Jump to content

Συγχαρητήρια στον Μάστορα Σαράντο


KonstantinosMD

Recommended Posts

Ο γνωστός σε όλους σας μάστορας Σαράντος εγκαινίασε σήμερα το πρωί μία νέα περίοδο στα φοιτητικά χρονικά!

:D:D:D:D:D

Το καμάρι μας μετά από 9 σχεδον μήνες δίχως τρίπτυχο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκπληρώσει το όνειρο κάθε φοιτητή και να μείνει ο αιώνιος φοιτητής!!!!

Μετά από τις κατατακτήριες εξετάσεις, σήμερα το πρωί γράφτηκε στη Νομική Αθηνών!!!

:splaaaats::splaaaats::splaaaats::splaaaats:

Τα συγχαρητήρια μας για την επιτυχία του μάστορα!

Να του ευχηθούμε κάποια στιγμή να μπορέσει να πάρει και το πτυχίο της Νομικής!!!!!

Επίσης όλοι μας να παραδειγματιστούμε από την κίνησή του αυτή και καθώς τελειώνουμε να δίνουμε και εμείς κατατακτήριες για όποια σχολή θέλουμε!!!!

:withstupid::withstupid::withstupid::splaaaats:

Προτείνουμε σχολές που δεν έχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και εργαστήρια ώστε να έχουμε τη δυνατότητα κάποια στιγμή να πάρουμε το πτυχίο τους!!!!

emgoalemgoalemgoal

Και πάλι τα συγχαρητήρια μου στον ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ μάστορα!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Last Reply

Τι λες τώρα!!!!!!!!

Σαράντο θα σ' έχουμε συμφοιτητή? :D

Συγχαρητήριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emgoalemgoal

Αντε, καλή αρχή και καλό κουράγιο!!!!! :D

emstaremstaremstar

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θερμα συγχαρητηρια σε ενα παιδι που απο αγροτικος καταφερε να γινει Πρωτοετης :P:P:P Αντε,κι αφου σου ελειψε η ευχη.... Καλο πτυχιο βρε!Ο ανθρωπος που ενωνει πλεον και πρακτικα τα αδελφακια φορουμ!Και παλι συγχαρητηρια!Εντυπωσιακο! :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε Κώστα μας δουλεύεις ή μου φαίνεται??????????Νομική?????????Ποιός φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να θέλει να σπουδάσει νομική μετά απο σπουδες Ιατρικής??????????? :antegeia: ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΩΡΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ...............ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ..... :splaaaats::splaaaats::splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σαραντούλη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!! :)emclapping

Άντε και μεγαλοδικηγόρος... :P

ΥΓ. το ξαναλέω emermm ...πήξαμε στους νομικάριους emnomikarios και έχουν αρχίσει να μας κολλάνε νομικοιούς... empokeyeemhelpme

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ρε Κώστα μας δουλεύεις ή μου φαίνεται??????????Νομική?????????Ποιός φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να θέλει να σπουδάσει νομική μετά απο σπουδες Ιατρικής??????????? :antegeia: ΟΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΩΡΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ...............ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ..... :splaaaats:  :splaaaats:  :splaaaats:

Για τους άπιστους Θωμάδες υπάρχουν κάπου στο κέντρο .. δε ξέρω που ακριβώς... αναρτημένοι οι πίνακες....

Μήπως να σας βάλω και φωτογραφία?

:D:D:D:D:D:D:D

όχι δεν είναι αστείο λοιπόν....

ο Σαράντος εγκαινιάζει νέα μόδα... υπάρχουν ήδη πολλοί που σκέφτονται να τον αντιγράψουν μι ινκλούντιντ!!!! :blink::D:D:D:D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emclapping μπράβο!

μ αρέσουν τα άτομα που κινούνται .

μ αρέσουν τα άτομα που κυνηγάνε όνειρα και δεν επαναπαύονται στη στρωμένη ζωούλα !

