Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Star Wars: Episode III


Recommended Posts

Απανταχού λυσασμένοι του Στάρ Γουόρς, ευφρανθείτε, το Πάρτ 3 έρχεται λίαν συντόμως.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της πρέκουελ τριλογιάς θα ονομάζεται:

Star Wars: Episode III -- Revenge of the Sith," κατά τους παραγωγούς θα ξεκινήσει να προβάλεται στις ΗΠΑ στις 19 του Μάη :( . Οι ίδιοι ηθοποιοί που έπαιζαν στην Επίθεση των Κλώνων θα, είναι και στο Πάρτ 3.

Παρότι τόσο η Αόρατη Απειλή όσο και η Επίθεση των Κλώνων (που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να λέγεται η επίθεση των Κλόουν) :antegeia: εισέπραξαν μέτριες έως κακές κριτικές, και απογοήτευσαν τους φανατικούς οπαδούς της σειράς, εντούτοις έφεραν στα ταμία του Λούκας $431 κατομυριάκια η πρώτη και $311 η δεύτερη, δείχνωντας οτι η Φόρσ και A long time ago, in a galaxy far, far away καλά κρατούν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 52
  • Created
  • Last Reply

θα βγει μάλλον παγκοσμιώς την ημέρα που θα κλείνει 25 χρόνια από το πρώτο Star Wars. Φαίνεται αρκετά καλό (και μόνο η 12λεπτη μονομαχία Anakin-Obi υπόσχεται πολλά).

Όσοι δεν μπορούν να περιμένουν, προτείνω τα 20 κινούμενα σχέδια από τον πόλεμο των κλόνων (θα τα βρείτε στο Kazaa). θα γελάσετε αρκετά (ο Yoda δεν είναι τελικά ο μόνος που κάνει Ταρζανιές) αλλά σίγουρα θα πορωθείτε

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χμμμ, η υπόθεση με τις μονομαχίες δε μ'αρέσει καθόλου. Για μένα μόνο μία μονομαχία δικαιολογείται, αυτή:

Obi%20Wan%20Kenobi%20faces%20Darth%20Vader.jpg

Οι υπόλοιπες είναι απλώς χορογραφίες ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Νοτ Μπάντ, νοτ μπάντ..... B)

Όμως, άλλη η χάρη να βλέπεις κοτζάμ Darth Vader να μονομαχεί με το Δάσκαλο Όμπι και άλλο το κουτσούβελο (πανταγουάν) για να μην ξεχνιώμαστε. Η πρώτη ήταν μυστήριο διότι δε ξέραμε τίποτα για τους δύο. Ο μεν Νταρθ ήταν ένας φαινομενικά ψυχρός, ανέκφραστος, ακαταμάχητος μαχητής, ο δε Όμπι ένας ασήμαντος και παρεξηγημένος γεράκος με άγνωστο παρελθόν που τελικά έκρυβε ορισμένους άσους στο μανίκι του. Οι δε ατάκες (the circle has been completed κτλ) είναι όλα τα λεφτά.

Όπως κατάλαβες είμαι πιο πολύ φαν της κλασσικής τριλογίας παρά της συνέχειας.Βέβαια και ποιός δεν είναι; :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 9 months later...

Τελικά στις 20 Μαΐου θα ξεκινήσει και στη χώρα μας η προβολή του Star Wars Episode III: Revenge of the Sith, του τελευταίου μέρους της σύγχρονης τριλογίας του Λούκας. Ο ίδιος ο Λούκας ορκίζεται στη Φόρς οτι αυτή είναι η τελευταία ταινία Star Wars, δεν αποκλείει όμως συνέχειες επί της μικρής οθόνης.

Η υπόθεση πάνω κάτω γνωστή. Επειδή πρέπει να φύγω (βιάζομαι) θα την γράψω αργότερα. Όλοι οι κριτικοί, με εξαίρεση αυτού του Rolling Stone, εκθείαζαν την ταινία όχι μόνο την εφεδίστικη αρτιότητά της, αλλά και για το γεγονός οτι ο Λούκας μας θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του. Όταν την δω θα γράψω μια πιο λεπτομερή κριτική.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κριτικές από Rottentomatoes.com. BTW M@N1< έχεις ακούσει το Battle Of The Heroes;

Λένε ότι είναι τόσο καλό, όσο και το Duel Of The Fates...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

A long time ago in a galaxy far far away..........

