Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] The Ring 2


Recommended Posts

ξεκινάω από τα βασικά:

αν έχετε δει το 1ο θα τρομάξετε λιγότερο (αλλά θα τρομάξετε)...

αν δεν έχετε δει το 1ο θα τρομάξετε περισσότερο πιθανώς και από το αν βλέπατε το 1ο...

επίσης η ταινία προσφέρεται για γεμάτο σινεμά διότι αυξάνετε έτσι τις πιθανότητες να πέσετε σε καμιά φυσιολογίκή παρέα που γουστάρει να κάνει και λίγο πλάκα στην ταινία και να γελάσετε.

αφού καλύψαμε τα βασικά....

εγώ έχω δει το 1ο και ομολογώ ότι είχα πεταχτεί σε κάμποσες σκηνές (πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για μένα).

Στο 2ο δεν πετάχτηκα, τρόμαξα μέτρια αλλά μου άρεσε το στόρυ και ο τρόπος με τον οποίο "κλείνει θεωρητικά πάντα" η ιστορία.

Η μικρή ξεσαμάρωτη Σαμάρα επιστρέφει να καταδιώξει τον κόσμο και ειδικά εκείνη την κακιασμένη που τόλμησε να της ξεφύγει στο πρώτο μέρος. Καλά μην περιμένετε ανατροπές και τρομερά σεναριακά ευρήματα... η ταινία είναι η κλασική τρέχω τρέχεις κυνηγώ, αν σε πιάσω σε γ@μ0, καμπανάκια και μαλακίες δεν έχει ... :P

Ο μικρός υιός είναι η κλασική περίπτωση παιδιού που δεν έχει φάει αρκετό ξύλο στην ζωή του (καθόλου) γιατί η μαμά πιστεύει πως έχει υποφέρει αρκετά...ΕΛΕΟΣ... :bloodomen:

αυτά καλύπτουν και τις λεπτομέρεις..... :D

κόσμος πεθαίνει, φάτσες παραμορφώνονται, η Σαμάρα μπαινοβγαίνει από τις τηλεοράσεις, μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια της ιστορίας και στο τέλος το κλασικό... λες να έχουμε και 3; Οι πιθανότητες είναι κατά, αλλά έπρεπε να αφήσουμε έστω μια απειροελάχιστη αμφιβολία για το κλισέ της υπόθεσης ρε παιδάκι μου...

Αν δεν βρίσκετε κάτι άλλο να πάτε ή θέλετε να διασκεδάσετε ως παρέα ή έστω θέλετε να δείτε πως νικάνε τελικά την μικρή ξεσαμάρωτη η ταινία προσφέρεται σοβαρά.

Εγώ διασκέδασα πάντως!

emstaremstar /5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.