Jump to content

[εξετάσεις ειδικότητας] Αίτηση συμμετοχής σε εξετάσεις ιατρικής ειδικότητας μέσω Κ.Ε.Π.


Recommended Posts

Αίτηση συμμετοχής σε εξετάσεις ιατρικής ειδικότητας (ΦΕΚ τ. Β 1040/07.08.2002)

Κωδικός Διαδικασίας :

0249 Αίτηση

Σχετικά Έγγραφα

Αρμόδια Υπηρεσία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ [ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ]

Δικαιολογητικά

  • Αίτηση στον Ιατρικό Σύλλογο προς την Δ/νση Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής.
  • Βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα Ιατρικού Συλλόγου.
  • Πιστοποιητικό άσκησης σε αναγνωρισμένες για ειδίκευση ιατρών κλινικές και εργαστήρια υπογεγραμμένο από το Δ/ντή της κλινικής, το Δ/ντή της ιατρικής υπηρεσίας θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής και του χρόνου άσκησης από τους Διοικητικούς Δ/ντές των Νοσοκομείων.
  • Σε περίπτωση προηγούμενης αποτυχίας απαιτείται:α) Νέα αίτησηβ) Υπεύθυνη δήλωση εάν ο γιατρός λαμβάνει μέρος στις εξετάσεις για …………………. Φορά.
  • Παράβολο είσπραξης από Δ.Ο.Υ. 3,81 €
  • Συγκεντρωτικό Πίνακα εγχειρήσεων για όλες τις Χειρουργικές ειδικότητες **
  • ΑΕΙ. Χορήγηση Αντιγράφου Πτυχίου Πανεπιστημίου για στρατολογία, για άλλη χρήση (ΦΕΚ τ. Β 882/15.07.2002) (Μπορεί να εκδο8εί μέσω Κ.Ε.Π.)
  • Χορήγηση Πιστοποιητικού Εγγραφής στα μητρώα Αρρένων (ΦΕΚ τ. Β 896/16.07.2002) (Μπορεί να εκδο8εί μέσω Κ.Ε.Π.)

Παρατηρήσεις

* Τα πιστοποιητικά θα πληρούν την υπ' αριθμ. Α4/οικ. 1677/εγκ. 31/15.3.84 εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας, δηλαδή θα φέρουν αριθμό πρωτοκόλλου και ημερομηνία έκδοσης, ο χρόνος ειδίκευσης θα αναγράφεται αριθμητικώς και ολογράφως, θα είναι υπογεγραμμένα από τους Δ/ντές Κλινικών, οι οποίοι θα διατυπώνουν την κρίση τους για την κατάρτιση του ειδικευομένου και την ικανότητά του για την απόκτηση της ειδικότητας. Να σημειώνεται ότι παρακολούθησε ανελλιπώς τις εργασίες της Κλινικής ή Εργαστηρίου κατά το αναγραφόμενο χρονικό διάστημα και κανονικό ωράριο. Για τους γιατρούς από Νοσοκομεία ξένων χωρών, θα υποβάλλονται τα πρωτότυπα πιστοποιητικά με επίσημη μετάφραση. Οι ασκηθέντες σε χώρες της Ε.Ε θα προσκομίζουν βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ότι η άσκησή τους έγινε σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Ε.Ε. Τα πρωτότυπα επιστρέφονται μετά τη χορήγηση της ειδικότητας εφόσον υποβληθούν επικυρωμένες φωτοτυπίες. Τα πρωτότυπα πιστοποιητικά πρέπει να είναι υπογεγραμμένα από τους Διευθυντές, θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής τους από το εκεί Ελληνικό Προξενείο.


** Οι υποψήφιοι προς ειδικότητα πρέπει να φέρουν τα πιστοποιητικά ειδίκευσης και χειρουργικών επεμβάσεων κατά την ημέρα των εξετάσεων. Για τους υποψήφιους της χειρουργικής να προσκομίζεται βιογραφικό σημείωμα δέκα (10) ημέρες πριν από την έναρξη της εξεταστικής περιόδου, στο γραφείο του Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής.


Κόστος : 3.81 €

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 10 months later...

Καλησπέρα.

Από τη Διεύθυνση Υγιεινής Θεσσαλονίκης μου ζητήθηκε να καταθέσω τα πρωτότυπα πιστοποιητικά άσκησης για τη συμμετοχή μου στις προσεχείς εξετάσεις ειδικότητας.

Δεν δέχονται επικυρωμένα φωτοαντίγραφα.

Είναι νομότυπο αυτό ή όχι?

Ευχαριστώ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.