς περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο με σφαίρες, μπαζουκας και μαχαίρια να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν! :)

Το high class του παγερού trendy δολοφόνου μπλέκεται με το στυλ του κατινιστικου τσακωμού μιας μακροχρόνιας σχέσης και το αποτέλεσμα βγάζει πολλά γέλια! :)

Θα την ευχαριστηθείτε σίγουρα!

emstaremstaremstaremstar

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Είδα πριν δυο μέρες το σχετικό trailer και ήμουν σίγουρος οτι είναι just perfect :D

να δω πότε θα πάω με την emcensored εξαστική...

και μόνο που βλέπεις την αφίσα... παθαίνεις ένα κάτι... ένα πως να το πω; :P το πόδι όλα τα λεφτά...

ΣΑΡΑΝΤΟΟΟ δε στέλνεις καμια κόπια σε ένα dvdάκι :):D:D:D

emrose

:wub::wub: LOVE is in the AIR :lol:

ΥΓ. @Σαράντοοοο Χτες το βράδυ είχε στο ΝΕΤ μια παλιά ταινία της αγαπημένης σου Μισέλ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emno:(

χτες το βράδυ είδα την ταινία... μούφα... την περίμενα πολύ πιο γρήγορη με εφέ, ένταση, πάθος, παιχνίδια για μεγάλα παιδιά...

δεν ξετρελάθηκα... μάλιστα για να πω την αλήθεια περισσότερη σημασία έδινα στην συνοδό μου παρά στην ταινία.. και έπαιζε και η anjelina... :P (κούκλα όπως πάντα)

δεν είχε αυτό το κάτι... προσπάθησε να αντιγράψει και σκηνές... για μένα στηρίχτηκαν πολύ στα ονόματα... ίσως εγώ περίμενα πολλά περισότερα....

empopcornempopcornempopcorn / 5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλε ρε εχετε φυρανει τελειως;!Εχετε γινει ηλιθια υπερβαρα,αμερικανακια που τρωνε λιπος,παιζουν με παιχνιδομηχανες και βλεπουν την καθε μπαρουφα που τους σερβιρουν;!ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;!Ο πληρης αυνανισμος και εκφυλισμος σε πληρη εξελιξη!Ουτε οταν γινει κιτρινο καρταλακι στα Blue Video Club δεν θα την παρω.Αντε να την κατεβασω απο dc++ να χαρω με μπουτι Αντζελινας..... emboredempleaseemeleosemcatemeleos

Ρε ΚΜD υπαρχει εστω και μια αμερικανια που να μην σου αρεσε;! emeleos

Σε εχω και για σοβαρο οχι τιποτε αλλο! empresent

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε ΚΜD υπαρχει εστω και μια αμερικανια που να μην σου αρεσε;!  emeleos

Σε εχω και για σοβαρο οχι τιποτε αλλο!  empresent

ελάχιστες και το έχω εξηγήσει σε άλλα σημεία....(ή μάλλον αρκετές, αλλά ας πούμε ελάχιστες από την "αφρόκρεμα" των αμερικάνικων παραγωγών, γιατί ως βιομηχανία σινεμά παράγει 100άδες ταινίες το χρονο....που οι περισσότερες είναι χειρότερες και από τα χειρότερα)

για να το ματαεξηγήσω πάλι ξανά....

κάθε ταινία, κάθε είδος έχει κάτι να προσφέρει.....θεωρώ το σινεμά ως μέσο διασκέδασης και σε αυτόν τον ορισμό χωράνε πολλά!

Υπάρχουν ταινίες που τις βλέπεις και βγαίνεις βαρύς και προβληματισμένος γιατί σε άγγιξαν, σου θύμισαν κάτι, κάπου ταυτίστηκες ή ο,τιδήποτε άλλο

Υπάρχουν ταινίες που τις βλέπεις και απλά άγγιξαν μόνο την φαντασία σου

Υπάρχουν ταινίες που τις βλέπεις για να χαζογελάσεις επί 2 ώρες και υπάρχουν ταινίες που τις βλέπεις και επί 2 ώρες ξεχνάς ο,τιδήποτε άλλο...

Όλα έχουν τον χώρο τους και σε όλα μπορείς να βρεις κάτι ωραίο αν θες και προσπαθήσεις.

