Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Hellboy II: the Golden Army


Recommended Posts

Hellboy II

The golden army

Ειδος:επιστημονικη φαντασια

Ηθοποιοι: Ron Perlman, Selma Blair, Doug Jones, Luke Goss, James Dodd, John Hurt, Jeffrey Tambor, Anna Walton Σκηνοθεσια:Guillermo del Toro

Διαρκεια:120'

Πλοκη

Τα Χμας του 1955 ο καθηγητης και πατερας Professor Trevor Bruttenholm διαβαζει ενα παραμυθι στον Hellboy.Αφορα τις μαχες μεταξυ των ανθρωπων και των τρολς.Ο βασιλιας Balor (βασιλιας των νεραιδων) δημιουργει ενα ασταματητο στρατο μηχανισμο που σκοτωνε ανελεητα τους ανθρωπους.Ο βασιλιας λυπυθηκε τους ανθρωπους και ετσι προτεινε ανακωχη....τα πλασματα θα κρατουσαν τα δαση και οι ανθρωποι τις πολεις.Ολοι συμφωνησαν εκτος απο το πριγκηπα Nuada που εφυγε εξοριστος.Ο χρυσος στρατος θαφτηκε και εγινε μυθος.

Παρον ο Hellboy εχει σχεση με την Liz και ειναι μυστικοι πρακτορες μαζι με το φιλο του Abe Sapien.Ενας οικος δημοπρασιων κατασπαραχτηκε απο τις νεραιδες.....

Κριτικη

Μην περιμενετε κατι διαφορετικο απο το πρωτο.....εξαλλου θα υπαρξει και τριτο.

Αμεσως καταλαβαινει κανεις οτι σκηνοθετης ειναι ο Guillermo del Toro....οι νεραιδες εμοιαζαν πολυ με αυτες στο Pan's Labyrinth.Γενικα ολα τα μυθολογικα πλασματα ηταν ομορφα....το makeup καταπληκτικο!

Πολλα εφε οπως την προηγουμενη φορα και ωραια μουσικη ατμοσφαιρα.

Το εργο γυριστηκε στη Βουδαπεστη :)

Απο σεναριο τιποτα το αξιοπεριεργο ή το πρωτοτυπο.Πρεπει να εισαι φαν του ειδους για να πας να το δεις στο κινηματογραφο.Στην Ελλαδα ερχεται 11 Σεπτεμβριου.

empopcorn empopcorn αντε 3 empopcorn γιατι περασα ευχαριστα :)/5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.