Star Wars: Episode III-Revenge of the Sith

Directed by

George Lucas

Writing credits

George Lucas (written by)

Cast:

Ewan McGregor .... Obi-Wan Kenobi

Natalie Portman .... Padmé

Hayden Christensen .... Anakin Skywalker

Ian McDiarmid .... Supreme Chancellor Palpatine

Samuel L. Jackson .... Mace Windu

Jimmy Smits .... Senator Bail Organa

Frank Oz .... Yoda (voice)

Anthony Daniels .... C-3PO

Christopher Lee .... Count Dooku

Keisha Castle-Hughes .... Queen of Naboo

Silas Carson .... Ki-Adi-Mundi & Nute Gunray

Jay Laga'aia .... Captain Typho

Bruce Spence .... Tion Medon

Wayne Pygram .... Governor Tarkin

Temuera Morrison .... Commander Cody

Luke/Leia Skywalker.... Τα δίδυμα (οχι αυτά του Καραμανλή) :D

Έχουμε πλέον εισέλθει στη τελευταία φάση του Πολέμου των Κλώνων. Μέτα τη διάσωση του Καγκελάριου Πάλπατιν και τη θανάτωση του Count Dooku,χάρις στην επέμβαση του Όμπι Ουάν με τη βοήθεια του Άνακιν, ο μοναδικός αντίπαλος της Δημοκρατίας απομένει ο στρατηγός-ανδροειδές της Ομοσπονδίας Εμπορίου Grievous.

Παρόλα αυτά ο Καγκελάριος Πάλπατιν δείχνει απολυταρχική συμπεριφορά. Συγκεντρώνει όλο και περισσότερες εξουσίες, παρακάμπτωντας τόσο τη Γερουσία, όσο και το Συμβούλιο των Τζεντάι, που αρχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τις δραστηριότητες του Καγκελάριου Πάλπατιν, που στο μεταξύ έχει καταφέρει να στρατολογήσει με το μέρος του τον πανίσχυρο μεν, μπερδεμένο δε Ιππότη Τζεντάι Anakin Skywalker. Έχοντας εξασφαλίσει τον νεαρό Τζεντάι με το μέρος του, αποκαλύπτει τον πραγματικό του εαυτό, που δεν είναι άλλος από αυτό του Σκοτεινού Άρχοντα των Σιθ, Darth Sidious. Μετονομάζει τη Δημοκρατία σε Πρώτη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία, ανακυρήσει εαυτό Αυτοκράτορα και διατάζει την εξόντωση των Τζεντάι. Ο Anakin καταφέρνει να χειροτερεύει τις σχέσεις του τόσο με τη γυναίκα του Παντμέ(που περιμένει παιδιά), όσο και με τους Τζεντάι. Υποκύπτει στη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης, φοβούμενος οτι η γυναίκα του δε θα βγάλει τη γέννα, δελεαζόμενος από τις υποσχέσεις του Sarth Sidious για αθανασία. Βαφτίζεται σε Darth Vader και εκτελεί τις εντολές του Καγκελάριου πειθήνια.

Οι δάσκαλοι Obi Wan και Yoda, οι μοναδικού Τζεντάι που επέζησαν αναζητούν την ευκαιρεία για να αντιμετωπίσουν τους Darth Vader και Darth Sidious, με σκοπό την κατάλυση της τυρρανίας.

Η πρώτη γαλαξιακή Αυτοκρατορία είναι γεγονός.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ πάντως προμηθεύτικα τα DVDs της κλασσικής τριλογίας και μπορώ να πω οτι ορισμένα σημεία τα έχουν αλλάξει ή τα έχουν εμπλουτίσει. Δε λέω νταξ,αλλά στο τέλος εκεί που εμφανίζεται και η αύρα του Άνακιν μαζί με αυτή του Όμπι και του Γιόντα δε μου καθόταν καλά, αφού στην κανονική ΕΠιστροφή των Jedi ο Άνακιν είναι 45άρης. Γενικά δε μου ψιλοβγαίνουν οι ηλικίες  :huh:

Άσχετο αλλά δε γίνεται να κανονίσει κάποιος στο Παθαν κάποια εβδομάδα StarWars. Πήξαμε στη διανόηση και στους κοινωνικούς προβληματισμούς. Τόσο δύσκολο είναι;

ΤΟ είχα δει σε πειρατικό DVD εδώ και 3-4 χρόνια, και στο τέλος ήταν ο ίδιος που φαίνεται σε όλη την ταινία, (δεν θυμάμαι πως τον λένε).

