Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Διπλή Ομηρία


Recommended Posts

Hostage

Διπλή Ομηρία

Είδος Δράσης, Δράμα, Σασπενς, Θρίλλερ

Σκηνοθέτης Florent Emilio Siri

Πρωταγωνιστές Bruce Willis , Kevin Pollak , Jimmy Bennett , Jimmy Pinchak , Jonathan Tucker

Συντετριμμένος από μία υπόθεση ομηρίας που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας νεαρής μητέρας και του παιδιού της, ο διαπραγματευτής του αστυνομικού τμήματος του Λος 'Aντζελες, Τζεφ Τάλι (ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΣ), εγκαταλείπει την πόλη για μία πιο χαμηλών τόνων δουλειά, ως επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος στο Μπρίστο Καμίνο, μία πόλη με πολύ χαμηλή εγκληματικότητα, στην επαρχία της Βεντούρα.

Όλα ξεκινούν όταν τρεις απατεώνες έφηβοι ακολουθούν μία οικογένεια ως το σπίτι της με σκοπό να της κλέψουν το αμάξι. Δεν ξέρουν όμως ότι επιλέγουν το λάθος σπίτι, τη λάθος μέρα. Οι τρεις έφηβοι βρίσκονται ξαφνικά παγιδευμένοι στα περίχωρα της πόλης, σ' ένα σπίτι αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ένας διεφθαρμένος λογιστής. Πανικόβλητοι, οι έφηβοι πιάνουν ομήρους τα μέλη της οικογένειας, φέρνοντας τον Τάλι στην ίδια ακριβώς θέση που είχε ευχηθεί να μην βρεθεί ποτέ ξανά στη ζωή του. Λίγο μετά, ο Τάλι πρόθυμα παραχωρεί την αρμοδιότητα για το χειρισμό της κατάστασης ομηρίας στο γραφείο του σερίφη της επαρχίας Βεντούρα και αποχωρεί από την υπόθεση. Ωστόσο, μέσα στο σπίτι, υπάρχει ένα DVD το οποίο περιέχει σημαντικές πληροφορίες, που είναι απαραίτητες και για μία άλλη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν, συλλαμβάνουν ως ομήρους τη γυναίκα και την κόρη του Τάλι. Έτσι, αναγκάζουν τον ίδιο να βρεθεί ξανά στη θέση του διαπραγματευτή. Σύντομα, τα γεγονότα εξελίσσονται σε μία κατάσταση πολύ πιο ασταθή και τρομακτική απ' όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο Τάλι...

Το εργο το ειδα απο σποντα αφου για αλλο πηγαιναμε......Νταξ ισως ειναι το χειροτερο στο ειδος του.....ενα empopcorn με το ζορι!Παιζει η κορη του....πω πω πω τι ασχημο κοριτσι ειναι αυτο :blink:

Σκετη απογοητευση ο Μπρους Γουιλις emeleos

empopcorn /5 και πολυ του ειναι!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Περίμενες κάτι διαφορετικο;;; :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

γμτ.... την έχει μόνο μια αίθουσα στο Ρέντη τώρα... γκρρρ

καλά, αν μπορέσω μέσα στην εβδομάδα θα πάω, απλά και μόνο για να δω αν θα καταφέρω να βρω κάτι καλό! :)

με έχετε απογοητευσει μιλάμε! :)

διαφορετικά υπάρχουν και τα dvd οπότε τα ξαναματαλέμε! :)

:P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.