Jump to content

[άσκηση τριμήνου] Δικαιολογητικά για το διορισμό


AlmaMaterStudiorum

Recommended Posts

Γνωρίζεται πόσο ισχύει το πιστοποιητικό υγείας που βγάζει κάποιος για την αίτηση του αγροτικού; έχουν παρέλθει από την ημέρα που εκδόθηκε 6 μήνες και κάτι μέρες. Πιστεύετε να μου ζητήσουν καινούργιο για το τρίμηνο;

δεν θα το αντέξω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη Νομαρχία και συγκεκριμένα την πρωτοβάθμια υπηρεσιακή υγειονομική επιτροπή, επιβεβαιώνω την 6ημηνη ισχύ του πιστοποιητικού υγείας. (210-9408986)

Είχα λάθος ενημέρωση από την υπάλληλο στο παρελθόν :mellow:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σήμερα έφτασε....

Από 1η Ιανουαρίου 2007 θα αναζητούνται υποχρεωτικά από την αρμόδια για την έκδοση διοικητικής πράξης Υπηρεσία, χωρίς να απαιτείται η συναίνεση του ενδιαφερόμενου πολίτη τα εξής πιστοποιητικά:

1. Πιστοποιητικό γέννησης

2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

3. Πιστοποιητικό εγγραφής ανδρών στα μητρώα αρρένων

4. Αντίγραφο (ή απόσπασμα) ληξιαρχικής πράξης γέννησης

5. Αντίγραφο (ή απόσπασμα) ληξιαρχικής πράξης γάμου

6. Αντίγραφο (ή απόσπασμα) ληξιαρχικής πράξης θανάτου

επίσης μελετάται η αντικατάσταση του αντιγραφου ποινικού μητρώου με υπεύθυνη δήλωση

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

2η απορια

Τα δικαιολογητικα που θελει το νοσοκομειο για το τριμηνο πρεπει να τα κατεθεσεις την 1η μερα που θα παρουσιαστεις ή οχι? Γιατι το γραφειο προσωπικου μου ειπε οτι ειναι μονο για τη μισθοδοσια, αλλα ποιος τους εμπιστευεται....?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

τα περισσότερα μαζί φυσικά με το διορισμό σου καλό είναι να τα έχεις την 1η μέρα που θα παρουσιαστείς μαζί σου.Πάντα υπάρχει κάποια ελαστικότητα αν σου λείπει κάποιο χαρτί ώστε να το φέρεις σε εύλογο χρονικό διάστημα.Αν όμως δεν καταθέσεις όλα τα δικαιολογητικά τότε δεν προωθούν το φάκελο σου στη μισθοδοσία και τον κρατάνε σε εκκρεμότητα μέχρι να τα φέρεις όλα.Αυτό σημαίνει ότι δε θα πληρωθείς αν δεν καταθέσεις όλα τα χαρτιά.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Μην κανετε καμια ενεργεια για την εκδοση του πιστοποιητικου υγειας πριν σιγουρευτειτε οτι εχετε παρει αγροτικο.Για τη δηλωση για αγροτικο στο υπουργειο το πιστοποιητικο υγειας ΔΕΝ χρειαζεται.Σε περιπτωση που τους το δωσετε όμως,εκεινοι το στελνουν στο νοσοκομειο οπου θα κανετε την τριμηνη εκπαιδευση.Σε περιπτωση που δεν προσληφθειτε στο αγροτικο ή σε περιπτωση που προσληφθειτε αλλα εμφανιστείτε στο νοσοκομειο μετα το περας του εξαμηνου ειναι πιθανο να τις ξανακανετε τις εξετασεις.

Εγώ σημερα πηγα να δηλωσω και τους πηγα το πιστοποιητικο και μια υπαλληλος που ρωτησα μου την ειπε κιολας."μα καλα,εβγαλες πιστοποιητικο υγειας χωρις να εχεις παρει αγροτικο?Αφού είπαμε,βλεπεις πρωτα τα αποτελεσματα και αφού το παρεις μετα το βγαζεις το πιστοποιητικο!" Και της απαντώ "πότε ακριβώς το είπαμε αυτό?γιατί δεν το λέτε επισημα στην ιστοσελιδα πχ?"και απαντά "είναι γνωστά αυτά τα πράγματα!"

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 months later...

Θα ηθελα να ρωτησω πως και απο ποια δημ.αρχη παιρνει κανεις το πιστοποιητικο υγειας για καταθεση στο κεντρο υγειας που εχει διοριστει.ειναι απαραιτητο να γινει με καποιο ραντεβου στη νομαρχια κατοικιας,η του τοπου διορισμου του?ρωτησα επισσης το υπουργειο για το αν μπορει να τρεξει η διαδικασια του διορισμου και πηρα αρνητικη απαντηση.μπορω να κανω κατι αλλο για γρηγοροτερη τοποθετηση?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

θα πας στη διευθυνση υγειας που υπαγεσαι και θα ρωτησεις τι εξετασεις πρεπει να τους πας απο το νοσοκομειο για να παρεις απο την αρμοδια επιτροπη το πιστοποιητικο.συνηθως ζητανε μονο α/α και γενικη αιματος αλλα επειδη σε μερικες περιπτωσεις θελουν και καποιες αλλες εξετασεις καλο ειναι να πας να ρωτησεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αλλού ζητάνε και βεβαίωση απο ψυχίατρο και Νευρολόγο και γενική ούρων,η ακτινογραφία θέλουν να έχει και φωτό και διαγνωση απο τον ακτινολόγο!!!Καλύτερα ρώτα τους τι θέλουν.Απο τη στιγμή που συγκεντρώσεις όλα μετά σε 2-3 θα είναι έτοιμο το χαρτί σου.