μπράβο Σαράντο! ;)

να εξομολογηθώ κάτι? όταν με το καλό παρω το πτυχίο θα δώσω κατατακτήριες για τη σχολή θεατρικών σπουδών.ελπίζω να μην παραμείνω στο θα... :rolleyes::wub:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συγνώμη δηλαδή , αλλά τι χρειάζεται σε ένα γιατρό το πτυχίο της Νομικής?Ή σε ένα δικηγόρο το πτυχίο της Ιατρικής?Να είμαστε λογικοί. Συγχαίρω βεβαίως το Σαράντο για το κουράγιο του και την όρεξή του για μάθηση . Αλλά το φτωχό μυαλο μου δεν μπορεί να βρεί λογικό τρόπο να εξηγήσει πως μπορούν να συνδυασθούν αυτές οι σπουδές , ή το νόημα ενός τέτοιου συνδυασμού . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον ο οποίος τελειώνει την Ιατρική , μετά απο τόσο κόπο και τόση προσπάθεια , και δε θέλει να ασκήσει το ιατρικό επάγγελμα . Γιατί , κακά τα ψέματα , η σχολή μας δεν είναι φιλοσοφική ή θεολογία , για παράδειγμα, σχολές που δίνουν και κάποιες γενικές γνώσεις .Η Ιατρική είναι πάνω απο όλα σχολή που δίνει εξειδικευμένες γνώσεις , και σου δίνει τα εφόδια για να ασκήσεις το επάγγελμα του γιατρού . Δεν ξέρω αν ο Σαράντος θέλει να τελειώσει τη Νομική για να γίνει δικηγόρος , ή απλά θέλει να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες . Σε κάθε περίπτωση είναι , επαναλαμβάνω ,άξιος θαυμασμού και συγχαρητηρίων . Εσύ Κώστα θέλεις να μπείς στη Νομική για να γίνεις δικηγόρος?????Απαντήστε μου παιδιά , θα με φάει η αγωνία . :splaaaats::splaaaats:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup:o:blink:;)

Γιατί θα ήθελα να μπω Νομική? Μα για πλάκα φυσικά!!!! Για να μείνω ο αιώνιος φοιτητής! Να έχω τρίπτυχο μέχρι τα 50 μου!!!! :lol::lol:

Κοίτα, στα σοβαρά τώρα, ένα πτυχίο νομικής μπορεί να προσφέρει αρκετά σε έναν γιατρό, ανάλογα και με το έχει σκοπό να κάνει...

Οι γιατροί δεν είναι μόνο οι τύποι με τις ρόμπες που κάνουν ενέσεις, εγχειρήσεις και καρδιογραφήματα....

Οι γιατροί έχουν συνήθως και κάποιες διοικητικές αρμοδιότητες ενώ υπάρχουν και γιατροί που έχουν μόνο διοικητικά καθήκοντα....

Επίσης οι γνώσεις που σου δίνει μία νομική σχολή είναι ακόμη και πρακτικές και αφορούν την καθημερινότητά μας, στις συνδιαλλαγές μας με το κράτος και τους υπόλοιπους πολίτες.

Άλλο επιχείρημα? Κάντο επειδή μπορείς! Κάντο επειδή δε το έκανε κανείς άλλος πριν! Κάντο γιατί είναι πρωτότυπο, έχει πλάκα, κάντο για να παίρνεις μόνο τα βιβλία !!!!!

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να συμπληρώσω τις γνώσεις μου μέ ένα απλό MBΑ αλλά και μία σχολή φιλοσοφικής. Τί θα μου προσφέρει ?

Το MBΑ κάποιες γνώσεις περί οργάνωσης και διοίκησης....

Η φιλοσοφική αρκετές γενικές γνώσεις που θα ήθελα να έχω....

ΥΓ. Ποιός σου είπε ότι ο Σαράντος σκέφτεται να παρακολουθήσει εντατικά τη Νομική και να ασκήσει το νομικό επάγγλμα?

Ο Σαράντος κάνει αγροτικό και σε λίγο ειδικότητα....

Παράλληλα θα δίνει κανά μάθημα στη Νομική, άν έχει όρεξη!

Εξάλλου οι δουλειές δικηγόρου και ιατρού είναι νομίζω ασυμβίβαστες με οτιδήποτε άλλο!

Μπορείς να έχεις πτυχία και των 2, αλλά μία μόνο άδεια άσκησης.