Γενικά αν έχεις προσέξει απλά δύσκολα λέω κακές κουβεντουλες για οποιαδήποτε ταινία! Γιατί το σινεμά μου αρέσει πάρα πολύ και συνήθως βρίσκω τα ωραία κομμάτια και επικεντρώνομαι σε αυτά! :)

Κατανοητός;

Η συγκεκριμένη ταινία έχει δράση, ένα υποτυπώδες παραδοσιακό σενάριο, μερικές κλασικές αλλά όμορφα φτιαγμένες σκηνές, μπούτια, λίγο φαντασία και μία σαφή αν και όχι πρωτότυπη ή εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ!

Πέρασα πάρα πολύ ωραία, αλλά δεν θα την αγόραζα ποτέ σε DVD....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup κι εγω πολλες φορες θα πω οτι μου αρεσε το εργο μονο και μονο επειδη πηγα σινεμα και περασα καλα λογω παρεας.Κακα τα ψεματα η καλη παρεα σε κανει να τα βλεπεις ολα ομορφα.....ακομα και την πιο χαζη αμερικανια B)
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Aγαπητοι Winmx και ΚΜD θα συμφωνησω μαζι σας!Η μονη διαφορα ειναι οτι εμεις εδω κρινουμε την ταινια και οχι την παρεα που μας συνοδευσε στον κινηματογραφο και το πως αυτη (η παρεα) μας ενεπνευσε!Ειναι αληθεια παντως οτι αν διπλα σου καθεται μια αιθερια υπαρξη ολα σου φαινονται ωραια μετα! :wub:
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emband

Παιδιάαααααααααααααα!!!Πήγα χτες και είδα την ταινία!Πέρασα πάρα πολύ καλά.Πολύ γέλιο, δράση και οι ατάκες του Brad ήταν φοβερές!!!!Εμένα μου άρεσε πολύ, όλη η αίθουσα είχε ξεκαρδιστεί και.............κλαψ...Θέλω να γίνω Αντζελίνα στη θέση της Αντζελίνα, μπορώωωωωωωωωωωω;;;;;;;; ΘΕΑ η γυναίκα, ΘΕΑ!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Mr. And Mrs. Smith" emstar emstar, 5

Του Νταγκ Λάιμαν

Με τους Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Βινς Βον κ.α.

Ο Τζων και η Τζέην Σμιθ είναι ένα ζευγάρι πληρωμένων δολοφόνων, που μετά από 5 (ή 6) χρόνια γάμου έχουν φτάσει στα όρια της απόλυτης ανίας. Έχοντας κρύψει την αλήθεια ο ένας από τον άλλο, φανταστείτε την έκπληξή τους όταν συνατιώνται στο "πεδίο της μάχης" ως αντίπαλοι: η σύμπτωση (; ) αυτή θα τους αναγκάσει να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου...

Φανταστείτε τον "Πόλεμο των Ρόουζ" με φόντο το στοκ της ΣΙΑ σε όπλα, αναληθοφανείς σκηνές καταδίωξης και δυο "καυτούς" πρωταγωνιστές στη θέση των Ντάγκλας και Τέρνερ. Ούπς! Σόρρυ! Αυτή είναι η καλή εκδοχή...

Παραβολική απεικόνιση της μάχης των φύλων, μαύρη σάτιρα για το τέλμα της μεσοαστικής οικογενειακής ζωής, αλληγορία για τον καταναλωτισμό και το Αμερικάνικο Όνειρο...η ταινία θα μπορούσε να είναι όλα αυτά και ακόμη περισσότερα και να διατηρούσε και τη φρεσκάδα, το χιούμορ, τους γρήγορους ρυθμούς, τη δράση της. Αλλά όχι...διότι άμα βάλουμε αρκετό προβληματισμό, πώς θα κόψουμε εισιτήρια; Αντ' αυτού βάζουμε λοιπόν το ζευγαράκι (και στη ζωή) Πιτ-Τζολί να ανταλλάσουν χαριτωμένες ατάκες στο πρώτο μέρος και μετά να τα κάνουν όλα λίμπα, να τρέχουν από δω και από κει, να σκοτώνουν μιλιούνια μετά περισσής άνεσης και με ανεξάντλητο -προφανώς- απόθεμα πυρομαχικών και στο τέλος να τα βρίσκουν και να καταλήγουν ευτυχισμένο ζευγάρι με ζωηρή σεξουαλική ζωή (ας βλέπαμε τουλάχιστον κι αυτό το μέρος). Διότι, πάνω από όλα είναι οικογένεια και οι οικογένειες πρέπει να μένουν ενωμένες, να αντιμετωπίζουν τους εχθρούς και, όταν η φουρτούνα περάσει, να ρίχνουν και μια ανακαίνιση στο σπίτι.

