Jump to content

ΤΑΙΝΙΟΚΡΙΤΙΚΗ] Shooter


Winmx

Recommended Posts

Shooter

Ο εκτελεστης

Ειδος:θριλερ

Ηθοποιοι:Danny Glover,Mark Wahlberg,Michael Pena,Rade Serbedzija

Σκηνοθεσια:Antoine Fuqua

Διαρκεια:124'

Πλοκη

Ο Bob Lee Swagger (Gunnie) ειναι ενας σκοπευτης που εχει αποσυρθει υστερα απο μια αποτυχημενη αποστολη στην Αιθιοπια αλλα και το χαμο του καλυτερου φιλου του και συνεργατη.Μια μερα καλειται να αποτρεψει τη δολοφονια του προεδρου των ΗΠΑ.Ο Bob θα βρεθει κατηγορουμενος για αποπειρας δολοφονιας του προεδρου.Δεν μπορει να εμπιστευθει κανεναν

Κριτικη

Τικ τακ!Τικ τακ!Καπως ετσι δεν κανει η τηλεοπτικη σειρα 24;Ε θα πηγαινε γαντι και στη συγκεκριμενη ταινια αφου μοιαζει σε πολλα....τις ιντριγκες,τη βιτρινα των intelligence services.....στην εικονα αλλα και στους ρυθμους!

Δολοπλοκιες,εκρηξεις,ελικοπτερα,πυρα,θανατοι,φασαρια και θορυβοι.....αρκετα πολεμικο!Ειναι μια ταινια η οποιοα προσπαθει να ενωσει το πολιτικο θριλερ με τη δραση. Χορταινει το ματι σου ρε παιδι μου.....ταινια για αγορια.

Το σεναριο δε λεει και πολλα πραγματα....θα το χαρακτηριζα ρηχο.Ο ηθοποιος Mark Wahlberg μετα την ταινια The departed ειναι σε ανοδο.Βεβαια το εργο δε λεει πολλα....θυμιζε σε μερικες στιγμες τον Bourne.

Περναει κανεις ευχαριστα ενα 2ωρο και τιποτα παραπανω

empopcorn empopcorn /5

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ταινία αυτή μου άρεσε σχετικά, ήταν μια καλή περιπέτεια με γρήγορους σκηνοθετικούς ρυθμούς.

Στα υπέρ της το ότι δεν κυριαρχούσαν απόλυτα το πιστολίδι και οι εκρήξεις, χωρίς ωστόσο να μπορείς να πεις ότι κυριαρχεί η πλοκή...

Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια του Ντάνι Γκλόβερ να "τσαλακώσει" την εικόνα του παίζοντας έναν σκοτεινό ρόλο. Επίσης καλή η ερμηνεία του Μαρκ Γουόλμπεργκ, για τα δεδομένα του είδους πάντα.

Γενικώς, μια καλή επιλογή για DVD.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.