Jump to content

[άγονο αγροτικό] Παράταση σε άγονο αγροτικό


SOTOSMAN

Recommended Posts

Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι γίνεται σε περίπτωση που βρίσκομαι σε παράταση στο άγονο και ανοίξει η θέση μου για το πρώτο κομμάτι της ειδικότητας?Μπορώ αν θέλω να συνεχίσω στο άγονο μέχρι να τελειώσει η παράταση και να πάρω την αμέσως επόμενη θέση στην ειδικότητα?Η' μήπως αν δε δεχτώ τη θέση χάνω εντελώς τη σειρά μου??

Ξέρω ότι επειδή κάνω άγονο αν δε το έχω ολοκληρώσει μέχρι ν'ανοίξει η θέση παίρνω την αμέσως επόμενη.Τι συμβαίνει όμως αν βρίσκομαι σε παράταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

αν δεν έχεις προσκομίσει το πιστοποιητικό ότι τέλειωσες το άγονο (το υποχρωτικό κομμάτι) τότε θια υποθέσουν ότι δεν το ολοκλήρωσες και θα στείλουν τον διορισμό στον επόμενο και εσύ θα πας στην πρώτη κενούμενη θέση αφού πας το χαρτί ότι ολοκλήρωσες το άγονο αγροτικό.

υπάρχει περίπτωση όμως όταν θα το προσκομίσεις να δουν ότι ήσουν σε παράταση και δεν το προσκόμισες και να σου κάνουν πρόβλημα.

θα σε συμβούλευα να πας το χαρτί ότι έχεις ολοκληρώσει το υποχρεωτικό κομμάτι του άγονου αγροτικού, να φύγει ο διορισμός σου για την ειδικότητα και να παραμείνεις στο άγονο μέχρι να παραλάβεις τον διορισμό για την ειδικότητα

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Δικαιωμα" να παρεις την αμεσως επομενη θεση εχεις μονο αν δεν εχεις ολοκληρωσει το υποχρεωτικο κομματι, η παραταση δε λογιζεται.Οποτε, περιμενε μεχρι να τελειωσουν ολα τα γραφειοκρατικα, και τη μερα που θα ξεκινας ειδικοτητα, κανε την καρδια σου πετρα και χαιρετα το αγροτικο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.