Στην καινούρια έκδοση όμως, βάλανε εκειό το κοπέλι, αλλά δεν μου κάθεται καλά...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ/ΑΠΟΨΗΣ

Η ταινία σαφώς είναι καλύτερη από τα Επεισόδια Ι και ΙΙ αντίστοιχα. Η πλοκή πολυ πιο ενδιαφέρουσα και η δράση ασταμάτητη. Τα εφέ είναι ακατάλληλα για υψοφοβικούς, θα ξεράσετε σίγουρα και πολύ ανώτερα τόσο από Μάτριξ όσο και άπο Άρχοντα. (Όσοι δουν τις σκηνές με τη λάβα τόσο από τον Άρχοντα όσο και από το Star Wars θα καταλάβουν). :blink:

Η μάχες πολλές και σε όλους τους χώρους του σύμπαντος, οι δε φαν των μονομαχιών με φωτόσπαθα θα λατρέψουν το συγκεκριμένο Επεισόδιο. Η πολυαναμενόμενες μάχες μεταξύ Darth Vader και Obi, όπως και Yoda εναντίον Αυτοκράτορα είναι μπροστά στα μάτια σας.

Η βαθμολογία που του δίνω είναι:

emstarwarsemstarwarsemstarwarsemstarwars /5

(Μόνο το Episode IV δικαιούται 5/5)

Για τους φανατικούς της σειράς είναι οτι ονειρεύονταν, για τους υπόλοιπους ένα συμπαθητικό παραμυθάκι). Προβλέπω πάντως η ταινία αυτή να πάρει κάλτ διαστάσεις emstormtrooper

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

έτρεξα και την είδα 5.30 το απόγευμα Παρασκευή, γιατί δεν κρατιόμουν! :)

φυσικά θα πάω τις επόμενες ημέρες να την ξαναματαδώ! :)

Λοιπόν, είναι αντάξια των επεισοδίων 4,5,6 (αντάξια, όχι ισάξια ;) ) και αποτελεί μια από τις καλύτερες ταινίες φαντασίες που έχουν βγει.

emstaremstaremstaremstaremstar θα τα πάρει από εμένα, χωρίς όμως να την βάζω σε απευθείας σύγκριση με 3 "επόμενα" επεισόδια.

Τα εφέ είναι εκπληκτικά, η δράση ασταμάτητη και εντυπωσιακή, οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του προβληματικού και αντιπαθέστατου ήδη από το 1ο επεισόδιο Άνακιν πετυχημένες.

Το χιούμορ έχει επανέλθει αρκετά στα γνωστά SW πρότυπα (οκ, δεν υπάρχει το δίδυμο Σόλο-Λέια, αλλά τί να κάνουμε τώρα).

Το στόρυ είναι επιτέλους πολύ καλό, οι μάχες όλες τρομερές, τα διαφορετικά τοπία εξαιρετικά...

Η δημιουργία του Νταρθ στο τέλος είναι όλα τα λεφτά και όταν φτάνει η ώρα να ακούσεις τον ήχο της μάσκας απλά σου σηκώνεται η τρίχα! :)

Κάποιες "ιστορικές" ανακρίβειες και αλλαγές που μπορεί κάποιοι μεμψίμοιροι να προσέξουν σχετικά με τα 4,5,6 με βρίσκουν παγερά αδιάφορο...

Τώρα πάω να ξαναδώ τα 4,5,6 γιατί μου λείψαν!!!

emcat

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Tωρα γυρισα απο village!H ταινια δεν παιζεται.Οντως η σκηνη της "δημιουργιας του Νταρθ ειναι ολα τα λεφτα.Τρομερα εφε.Just awesome! emstarwarsemstarwarsemstormtrooperemstormtrooper

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν άντεξα άλλο, και πήγα σε ένα IMAX και την είδα. Δεν έχει βέβαια τεχνολογία για ΙΜΑΧ, αλλά ήταν πιο τεράστια η οθόνη...