Οσο για το άλλο που ρωτάς άν μπορείς να ''τρέξεις'' το διορισμό σου, είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο,γιατί θέλει αριθ.πρωτοκώλλου,υπογραφή απο υπουργό και 1 καράβι γραφειοκρατικές παλαβομάρες,έχω ακούσει ότι μόνο άν πάς υπουργείο και αφού έχουν τελειώσει με τα παραπάνω μπορείς να το πάρεις χέρι με χέρι πρίν τον στείλουν στα ΕΛΤΑ μαζί με τα υπόλοιπα αλλά και πάλι δεν κερδίζεις πολύ 3-4 μέρες που θα κάνουν τα ΕΛΤΑ για να στον φέρουν σπίτι σου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...
Εκτος απο το πιστοποιητικο υγειας ξερετε ποιες αλλες βεβαιωσεις πρεπει να εχω ετοιμες να τις καταθεσω μαζι με τον διορισμο μου?
To καλύτερο θα ήταν να πάρεις ένα τηλ στο γραφείο προσωπικού του νοσοκομείου όπου θα κάνεις τρίμηνο και να ρωτήσεις.καλό είναι να έχεις 1 αντίγραφο από αυτά που κατέθεσες και στο υπουργείο δηλαδή πιστοποιητικά γέννησης πτυχίο κλπ αν και τα στέλνουν από το υπουργείο μπορεί να χρειάζονται κι άλλο αντίγραφο.πιστοποιητικό υγείας ναι.εμένα μου ζήτησαν μια θεωρημένη από τη ΔΟΥ υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχω ιατρείο και δεν έχω κάνει έναρξη επαγγέλματος ιδιωτικά,τον αριθμό αφμ μου άναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης για τη μισθοδοσία,τον αριθμό τσαυ να ξέρω,μια φωτοτυπία ταυτότητας.αυτά.νομίζω αν παραλείψεις και κάτι και τους το πας λίγες μέρες μετά δε θα σου πάρουν το κεφάλι.Καλή μας αρχή!
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΗΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την τρίμηνη άσκηση είναι:

1. ΠΤΥΧΙΟ

2. ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

3. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

4. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

5. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ

6. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Α'

7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ

8. ΔΗΛΩΣΗ 1599/86 ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ

9. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1599/86 ΚΕΝΗ

Παρατηρήσεις:

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλονται εις διπλούν εκτός του πιστοποιητικού υγείας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

1.Πιστοποιητικό υγείας και αρτιμέλειας :

Εκδίδεται από την υγειονομική επιτροπή της περιοχής οπου διαμένει κανείς. Όσοι διαμένουν στην Αθήνα χρειάζονται να έχουν μαζί τους μια ακτινογραφία Θώρακα από οποιοδήποτε κρατικό νοσοκομείο (ενδεχομένως και από κέντρο υγείας). Πείτε στο προσωπικό του ακτινολογικού εργαστηρίου το λόγο που τη θέλετε. Αφού βγει η ακτινογραφία θα χρειαστεί και ιατρική γνωμάτευσή της. (μαζι με μια φωτογραφία )

Επίσης θα χρειαστείτε γνωμάτευση παθολόγου από κρατικό νοσοκομείο ή ΙΚΑ . Σε άλλες περιοχές της Αττικής ή της Ελλάδας ενδεχομένως να χρειαστείτε και άλλες εξετάσεις όπως γεν. ούρων, γεν. αίματος ή γνωμάτευση ιατρών άλλων ειδικοτήτων (π.χ. καρδιολόγου ή ψυχιάτρου)

Στη συνέχεια θα χρειαστεί να πάτε στην Υγειονομική Επιτροπη, για να καταθέσετε τα χαρτιά για εκδοση πιστοποιητικού υγείας και να προγραμματιστεί ημερομηνία παραλαβής του πιστοποιητικού από την υγειονομική επιτροπή.

Θα χρειαστείτε, μια φωτογραφία για το πιστοποιητικό υγείας , μια φωτοτυπία ταυτότητας (όχι επικυρωμένη), την ακτινογραφία γνωματευμένη με φωτογραφία και τη γνωμάτευση του παθολόγου. Επίσης θα καταθέσετε υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνετε τη διεύθυνση κατοικίας σας (πρέπει να είναι στη γεωγραφική κάλυψη της συγκεκριμένης επιτροπής)

Το μόνο που μένει είναι να προσέλθετε την προγραμματισμένη ημερομηνία με την ταυτότητα για να παραλάβετε από την υγειονομική επιτροπή το πιστοποιητικό υγείας.

