Jump to content

[ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Happy Feet


Recommended Posts

Happy feet

Ειδος:κινουμενα σχεδια

Ηθοποιοι:Elijah Wood,Robin Williams,Brittany Murphy,Hugh Jackman,Nicole Kidman,Steve Irwin

Σκηνοθετης:George Miller

Διαρκεια:104'

Πλοκη

Οι αριστοκρατικοι πινγκουινιοι ειναι γεννημενοι για να τραγουδουνε...εχουν το τραγουδι της καρδιας τους με το οποιο ζευγαρωνουν.Ο μικρος Μαμπλ ειναι κακοφωνος αλλα πολυ καλος να χορευει...τιπ-ταπ.Ο Μαμπλ προσπαθει να ενταχθει κοινωνικα και να αρεσει στην Γκλορια.Η διαφορετικοτητα του αναγκαζει τον αρχιερεα να τον διωξει.Περιπλανωμενος βρισκει μια αλλη φυλη τους Αμιγκος οι οποιοι οχι μονο δεχονται την διαφορετικοτητα του αλλα την θαυμαζουνε.

Κριτικη

Αχ αχ...τι να πρωτοπω!

Τι γλυκουλης πιγκουινος,τι ομορφες γκριματσες.....τι ομορφο κωλαρακι οταν χορευει και ποσο παραφωνος (καποιον μου θυμιζει...χιχιιχιχ....εμενα!!!).Ειναι ο καινουριος Fred Astaire

Ο σκηνοθετης με το καταπληκτικο του μονταζ,φωτογραφια και ηχο μας μεταφερει στην Ανταρκτικη και στο πραγματικο προβλημα των πιγκουινων....."που χαθηκαν τα ψαρια;" ρωταει ο ηρωας μας!

Η ταινια ειναι μεταξυ δραματος,μιουζικαλ και φυσικα animation.Καταπληκτικος ρυθμος....σου'ρχεται να σηκωθεις να χορεψεις κλακετες.....ωραιες χιουμουριστικες ατακες.

Φοβερες φωνες και καταπληκτικοι οταν τραγουδουν.Μια σειρα γνωστων τραγουδιων απο το '80 μεχρι τελη '90!!!Απο ροκ,ποπ,φανκ μεχρι γκοσπελ! Η αρχικη σκηνη

που ζευγωρωνει η μαμα του Μαμπλ με τραγουδωντας Prince

ολα τα λεφτα!

Εχουν παρα πολυ πλακα οι 5 φιλοι Adelis Amigos!

Στην ταινια ακουμε τον Steve Irwin....τον Crocodile hunter....αυτος που κραταγε το νεογεννητο μωρο του διπλα στον κροκοδειλο....Τεσπα το εργο ειναι αφιερωμενο στη μνημη του.

Το 2007 κερδισε το οσκαρ Best Animated Feature Film of the Year,60th British Academy Film Awards,Golden Globes original song,American Film Institute Awards 2006 Honored as one of the Top Ten Best Films of the Year κτλ κτλ!Παρα πολλα!!!!

Μια πολυ ευχαριστη ταινια καταλληλη για μικρους και μεγαλους.

empopcorn empopcorn empopcorn empopcorn empopcorn

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.