Το μόνο κορυφαίο: το χειροκρότημα μολις έδειξε το Star Wars, καθώς και στο τέλος της ταινίας!

Κατά τα άλλα, είμαι μεν fun της σειράς, αλλά sorry, η ταινία ήταν πολύ προβλέψιμη. Το μόνο απρόβλεπτο ήταν η καταστροφή των Jedi. Κατά τα άλλα όντως, η μουσική πολύ καλή, εφέ να χαζεύεις, ο πιτσιρίκος πρέπει να έκαψε καρδιές, αλλά μου άρεσε πιο πολύ χωρίς πόδια και χωρίς χέρια, αλλά ρε παιδί μου πολύ απότομα το γύρισε κι αυτός! Εκεί που ήταν να νικήσει ο Γιόντα και ο Όμπι Ουάν, δεν αντελήβην γιατί κέρδισε η Δαρκ Φορς

Και στο τέλος, η σύνδεση με το Επεισόδιο IV. Θα το ξαναδώ, να δώσω πιο λεπτμερή περιγραφή! Αν και φοβάμαι ότι θα πάθω ό,τι και με το Underground: Την πρώτη φορά το λάτρεψα, τη δεύτερη ψιλοβαρέθηκα, την τρίτη το σιχάθηκα!

Ο master Yoda όλα τα λεφτά! Περίμενα πιο πολλά τετ-α-τετ με Darth Vader (να εξερευνήσουμε τη στολή και τη φωνή). Κρίμα που πεθαίνει ο Όμπι Ουαν στο επόμενο επεισόδιο...

Α, επίσης και οι κάπες τρομερές! Θέλω κι εγώ μία... Ο στρατός από κλώνους δε, άχρηστος: Τόσος εξοπλισμός, και στην πρώτη λεηζεριά, πάρτους κάτω...

emstarwars

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παρεπιπτόντως, από την ταινία μου άρεσε επίσης και το "Προσεχώς" του "Mr & Mrs Smith"... Είδα και την αφίσα, την οποία και θα πάρω και στο σπίτι να τη βλέπω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ!!!

86397Q1e-Mrs.jpeg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ταινία είναι άπαιχτη. Είναι Star Wars ρε παιδί μου. Είναι λόγος για να αλλάξουμε ringtone στο κινητό. Είναι... Είναι... Είναι...

Είναι σκατένιο σινεμά το Ster στον Άγιο Ελευθέριο που της άλλαξε τον αδόξαστο 5:30 το απόγευμα Παρασκευή (καλά να πάθουμε που δεν μπορούσαμε να περιμένουμε). :o:angry::angry::angry::angry:

Μεγαλειώδεις σκηνές η μονομαχία Obi-Wan με Anakin, η δημιουργία της πανοπλίας του Darth Vader και η μονομαχία Obi-Wan με Grievous (You fool! I have learnt the art of the Jedi from Count Dooku!).

Η καταστροφή των Τζεντάι είναι προφανής αναφορά στα 4,5,6: αναφέρεται πολλάκις η προδοσία! Η απορρόφηση πάντως του Άνακιν από τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης παρουσιάζεται μεγαλειωδώς κατά τη διάρκεια της ταινίας (όπως και η βλακεία που τον δέρνει). Ο Νταρθ Σίντιους έχει τεράστια πλάκα στις μονομαχίες, όπως και ο Γιόντα (ο παππούς και το μικρό χελωνονιντζάκι είναι οι πιο απίστευτοι τύποι στη σπαθασκία που υπάρχουν!).

Το πιο τραγικό είναι ότι κατά την εκτέλεση της "εντολής 66" και την καταστροφή όλων των Τζεντάι του Γαλαξία φαίνεται ότι όλοι εκτός από τον Obi-Wan και το Yoda ήταν ανίκανοι ρε παιδί μου! emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Άνακιν πιο πολύ βλαμμένο σε στύλ Καστίγιο θυμίζει. Δε λέω, καλός ο ηθοποιός που διάλεξαν, αλλά κάτι του λείπει.

Όλα τα λεφτά είναι ο Καγκελάριος. Μοναδικός!!!!!!!!