Δε χρειάζεται μια ταινία να είναι ή διασκεδαστική ή βαθιά, μεστή σε νοήματα. Μπορεί να είναι και τα δυο, θέληση να υπάρχει και ταλέντο. Γιατί το σινεμά είναι όπως το φαϊ: μπορεί το fast food να σου σπάει τη μύτη, να είναι νόστιμο και να έχει ωραία εμφάνιση, όμως, καθώς δεν έχει τίποτα ωφέλιμο, θα το χέσεις κατά 80%. Το καλό φαγητό όμως, μπορεί κάποτε να μην είναι ελκυστικό, αλλά θα σε ωφελήσει, θα καλυτερέψει την υγεία σου και θα μείνει μέσα σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Εναλλακτικά δείτε: Τελευταίο Συμβόλαιο Θανάτου (ο Τζων Κιούζακ απίθανος στο ρόλο του νευρωτικού δολοφόνου), τον προαναφερθέντα "Πόλεμο Των Ρόουζ" και τις ασύγκριτες, και σε σενάριο και σε στυλ "Εξομολογήσεις Ενός Επικίνδυνου Μυαλού".

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup το είχα στο μυαλό μου να το πω, αλλά το ξέχασα....

η ταινία έχει ένα από τα μεγαλύτερα body counts του είδους!!!

Όταν/Άν την δω ποτέ ξανά σε DVD θα κάτσω να τα μετρήσω να δω αν ξεπεράσαμε τα 100 :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Στον κύριο και την κυρία Κόντου, πολύ άρεσε η ταινία!

Βέβαια εγώ δεν κάνω ακροβατικά στην καρέκλα όταν βάζω τις κουρτίνες, αλλά ότι μαθαίνεις καλό είναι.

Δεν είναι ταινία προβληματισμού, μια ανάλαφρη χαριτωμενιά ήταν, αλλά με 40 βαθμούς υπό σκιάν το Σάββατο, μία χαλαρή ταινία ήταν ότι έπρεπε το βράδυ. Φοβερό το ύφος του Μπράντ σε ορισμένες σκηνές!!!! :) ειδικά στην τελευταία!

Εγώ πειράζει τώρα που θέλω ένα σπίτι σαν το δικό τους; (χωρίς το οπλοστάσιο στην κουζίνα/αν και θα μπορούσε να πει κανείς συμβολικά ότι το οπλοστάσιο της γυναίκας είναι η κουζίνα και ο φούρνος) ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ και φυσικά πριν την ανακαίνιση! :P

Και ξέχασα να πώ ότι μου άρεσε επίσης πολύ η μουσική, ο κόσμος χανότανε και η μουσική απαλή και χαλαρή, ειδικά όταν σκοτωνόντουσαν μέσα στο σπίτι, που ακουγόνταν "Express yourself". emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νομίζω πρώτος ο Ταραντίνο (ο ΝΜ μπορεί να μας το πει) έκανε αυτό το κόλπο δηλαδή να γίνεται ο σκοτωμός και να ακούγεται μουσική απαλή. Πχ το πρωτοπαρατήρησα στο face off.

Ωραιότατη ταινία, ο Brad θεός η καημένη η Αγγελικούλα χάλια αυτό το κορίτσι κρίμα κρίμα :P:P:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στυλιζαρισμένη βια με gore και χιούμορ έχει ο Ταραντίνο . Χορογραφημένη ο Τζον Γου (Hard Boiled, Μ:Ι-2), πράγμα που εξηγεί γιατί το είδες στο Face/Off...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

...χωρίς το οπλοστάσιο στην κουζίνα/αν και θα μπορούσε να πει κανείς συμβολικά ότι το οπλοστάσιο της γυναίκας είναι η κουζίνα και ο φούρνος...

Κάτι τέτοια λες και δεν κρατιέμαι πάλι...:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Νά σου πώ! Ενοείται ότι κάνω χιούμορ :P ντάξ?

Είχε όμως πλάκα, δεν είχε; Κανένας δεν θα σκεφτόταν να ψάξει εκεί!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.