Η διαδικασία αυτή ενδεχομένως διαφέρει στις διάφορες υγειονομικές επιτροπές .

2.Ιατρικός Σύλλογος -διαγραφή (εφόσον θα πρέπει να εγγραφείτε σε άλλο σύλλογο).

Η διαγραφή χρειάζεται 3-4 μέρες, ώστε να σταλούν τα χαρτιά σας στο νέο ιατρικό σας σύλλογο.

Σημείωση: Από το σύλλογο της περιοχής όπου θα κάνετε αγροτικό, χρειάζεστε βεβαίωση εγγραφής (2 αντίτυπα) για να την καταθέσετε στο νοσοκομείο.

3.ΠΟΥ: Δικαστικό μέγαρο (για τη Θεσσαλονίκη: 1ος όροφος, γραφείο 147).

ΩΡΕΣ: 7:00 π.μ. - 1:00 μ.μ.

ΓΙΑΤΙ: 2 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΩΝ (για την τρίμηνη εκπαίδευση).

ΜΑΖΙ ΣΑΣ: στυλό, Α.Τ., και 2 μεγαρόσημα που τα προμηθεύεται κανείς στο κυλικείο ακριβώς απέναντι και στοιχίζουν 1,5 € περίπου. Εφόσον η Α.Τ. σας δεν έχει βγει στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστείτε και μια δήλωση του ν. 1599/86 ότι από το έτος .... μένετε στη Θεσσαλονίκη.

ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ: 2-3 ημέρες.

(Αυτό ισχύει ή αναζητείται υπηρεσιακά;)

4.ΠΟΥ: Δ.Ο.Υ. όπου ανήκετε.

ΓΙΑΤΙ: Θεωρημένη (σφραγισμένη από την εφορία) υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 ότι δεν ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα και δεν διατηρείτε ιδιωτικό ιατρείο (2 αντίτυπα), (για την τρίμηνη εκπαίδευση).

Στην εφορία όπου θα πάτε, απευθυνθείτε στο τμήμα ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (ώρα κοινού, έως τις 13:00).

Είναι πιθανό να χρειασθεί και ΤΡΙΤΗ αίτηση που την κρατάει η υπηρεσία.

ΜΑΖΙ ΣΑΣ: Α.Τ., στυλό και δύο δηλώσεις άγραφες (θα συμπληρωθούν επί τόπου).

ΑΝΑΜΟΝΗ: ποικίλλει, συνήθως αυθημερόν. Αν δεν έχετε Α.Φ.Μ. είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε.

Συγκέντρωσα στοιχεία από το γραφείο διασύνδεσης του Α.Π.Θ και από τη σελίδα www.solonas.gr , καθώς φαντάζομαι ότι η συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών είναι κάτι που απασχολεί τους συναδέλφους που στάθηκαν τυχεροί με τα αγροτικά.

Αν κάτι από τα παραπάνω έχει τροποποιηθεί ή καταργηθεί, παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μας διαφωτίσει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αυτά σοφία εξαρτώνται από το εκάστοτε νοσοκομείο.εμένα πάντως δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό εισαγγελίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αυτά σοφία εξαρτώνται από το εκάστοτε νοσοκομείο.εμένα πάντως δε μου ζήτησαν πιστοποιητικό εισαγγελίας.

Πλεόν ζητήται αυτεπάγγελτα από την αρμόδια υπηρεσία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...
ΣΟΡΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ!

ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?

Ναι. Και ο Παθολόγος, για να σου δώσει τη γνωμάτευση, θα ζητήσει να δει την ακτινογραφία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 years later...

Εχω κάνει προεγγραφή στο ΤΣΑΥ Αθήνα αλλά δεν έχω γραφτεί στον ΙΣΑ. Μπορώ να γραφτώ στον ιατρικό σύλλογο της πόλης που θα πάω για αγροτικό και να ολοκληρώσω την εγγραφή στο ΤΣΑΥ εκεί ή πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψω Αθήνα?Είναι μεγάλο το ταξίδι,γι αυτό ρωτάω και δεν σηκώνουν και τηλ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εχω κάνει προεγγραφή στο ΤΣΑΥ Αθήνα αλλά δεν έχω γραφτεί στον ΙΣΑ. Μπορώ να γραφτώ στον ιατρικό σύλλογο της πόλης που θα πάω για αγροτικό και να ολοκληρώσω την εγγραφή στο ΤΣΑΥ εκεί ή πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψω Αθήνα?Είναι μεγάλο το ταξίδι,γι αυτό ρωτάω και δεν σηκώνουν και τηλ!

Ναι μπορεις να γραφτεις και εκει που θα πας, στο πλησιεστερο παραρτημα του ΤΣΑΥ. Οπου υπαρχει ιατρικος συλλογος βεβαια δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει και ΤΣΑΥ π.χ. στην Αργολιδα που ημουνα πρεπει να πας Τριπολη για ΤΣΑΥ πλεον. Ρωτα στο νοσοκομειο/ΚΥ που θα ανηκεις και θα σου πουνε...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.