Όσο για τον Κρίστοφερ Λι: ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

o resident σινε-κριτικός του flash.gr Δημήτρης Χαλκιώτης έγραψεέγραψε ανάμεσα σε άλλα για την ταινία Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι οι φανατικοί του Star Wars θα μείνουν ικανοποιημένοι. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι έχουμε να κάνουμε με μία καλοστημένη, αλλά απλοϊκή επική ιστορία, μανιχαϊστικών αντιλήψεων, αρκετά ρηχή και επιφανειακή στη βάση της που απλώς σε κάνει να περνάς ευχάριστα μερικές ώρες. Πέραν τούτου ουδέν. Ας το συνειδητοποιήσουν ορισμένοι ότι ο «Πόλεμος των Αστρων» δεν είναι ούτε το «Σολάρις» του Ταρκόφσκι ούτε «Η Οδύσσεια του Διαστήματος» του Κιούμπρικ. Ας μην προσπαθούν λοιπόν να του προσδώσουν φιλοσοφικές προεκτάσεις που το εν λόγω έπος δεν διεκδίκησε ποτέ του, ως μία τίμια, χολλυγουντιανή δημιουργία.

πέρα ότι κατα καιρούς έχω γελάσει αρκετά με τις α-φιλότιμες προσπάθειες του εν λόγω κυρίου να σχολιάσει ταινίες, πραγματικά αυτή τη φορά απορώ με την τεράστια έλλειψη απλής λογικής που μπορεί κάποιος "αναλυτής" να εμφανίζει....

Όταν λοιπόν, μια τριλογία 20 ετών έχει δημιουργήσει τέτοιο φανατικό κοινό, όταν ακόμη μετά από 20 χρόνια όχι απλώς βλέπεται ευχάριστα, αλλά συναρπάζει, όταν υπάρχουν φαν κλαμπς, όταν εκατομμύρια άνθρωποι απλά στο άκουσμα ότι θα βγουν άλλες 3 ταινίες πέταγαν τα καπέλα τους στον αέρα.. όταν, όταν, όταν.... τότε ο αφοριστικός σχολιασμός "πέραν τούτου ουδέν" παραπέμπει σε λογική του χλιμιντρίσματος (κατά κόσμον αλόγου....)

Τέλος θα ήθελα πολύ ο εν λόγω άλογος αναλυτής στην επόμενη κριτική του να μας κάνει μια ανάλυση γύρω από την ρηχότητα της μάχης του καλού και του κακού και πώς ο ίδιος την έχει πλέον καλουπώσει....

:splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έλα μωρέ, χρειάζεται να μας πεί ένας κριτικός κινηματογράφου αν πρέπει να δουν το Star Wars ή όχι; Στο κάτω κάτω, πόσο μετράει η άποψή του; Καθόλου. Φανερώνει εμπάθεια. Όσο για την μανιχαϊστική άποψη της ταινίας, μάλλον είδαμε άλλο Star Wars οι υπόλοιποι. :antegeia::antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πραγματικα η πιο σωστη ατακα ειναι:"Ειναι Star Wars ρε παιδι μου" οπως εγραψε και ο Σαραντουλης...Περιμενα πως και πως,ηλπιζα πως δεν θα ειναι σαν το 1 και 2 και πως δεν θα υπαρχουν χαζα παιδικα πλασματακια με τεραστια αυτια σε αυτο το "Επεισοδιο".... και πραγματικα ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να περιμενω.... Τοσο καλα φτιαγμενο... Γνωριζα τι θα γινει κι ομως μεσα μου ευχομουν να μην υποκυψει ο Ανακιν(ο οποιος ειναι κουκλος-δεν το ειπε κανενας απο τους αντρες απο πανω :P - και επισης φοβερη επιλογη για τον ρολο..απο αποψη μορφης γιατι απο αποψη υποκριτικης δεν ξερω κατα ποσο με επεισε...) Απλα καταπληκτικο.... Και φτανω παλι να σκεφτομαι ολη την ωρα πώς θα κατασκευασω το πρωτο φωτοσπαθο(ατυχης μεταφραση κατα την αποψη μου) ακομα κι αν ειναι μια φωτεινη δεσμη που σταματαει χωρις να ειναι σπαθι.... Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο;Ξερω πως οχι αλλα δεν μπορω,θα σκασω!Εχετε καμμια ιδεα; :D Θελετε να κανουμε καμμια επιστημονικη ομαδα ερευνας για την κατασκευη του; emstupid

Θελω ενααααααααααα..................

