Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Στη μαμά μου αρέσουν τα κορίτσια


Winmx

Recommended Posts

A Mi Madre Le Gustan Las Mujeres

Σκηνοθέτης Daniela Fejerman & Ines Paris

Πρωταγωνιστές Leonor Watling , Rosa Maria Sarda , Maria Pujalte , Silvia Abascal , Eliska Sirova

Η Sofia είναι μια ώριμη διάσημη πιανίστρια, που ζει μαζί με τις κόρες της μετά τον χωρισμό της πριν πολλά χρόνια. Η «μεσαία» κόρη Elvira διανύει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής της, είναι πολύ όμορφη και πολύ ανασφαλής.

Η Gimena και η Sol συμπληρώνουν την τριάδα των αδελφών, που μαζεύονται στα γενέθλια της μητέρας τους. Τη στιγμή αυτή επιλέγει η Sofia για να τους ανακοινώσει ότι ένας καινούργιος άνθρωπος έχει μπει στη ζωή της.

Αυτή η είδηση δεν θα τις ευχαριστήσει. Η κατάκτηση της μητέρας τους έχει περίπου την ηλικία τους, καλλιτεχνική φλέβα και Τσέχικο αίμα.

Επίσης είναι γυναίκα! Τα τρία κορίτσια προσπαθούν να αντιδράσουν ψύχραιμα, σαν ανοιχτόμυαλες, μοντέρνες, νέες γυναίκες. Απ' ό,τι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο είναι πάνω από τις δυνάμεις τους. Το πλήγμα είναι μεγαλύτερο για την Elvira που περνά μια κρίση προσωπικής και σεξουαλικής ταυτότητας. Τα κορίτσια καταστρώνουν ένα σχέδιο με σκοπό να χωρίσουν τη μητέρα τους από το νέο της αίσθημα. Κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί τι πρόκειται να συμβεί!

Δειτε την!!!!!!Ισπανικος κινηματογραφος .....μια τρελα :rolleyes:

empopcorn empopcorn empopcorn empopcorn/5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.