Τώρα για το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι ένα πτυχίο ιατρικής σε έναν δικηγόρο... σκέψου αγωγές κατά ιατρών! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μάστορα 40, και τα δικά μου συλλαλητήρια είσαι και ο κρότος!! emcolgate

Αλλά σε ξαναρωτάω..το σκέφτηκες καλά? Κάνε τουλάχιστον κανα ΦΠΨ να πάρεις κάποτε το 2ο πτυχίο χωρίς να σου πέσουν τα μαλλιά της κεφαλής σου από τις σουρεάλες που συμβαίνουν στο μπ..... παρντόν στη Νομική ήθελα να πω! ;)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έλα βρε Κώστα , θα μπείς στη Νομική για να αποκτήσεις νομικές γνώσεις χρήσιμες για την καθημερινή σου ζωή?Στη Νομική μπαίνεις για να γίνεις δικηγόρος . Αν θές να μάθεις διαβάζεις και νομικά βιβλία , δε χρειάζεται να πας και στη Νομική!!!!!Και να σου πω και κάτι άλλο . Είναι λίγο αλαζονικό να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να βγάλει μια σχολή σαν τη Νομική για την πλάκα του . Ασκώντας παράλληλα το ιατρικό επάγγελμα !!!!!!!!!Ξεφτυλίζεις και τις 2 επιστήμες έτσι , ή πιο σωστά , υποβαθμίζεις την επιστημονική σου κατάρτιση και αξιοπιστία , τουλάχιστον όσο αφορά τη βασική σου επιστήμη . Όσο για αυτό που είπες ότι θα το κάνεις για να παίρνεις τα βιβλία , για να είσαι αιώνιος φοιτητής ...Το θεωρώ πολύ άδικο να στερήσεις μια θέση απο κάποιον που ονειρεύεται μια ζωή να γίνει δικηγόρος απλά και μόνο για την πλάκα σου . Δεν ξέρω , η όλη ιστορία μου φαίνεται :splaaaats::splaaaats: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙΣ........ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ...Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ..........

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα οι θέσεις των κατατακτηρίων είναι άσχετες από αυτές των πανελληνίων....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το ξέρω Τζουλιέττα μου, αλλά απο αυτούς που δίνουν κατατακτήριες οι περισσότεροι θα θέλουν βεβαίως να ασκήσουν το δικηγορικό επάγγελμα , και όχι να βγάλουν απλά τη Νομική για την πλάκα τους . Και είναι βεβαίως άδικο να χάνουν αυτοί τη θέση για να μπει κάποιος που θέλει μόνο να παίρνει τα βιβλία, να είναι διαρκώς φοιτητής κτλ κτλ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Υπ'αυτή την έννοια ίσως, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μερικοί (και εμού συμπεριλαμβανομένου) κάνουν το παν/μιο καθαρά για λόγους επιστημονικούς και ακαδημαϊκούς, χωρίς την παραμικρή διάθεση να γίνει βιοποριστικό επάγγελμα το αντικείμενο των σπουδών τους. Δε βλέπω το κακό σ'αυτό...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup έχω την εντύπωση πώς όπως και λάστ γίαρ, έτσι και φέτος όσοι έγραψαν καλά, τους πήραν... για την ακρίβεια νομίζω πώς όλοι όσοι πέρασαν τις εξετάσεις έγιναν δεκτοί....

Επίσης γνωρίζω παιδιά που έχουν τελειώσει πολυτεχνείο και παράλληλα κάνουν και νομική τώρα, γιατί το θέλουν για τις γνώσεις τους...

(τα ίδια παιδιά δηλώνουν ακόμη ότι αν βγάλεις σοβαρά μία ιατρική σχολή, τότε η Νομική είναι σαφώς πιο εύκολη, μιας και όσο αν μας αρέσει οι ίδιοι εμείς να υποβαθμίζουμε το πτυχίο μας, είμαστε σαφώς πιο -απαιτητική- σχολή, νοου οφένς προς τους φίλους νομικάριους-δεν βλέπω και ούτε θέλω να παρουσιάσω ανταγωνιστικά το θέμα....)