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θέλετε να κάνουμε καμιά επιστημονική ομάδα έρευνας για την κατασκευή του;

Χμμμμμμμ, δεν είναι κακή ιδέα αλλά πιό κούλ είναι το 2πλό φωτόσπαθο(σαν τη πίτα με γύρο). Έχεις υπόψιν σου κάποιο χρηματοδότη;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από την άλλη αν δε μπορείς να περιμένεις, να τι προτείνει ο Darth

philips_darth_vader.JPG

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και φτανω παλι να σκεφτομαι ολη την ωρα πώς θα κατασκευασω το πρωτο φωτοσπαθο(ατυχης μεταφραση κατα την αποψη μου) ακομα κι αν ειναι μια φωτεινη δεσμη που σταματαει χωρις να ειναι σπαθι.... Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο;Ξερω πως οχι αλλα δεν μπορω,θα σκασω!Εχετε καμμια ιδεα;

Αχαχα. Τι μου θυμισες τωρα. Στο δημοτικο ειχα μεγαλη πωρωση με το Star Wars (μεχρι να ανακαλυψω τον Τολκιν). Εστιβα το μυαλο μου για το πως θα καταφερω να φτιαξω φωτοσπαθο και η καλυτερη λυση που βρηκα ηταν : ενας φακος και ενα κομματι απο αυτες τις χρωματιστες ζελατινες που χρησιμοποιουσαμε στη χειροτεχνια. Τυλιγεις ενα κομματι ζελατινα φτιαχνοντας ενα μικρο σωληνα και την κολλας γυρω απο το πανω μερος του φακου. Δεν προσφερεται για φωτοσπαθομαχιες βεβαια, αλλα τοτε ειχα ενθουσιαστει.

Μη με κοροιδευετε ρεεεε. Μικρουλης ημουνα. :lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ενταξει,μην ανησυχεις!Δεν εισαι ο μονος.....Ειχα κανει το ιδιο μονο που αντι για ζελατινα ειχα βαλει πανω στον φακο ενα μακρουλο λιγο φουσκωμενο μπαλονι... Φαινοταν πολυ ωραιο τοτε! emstupid:wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φωτόσπαθο; Εύκολο!

Παίρνετε μία γεννήτρια μαγνητικής ροής, κατά προτίμηση πάνω από 20.000 Gauss. Αέριο της προτίμησής σας, βλέπε νέο, αργό, ξένο, εξαρτάται από το χρώμα που θέλετε. Θα χρειαστείτε ακόμη έναν ιονιστή αερίου, καλό θα είναι η διαφορά δυναμικού να είναι μεγάλη, βάλε 220.000 Volt. Ή θα ιονίσουμε το αέριο, ή παίζουμε. (Θεωρητικά ο ιονισμός του αερίου γίνεται σε λυχνία κενού, αλλά δεν θα κολήσουμε σε λεπτομέρειες, γι΄αυτό φτιάχνουμε το μαγνητικό πεδίο για να μην χρειαζόμαστε λυχνία). Χερούλι της αρεσκείας σας.

Εφαρμόζετε στο χερούλι τα παραπάνω. Μην ξεχάσετε το χερούλι να είναι από ομπρέλα που να έχει το κουμπάκι που ανοίγει για να ανοίγει μόνο του, το χειροκίνητο δεν λέει. emstarwars

Καλή επιτυχία

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup

Η συνταγή πρέπει να έχει ένα ψιλολάθος, νομίζω για το χρώμα χρειάζεται ο κατάλληλος κρύσταλλος που του προσδίδει και την αντίτοιχη απόχρωση.

Λοιπόν μου ήρθε μια απορία στο μυαλό. Είδαμε τη σκηνή στην όπερα, όπου ο Καγκελάριος μιλούσε για τη Τραγωδία του Ντάρθ Πλάγκιους του Σοφού. Εφόσον η ιστορία είναι αληθινή και δεν την είπε για να τον ψαρέψει, νομίζετε οτι ο Ντάρθ Σίντιους ήταν μαθητής του;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.