Jump to content

[TAINIOKRITIKH] ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ


bromptonista

Recommended Posts

Φανταστική ταινία η συνέχεια του The Bourne Identity (Χωρίς Ταυτότητα) με τον Matt Damon στο ρόλο του Jason Bourne για μια ακόμα φορά να αποδεικνύει ότι είναι ο νέος Στίβεν Σιγκάλ για τις μάζες!

Χωρίς η ταινία να γίνεται κουραστική σε κανένα σημείο, βρίθει καταιγιστικής δράσης και των αγαπημένων μας "Σιγκαλιών" και "ΒανΝταμιών", με τον πρώην πράκτορα-πρώην δολοφόνο της CIA Jason Bourne να δίνει ρεσιτάλ εφάμιλλο με του Hitman και στα 3 παιχνίδια της σειράς.

Σε μια από τις κορυφαίες σκηνές καταδίωξης με αυτοκίνητα των τελευταίων ετών, αποδεικνύεται η ανωτερότητα του ρώσικου ταξί (Volga-GAZ 3110) απέναντι σε κάθε άλλο θωρακισμένο ή μη μέσο μεταφοράς, καθώς πριν αποσυντεθεί στα εξ ων συνετέθη το εργαλείο κατακρεούργησε από περιπολικά μέχρι μερσεντές της μαφίας και φορτηγάκια.

Σε άλλες σκηνές, ο Bourne κάνει με χαρακτηριστική ευκολία ότι πήρε τουλάχιστον 3 saves στον καθένα να επιτύχει ως Hitman: αποδράσεις, διευσδύσεις, θέσεις βολής και τηλέφωνο στο στόχο με το δάκτυλο στη σκανδάλη, τα πάντα.

Από τη διεθνή συζήτηση για την ταινία, φαίνεται ότι ακόμα και τα Ρώσικα που μιλάνε είναι φροντισμένα, ενώ η κινητή κάμερα δημιουργεί κάποιες διαφωνίες.

Φοβερή ταινία, περιμένουμε το Νο3 ανυπόμονα :rolleyes:

empopcorn empopcorn empopcorn empopcorn /5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.