Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Ocean's 12


Recommended Posts

Η συμμορία των 11 ήταν μια εξαιρετική ταινία και έγινε ένα αρκετά καλό ριμέηκ πριν λίγα χρόνια.

Η συνέχειά της βγήκε στις αίθουσες πριν 2 μέρες.

Χλιαρά τα σχόλια που μπορώ να κάνω. Ευχάριστη ταινία, κατά τόπους διασκεδαστική με λίγους σχετικά βόρειους ανέμους με μέτρια ηλιοφάνεια και μια θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την επόχή επίπεδα... :wacko::lol:

Από πλευράς ηθοποιών: μια από τα ίδια, τίποτα το διαφορετικό, τίποτα το πρωτότυπο, ίσα ίσα που μάλλον δίνεται λίγότερη βάση σε αυτούς για την ολοκλήρωση της ταινίας

Από πλευράς σεναρίου: καλά... σαφώς καμία σχέση με το 1ο. Εξάλλου το 1ο το είχαν πάνω κάτω ψιλοέτοιμο, για το 2ο έπρεπε να βάλουν τους δικούς του να το γράψουν κάποια στιγμή γιατί θα ήταν ωραίο να είχαμε και Νο2 να βγάλουμε κανά έξτρα φράγκο, ιδίως από τα DVD.... Ελάχιστες νότες πρωτοτυπίας, με κάποιες ομολογουμένως καλές (αλλά σε μια ταινία 3 ωρών αν δεν υπήρχαν και αυτές θα πετάγαμε ντομάτες). Επίσης το χιουμορ της 1ης έγινε προσπάθεια να περάστει και στην 2η, αλλά εκτός εξαιρέσεων μάλλον ανεπιτυχώς.

Ο χορός της αλεπούς ευτυχώς δεν μας έκανε να γελάσουμε λόγω γελοιότητας και το χτύπημα των ποδιών αλά Σινάτρα ήταν αστείο και όχι γελοίο. Γενικά παρέμπεπε λίγο στα παλιά η σκηνή.... (οκ, δεν γίνεται κάτι τέτοιο στην πραγματικοτητα, και οκ οι ακτίνες laser είναι συνήθως αόρατες, αλλά εγώ το βρήκα αστείο!)

Προβλέψιμο και αναμένόμενο σε πολλά σημεία το σενάριο. Σου δίνει την εντύπωση ότι γράφτηκε για να γραφτεί και ότι μάλλον έχουν γίνει αρκετοί συμβιβασμοί για λόγους άσχετους με τον θεατή. Γιατί ακριβώς επειδή έχει κατά τόπους όπως είπα πολύ καλά στοιχεία, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γιατί όλη η ταινία δεν είναι έτσι....

Ευχάριστη γενικά, αλλά μην περιμένετε στο τέλος να αναφωνήσετε Ω ΤΙ ΕΡΓΑΡΑ ή να αφιερώσετε παρά πάνω από 10 λεπτά μετά για να την σχολιάσετε με τους φίλους σας.

Μάλλον γυρίστηκε για το DVD περισσότερο, που πραγματικά προτείνω για ένα βράδυ στο σπίτι!!!! αλλά αν έχετε άλλες προτεραιτότητες για σινεμά, προτιμήστε εκείνες....

Αν βέβαια θέλετε σώνει και καλά περιπέτεια-αστυνομικό-χόλιγουντ-κλπ είναι μια καλή πρόταση....(επειδή μου αρέσει το είδος, ακόμη και αν τα ήξερα αυτά από την αρχή, πάλι θα ξαναπήγαινα ;) )

emstaremstar .5 /5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ βρήκα χαζό το πρώτο, φαντάσου να έβλεπα κι αυτό... emno

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θα έκανε για διαφήμιση του MARTINI. Περνάει μιά χαρά η ώρα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.