όσο για το στερείς κάποια θέση από κάποιον άλλον, αυτό είναι πέρα για πέρα ανακριβές. Σε ένα ανταγωνιστικό σύστημα όπως είναι το σύγχρονο, δεν αρκεί να θες για να κάνεις κάτι, χρειάζεται να είσαι καλύτερος και από άλλους που το θέλουν. Αν ο Σαράντος έγραψε καλύτερα στις εξετάσεις (4 ΝΟΜΙΚΑ μαθήματα) από κάποιον άλλον που και καλά το είχε μεγαλύτερο όνειρο και είχε σκοπό να ασκήσει και το δικηγοριλίκι, ας πρόσεχε ο 2ος...(αν το είχε τέτοιο όνειρο, ας πρόσεχε να διαβάσει περισσότερο.....εγώ αυτό θα έκανα...)

επίσης που ξέρεις αν ο Σαράντος ή ο οποιοσήποτε Σαράντος δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί άμεσα και αποκλειστικά με τα διοικητικά ή τα νομικά του συστήματος υγείας? Ποιος είναι καλύτερος για μια τέτοια θέση? ένας με πτυχίο ιατρικής, νομικής ή και με τα δύο?

προσωπικά έχω σχεδόν αποφασίσει να δώσω για φιλοσοφική και στο παρελθόν έχω κοιτάξει και λίγο τί παίζει με τις οικονομικές σχολές, αλλά απορρίφθηκαν λόγω "βαρετών" για μένα μαθημάτων... ένα MBA ίσως είναι σαφώς καλύτερο...

emiloveyou

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emkafes Να επιβεβαιώσω και εγώ το θέμα και να πω ότι ήμουν μπροστά όταν ο Σαράντος κατέθεσε τα χαρτιά-τον είχαν πάρει τηλ. από τη γραμματεία γιατί το είχε αφήσει για κανά μήνα στο φλου!

Επίσης γνωρίζω παιδιά που έχουν τελειώσει πολυτεχνείο και παράλληλα κάνουν και νομική τώρα, γιατί το θέλουν για τις γνώσεις τους...

(τα ίδια παιδιά δηλώνουν ακόμη ότι αν βγάλεις σοβαρά μία ιατρική σχολή, τότε η Νομική είναι σαφώς πιο εύκολη, μιας και όσο αν μας αρέσει οι ίδιοι εμείς να υποβαθμίζουμε το πτυχίο μας, είμαστε σαφώς πιο -απαιτητική- σχολή, νοου οφένς προς τους φίλους νομικάριους-δεν βλέπω και ούτε θέλω να παρουσιάσω ανταγωνιστικά το θέμα....)

:splaaaats: Να πω και εγώ ότι έχω φίλη που ορκιστήκαμε και μαζί,η οποία από το δεύτερο έτος της νομικής δεν γούσταρε τη σχολή της,τελείωσε στα 4 χρόνια,έδωσε κατατακτήριες και πέρασε στην ιατρική.Όλοι οι φίλοι της που ήθελαν να γίνουν δικηγόροι τελείωσαν στα 5 και 6 χρόνια.Και το ερώτημα είναι ποιος υποβαθμίζει τη σχολή του:αυτός που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να την τελειώσει και την τελειώνει ή αυτός που θέλει να γίνει δικηγόρος και να κάνει διακοπές και 1-2 χρονάκια μετά το πέρας των εργασιών της;Δηλ. να έκανε την ιατρική σε 7,5 και 9 χρόνια αντίστοιχα.Που στη σχολή μας μόνο λίγοι συνδικαλιστές κάποιας συγκεκριμένης παράταξης το κάνουν. :P Η φίλη μου αυτή πάντως μου έλεγε ότι σε επίπεδο ευκολίας η Νομική σε σύγκριση με την ιατρική είναι παιδική χαρά.Και φυσικά θα ήθελα η σχολή μου να είναι "γαμώ" τις σχολές,αλλά δεν είναι.Ή εγώ που θέλω να πάω ή στο ιστορικό ή στο τμήμα φιλοσοφίας φυσικών επιστημών θεωρώ ότι έιναι κάτωτερες σχολές;Ειδικά το δεύτερο τμήμα δεν ξέρω κατά τι είναι κατώτερο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.